sağol canım sizede çok geçmiş olsun bu dönem bi hastalık dönemi sanırım baksana çoğu bebeğimiz hasta
kurabiyeleri ayşegül arkadaşıma yaptırdım kkdan tanışmıştık onunda facede battişcafe ayşegül diye aratırsan çıkar tanesini 1.5 liraya yapıyo istersen iletişime geçirebilirim..tavsiye ederim çok güzell
magnetleride yine burdan bir arkadaşım aracı oldu konyada bir matbaya yaptırdım 75 krş tanesi tabi bunlara kargo ücretleri dahil değil
hayırlı olsun bugün dişten yana bereketli bi gün
ne güzel iki haftadır gece uykusu falan yoktu tam bi kabustu bakalım devam edecek micnm azrayla eymenin dişleri aynı gün çıkıyo demek bizimde çıt çıtladı bugün:)
kızlar bebgıne dıs ıcın ılac veren var mı zymaflor dıye bırseye basladım ben daha once kayınvaldem dflor dıye bırsey kullanmıslar bı akrabasına dısıne cok ıyı gelmıs hemecık agrısız cıkarmıs hemde cok guzel olmus dıs yapısı ılle kullanda kullan dısı cıkmıyor dedı bnede aldım ama flor tabletlerının zararlı oldugunu soylemıstı doktor vucutta bırıkım yapıyormus anlatamıyormı
bizimde 5. dişimiz patlamak üzere.. 6. dişimizde beyazlamış
herkese merhaba hanımlarrr.
uzunca bir süredir takipteyim ama yazamadan geri çıkıyorum.
geçmişe göz attım.herkesin sıkıntısı diş:))
bizimde üstten iki tane çıktı, beyazlayanlarda var.
çok şükür ateşi falan olmuyor ama çok sıkıntılı huzursuz.rabbim tüm bebişlere kolaylık versin.
kilo alımıda durdu.ben hareketliliğine ve dişe bağlıyorum ama birde size sorayım dedim.yaklaşık 2 aydır kilo almıyor..10 kiloda kaldık.genelde devam sütü içiyor.yemek fazla yemiyor.yine meyve vs. çoz az tüketiyor.yemek istemeyince çok zorlamıyorum çünkü zorlayınca kusuyor
biz kilo alıyoruz ama az alıyoruz sizin maşallahınız var yani 2 aydır 10 kilo
biz bu ay gittik 9 kiloydu biz de pek bişey yemiyoruz devam sütü hiç içmedi içmiyo
daha doğrusu emzik biberon suluk gibi alet edevatların hiçbirini sevmedi
varsa yoksa benbuna da şükür denedim de bize yaptığımız yemekleri daha çok seviyo
mama türü şeyleri pek sevmiyo eee ben de veremiyorum salçalı baharatlı tuzlu diye
çok bunalırsam arada bi kaçamak yapıp veriyorumama meyveyi çok seviyo
iyi akşamlar herkese. benim oğlum çok hareketli hiç durmuyo yerinde.hiç oyuncaklarıyla oynamıyo hep yürümek istiyo elinden tutup akşama kadar yürütüyoruz belimiz kopuyo walla...
ooooooooooooooo nerelerdeydin sürmelim yaa gözükmüyon kıs ne zamandır
maşallah kızına
herkese merhaba uzun zamandır yazamıorum herkesin derdi aynı galiba diş sıkıntısı tabi bizimde :) şimdiye kadar tık yoktu sonra 2 tane birden geldi çok tatlılar yaa:) hiç iştahımız kalmadı hiç bişey yemiyo sadece su içiyo yawrum içi yanıoyo heral. bide hiç yerinde durmuyo sürekl,i hareket halinde soldu yawrum önceden yediğini yakıyodu şimdi o enerjiyi nerden buluyo anlamıorumbide boylarınız kaç cm benim kız çokmu kısa acaba diye korkuyorm herkesi öpüorum tabi bebişleride
benimki de bodur olanlardan 70 cm
senin ki ne kadar
benimki de bodur olanlardan 70 cm
senin ki ne kadar
aynen canım benimkide 70 cm bodur deil şişgo cüce:)))
seninki kızmı erkekmi ben kendimi kızlar erkeklerden kısa olur diye avutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?