• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben hala her gun aksam yatmadan yıkıyorum raht uyusun dıye ama hala ısrarla 7 8 defa uyanıyor:1:
kulak mevzusuna gelınce yatarak yıkanmayı sevmıyor benım kı o yuzden oturuyor kulaklarına da o yuzden bırsey koyma ıhtıyacı duymadım elhamdulıllah bugune kadar sıkıntı yasamadık:)

ne güzel tabi oturunca sorun olmuyo yok biz daha oturamıyoruz bi kaç hafta sonra anca

bende kızımı yürüteçe koyuyorum çok fazla olmasada ama çok seviyor hep binmek istiyor.bebişlerinizi kendinz nasıl yıkıyorsunz ????ben daha hiç denemedim akşam eşimin gelmesini bekliyorum yıkamak için :( çok hareketli kendim tutamam gibi geliyor :( kulağına hiç pamuk tıkamadım ama iyi fikir bundan sonra deneyeceğim çünkü kulağına su kaçmasından çok korkuyorum :)

gerçektenmi daha kendin hiç yıkamadınmı :53: yıkayabilirsin aslında artık çok daha rahat olur kaymaz niye kaysın biraz hareketlenir ama suyla falan oynar.ben normal bizim küvette yıkıyorum artık banyo minderi var içi minik elyaf gibi bişi var sevi bebenin onu koyuyorum üstüne yatırıyorum orda yıkıyorum havluda koyabilirsin altına battaniyede üstüne yatırıp yıkarsan kaymaz.

Herkese Merhabalar!
benm kızım hala desteksiz oturamıyor.7buçuk aylık oldu.biraz tombiş 10 kilo ondan mı oturamıyor acaba..?birde oturmayı hiç sevmiyor hep ayakta durmak istiyor.hergün oturması için uğraşıyorum ama istekli değil.ne yapacağımı bilemedim :( bebişlerinz desteksiz oturmaya başladı mı ? yoksa biz geç mi kaldık ???
her bebek bir olmaz canım biz de daha oturamıyoruz hiç niyetimiz de yok gibi bakalım:1:
kızlar dün gidip biletlerimizi aldık bu gece 12 de İZMİR yolcusuyuz. çok heyecanlı biraz da korkağım bakalım nasıl geçecek yolculuk. şans dileyin nolurrr::):16:
hayırlı yolculuklar canım inşallah rahat bi yolculuk geçirirsin
hayırlı yolculuklar canımm..korkma eğlenceli geçeceğini düşünüuyorum zaten gece uyur otobüsün sarsıntısı uğultusu ona beşik ninngi gibi gelir anlamazsınız bile

dün arkadaşın kızının yürütecini aldık.yürüteç almayacaktım aslında ama verdiler bende aldım :) bindirmiyorum normalde ama mutfakta işim yetişmemişse yada içerde işim varsa mete durmuyosa koyuyorum bayılıyo bende hemen işimi hallediyorum en fazla 15 dk falan.aslında büyük kıurtarıcı ama işte sakıncalı diyolar ya içim elvermiyo.geri geri ve yan gidiyo :)) daha ileri gidemedi gerçi halıdada zor gidiyo ondan olabilir

bide bişi sorucam demin oğlumu yıkadım aklıma geldi

bebişlerinizi kaç günde bir yıkıyosunuz ben yaz boyunca hergün yıkıyodum ama artık hava serinledi gibi 2 günde bir yıkıyorum

bunu sormayacaktım aslında soracağım şey yıkarken kulaklarına bişi koyuyomusunuz.vazelinli pamuk gibi? ben koymuyorum dikkat ediyorum su kaçmasın diye bu güne kadar öyle bişi olmadı inşallah olmazda su falan kaçırmam ama sanki daha önce konuşulmuştu gibi vazelinli pamuk siz nasıl yapıyosunuz

ben hiç kullanmadım şimdiye kadar da bişey olmadı artık bundan sonra da oturarak yıkandığı için yine kullanmam:34:

hepinize teşekkür ederim kızlar:) evi düzgün bırakmak adına toparlama yapıyorum uzun kalmayı düşündüğümden. daha valiz hazırlamaya geçemedim çabuk hazırlarım onu. bu arada bende başlayalı iki hafta oldu tek yıkamaya pek de iyi oldu babamızla birbirimizi yiyoduk yıkarken:) hatta en son yıkarken oturtarak yıkadım pek rahat oldu kuzumda zevk aldı ben de çok keyifliydi...

