2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım...

aile iZMİRde mi canım.bende izmirliyim.görev icin ıstanbulda yasıyoruz.izmırde nereye gidiyorsun?ıyı yolculuklar.

aile iZMİRde mi canım.bende izmirliyim.görev icin ıstanbulda yasıyoruz.izmırde nereye gidiyorsun?ıyı yolculuklar.

ayy ne güzelll yaa bitane daha hemşehrimi buldum:) izmi buca' ailem canım yedi gölleri bilirsin belki hemen cafenin dibindeki apt:) sen neresindensin? ayrıca mkt ben seninde izmir'in neresinden olduğunu çok merak ediyorum yaa söyler misin? muhallebi yapmaya kaçtım mutfağa hemen 2 dk yazdım cevap geç olursa kusura bakmayın olur mu

ailem ilçesinde, ödemişte oturuyor. buca eğitim fakültesi mezunuyum 4 yıl bucada yaşadım oradan bucayı biliyorum.bende hemşehrimi bulduğuma çok sevindim canım.afiyet olsun bebişine..

geçmiş olsun canım...

ailem ilçesinde, ödemişte oturuyor. buca eğitim fakültesi mezunuyum 4 yıl bucada yaşadım oradan bucayı biliyorum.bende hemşehrimi bulduğuma çok sevindim canım.afiyet olsun bebişine..

ben de çok sevindim canım benim hele izmirden uzakken burda bi izmirliyle konuşmak bana ilaç gibi geliyor resmen. ailen çok şirin bi yerde ne güzel:) teşekkür ederim hepsini olmasa da yarısını yedi:) şimdi de yanımda bana tafra yapıyo ( niyee kucağında değilimmmm anneeeeeeeeeeeee):))))

benim kızçemde buca doğumlu izmir li değilim amaaa izmir i coookkkkkk seviyorummmm ama 3 ayy önce o güzelim şehirden ayrılmak zorunda kaldık malesefff

bence sen biraz ona tafra yappp bu saat oldu hala nie uyumadınnnnnnn:))

geç okudum msjı çok kişi yorum yapmş ama bende yazayım dedm. benim 2.uzun yolculuğum oldu çok rahat ettim onada koltuk aldım çkaleden-ist gittim hareket halinde uyudu durunca uyandı. umarım iyi geçer yolculuğun canım

İyi haftasonları,

Biz tek tük emekliyoruz artık iyice.bu ara çok iştahsız oldu katı hiçbişi yemior ya

Son düzenleme:
kızlar dün bebeğime ilk defa kıymalı sebze püresi yaptım uzun zamandan beri ilk defa bişeyi çok beğenerek yedi belki sizin kuzularınız da sever
işte malzemeler
1/4 kabak(rendelenmiş)
1/2 havuç(rendelenmiş)
1/3 pırasa(küçük küçük doğranmış)
1 tatlı kaşığı pirinç
2 tatlı kaşığı ince çekilmiş kıyma
bunların hepsini az bi suyla pişiriyoruz sonra da blendırdan geçiriyoruz vee taze mayaladığımız günlük yoğurtla beraber yediriyoruuuuzz
eğer püre halinde yemiyorsa bebişleriniz suyun miktarını biraz daha fazla tutup çorba gibi de verebilirsiniz tabii

kızlar dün bebeğime ilk defa kıymalı sebze püresi yaptım uzun zamandan beri ilk defa bişeyi çok beğenerek yedi belki sizin kuzularınız da sever
işte malzemeler
1/4 kabak(rendelenmiş)
1/2 havuç(rendelenmiş)
1/3 pırasa(küçük küçük doğranmış)
1 tatlı kaşığı pirinç
2 tatlı kaşığı ince çekilmiş kıyma
bunların hepsini az bi suyla pişiriyoruz sonra da blendırdan geçiriyoruz vee taze mayaladığımız günlük yoğurtla beraber yediriyoruuuuzz
eğer püre halinde yemiyorsa bebişleriniz suyun miktarını biraz daha fazla tutup çorba gibi de verebilirsiniz tabii
kıymanın içinde çok az yağ olduğu için ben extradan yağ eklemedim

günaydın kızlar herkese ii haftasonları....

geçmiş olsun canım wala bu beslenme işi her dr a göre degişiyo ben genel geçerlere göre davranıyorum

canım hatay caddesi diyebiliriz amcamlar evka1de çok gideriz 7 göllere siz izkenttesiniz o zaman? buketcim haftaya ne zamn gitceksin canım ?

