selamm bende sizi yeni keşfedenlerdenim hemen üye olup aranıza katılmak istedim,oğluşum 24 şubat doğumlu umarım keyifli paylaşımlarda bulunuruz .Fakat diğer ay paylaşımcılarına oranla burası sessiz ve sakin,konuyu ilerletip yükseğe taşımak dilegiyle.
aramıza hoşgeldin canım sen ve bebişin..3 gün önce doğum yapmışsın benden...ek gıdaya geçtin mi bebişin boy kilo kaç tanıyalım seni...:79:
selamm bende sizi yeni keşfedenlerdenim hemen üye olup aranıza katılmak istedim,oğluşum 24 şubat doğumlu umarım keyifli paylaşımlarda bulunuruz .Fakat diğer ay paylaşımcılarına oranla burası sessiz ve sakin,konuyu ilerletip yükseğe taşımak dilegiyle.
Günaydın arkadaşlar umarım hem siz hem de bebişleriniz iyidir.
Peynir sormuş bir arkadaşımız;
Ben oğluşuma labne peynir veriyorum.
Normal peynir verecekseniz şayet suda uzun süre bekletmelisiniz.
Canım ben Pınar Labne alıyorum tuzlu değil.
Sen hangi marka alıyorsun?
benımde oğluşum bı hfta boyunca bayramın bitişinde rahatsızlandı kusma ve ıshalden dolayı hastanede yatırdım oğlumu dune kadar hala kusuyodu kaşığı gördüğü an böğürmeye başlıyodu benım oğlum daha öncede dediğim gii 1 ay gerıye gıttı ne kılo ne guc ne bişey kaldı çok üzüldük ama bugun oğlum yemek ıstedi kendısı hemde yemeğe atladı resmen çok sevındım benım oğlanda sade yoğurt yıyo içende bişey ıstemıyo bazen bıskuvılı veerıyorum yıyıyoMerhaba..21 şubatta dünyaya geldi kızım.kızım bayramın 3. günü ateşlendi daha sonrada da burun akıntısı öksürük ve hapşuruk geldi.tatilimizi izmirde ailemin yanında geçirmiştik ağvaya(ist) gelince hava değişimi oldu sanırım.hastalandığı zaman sadece emzirebildim yoğurdunu meyvesini çorbasını yemek istemedi. çok şükür dünden beri keyfi yerine geldi.bugün çok iştahlı olmasa da meyvesini ve yoğurdunu yedirebildim.bayramdan önce 7800 gr gelmişti salı günü tekrar ağırlığını ölçtürdüm 7700 e düşmüş. boyuda 70cm. senin bebişin ağırlığı ve boyu nasıl.ek gıda yerken nasıl zorluyor mu seni.kızım yoğurdu pek sevmiyor içine meyve ekliyorum o zaman yiyor ancak.
hayırısı olsın cnm dişiniz ....bizde diş hediğinde mevlut okuturuz hediğimizi yaparız pastafalanda yaparız ama sütten kstım demişsin anlayamadım neden kestın ???herkese selam...
kızlar benim prensesimin bir dişi çıktı,ben kendi sağlık problemlerinden dolayı kızımın mevlüdünü okutamamıştım,şimdi hem mevlüt hem diş hediği bir arada yapsam olur mu nedersiniz?birde diş hediği konusunda bilgilerinizi paylaşırmısınız? çok güzel bi parti olsun istiyorum hazır sütten kestim süt sağma derdimde yok:)) buarada okadar zor kestimki sütten 6 ilaçla ancak kesildi,çeşme resmen:)) neyse fikirlerinizi bekliyorum,,sevgiler...
guzel bır tarıf denıycem bende yarın hemen ....benim oğlum kahvaltıdan nefret ediyo bende carrefourdan pınar labne peynir aldım valla onu çok sevdi ilk defa bu sabah kahvaltı yaptı içine bisküvi tereyağ çoğunluk olarak :79:labne peyniri üzüm suyu karıştırdım verdim yediiiiiii çok mutluyum:79:
hoşgeldın cnm bendende 1 gun sonra doğum yapmışsın bazen çok serıyız bazende yavaş tatıle gıdenler var gıdıpte dönmeyenler ama ama çocuk oluncaDA ZOR OLUYO dvmlı gidip gelmek ben bazen hiç yetişemıyorum gırmeye bazen sadece bakıp çıkıyorum oyle işte.....selamm bende sizi yeni keşfedenlerdenim hemen üye olup aranıza katılmak istedim,oğluşum 24 şubat doğumlu umarım keyifli paylaşımlarda bulunuruz .Fakat diğer ay paylaşımcılarına oranla burası sessiz ve sakin,konuyu ilerletip yükseğe taşımak dilegiyle.