kulaklarına hiçbişey koymadım yıkarken şu ana kadar gerek duymadık bi sorun olmadı. ayrıca daha yürüteç almadım aslında çok rahata kavuşucam alsam hissediyorum ama zararlı deniyo drlar tavsiye etmiyo okuduğum kitaplarda da önermiyolar...

kızlar dün gidip biletlerimizi aldık bu gece 12 de İZMİR yolcusuyuz. çok heyecanlı biraz da korkağım bakalım nasıl geçecek yolculuk. şans dileyin nolurrr::):16:
sallayarak uyutuyorsan yastık almayı unutma :) benim kurtarıcım

hayırlı yolculuklar canımm..korkma eğlenceli geçeceğini düşünüuyorum zaten gece uyur otobüsün sarsıntısı uğultusu ona beşik ninngi gibi gelir anlamazsınız bile

bebişlerinizi kaç günde bir yıkıyosunuz ben yaz boyunca hergün yıkıyodum ama artık hava serinledi gibi 2 günde bir yıkıyorum

bunu sormayacaktım aslında soracağım şey yıkarken kulaklarına bişi koyuyomusunuz.vazelinli pamuk gibi? ben koymuyorum dikkat ediyorum su kaçmasın diye bu güne kadar öyle bişi olmadı inşallah olmazda su falan kaçırmam ama sanki daha önce konuşulmuştu gibi vazelinli pamuk siz nasıl yapıyosunuz

1 gun ara ile yıkıyorum.kulaklarını hiç tıkamadım bi sorunda yaşamadım

bende kızımı yürüteçe koyuyorum çok fazla olmasada ama çok seviyor hep binmek istiyor.bebişlerinizi kendinz nasıl yıkıyorsunz ????ben daha hiç denemedim akşam eşimin gelmesini bekliyorum yıkamak için :( çok hareketli kendim tutamam gibi geliyor :( kulağına hiç pamuk tıkamadım ama iyi fikir bundan sonra deneyeceğim çünkü kulağına su kaçmasından çok korkuyorum :)

2 aylıkdan beri tek yıkıyorum

Herkese Merhabalar!
benm kızım hala desteksiz oturamıyor.7buçuk aylık oldu.biraz tombiş 10 kilo ondan mı oturamıyor acaba..?birde oturmayı hiç sevmiyor hep ayakta durmak istiyor.hergün oturması için uğraşıyorum ama istekli değil.ne yapacağımı bilemedim :( bebişlerinz desteksiz oturmaya başladı mı ? yoksa biz geç mi kaldık ???

canım her çocuk farklı olur elbet oturcak yürücek sen merak etme azz kalmıştır otutur yakında

ii yolculuklar canım zeynep kuzu üzmez annesini inş izmirime de çoook selam söyle benim için kordonda bi tur at kızınla pasaportta bi çay iç (tabi yolun düşerse :-)))

dün arkadaşın kızının yürütecini aldık.yürüteç almayacaktım aslında ama verdiler bende aldım :) bindirmiyorum normalde ama mutfakta işim yetişmemişse yada içerde işim varsa mete durmuyosa koyuyorum bayılıyo bende hemen işimi hallediyorum en fazla 15 dk falan.aslında büyük kıurtarıcı ama işte sakıncalı diyolar ya içim elvermiyo.geri geri ve yan gidiyo :)) daha ileri gidemedi gerçi halıdada zor gidiyo ondan olabilir

canım ben bişi tıkamıyorum 2 aydır oturarak yıkadıgımdan kaçmıyo da çıkınca tülbentle kuruluyorum hemen wala ben bu aralar ev temizliği derken kızı salldım haftada 2 kez yıkadım canım normalde günaşrı

canım ben kafasını tutmaya başladıgından beri ( 3 aylıktan itibaren) kendim yıkıyorum saolsun kızlar gaza getirdi küvet süngeri var önceden yatırıyodum şimdi oturtuyorum suyla oynuyo bugun duşlukta yıkadım fiskiyeyle hiç sorun olmadı wala bi cesaret yıka eşinin beklemekten kurtulursun

ii yolculuklar canım zeynep kuzu üzmez annesini inş izmirime de çoook selam söyle benim için kordonda bi tur at kızınla pasaportta bi çay iç (tabi yolun düşerse :-)))

