Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zorlama tatlım zorlarsan soğur yemekten. ara ara dene acıkınca yer.
gelsn bakalım anlatır neler olduğunu
kızlar ben keçi sütü veriyorum anne sütüne en yakın oymuş.dr tavsiye etti
Canım bende oğluma birgün pirinçunuyla muhallebi yapıyorum,ertesi gün hazır gece mamalarından yediriyorum.Mamayla birlikte gece çayıda veriyorum.Ama ne yaparsam yapayım oğlum gece çok fazla sayıda uyanıyor.(Ama şunu söyleyebilirim gece çayı uykusunu kolay getiriyor
biz akşam 10 gibi uyuyoruz gece de 2-3 kere kalkıp emip tekrar uyuyoruz.sabah da 7 gibi kalkıyoruz.akşam kaşık maması veriyorum.çünkü devam sütü içmiyo
yatmadan önce de emzirip uyutuyorum bu şekilde devam ediyoruz cnm.gece çayı da hiç kullanmadım
gece çayı derken hangi çay? benim oğlumda geç yatıyor ve saatte bi kalkıyor bende çay içirsemmiki?????????
kafayı yicem artık ohh ne güzel bu ayına kadar geldi çok şükür diyodum oğlum bana göre sebebsiz yere huzursuzlanıyor, mızmız oldu iyice iki gün öncesine kadar neşeli kendini sevdiren ne hazırladıysam yiyen oğlum gitti bambaşka bebek geldi sanki sebebi diş desem dişde yok görünürde ne yapacağımı şaşırdım inanın.
Canım bende oğluma birgün pirinçunuyla muhallebi yapıyorum,ertesi gün hazır gece mamalarından yediriyorum.Mamayla birlikte gece çayıda veriyorum.Ama ne yaparsam yapayım oğlum gece çok fazla sayıda uyanıyor.(Ama şunu söyleyebilirim gece çayı uykusunu kolay getiriyor
slm annişler..malesef grip oldum.. elimi kolumu kaldıracak dermanım yok..ilaçta kullanamıyorum.. ayakta atlatmam lazım.. çokk korkuyorum kızımada gececek die. sabah hapşurmaya başladı bile kızım..annemde yanımda değil ben istanbuldayım o kırıkkalede.. mecburen kızım doğduğu günden beri tek başıma ilgileniyorum hastada olsam yatıp dinlenemiyorum..dua edin kızlar çabucak iyileşiyim.. birde ıhlamur dışında tedavi edici başka ne kullanabilirm bilgisi olan varmı??
slm annişler..malesef grip oldum.. elimi kolumu kaldıracak dermanım yok..ilaçta kullanamıyorum.. ayakta atlatmam lazım.. çokk korkuyorum kızımada gececek die. sabah hapşurmaya başladı bile kızım..annemde yanımda değil ben istanbuldayım o kırıkkalede.. mecburen kızım doğduğu günden beri tek başıma ilgileniyorum hastada olsam yatıp dinlenemiyorum..dua edin kızlar çabucak iyileşiyim.. birde ıhlamur dışında tedavi edici başka ne kullanabilirm bilgisi olan varmı??
çoook geçmiş olsun, dediğin gibi ıhlamur iyi gelir canım inşallah çok çabuk atlatırsın...slm annişler..malesef grip oldum.. elimi kolumu kaldıracak dermanım yok..ilaçta kullanamıyorum.. ayakta atlatmam lazım.. çokk korkuyorum kızımada gececek die. sabah hapşurmaya başladı bile kızım..annemde yanımda değil ben istanbuldayım o kırıkkalede.. mecburen kızım doğduğu günden beri tek başıma ilgileniyorum hastada olsam yatıp dinlenemiyorum..dua edin kızlar çabucak iyileşiyim.. birde ıhlamur dışında tedavi edici başka ne kullanabilirm bilgisi olan varmı??
kızlar çok fazla ayakta kalınca benim sırtım çok agrıyor spinal aneztesi ile sezeryan dogum yaptım aneztesinin etkisi olabilir mi?sizlerdede bu sorunu yaşayan var mııı???
kızlar çok fazla ayakta kalınca benim sırtım çok agrıyor spinal aneztesi ile sezeryan dogum yaptım aneztesinin etkisi olabilir mi?sizlerdede bu sorunu yaşayan var mııı???
hmmm anladım.ben pirinç ununu suyla yapıyorum corbalarda da süt varsa esss geçiyordum
gece çayı derken hangi çay? benim oğlumda geç yatıyor ve saatte bi kalkıyor bende çay içirsemmiki?????????
kafayı yicem artık ohh ne güzel bu ayına kadar geldi çok şükür diyodum oğlum bana göre sebebsiz yere huzursuzlanıyor, mızmız oldu iyice iki gün öncesine kadar neşeli kendini sevdiren ne hazırladıysam yiyen oğlum gitti bambaşka bebek geldi sanki sebebi diş desem dişde yok görünürde ne yapacağımı şaşırdım inanın.
insallah ömür boyu iyi geçer okul hayatı nasıl heyecanlıdır o şimdi canım benim pekte şeker oluyolar anasınıfı cocukları.sorma benim kızda 2 gündür cok huysuz diş var gibi ama bilemedim ya.bebnim kız oturuyo emekliyomu bilemedim ben ya oturma odasında istediği yere gidiyo oda dışını henüz kesfedemedi.popoyu kaldırıyo eller yerde sürünerek gidiyo benim kız öyle mi emeklicek yoksa kollarına biraz daha güc gelince ellerinide kaldrır mı bilmiyorummm
ben de spinalle doğum yaptım ama Allaha şükür bi şikayetim yok şimdilik
ama doğumdan sonraki ilk 1 hafta çok şiddetli bi baş ve boyun ağrım vardı
resmen
bikaç gündür de sağ bacağım sızlıyo,ağrıyo ve çok acıyo
heralde yarın bi dr a giderim
doktor kullanabilrisin dedi yiyiyor sütlü olan seyleriaa çok şaşırdım,süt veremiyorduk demekki keçi sütü olabilir...bizde öğrenmiş olduk:))
Ben de senin gibi yapıyorum1 yaşından önce süt yasak dedi dr.Keçi sütüyle 2 kez yoğurt mayaladık pek güzel olmadı vazgeçtik.