Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözünaydın canım darısı basımıza 8 aya merdıven dayadık tık yok sadece sıkıntıları var cıksa da bız de gun yuzu gorsekdiş geliyooooooooooooo sonunda beklediğim incilerime kavuştum dün çıt çıt diye kaşığa vuruyodu bugün uçları bayağı çıkmış hattta alt ikisi birden yarışıyo.ayyy çok güzel bi duyguymuş.
bizde diş olmamasına ragmen nedense metal kasıkla yemek ıstemedı bende wee nınkını almıstım ke gıdaya basladıgımızda gayette memnunum bende kızımdakızlar heyecanlı bekleyişinizi anlıyorum çünkü ben de öyleydim inşallah en kısa zamanda pat pat patlar dişleriniz.diş değil incileriniz...pırlantalarınız...
kızlar diş çıktı şimdide diş metal kaşığa çıt çıt çarpıyo.silikon mama kaşığı aldınız mı neyle yediriyosunuz mamişleri?
kızlar heyecanlı bekleyişinizi anlıyorum çünkü ben de öyleydim inşallah en kısa zamanda pat pat patlar dişleriniz.diş değil incileriniz...pırlantalarınız...
kızlar diş çıktı şimdide diş metal kaşığa çıt çıt çarpıyo.silikon mama kaşığı aldınız mı neyle yediriyosunuz mamişleri?
kızlar heyecanlı bekleyişinizi anlıyorum çünkü ben de öyleydim inşallah en kısa zamanda pat pat patlar dişleriniz.diş değil incileriniz...pırlantalarınız...
iyi pazarlar,
herkes diş çıkartıyor ya bizde yok daha bişi. oturamıyoruzda desteksiz. iştahsızlıkta var yemek yedirmek işkence oldu artık
ohh maşalah cnm gözünüz aydın inciler geliyo demek:)darısı bizim başımıza sıkıntılar var ama diş miş yok açıp açıp bakıyorum kuzumun ağpzına ma tık yok:) hayırlısyla sağlıkla çıksın hepsinin pırlantalarıkızlar heyecanlı bekleyişinizi anlıyorum çünkü ben de öyleydim inşallah en kısa zamanda pat pat patlar dişleriniz.diş değil incileriniz...pırlantalarınız...
kesinliklle cnm bide annem siz yiyin ben doyuyorum derdi ne tuhaf gelirdi o cümle nasıl doğruymuş ağzını açınca sanki ben yiyorum oakdar mutlu oluyorumkikuzunada sanada geçmiş olsun canım, gerçekten onlar hasta olunca insan çok kötü oluyo ben hatırlıyorum küçükken ben hasta olunca annem sen hastalanma senin yerine biz hastalanalım biz katlanırız ama sen küçüksün derdi ana yüreği işte şimdi daha iyi anlıyorum anacığımı....
kızlar ben dolaptan kıymayı çıkarıyorum tavada hiç yağ koymadan hepsini kavuruyorum soğuduktan sonra cam saklama kabına alıyorum oğlumun çorbalarına koyuyorum ne kadar kullanıcaksam. geçen gün taze fasulye,kabak,havuç rendeledim(daha çabuk ezilsin diye ben çorba yapacağım malzemeleri rendeliyorum sonrada çatalla eziyorum blendır kullanmıyorum)içinede birazcık kıyma ve irmik koydum piştikten sonrada sızma zeytinyağı damlattım oohhh yavrumda yedi bi güzel tavsiye ederim.
cnm ben uzun bi süre daha düşünmüyorum ayırmayı çünkü sürekli kalkıp emziriyorum hele bu aralar ağlayarak uaynamalar başladı kıyamam hiç üstünüde açıyo sğrekli ben kalkıp örtüyorum hem bidaha bu aylarına gerimi döncez mümkün olduğu kadarçok vakit birllşikte yan yana olalaım :):)tabi belli bi müddet:):)kızlar bebişlerinizin odasını ayırdınız mı?ayrılması gerektiğini düşünüyorum fakat gece en az 3 kere uyanıyo başka odaya gitmek bana zor gelecek die 1 yasına kadar yanımda kalsın istiyorum sizler e yapmayı düşünüyorsunuz?
bu protestolar çoğaldı nerdeyse tüö bebişler yemiyo ya greve girdiler hepsi bi çıksaydı şu dişler rahatlasalar bizde beraber tabi:)slm kızlar biz de diş çıkarmak için yemek yemeyi protesto aşamasındayız sanırım ( önceden yerdi kızım ama şimdi yemiyor...
guzuummm oda konusunda biz başarılı olamayacaz sanırım gelişme kaydedeciğmize geri giidyoz beşikten yatağa geçtik sabaha karşı bir yolunu bulup yanımıza geliyor .. bir de yan yatıyor ayakaları baabasında elleri benim saçımda ..durumvahim yani ... daha da akıllanmadan ayırmak lazım demek ki ..
kıymayı neden 3-4 kez çektirmliyiz kızlar bilen var mı ?