saol canımmmm :) inşallah üzmez ... çok selamını söyliycem . kordona alsancak a kesin gidicem bu kez 3 aylıkken gittiğimde hava baya soğuktu hiçbiyere gidemedik yavrumla eve kapanmıştık. tadını çıkarıcam havalarda güzelmiş orda dikmende resmen sonbahar şuan:( serin kıza hem uzun kollu badi hem penye bi yelek giydiriyorum 1 haftadır. keçiörene bi gidiyom sıcacık oluyo yükseklik farkından. bekle bizi İZMİRR sana geliyoruzzzzzz:9:

bunu sormayacaktım aslında soracağım şey yıkarken kulaklarına bişi koyuyomusunuz.vazelinli pamuk gibi? ben koymuyorum dikkat ediyorum su kaçmasın diye bu güne kadar öyle bişi olmadı inşallah olmazda su falan kaçırmam ama sanki daha önce konuşulmuştu gibi vazelinli pamuk siz nasıl yapıyosunuz[/QUOTE]

slm tatlım...bende yazın hergün yıkıyodum.sölediğin gibi havalar serinlemeye başladı artık 2 günde bir yıkıyorum.ben hiç pamuk falan koymuyorum.. banyodan cıkarınca hemen kulak çubuğuyla kulağına gelen suyu siliyorum bu arada kulaklarıda temizleniyo kuzumun...

kızlar eltimin 6 yaşındaki kızı menenjit şüphesiyle eğitim ve araştırma hastanesine sevkedildi dualarınızı eksik etmeyin nolur
inşallah bişey çıkmaz şayet çıkarsa onunla temas eden kişilerin aşılanması gerekiyomuş...çok canım sıkkın inşallah bişey çıkmaz:43:
ufaklığa geçmiş olsun inş. birşey olmaz

tabii veremem canım zaten vermiyorum da kendim de pek ilaç kulllanmayı sevmem wala şenaycım 8de uyuyo zeynep 7de yediriyorum bu aralar sürekl kucagımda oldugunda eşim gelince hazırlayıp yedirebliyorum ama bu sefer sütü çok az içiyo 60 felan zaten mamayı da yarım ölçüden yapıyorum onu bile bırakıyo 2 kaşık :-(( dün k.mamasını sulu yapıp biberonda verdim yatmadan önce hiç içmedi beni emdi uyudu sen tam ölçü mü veriyosun kaşık mamasını bide ne kadar süt veriyosun yatmadan önce canım?
:

ben 9da yatırıyorum ama zeynep erken yatıyormuş o yüzden senin verdiğin saatler de normal canım. ben kaşık mamasını yarım ölçü yapıyorum yani 2 kaşıkla ama onun ancak yarısını yiyor. ardından yatmadan devam sütü veriyorum 120lik yapıyorum ama şimdiye kadar hiç bitirmişliği yok genelde 60-70 içiyor. sonra gece 3-4 gibi acıkıp uyanıyor. aslında bitirse de emre de ben de rahat uyusak;))

hepinize teşekkür ederim kızlar:) evi düzgün bırakmak adına toparlama yapıyorum uzun kalmayı düşündüğümden. daha valiz hazırlamaya geçemedim çabuk hazırlarım onu. bu arada bende başlayalı iki hafta oldu tek yıkamaya pek de iyi oldu babamızla birbirimizi yiyoduk yıkarken:) hatta en son yıkarken oturtarak yıkadım pek rahat oldu kuzumda zevk aldı ben de çok keyifliydi...

cnm ben amelıyat ıcın ıstanbula gıttım ve 25 saatte vallahı hemde ıkı cocukla oğlum öncelerı yadırgadı oraya attı elını bı dığer tarafa ama sonra alıştı gece uyudu cok şükür mama falan verdım ama yastık kucuk döşeğinide aldım cok şukur ıyı gectı umarım senın içinde ıyı gecer...

cnm bende yürütec kullanıyorum benım oğlan baya bı koşturmakta sevıyo vallahı...b en doğduğundan berı kulağına bişey koymadım dıkkatlıce yıkamaya calıştım hergunde yıkamıyorum artık gun aşırı yıkıyorum....

slm kızlar.bebişleriniz su içiyormu.. benim kızıma suyu zorla veriyorum.biberonla veriyorum içmeyi beceremiyo.biberonun meme ucunu değiştirdim kaçtane denedim yine içmiyo. kaşıkla zorla veriyorum ama geri çıkarıyo.. ne yapmalıyım sizce..