bu arada kızıma puppy egitici köpek aldık önce çok ilgilendi ama şimdi 2 basıyo bi yerlerine geri bana sarıyo

canım hatay caddesi diyebiliriz amcamlar evka1de çok gideriz 7 göllere siz izkenttesiniz o zaman? buketcim haftaya ne zamn gitceksin canım ?

bu arada kızıma puppy egitici köpek aldık önce çok ilgilendi ama şimdi 2 basıyo bi yerlerine geri bana sarıyo [/QUOTE]

2 tane hemşerimi bulmuş olduğuma çok sevindim. geçen hafta puppy eğitici köpekten bizde aldık kızıma.kızım çok beğendi. bende çok beğendim şarkıları çok güzel eğitici bir oyuncak.

denicem cnm saol tarif için inşallah içerler yemek yememmeleri sıkıntı gerçekten onca özene bözene hazırlıyoruz yeterki yesinler ben mutfaktan çıkmamamya razıyım:)

günaydın kızlar herkese ii haftasonları....

bu arada kızıma puppy egitici köpek aldık önce çok ilgilendi ama şimdi 2 basıyo bi yerlerine geri bana sarıyo
slm cnm bende playskoll emekleme arkadaşımı aldım ama az oynuyo sonra kumanda telefon ne varsa onlara saldırıyo tam bi elektronik hastası bnm oğlan:):)

maaşalah size bizde tek tük yorulunca sürünme pozisyonuna geçiyo yada uçuşşş:):)yani beni al demek oluyo hahahaha

cnm çok geçmiş olsun bizimde bir iki hafta öyle pembemsi leke vardı bezinde doktoro sordum suyu
yetersiz almasından oluyo dedi bu problemle gelen çok kişi var buaralar demişti ama çok şükür geçti su içir bol bol pek suyla araları yok bu bebişlerin ama ben sürekli veriyorum içsede içmesede en azından ağzı ıslanıyo

merhaba kızlar bugün oğlumu doktora götürdük ben grip olmuştum kuzumda benden kaptı uff çok fenaydı yavrum gece zor nefes alıyodu tonimer baby damlattım ama yinede rahatlayamadı bi öksürük bi hapşırık burnumuzda akıyo neyse doktor dinledi çok şükür ciğerlerde bi sorun yok antibiyotik vermedi her hastalıkta antibiyotik kullanmak ii değil dedi peditus ve serum fizyolojik yazdı inş geçer onların hastalanması çokzor geliyo insana ya yavrucuklar hepsine sağlık versin Rabbim hmm bide tartıldık 8500gr 73 cm doktor ne zayıf ne kilolu dedi sağlıklı olsunlarda yaa gerisi boş

kuzunada sanada geçmiş olsun canım, gerçekten onlar hasta olunca insan çok kötü oluyo ben hatırlıyorum küçükken ben hasta olunca annem sen hastalanma senin yerine biz hastalanalım biz katlanırız ama sen küçüksün derdi ana yüreği işte şimdi daha iyi anlıyorum anacığımı....

kızlar ben dolaptan kıymayı çıkarıyorum tavada hiç yağ koymadan hepsini kavuruyorum soğuduktan sonra cam saklama kabına alıyorum oğlumun çorbalarına koyuyorum ne kadar kullanıcaksam. geçen gün taze fasulye,kabak,havuç rendeledim(daha çabuk ezilsin diye ben çorba yapacağım malzemeleri rendeliyorum sonrada çatalla eziyorum blendır kullanmıyorum)içinede birazcık kıyma ve irmik koydum piştikten sonrada sızma zeytinyağı damlattım oohhh yavrumda yedi bi güzel tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Mercimek Çorbası
1 Yemek kaşığı kırmızı mercimek
1 Yemek kaşığı şehriye
1 Yemek kaşığı irmik
1 Küçük patates
kıyma ya da tavuk eti (mutlaka katın)
Zeytin yağı
Biraz Dere Otu
Su
Yapılışı:
Yeşil mercimek kullanırsanız; gaz yapmaması için önceden ıslatın ve bir taşım tek başına pişirin ve suyunu dökün.Tüm malzemeleri bir tencereye koyup pişirin. Suyu çok olmasın. Piştikten sonra zeytinyağını koyun. Robotla karıştırın. Bebeğiniz taneleri rahat yutamıyorsa fazla karıştırın ama benim tavsiyem biraz da olsa tane bırakmanız.
bizim ufaklaıgın corbayla arası yok pek ama bunu begendi o yuzden paylasmak ıstedım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…