2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çorba tarifleri süper sağolun kızlar

metehanda son iki gündür pek bişi yemiyoı ağzını kitlemesini öğrendi dişlerinin arasına dudaklarını sıkıştırıyo açmıyo

bugün büyümiks vereyim yer belki dedim.ben iştahla hapır hupur yiyeceğini düşünürken nazlı nazlı iki üç kaşık aldı gerisini ben yedim

ben daha hiç kıyma vermedim bugün kıyma alayım diyodum bende ya çok söylendi ama unuttum ben kıymayı neresinden alıyoruz yani bonfilemi yağsızmı naasıl isteyeyim?

ben daha hiç kıyma vermedim bugün kıyma alayım diyodum bende ya çok söylendi ama unuttum ben kıymayı neresinden alıyoruz yani bonfilemi yağsızmı naasıl isteyeyim?
bizim doktor koyun da daha cok proteın var dedı ayrıca az yaglı kullanıyorum benayrıca an ez 3 kere cekılmıs olması gerek:)

Son düzenleme:
sağol acaba koyun kokarmı ilk seferden çocuğu tiksindirmeyelim sen verdinmi?
verdım kokmuyor sankı bıde dırek vermıyoruz ya sebzelerın ıcınde fark edılmıyor zaten az az koyuyoruz bır kılo aldım mınık mınık folyoya sarıp buzluga attıım yaptıkca cıkartıp atıyorum sımdılık sıkıntı olmadı allah sukur

koyun etini ben yiyemem ki nsl vereym yavruma hiç sevmiorum yaaa

aynen ya cok pis kokuyo valla bizim doktor bişey demedi koyun dana ben migrostan yagsız dana etini 3 kere cektirdim buzdolabı poşetlrinede minik minik koydum bağladım tek kullanımlık cokt pratik oluyo

Son düzenleme:

ay o oyuncaktandan bizdede var ii hoş eğleniyoruz kulagını ısırıyoruz da:)))tam kızım uyuduğunda kendi kendine ce eee seni gördüm, benim arkadasımsın die bağırıyo ya işte o zaman cıldırtıyo benii

Son düzenleme:
koyun etini ben yiyemem ki nsl vereym yavruma hiç sevmiorum yaaa
faydası olurmu bılmıyorum ama bende hıc yıyemezdım kokuyor dıye daha sonra bır arkadastan öğrendım bir gece önceden pisirecegın kadarını bıraz sut ve bır tutam karbonat ıceren ılık suda bekletırsen hem cok yumusak ve beyaz oluyor hemde hıc koku olmuyor bebegının rahatsız olacagınıda dusunuyorsan onada oyle verebılırsın

Son düzenleme:
bende dana kıyması kullanıyorum ama 200 gr kadar 4 kere çekiyo sağolsun kasapın doktor taze kullanmak daha iyi dedi 200 gr alırsın 2 yada 3 kere kullanırsın 1 haftata bitirir tekrar alırsın dedi bugunde kemik aldım onu kaynatıyorum ama verilebilirmi bilmiyorum sizin bir bilginiz varmı kemikleri yaklaşık 2 saat kaynatıcam(kasapım ilikler erisin dedi ) süzdükten sonra buzluk poşetleri oluyo ya buz yapmak için onun içine koyup buzlukta dondurup 1'er 2'şer çorbasına katarım diyorum ama acaba verilebiliyomu bilen var mı ?

Son düzenleme:

kızlar bebişlerinizin odasını ayırdınız mı?ayrılması gerektiğini düşünüyorum fakat gece en az 3 kere uyanıyo başka odaya gitmek bana zor gelecek die 1 yasına kadar yanımda kalsın istiyorum sizler e yapmayı düşünüyorsunuz?

slm kızlar biz de diş çıkarmak için yemek yemeyi protesto aşamasındayız sanırım ( önceden yerdi kızım ama şimdi yemiyor...
guzuummm oda konusunda biz başarılı olamayacaz sanırım gelişme kaydedeciğmize geri giidyoz beşikten yatağa geçtik sabaha karşı bir yolunu bulup yanımıza geliyor .. bir de yan yatıyor ayakaları baabasında elleri benim saçımda ..durumvahim yani ... daha da akıllanmadan ayırmak lazım demek ki ..
kıymayı neden 3-4 kez çektirmliyiz kızlar bilen var mı ?

dillerim_lal :))
feryal de aynı durumda diş çıkarıyorlar galiba bir şey yediremiyıorum ben de ama soğuk karpuz verdim resmen ısıra ısıra yedi.yemek vermeden önce biraz damkalrına madaj yapmak işe yarıyor sanki bir de şu jeli deneyecem bakalım

canım benim çok teşekkür ettim:) vallahi sayenizde son kararımı verdim kesin gidicem inşallah..

MKT;
canım hatay caddesi diyebiliriz amcamlar evka1de çok gideriz 7 göllere siz izkenttesiniz o zaman? buketcim haftaya ne zamn gitceksin canım ?

ben de hatayı çok severim :) aynen canım izkentteyiz... bu ptesi gece gitmek istiyorum yarın bilet bakıcam varsa ptesi gidicem yoksa da haftasonuna kalır eğer haftasonuna kalırsa mutlaka görüşmek istiyorum seninle gitmeden, hatta beraber gidelim :) İZMİR'e ...

Son düzenleme:
bu sabah kontrolümüz vardı kızlar ama benim sincabım geç uyuduğu için alarmı susturup tekrar uyumuşuz ve geç kaldık tabi neyseki muayene olabildik. vajinal yapışıklık tekrarlamamış şükürler olsun ki. kilo 7900 boy 69 olmuş. öksürüğü devam ettiği için şurup verdi. bi de sordu astımı olan var mı ailede?, yok dedik. bademcikten rahatsız olan var mı? ben varım:) bademcikler büyük dedi benimkini aldırmamışlar çok çektim aldırcam büyüdüğünde. geniz eti olan var mı? babamızda da o sorun var evet dedi bunda da olcak dedi o sorun maalesef bi de biraz konak var bunuda zeytinyağı sür beklet banyodan sonra bastırarak fırçala dedi bende aynısını yapıyorum ama korkudan bastıramadığımdan tamamı yok olmamış:) halledicem onu da inşallah... böyle işte:) bi de 2 tane diş geliyo dedi:):):) gelsin artık bizimde incilerimiz...

Son düzenleme:
diş geliyooooooooooooo sonunda beklediğim incilerime kavuştum dün çıt çıt diye kaşığa vuruyodu bugün uçları bayağı çıkmış hattta alt ikisi birden yarışıyo.ayyy çok güzel bi duyguymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…