- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
kızlar dün bebeğime ilk defa kıymalı sebze püresi yaptım uzun zamandan beri ilk defa bişeyi çok beğenerek yedi belki sizin kuzularınız da sever
işte malzemeler
1/4 kabak(rendelenmiş)
1/2 havuç(rendelenmiş)
1/3 pırasa(küçük küçük doğranmış)
1 tatlı kaşığı pirinç
2 tatlı kaşığı ince çekilmiş kıyma
bunların hepsini az bi suyla pişiriyoruz sonra da blendırdan geçiriyoruz vee taze mayaladığımız günlük yoğurtla beraber yediriyoruuuuzz
eğer püre halinde yemiyorsa bebişleriniz suyun miktarını biraz daha fazla tutup çorba gibi de verebilirsiniz tabii
kıymanın içinde çok az yağ olduğu için ben extradan yağ eklemedim
bizim doktor koyun da daha cok proteın var dedı ayrıca az yaglı kullanıyorum benben daha hiç kıyma vermedim bugün kıyma alayım diyodum bende ya çok söylendi ama unuttum ben kıymayı neresinden alıyoruz yani bonfilemi yağsızmı naasıl isteyeyim?
bizim doktor koyun da daha cok proteın var dedı ayrıca az yaglı kullanıyorum ben
verdım kokmuyor sankı bıde dırek vermıyoruz ya sebzelerın ıcınde fark edılmıyor zaten az az koyuyoruz bır kılo aldım mınık mınık folyoya sarıp buzluga attıım yaptıkca cıkartıp atıyorum sımdılık sıkıntı olmadı allah sukursağol acaba koyun kokarmı ilk seferden çocuğu tiksindirmeyelim sen verdinmi?
koyun etini ben yiyemem ki nsl vereym yavruma hiç sevmiorum yaaa
canım hatay caddesi diyebiliriz amcamlar evka1de çok gideriz 7 göllere siz izkenttesiniz o zaman? buketcim haftaya ne zamn gitceksin canım ?
bu arada kızıma puppy egitici köpek aldık önce çok ilgilendi ama şimdi 2 basıyo bi yerlerine geri bana sarıyo
faydası olurmu bılmıyorum ama bende hıc yıyemezdım kokuyor dıye daha sonra bır arkadastan öğrendım bir gece önceden pisirecegın kadarını bıraz sut ve bır tutam karbonat ıceren ılık suda bekletırsen hem cok yumusak ve beyaz oluyor hemde hıc koku olmuyor bebegının rahatsız olacagınıda dusunuyorsan onada oyle verebılırsınkoyun etini ben yiyemem ki nsl vereym yavruma hiç sevmiorum yaaa
benim kızçemde buca doğumluizmir li değilim amaaa izmir i coookkkkkk seviyorummmm ama 3 ayy önce o güzelim şehirden ayrılmak zorunda kaldık malesefff [/QUOT
guzummm tayininiz çıktığı için mi izmirden ayrıldınız canım.izmirde yaşamak güzeldir.inş. bizde en kısa zamanda dönebiliriz.
benim kızçemde buca doğumluizmir li değilim amaaa izmir i coookkkkkk seviyorummmm ama 3 ayy önce o güzelim şehirden ayrılmak zorunda kaldık malesefff [/QUOT
guzummm tayininiz çıktığı için mi izmirden ayrıldınız canım.izmirde yaşamak güzeldir.inş. bizde en kısa zamanda dönebiliriz.
evet malesef tayinimiz cıktı.insallah en kısa zamanda ooooo güzellllllimmmmm sehre dönersiniz
çorba tarifleri süper sağolun kızlar
metehanda son iki gündür pek bişi yemiyoıağzını kitlemesini öğrendi dişlerinin arasına dudaklarını sıkıştırıyo açmıyo
bugün büyümiks vereyim yer belki dedim.ben iştahla hapır hupur yiyeceğini düşünürken nazlı nazlı iki üç kaşık aldı gerisini ben yedim
benim kızçemde buca doğumluizmir li değilim amaaa izmir i coookkkkkk seviyorummmm ama 3 ayy önce o güzelim şehirden ayrılmak zorunda kaldık malesefff
geç okudum msjı çok kişi yorum yapmş ama bende yazayım dedm. benim 2.uzun yolculuğum oldu çok rahat ettim onada koltuk aldım çkaleden-ist gittim hareket halinde uyudu durunca uyandı. umarım iyi geçer yolculuğun canım
İyi haftasonları,
Biz tek tük emekliyoruz artık iyice.bu ara çok iştahsız oldu katı hiçbişi yemior ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?