bu sabah kontrolümüz vardı kızlar ama benim sincabım geç uyuduğu için alarmı susturup tekrar uyumuşuz ve geç kaldık tabi neyseki muayene olabildik. vajinal yapışıklık tekrarlamamış şükürler olsun ki. kilo 7900 boy 69 olmuş. öksürüğü devam ettiği için şurup verdi. bi de sordu astımı olan var mı ailede?, yok dedik. bademcikten rahatsız olan var mı? ben varım:) bademcikler büyük dedi benimkini aldırmamışlar çok çektim aldırcam büyüdüğünde. geniz eti olan var mı? babamızda da o sorun var evet dedi bunda da olcak dedi o sorun maalesef bi de biraz konak var bunuda zeytinyağı sür beklet banyodan sonra bastırarak fırçala dedi bende aynısını yapıyorum ama korkudan bastıramadığımdan tamamı yok olmamış:) halledicem onu da inşallah... böyle işte:) bi de 2 tane diş geliyo dedi:):):) gelsin artık bizimde incilerimiz...
ikinize de çok geçmiş olsun canımmerhaba kızlar bugün oğlumu doktora götürdük ben grip olmuştum kuzumda benden kaptı uff çok fenaydı yavrum gece zor nefes alıyodu tonimer baby damlattım ama yinede rahatlayamadı bi öksürük bi hapşırık burnumuzda akıyo neyse doktor dinledi çok şükür ciğerlerde bi sorun yok antibiyotik vermedi her hastalıkta antibiyotik kullanmak ii değil dedi peditus ve serum fizyolojik yazdı inş geçer onların hastalanması çokzor geliyo insana ya yavrucuklar hepsine sağlık versin Rabbim hmm bide tartıldık 8500gr 73 cm doktor ne zayıf ne kilolu dedi sağlıklı olsunlarda yaa gerisi boş
dr özellikle bi yerini söylemedi ben de çok az yağlı alıyorum 3 kere çektiriyorum çok beğeniyo cnm 150-200gr kadar al küçük parçalara ayır tek kullanımlık çok pratik oluyo çok alma ki taze taze yesin kuzunben daha hiç kıyma vermedim bugün kıyma alayım diyodum bende ya çok söylendi ama unuttum ben kıymayı neresinden alıyoruz yani bonfilemi yağsızmı naasıl isteyeyim?
pütürlü gıdaya alışması için canım kalın olrsa boğazını tahriş eder takılır falan onun içinslm kızlar biz de diş çıkarmak için yemek yemeyi protesto aşamasındayız sanırım ( önceden yerdi kızım ama şimdi yemiyor...
guzuummm oda konusunda biz başarılı olamayacaz sanırım gelişme kaydedeciğmize geri giidyoz beşikten yatağa geçtik sabaha karşı bir yolunu bulup yanımıza geliyor .. bir de yan yatıyor ayakaları baabasında elleri benim saçımda ..durumvahim yani ... daha da akıllanmadan ayırmak lazım demek ki ..
kıymayı neden 3-4 kez çektirmliyiz kızlar bilen var mı ?
canım ben banyodan önce karbonatlı su ve zeytinyağı sürüp yarım saat bekletiyodum sonra da ince dişli tarakla geriye doğru tarıyodum sonra da bi banyo yaptırıyodum ooooooooooohhhhhhhh mis gibi hiçbişey kalmıyodu zaten bi kere oldu böyle yaptım bidaha tekrarlamadıbu sabah kontrolümüz vardı kızlar ama benim sincabım geç uyuduğu için alarmı susturup tekrar uyumuşuz ve geç kaldık tabi neyseki muayene olabildik. vajinal yapışıklık tekrarlamamış şükürler olsun ki. kilo 7900 boy 69 olmuş. öksürüğü devam ettiği için şurup verdi. bi de sordu astımı olan var mı ailede?, yok dedik. bademcikten rahatsız olan var mı? ben varım:) bademcikler büyük dedi benimkini aldırmamışlar çok çektim aldırcam büyüdüğünde. geniz eti olan var mı? babamızda da o sorun var evet dedi bunda da olcak dedi o sorun maalesef bi de biraz konak var bunuda zeytinyağı sür beklet banyodan sonra bastırarak fırçala dedi bende aynısını yapıyorum ama korkudan bastıramadığımdan tamamı yok olmamış:) halledicem onu da inşallah... böyle işte:) bi de 2 tane diş geliyo dedi:):):) gelsin artık bizimde incilerimiz...
maşşallah canım gözünaydın darısı bizim başımıza inşallahdiş geliyooooooooooooo sonunda beklediğim incilerime kavuştum dün çıt çıt diye kaşığa vuruyodu bugün uçları bayağı çıkmış hattta alt ikisi birden yarışıyo.ayyy çok güzel bi duyguymuş.
