herkese günaydınn...
benizde az yorrulunca hemen belim ağrıyor ve bende senin gibi doğumdan sonra 1 hafta baş ğrısı çektim kızımı emziremedim bile okadar yani...
buarada çocukları okula başlayan annelerede kolaylıklar diliyorum ne mutlu bizde ogünleri görelim inşallahh..
biz geçen hafta kızımın mevlütünü ve diş buğdayını yaptık organizasyon bana aitti süper oldu,ama çok hazırlık yaptım çok şık oldu herşey yani kimbilir okula başlasa nekadar mutlu oluruz..inşallah ogünleride görürüz...
Ben de senin gibi yapıyorum1 yaşından önce süt yasak dedi dr.Keçi sütüyle 2 kez yoğurt mayaladık pek güzel olmadı vazgeçtik.
tşkler cnm evet cok heyecanlıyız hıç sorma... benımkınınde diş varla yok arası anlmadım dun baktım şişlik var gıbı bugun bakalım nasıl görünüyo ama senın kız bı odanın dışını keşfetsın yandın bacım:))) benımkını bazen yürütece koyuyorum girip çıkmadığı yer yok tüm örtülerim peçetelerım fiskos örtülerim yerlrde bıde gidiyo lavabonun önüne bağrıyo lavoya allahım çok komik ya benımkı yıkanmayı çok sevıyo yüzünü yıkamaya bayılıyo ondan lavabonun önünde dvmlı benım oziiiiii
ay evet dısarıyı keşfetse duman olucam:) tv dolabının altı komple asağıda dantelle birlikte fiskosun örtüsünü cekiştiriyo yandık valla yandık hareketli günler bizi beklerrrbenim kızda agzını hiç sildirmiyo direk banyoya gidiyoruz yıkamaya aynanın karsısında cığlıkları duymalısınnnn cokkkk tatttlı bu bücürükler yawww:90::90:
selam kızlar
saat 12yi geçti ama ben daha kahvaltı edemedimmeteyi yedir uyut oynat derken arada kaynıyorum hep
metehandada 2 gündür bi delilik var durmuyo yerinde gece uyumuyo dün saat 1 di uyuttuğumda zorla kavga ede ede o kadar sinirlendimki bağırdım artıksonrada çok üzüldüm ağlayacaktım nerdeyse zaten yorgunum kollarım tüm gün onun peşinden koşturmaktan indirip kaldırmaktan pert olmuş uykusu var deli gibi hemde ama şuursuzca bağırıyo uyuyamadı bi türlü eşimle battaniyede salladık uyudu yatağa koyunca uyandı gece boyuncada emziği ağzından düşünce uyandı yaaa bi insan evladı ağzında emzikle tüm gece uyurmu yaaa buda yeni çıktı gerçi bunada şükür emzik olmasa benim mememi istiyo en son 5:30 da artık isyan ettim.eşime dedim kalk devam sütü yap ben her saat başı kalkmaya dayanamıcam verdim devam sütünü 3 saat uyudu. ay acıkıyomu napıyo anlamadımki sütüm var ama doyurmuyo heralde.ama bende bu sıralar bişi yemiyorum kahvaltı yok öğle yemeği yok abur cubur çikolata bisküvi ayak üstü geçiştiriyorum bi akşam yemeği su desen aklıma gelirse saldım kendimi süt doyurmuyomu acaba off bilemedim yanii
keçi sütü demişsiniz ben yoğurtları inek sütünden pastörize 2 günlük mayalıyorum keçi sütü aldım duruyo öyle dolapta bi arkadaşım kötü oluyo kokuyo falan dedi açmadım hiç cesaret edemesim.sen iç sıkıyosa dedi bana :))) bende yapmadım hiç
Sedacım sorma bende dün gece çıldırdım,uyumadı bide sabah işe gidicem düşün,,,canları sağolsun acaba dişten olabilirmi bu huzursuzlukları seninkinin çıktımı dişi benimki 2 tane çıktı, nasıl resim ekliorduk unutmuşum eklicem ağlarken dişleri çıkmış okadar şekerki:))selam kızlar
saat 12yi geçti ama ben daha kahvaltı edemedimmeteyi yedir uyut oynat derken arada kaynıyorum hep
