- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
ben hala her gun aksam yatmadan yıkıyorum raht uyusun dıye ama hala ısrarla 7 8 defa uyanıyor
kulak mevzusuna gelınce yatarak yıkanmayı sevmıyor benım kı o yuzden oturuyor kulaklarına da o yuzden bırsey koyma ıhtıyacı duymadım elhamdulıllah bugune kadar sıkıntı yasamadık:)
ne güzel tabi oturunca sorun olmuyo yok biz daha oturamıyoruz bi kaç hafta sonra anca
bende kızımı yürüteçe koyuyorum çok fazla olmasada ama çok seviyor hep binmek istiyor.bebişlerinizi kendinz nasıl yıkıyorsunz ????ben daha hiç denemedim akşam eşimin gelmesini bekliyorum yıkamak için çok hareketli kendim tutamam gibi geliyor kulağına hiç pamuk tıkamadım ama iyi fikir bundan sonra deneyeceğim çünkü kulağına su kaçmasından çok korkuyorum :)
gerçektenmi daha kendin hiç yıkamadınmı yıkayabilirsin aslında artık çok daha rahat olur kaymaz niye kaysın biraz hareketlenir ama suyla falan oynar.ben normal bizim küvette yıkıyorum artık banyo minderi var içi minik elyaf gibi bişi var sevi bebenin onu koyuyorum üstüne yatırıyorum orda yıkıyorum havluda koyabilirsin altına battaniyede üstüne yatırıp yıkarsan kaymaz.