biz de oturamıyoruz desteksiziyi pazarlar,
herkes diş çıkartıyor ya bizde yok daha bişi. oturamıyoruzda desteksiz. iştahsızlıkta var yemek yedirmek işkence oldu artık
bizde silikon da var hiç belli olmuyo valla silikon küçük olduğu için metalle veriyorum ama eğer huysuzsa ağzı acımasın diye silikonla da yedirdiğim oluyokızlar heyecanlı bekleyişinizi anlıyorum çünkü ben de öyleydim inşallah en kısa zamanda pat pat patlar dişleriniz.diş değil incileriniz...pırlantalarınız...
kızlar bebişlerinizin odasını ayırdınız mı?ayrılması gerektiğini düşünüyorum fakat gece en az 3 kere uyanıyo başka odaya gitmek bana zor gelecek die 1 yasına kadar yanımda kalsın istiyorum sizler e yapmayı düşünüyorsunuz?
canım ben emdiği sürece ayırmayı düşünmüyorum oğlumda da öyle yapmıştım emmeyi bırakınca ayırdım bunda da öyle yapıcam.çünkü emerken başka odaya gitmesi falan zor olur bence
saol cnm geçmiş olsun dileklerin için çok şükür azaldı gibi ama hala öksürük devam peditusa sdevam ediyorum bende bakalım inş ii oluruz tamamen
bende emdikçe ayırmak istemiyorum çok zor hem bize sürekli ihtiyaçları var bide inş 2 yıl boyunca emzirebilirim ne güzel senin bi oğlun varmış bide kızın oldu Allah bağışlasın hepimiznkini
merhaba kızlar bugün oğlumu doktora götürdük ben grip olmuştum kuzumda benden kaptı uff çok fenaydı yavrum gece zor nefes alıyodu tonimer baby damlattım ama yinede rahatlayamadı bi öksürük bi hapşırık burnumuzda akıyo neyse doktor dinledi çok şükür ciğerlerde bi sorun yok antibiyotik vermedi her hastalıkta antibiyotik kullanmak ii değil dedi peditus ve serum fizyolojik yazdı inş geçer onların hastalanması çokzor geliyo insana ya yavrucuklar hepsine sağlık versin Rabbim hmm bide tartıldık 8500gr 73 cm doktor ne zayıf ne kilolu dedi sağlıklı olsunlarda yaa gerisi boş
ay o oyuncaktandan bizdede var ii hoş eğleniyoruz kulagını ısırıyoruz da:)))tam kızım uyuduğunda kendi kendine ce eee seni gördüm, benim arkadasımsın die bağırıyo ya işte o zaman cıldırtıyo benii
bende dana kıyması kullanıyorum ama 200 gr kadar 4 kere çekiyo sağolsun kasapın doktor taze kullanmak daha iyi dedi 200 gr alırsın 2 yada 3 kere kullanırsın 1 haftata bitirir tekrar alırsın dedi bugunde kemik aldım onu kaynatıyorum ama verilebilirmi bilmiyorum sizin bir bilginiz varmı kemikleri yaklaşık 2 saat kaynatıcam(kasapım ilikler erisin dedi ) süzdükten sonra buzluk poşetleri oluyo ya buz yapmak için onun içine koyup buzlukta dondurup 1'er 2'şer çorbasına katarım diyorum ama acaba verilebiliyomu bilen var mı ?
kızlar bebişlerinizin odasını ayırdınız mı?ayrılması gerektiğini düşünüyorum fakat gece en az 3 kere uyanıyo başka odaya gitmek bana zor gelecek die 1 yasına kadar yanımda kalsın istiyorum sizler e yapmayı düşünüyorsunuz?
MKT;
ben de hatayı çok severim :) aynen canım izkentteyiz... bu ptesi gece gitmek istiyorum yarın bilet bakıcam varsa ptesi gidicem yoksa da haftasonuna kalır eğer haftasonuna kalırsa mutlaka görüşmek istiyorum seninle gitmeden, hatta beraber gidelim :) İZMİR'e ...
bu sabah kontrolümüz vardı kızlar ama benim sincabım geç uyuduğu için alarmı susturup tekrar uyumuşuz ve geç kaldık tabi neyseki muayene olabildik. vajinal yapışıklık tekrarlamamış şükürler olsun ki. kilo 7900 boy 69 olmuş. öksürüğü devam ettiği için şurup verdi. bi de sordu astımı olan var mı ailede?, yok dedik. bademcikten rahatsız olan var mı? ben varım:) bademcikler büyük dedi benimkini aldırmamışlar çok çektim aldırcam büyüdüğünde. geniz eti olan var mı? babamızda da o sorun var evet dedi bunda da olcak dedi o sorun maalesef bi de biraz konak var bunuda zeytinyağı sür beklet banyodan sonra bastırarak fırçala dedi bende aynısını yapıyorum ama korkudan bastıramadığımdan tamamı yok olmamış:) halledicem onu da inşallah... böyle işte:) bi de 2 tane diş geliyo dedi:):):) gelsin artık bizimde incilerimiz...
diş geliyooooooooooooo sonunda beklediğim incilerime kavuştum dün çıt çıt diye kaşığa vuruyodu bugün uçları bayağı çıkmış hattta alt ikisi birden yarışıyo.ayyy çok güzel bi duyguymuş.