kızlar canım çok sıkılıyo iki gündür kızımın bezinde pembemsi kum gibi şeyler vardı bugün dr gittik kum döküyo olabilir dedi
idrar tahlili ve kültürü istedi tahlil sonucu çıktı ama bizim kız çişini yapana kadar dr çıktı sonucu gösteremedim
ama netten baktığım kadarıyla kum döküyo zaten çok az çiş yapıyo iki gündür.bol su içir dedi dr ama su içmeyi hiç sevmiyo
''amorf ürat kristalleri görüldü''yazıyo
eritrosit:nadir
lökosit:1-2
acaba bunlar ne anlama geliyo bilgisi olan var mı
bazen bi çığlık atıyo sancısı oluyo heralde yavrumun
kızlar canım çok sıkılıyo iki gündür kızımın bezinde pembemsi kum gibi şeyler vardı bugün dr gittik kum döküyo olabilir dedi
idrar tahlili ve kültürü istedi tahlil sonucu çıktı ama bizim kız çişini yapana kadar dr çıktı sonucu gösteremedim
ama netten baktığım kadarıyla kum döküyo zaten çok az çiş yapıyo iki gündür.bol su içir dedi dr ama su içmeyi hiç sevmiyo
''amorf ürat kristalleri görüldü''yazıyo
eritrosit:nadir
lökosit:1-2
acaba bunlar ne anlama geliyo bilgisi olan var mı
bazen bi çığlık atıyo sancısı oluyo heralde yavrumun
evet güzelim peynir ve diğer herşey tuzsuz olmalı tuz oranı az olan bir peynir alıp suda bekletiyorum ben ...merhaba arkadaşlar kahvaltı yapacaz yarın kızımla neleri nasıl veriyosunz özellikle peyniri sormak istiyorum tuzsuz peynir olmalı diyorlar fikirlerinizi deneyimlerinizi bekliyorum iiyi günler arkadaşlar
herkese selam...
kızlar benim prensesimin bir dişi çıktı,ben kendi sağlık problemlerinden dolayı kızımın mevlüdünü okutamamıştım,şimdi hem mevlüt hem diş hediği bir arada yapsam olur mu nedersiniz?birde diş hediği konusunda bilgilerinizi paylaşırmısınız? çok güzel bi parti olsun istiyorum hazır sütten kestim süt sağma derdimde yok:)) buarada okadar zor kestimki sütten 6 ilaçla ancak kesildi,çeşme resmen:)) neyse fikirlerinizi bekliyorum,,sevgiler...
canım çookk geçmiş olsun anlayabilyorum kendini ne kadar sıkıntılı hissettiğini ama Rabbim dermansız dert vermesin tez zamanda iyileşir inşallah bebişin bir şekilde bol su içirmeye çalış!
Cokgecmis olsun.cok cok su icir insallah cok cabuk iyilesir..
aaaaaaaaa ilk defa duydum çek geçmiş olsun canım
benımde bebegımde o pembe dokuntu gıbı seyden olmustu dr gıttık bol su ıccek yada anne sutu dedı.test sonucları kotu cıkmıstı.20 gun sonra tekrar yaptırdım o zmn ıyı cıktı sonuclar.sudan nefret edıyor kızım bende corbasını sulandırıyorum her yedırdıgım ek gıdaya bolca su eklıyorum.yınede arada bazen oluyor o kadar dıkkat ettıgım halde.su onemlı anlıycagın.bebegıne cok gecmıs olsun canını sıkma sonucta dermanı suda.ek gıda bıle versen uzerıne azıcık emzır su nıyetıne.mutlu gunler.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.kum dökmek dışında idrar tahlilimiz,kültürümüz ve böbrek ultrasonumuz temiz çıktı
ek gıdaya başlamakla birlikte artan sıvı ihtiyacının yateri kadar karşılanmamasından dolayı böyle olabiliyomuş.tek çaresi
boooool boooool su içmekmiş.biz de suyu hiç sevmiyoruz.rezene çayı ver dedi onu da sevmiyotıkıyorum ağzına biberonu yok
kaşıkla veriyorum yok yok yok içmiyo öğürüyo çok az bir iki kaşık zorla içirebiliyorum dedim.o zaman sen günde 3 litre su içeceksin dedi
sık sık da emzir ki öyle atsın dedi.bir savaş ortamı içinde sıvı vermeye çalışıyorum sanırım başarı yolunda ilerliyorum
merhaba arkadaşlar kahvaltı yapacaz yarın kızımla neleri nasıl veriyosunz özellikle peyniri sormak istiyorum tuzsuz peynir olmalı diyorlar fikirlerinizi deneyimlerinizi bekliyorum iiyi günler arkadaşlar
kızlar bebeğinde vajinal yapışıklık olan var mı? 3 aylıkken açtırmıştık ama sanırım yine yapışmışyarın dra götürcez bi de bu vajinal yapışıklık idrar yolları enfeksiyonuna neden oluyomuş ve öğlen ateşi 38.6 ydı ateş düşürücü şurup verdim ıslak bez koydum koltuk altı vs. şuan yok ateş dişimizde çıkıyo sanırım onun etkisi de olabilir ateş.. çok üzgünüm ve çok yorgunum 5 gündür çok sık uyanmaya başladı çok huzursuzdu bugün yavrummmm
canım bizim doktorumuz labneyi önermedi içinde katkı maddesi daha fazla olduğu için.normal beyaz peynirin tuzunu alıp da ver dedi ben de akşamdan suya koyuyorum
sabaha kadar tuzu gidiyo zaten sabah da bisküvi,peynir,pekmez ve yumurtayı devam sütüyle hazırlayıp veriyorum çok seviyoama genelde bir gün yumurta bir gün
peynir veriyorum.bazen de ikisini birlikte veriyorum.
kızlar bebeğinde vajinal yapışıklık olan var mı? 3 aylıkken açtırmıştık ama sanırım yine yapışmışyarın dra götürcez bi de bu vajinal yapışıklık idrar yolları enfeksiyonuna neden oluyomuş ve öğlen ateşi 38.6 ydı ateş düşürücü şurup verdim ıslak bez koydum koltuk altı vs. şuan yok ateş dişimizde çıkıyo sanırım onun etkisi de olabilir ateş.. çok üzgünüm ve çok yorgunum 5 gündür çok sık uyanmaya başladı çok huzursuzdu bugün yavrummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?