metehandada 2 gündür bi delilik var durmuyo yerinde gece uyumuyo dün saat 1 di uyuttuğumda zorla kavga ede ede o kadar sinirlendimki bağırdım artıksonrada çok üzüldüm ağlayacaktım nerdeyse zaten yorgunum kollarım tüm gün onun peşinden koşturmaktan indirip kaldırmaktan pert olmuş uykusu var deli gibi hemde ama şuursuzca bağırıyo uyuyamadı bi türlü eşimle battaniyede salladık uyudu yatağa koyunca uyandı gece boyuncada emziği ağzından düşünce uyandı yaaa bi insan evladı ağzında emzikle tüm gece uyurmu yaaa buda yeni çıktı gerçi bunada şükür emzik olmasa benim mememi istiyo en son 5:30 da artık isyan ettim.eşime dedim kalk devam sütü yap ben her saat başı kalkmaya dayanamıcam verdim devam sütünü 3 saat uyudu. ay acıkıyomu napıyo anlamadımki sütüm var ama doyurmuyo heralde.ama bende bu sıralar bişi yemiyorum kahvaltı yok öğle yemeği yok abur cubur çikolata bisküvi ayak üstü geçiştiriyorum bi akşam yemeği su desen aklıma gelirse saldım kendimi süt doyurmuyomu acaba off bilemedim yanii
keçi sütü demişsiniz ben yoğurtları inek sütünden pastörize 2 günlük mayalıyorum keçi sütü aldım duruyo öyle dolapta bi arkadaşım kötü oluyo kokuyo falan dedi açmadım hiç cesaret edemesim.sen iç sıkıyosa dedi bana :))) bende yapmadım hiç
[slm kızlar giremiyodum birkaç gündür annem geldi saolsun kızıma tarhana yapıyoruz salça yaptık biraz geç kaldık ama burda deildi oda köye gitmişti ayda birde olsa annemin gelmesi iyi oluyo başka şehirlerde olduğumuz için ancak gelebiliyo dip köşe temizliğimide yapıyo allah razı olsun ondan walla ben yetişemiyorum çünkü kızlar bişey sorcam geceleri pirinç unundan muhallebi yapıyomusunuz bizim ki hazır milupanın kaşık mamalarını yemiyo ama pirinç unuda sütten hazırlanıyo die biliyorum ben siz yapıyosanız nasıl hazırlıyosunuz acaba
[slm kızlar giremiyodum birkaç gündür annem geldi saolsun kızıma tarhana yapıyoruz salça yaptık biraz geç kaldık ama burda deildi oda köye gitmişti ayda birde olsa annemin gelmesi iyi oluyo başka şehirlerde olduğumuz için ancak gelebiliyo dip köşe temizliğimide yapıyo allah razı olsun ondan walla ben yetişemiyorum çünkü kızlar bişey sorcam geceleri pirinç unundan muhallebi yapıyomusunuz bizim ki hazır milupanın kaşık mamalarını yemiyo ama pirinç unuda sütten hazırlanıyo die biliyorum ben siz yapıyosanız nasıl hazırlıyosunuz acaba
Sedacım sorma bende dün gece çıldırdım,uyumadı bide sabah işe gidicem düşün,,,canları sağolsun acaba dişten olabilirmi bu huzursuzlukları seninkinin çıktımı dişi benimki 2 tane çıktı, nasıl resim ekliorduk unutmuşum eklicem ağlarken dişleri çıkmış okadar şekerki:))
selammm
sedoş maşallahın var vallaaa hem face hem bura nasıl vakit ayırıyon gııı hele banada dee
:))) evet cok tatlılar yaaa ısırıp duruyom ben bızımkını babamız bitirdin oğlumu dıyo :)))))tşkler cnm evet cok heyecanlıyız hıç sorma... benımkınınde diş varla yok arası anlmadım dun baktım şişlik var gıbı bugun bakalım nasıl görünüyo ama senın kız bı odanın dışını keşfetsın yandın bacım:))) benımkını bazen yürütece koyuyorum girip çıkmadığı yer yok tüm örtülerim peçetelerım fiskos örtülerim yerlrde bıde gidiyo lavabonun önüne bağrıyo lavoya allahım çok komik ya benımkı yıkanmayı çok sevıyo yüzünü yıkamaya bayılıyo ondan lavabonun önünde dvmlı benım oziiiiii
ay evet dısarıyı keşfetse duman olucam:) tv dolabının altı komple asağıda dantelle birlikte fiskosun örtüsünü cekiştiriyo yandık valla yandık hareketli günler bizi beklerrrbenim kızda agzını hiç sildirmiyo direk banyoya gidiyoruz yıkamaya aynanın karsısında cığlıkları duymalısınnnn cokkkk tatttlı bu bücürükler yawww:90::90:
cnm ınan bızde kaç gundur oyletdık çok şükür bugece erken yattı bızde hergece alıyoz bı çarşaf hayde salla salla ozii uyusun kocişe dıyom sen olmasan neyaparım yaaa oda ne desın al çarşafı bağla kapı koluna bı tarafı salla dıyo akıllım neyse bız yatak odasının ortasına kurduk salıncağı orda sallıyoz sabaha kadar çıkarıp koyuyom sabah 6 dan sonra gırmez hayatta kocişle aramızda benım meme ağzında oyle yatar sonra kızımda gelır valla çocuklar yatakta benle kociş ayrı köşelerde :)))) fılm olmuşuz haberımız yok :)))selam kızlar
ohhh ne guzel allah razı olsun annelerımızden onlarda olmassa işimiz yaş.....bende bebelacın gece mamasını verıyorum yenı başladık aptamıl verıyoduk bı bebelacta denıyım dedım bunu daha cok sevdı...[slm kızlar giremiyodum birkaç gündür annem geldi saolsun kızıma tarhana yapıyoruz salça yaptık biraz geç kaldık ama burda deildi oda köye gitmişti ayda birde olsa annemin gelmesi iyi oluyo başka şehirlerde olduğumuz için ancak gelebiliyo dip köşe temizliğimide yapıyo allah razı olsun ondan walla ben yetişemiyorum çünkü kızlar bişey sorcam geceleri pirinç unundan muhallebi yapıyomusunuz bizim ki hazır milupanın kaşık mamalarını yemiyo ama pirinç unuda sütten hazırlanıyo die biliyorum ben siz yapıyosanız nasıl hazırlıyosunuz acaba
herkese günaydınn...
benizde az yorrulunca hemen belim ağrıyor ve bende senin gibi doğumdan sonra 1 hafta baş ğrısı çektim kızımı emziremedim bile okadar yani...
buarada çocukları okula başlayan annelerede kolaylıklar diliyorum ne mutlu bizde ogünleri görelim inşallahh..
biz geçen hafta kızımın mevlütünü ve diş buğdayını yaptık organizasyon bana aitti süper oldu,ama çok hazırlık yaptım çok şık oldu herşey yani kimbilir okula başlasa nekadar mutlu oluruz..inşallah ogünleride görürüz...
tşk ederız cnm darısı tum annişlerın başına harıka bır duygu allah herkese nasip etsın ınşallah :)))) diş hediğinde guzel gecmiş ne guzel bızımkının daha cıkmadı ama bende yapıcam ınşallah :)))
bizimde 2 dişimiz var.diştende şüpheleniyorum bilmiyorum valla
ayy nasıl merak ettim fotosunu aşağıda eklenti ekle var oraya tıklıyosun ordan fotoyu seçiyosun ekliyosun
ben vermiyorum yatmadan devam sütü veriyorum okadar
aaa sen çok boşladın diladan sonra bizi :)) kız bende bu çene varken heryere yetişirim :)))
arkadaşlar, aranızda tekrar hamile olan var mı?
ben 2 gun once test yaptım ve sonuc pozitif, sok oldum tabi, planlı degildi cunku
bugun doktor randevum var ve kafam cok ama cok karısık
bebegim daha 7,5 sylık ve ben yeni bebegime hamileyken oglusuma nasıl zaman ayıracagımı kara kara dusunuyorum. Ayrıca dogum izninden sonraise baslayalı 2 ay oldu ve simdi yine hamile oldugumu soyledigimde ne olur hicbir fikrim yok(
Eki Görüntüle 261668 Eki Görüntüle 261667 Eki Görüntüle 261666 Eki Görüntüle 261669 Eki Görüntüle 261670 Eki Görüntüle 261671 Eki Görüntüle 261672 Eki Görüntüle 261673
Sedacım ekleyebildimmi bilmiyorum inşallah eklemişimdir ilk defa ben yaptım heralde hedik fikir olur sizlerede:))
arkadaşlar, aranızda tekrar hamile olan var mı?
ben 2 gun once test yaptım ve sonuc pozitif, sok oldum tabi, planlı degildi cunku
bugun doktor randevum var ve kafam cok ama cok karısık
bebegim daha 7,5 sylık ve ben yeni bebegime hamileyken oglusuma nasıl zaman ayıracagımı kara kara dusunuyorum. Ayrıca dogum izninden sonraise baslayalı 2 ay oldu ve simdi yine hamile oldugumu soyledigimde ne olur hicbir fikrim yok(
aayyy ayyyyyy ayyyyy ne şeker bişeysin sen öyle maşallahhh maşallah sana annesi cok güzel bi gün gecirmişsiniz özendiğin cok belli ellerinine saglık güzel bı hatıra olmus sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?