Günaydın arkadaşlar
Ben oğluşu halen tek başıma yıkayamıyorum annemle yıkıyoruz.İki kişi olduğumuz için birimiz ellerimnizle kulaklarını kapatıyoruz.
Yatmadan önce bende kaşık maması veriyorum,orta boy kasede hazırlıyorum çoğunlukla hepsini yiyor.Devam sütünü artık çok az içiyor ne yazık ki.
Bim deki oyuncaktan bizde de doğumdan önce almıştık çokkk işimize yaradı şimdi pili bitti o yüzden beklemede.Almanızı tavsiye ederim.
bi almadığım wee nin alıştırma bardağı kalmıştı:) birde onu deneyim inş içer.. tşkler tatlımbebnim kızım inanılmaz su içiyo karşıdan görsün sevinç çığlıkları atıyoama biberonla verince içmiyo aventin suluğunu aldım onunla içemedi wee nin alıştırma bardağını aldım onunla çok güzel içiyor sende bir dene istersen cokta sevimli bişey minnacıkkkk
canım benim kızım 10 gündür felan oturuyor ama bunun geç kalmışlığının olacağını sanmıyorum bir kaç güne o da oturur eminim sen destekli oturtmaya devam et bir bakmışsın oturuyorHerkese Merhabalar!
benm kızım hala desteksiz oturamıyor.7buçuk aylık oldu.biraz tombiş 10 kilo ondan mı oturamıyor acaba..?birde oturmayı hiç sevmiyor hep ayakta durmak istiyor.hergün oturması için uğraşıyorum ama istekli değil.ne yapacağımı bilemedimbebişlerinz desteksiz oturmaya başladı mı ? yoksa biz geç mi kaldık ???
iyi şanslar o zaman ....ne kadar sürecek bilmiyorum yol ama birşey olmaz arkadaşlarda yazmışlar arabayı seviyor bebişler sıcak olmasın ortam ya da kilma fazla açık olmasın onlara dikkat et yeterkızlar dün gidip biletlerimizi aldık bu gece 12 de İZMİR yolcusuyuz. çok heyecanlı biraz da korkağım bakalım nasıl geçecek yolculuk. şans dileyin nolurrr::)
ben de doğumdan beri yıkıyordum ama şimdi tam tersi hareketlendi diye korkuyorum eşimle yıkıyoruz hem eşimde dahil olmak istiyor bakım olaylarınabende kızımı yürüteçe koyuyorum çok fazla olmasada ama çok seviyor hep binmek istiyor.bebişlerinizi kendinz nasıl yıkıyorsunz ????ben daha hiç denemedim akşam eşimin gelmesini bekliyorum yıkamak içinçok hareketli kendim tutamam gibi geliyor kulağına hiç pamuk tıkamadım ama iyi fikir bundan sonra deneyeceğim çünkü kulağına su kaçmasından çok korkuyorum :)
hadi hayırlısı üniversiteye gittiği günleri de görürsününz inşallah ..daninoyu bir kaç günde bir veriyorum benkızlar bide benım oğlum ıyıce memeden soğudu gecelerı zor uyuyo dişmi çıkarıcak bılemıyorumkı bakıyorum ortada bişeyde yok...ev telaşlı kızım anasınıfına başladı koşturuyoruz onla acayıp heyecan yapıyo kızım ıyı gectİ ılk gunumuz umarım dvm eder.....oğlum çok huysuz zor uyuttum az önce, babamızda yok çok zor tek başına kalmak....gazımı var aceba yıne:44: bıde benımkıde oturmuyo daha emeklemeyede nıyetı yok gıbı dönüyo ama hıc gıtmeye nyetı yok sıkıyo kendını ağlıyo alıyoz hooopppp kucağa bıde hala cok salyalı sıpammmm önluksüz 1 dakka kalsa sırılsıklam maşallah.....danino veren varmı aceba arkadaşllar ???
bak bunu hiç duymamıştım deniycem ağızla su çekmeyikızlar ben dogudgundan berı yıkadıktan sonra kulagındakı suyu agzımla cekıyorm bu yontemle su kacmıs olsA bıle almıs oluyorsunuz
devam sutunuyse eger anne suu yoksa 1 yasında kadar enaz 500ml ıcmelı ben uyurken ıcırıyorum bırtek osekılde ıcıyor hemen hemen 3. aydan berı
2 ceviz büyüklügünde kıyma içine bir tatlı kasıgı cekilmiş ekmek içi çay kasıgının ucuyla nane ve kekik 1küçük diş rendelenmiş sarımsak 1 tatlı kasıgı su karıstırılır köfte sekli verilir(ince olmalı içinin iyi pişmesi için)yagsız teflonda kısık ateste biraz pişirilir sonra 1 domates rendelenir köfteyle pişmeye bırakılır biraz piştikten sonra yarım cay bardagı su ilave edilir kaynayınca kapatılır ezilip yedirilir
domates soslu köfte
arzuh vermişti bu tarifi.ben dün yaptım severek yedi denemek isteyen olursa
slm annişler... çok dertliyim çook... kızım artık eskisi kadar uyumuyo...önceden gece bi yatardı sabah 7 de uyanırdı.. emip geri uyrdu.sonra 9- 10 gibi uyanırdı..1 aydır gece 2 falan anca uyuyo 5 gibi uyanıyo emiyo 2 saat uyanık geri uyuyo 2 saat snra tekrar uyanıyo.. doğru düzgün uykumuz kalmadı...sizinkilerdemi öle... birde gece yatmadan önce ne yediriyosunuz. ben pirinç unu veriyorum dr.umuz gece yatmadan önce verebilirsin demişti.. gecen gün birisi gece çayı(milupa) içir demişti acaba gece çayı içirsem güzel uyurmu. aranızda gece cayı kullanan varmı.....
bende cok merak edıyorum o kadar stres yapmıstı ınsallah sıkıntı olmamıstır:)ben de merak ediyorum nasıl geçtiğini:26:
slm annişler... çok dertliyim çook... kızım artık eskisi kadar uyumuyo...önceden gece bi yatardı sabah 7 de uyanırdı.. emip geri uyrdu.sonra 9- 10 gibi uyanırdı..1 aydır gece 2 falan anca uyuyo 5 gibi uyanıyo emiyo 2 saat uyanık geri uyuyo 2 saat snra tekrar uyanıyo.. doğru düzgün uykumuz kalmadı...sizinkilerdemi öle... birde gece yatmadan önce ne yediriyosunuz. ben pirinç unu veriyorum dr.umuz gece yatmadan önce verebilirsin demişti.. gecen gün birisi gece çayı(milupa) içir demişti acaba gece çayı içirsem güzel uyurmu. aranızda gece cayı kullanan varmı.....
foruma uğramadığı daha ne yaptı acaba nasl geçti :44::44:
zorlama tatlım zorlarsan soğur yemekten. ara ara dene acıkınca yer.
gelsn bakalım anlatır neler olduğunu
kızlar ben keçi sütü veriyorum anne sütüne en yakın oymuş.dr tavsiye etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?