bebnim kızım inanılmaz su içiyo karşıdan görsün sevinç çığlıkları atıyo :66: ama biberonla verince içmiyo aventin suluğunu aldım onunla içemedi wee nin alıştırma bardağını aldım onunla çok güzel içiyor sende bir dene istersen cokta sevimli bişey minnacıkkkk:60:

kızlar bide benım oğlum ıyıce memeden soğudu gecelerı zor uyuyo dişmi çıkarıcak bılemıyorumkı bakıyorum ortada bişeyde yok...ev telaşlı kızım anasınıfına başladı koşturuyoruz onla acayıp heyecan yapıyo kızım ıyı gectİ ılk gunumuz umarım dvm eder.....oğlum çok huysuz zor uyuttum az önce, babamızda yok çok zor tek başına kalmak :( ....gazımı var aceba yıne:44: bıde benımkıde oturmuyo daha emeklemeyede nıyetı yok gıbı dönüyo ama hıc gıtmeye nyetı yok sıkıyo kendını ağlıyo alıyoz hooopppp kucağa bıde hala cok salyalı sıpammmm önluksüz 1 dakka kalsa sırılsıklam maşallah.....danino veren varmı aceba arkadaşllar ???

Son düzenleme:

ben 9da yatırıyorum ama zeynep erken yatıyormuş o yüzden senin verdiğin saatler de normal canım. ben kaşık mamasını yarım ölçü yapıyorum yani 2 kaşıkla ama onun ancak yarısını yiyor. ardından yatmadan devam sütü veriyorum 120lik yapıyorum ama şimdiye kadar hiç bitirmişliği yok genelde 60-70 içiyor. sonra gece 3-4 gibi acıkıp uyanıyor. aslında bitirse de emre de ben de rahat uyusak;))

ay evet ya büyük umutlarla devam sütünü yapıp içiriyorum sonuc enn fazla 100 ml içiyo sonrada deliksiz uyku hayalleri çuppppppp suya düşüyo tabiiii:30:

kızlar bide benım oğlum ıyıce memeden soğudu gecelerı zor uyuyo dişmi çıkarıcak bılemıyorumkı bakıyorum ortada bişeyde yok...ev telaşlı kızım anasınıfına başladı koşturuyoruz onla acayıp heyecan yapıyo kızım ıyı gectİ ılk gunumuz umarım dvm eder.....oğlum çok huysuz zor uyuttum az önce, babamızda yok çok zor tek başına kalmak :( ....gazımı var aceba yıne:44: bıde benımkıde oturmuyo daha emeklemeyede nıyetı yok gıbı dönüyo ama hıc gıtmeye nyetı yok sıkıyo kendını ağlıyo alıyoz hooopppp kucağa bıde hala cok salyalı sıpammmm önluksüz 1 dakka kalsa sırılsıklam maşallah.....danino veren varmı aceba arkadaşllar ???

insallah ömür boyu iyi geçer okul hayatı nasıl heyecanlıdır o şimdi canım benim pekte şeker oluyolar anasınıfı cocukları.sorma benim kızda 2 gündür cok huysuz diş var gibi ama bilemedim ya.bebnim kız oturuyo emekliyomu bilemedim ben ya oturma odasında istediği yere gidiyo oda dışını henüz kesfedemedi.popoyu kaldırıyo eller yerde sürünerek gidiyo benim kız öyle mi emeklicek yoksa kollarına biraz daha güc gelince ellerinide kaldrır mı bilmiyorummm

teşekkür ederim canım çok şükür ki bişey çıkmadı

ben de hüzün_çiçeği73 nerelerde kaldı acaba ne zamandır diyodum...biz de oturmuyoruz,emeklemiyoruz,salyamız 2,5 aylıkken başladı hala devam ediyo
ama daha bi tane bile dişimiz yok:19:benim de oğlum anasınıfına başladı bi heyecandır gidiyo bizde ilk günümüz iyiydi maşşalllah:66: inşallah böyle gider:32:

Günaydın arkadaşlar

Ben oğluşu halen tek başıma yıkayamıyorum annemle yıkıyoruz.İki kişi olduğumuz için birimiz ellerimnizle kulaklarını kapatıyoruz.

Yatmadan önce bende kaşık maması veriyorum,orta boy kasede hazırlıyorum çoğunlukla hepsini yiyor.Devam sütünü artık çok az içiyor ne yazık ki.

Bim deki oyuncaktan bizde de doğumdan önce almıştık çokkk işimize yaradı şimdi pili bitti o yüzden beklemede.Almanızı tavsiye ederim.

Back