2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zorlama tatlım zorlarsan soğur yemekten. ara ara dene acıkınca yer.

gelsn bakalım anlatır neler olduğunu

kızlar ben keçi sütü veriyorum anne sütüne en yakın oymuş.dr tavsiye etti

aa çok şaşırdım,süt veremiyorduk demekki keçi sütü olabilir...bizde öğrenmiş olduk:))

gece çayı derken hangi çay? benim oğlumda geç yatıyor ve saatte bi kalkıyor bende çay içirsemmiki?????????

kafayı yicem artık ohh ne güzel bu ayına kadar geldi çok şükür diyodum oğlum bana göre sebebsiz yere huzursuzlanıyor, mızmız oldu iyice iki gün öncesine kadar neşeli kendini sevdiren ne hazırladıysam yiyen oğlum gitti bambaşka bebek geldi sanki sebebi diş desem dişde yok görünürde ne yapacağımı şaşırdım inanın.

kaşık mamasını verdim sewmedi yemedi.. dewam sütü vermedim versemde içmez çünkü biberonla içmeyi öğrenemedi bi türlü.. neyse tatlım tşkler..

aynı canım bende yaşıyorum yazdıklarını.ağlamıyo ama mızmızlanıp duruyo sebepsiz yere.. bende artık mızmız diyorum kızıma:)sölediğin gibi belkide diş çıkaracaklar.. neyse allah yardım etsin..bu gece çayı milupanın gece çayı var ben alıp bi denicem sende bi dene istersen..

tşkler tatlım.. demeye karar verdim belki uykusu düzene girer..

slm annişler..malesef grip oldum.. elimi kolumu kaldıracak dermanım yok..ilaçta kullanamıyorum.. ayakta atlatmam lazım.. çokk korkuyorum kızımada gececek die. sabah hapşurmaya başladı bile kızım..annemde yanımda değil ben istanbuldayım o kırıkkalede.. mecburen kızım doğduğu günden beri tek başıma ilgileniyorum hastada olsam yatıp dinlenemiyorum..dua edin kızlar çabucak iyileşiyim.. birde ıhlamur dışında tedavi edici başka ne kullanabilirm bilgisi olan varmı??

çok geçmiş olsun cnm inşallah çabuk atlatırsın

canım cok gecmiş olsun en kısa sürede atlatırsın inş.ıhlamurdan başka tedavi dinlenmek dinlenmek fakat sende benim gibi ailenden uzaktaymıssın o yüzden bu nu yapman cok zorrrr

kızlar çok fazla ayakta kalınca benim sırtım çok agrıyor spinal aneztesi ile sezeryan dogum yaptım aneztesinin etkisi olabilir mi?sizlerdede bu sorunu yaşayan var mııı???

çoook geçmiş olsun, dediğin gibi ıhlamur iyi gelir canım inşallah çok çabuk atlatırsın...
kızlar çok fazla ayakta kalınca benim sırtım çok agrıyor spinal aneztesi ile sezeryan dogum yaptım aneztesinin etkisi olabilir mi?sizlerdede bu sorunu yaşayan var mııı???

çok ayakta kalınca benimde belim ağrıyo, bende epidural sezeryan oldum çok yoruluyoruz ondan bence..

ben de spinalle doğum yaptım ama Allaha şükür bi şikayetim yok şimdilik
ama doğumdan sonraki ilk 1 hafta çok şiddetli bi baş ve boyun ağrım vardı
resmen
bikaç gündür de sağ bacağım sızlıyo,ağrıyo ve çok acıyo
heralde yarın bi dr a giderim

Geçmiş olsun cnm.Ben hamileliğimin son iki ayında ağır gribal enfeksiyon geçirdim bu yüzden sıkıntısını iyi biliyorum.Antibiyotik içmen yasaksa şayet zencefil -bal karışımı iyi geliyor.Bir de sıcak sütün içine bir kaşık bal ve bolca karabiber ekleyerek içebilirsin.
Ben aktarda bir karışım hazırlatmıştım içinde 10 adet falan bitki vardı,istersen sende yaptır.İçindekilerden hatırladıklarım ıhlamur-kuşburnu-zencefil-çubuk tarçın-havlıcan...

Canım çayın ismi gece çayı benim aldığım milupanın mavi kutusu var.

tşkler cnm evet cok heyecanlıyız hıç sorma... benımkınınde diş varla yok arası anlmadım dun baktım şişlik var gıbı bugun bakalım nasıl görünüyo ama senın kız bı odanın dışını keşfetsın yandın bacım:))) benımkını bazen yürütece koyuyorum girip çıkmadığı yer yok tüm örtülerim peçetelerım fiskos örtülerim yerlrde bıde gidiyo lavabonun önüne bağrıyo lavoya allahım çok komik ya benımkı yıkanmayı çok sevıyo yüzünü yıkamaya bayılıyo ondan lavabonun önünde dvmlı benım oziiiiii
ben de hüzün_çiçeği73 nerelerde kaldı acaba ne zamandır diyodum...biz de oturmuyoruz,emeklemiyoruz,salyamız 2,5 aylıkken başladı hala devam ediyo
ama daha bi tane bile dişimiz yokbenim de oğlum anasınıfına başladı bi heyecandır gidiyo bizde ilk günümüz iyiydi maşşalllah inşallah böyle gider[/QUOTE]

cnm benım amelıyattan dolayı bana pc vs...yasak ondan arada sızlere bakıp çıkıyorum...senle aynı durumdayız incilerde cıkmamış emeklemekte yok sınıfta kaldı bızımkıler ama buyukler maşallah okula başladı :) ınşallah sızınde ıyı gıder cok gurur ve heyecan verıcı bırşey ınsanın cocuğunun okula gıtmesı :)) bugunku menulerınde dolma var kalkıp dolmalarımı pişiricem akşamdan hazılardım gunduz yetişemem dıyerekten :)

herkese günaydınn...

benizde az yorrulunca hemen belim ağrıyor ve bende senin gibi doğumdan sonra 1 hafta baş ğrısı çektim kızımı emziremedim bile okadar yani...

buarada çocukları okula başlayan annelerede kolaylıklar diliyorum ne mutlu bizde ogünleri görelim inşallahh..

biz geçen hafta kızımın mevlütünü ve diş buğdayını yaptık organizasyon bana aitti süper oldu,ama çok hazırlık yaptım çok şık oldu herşey yani kimbilir okula başlasa nekadar mutlu oluruz..inşallah ogünleride görürüz...

aa çok şaşırdım,süt veremiyorduk demekki keçi sütü olabilir...bizde öğrenmiş olduk:))
doktor kullanabilrisin dedi yiyiyor sütlü olan seyleri

geçmiş olsun cnm. kısa sürede iyileşirsn inş

Ben de senin gibi yapıyorum1 yaşından önce süt yasak dedi dr.Keçi sütüyle 2 kez yoğurt mayaladık pek güzel olmadı vazgeçtik.

yogurdu pastörize inekden yapıorum ben

günaydın bu aradaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…