2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bebişin ve sen aramıza hosgeldinbize kendinden bahset tanıyalım seni.bir ara cok hızlı ilerliyorduk yine durulduk kızlar ya belli bir saat belirleyelim o saatte müsait olursak girelim soru soruyoruz cevabını gec alıyoruz bu sayede hep birlikte konusuruz ne dersiniz?

aramıza hoşgeldin canım sen ve bebişin..3 gün önce doğum yapmışsın benden...ek gıdaya geçtin mi bebişin boy kilo kaç tanıyalım seni...:79:

Merhaba..21 şubatta dünyaya geldi kızım.kızım bayramın 3. günü ateşlendi daha sonrada da burun akıntısı öksürük ve hapşuruk geldi.tatilimizi izmirde ailemin yanında geçirmiştik ağvaya(ist) gelince hava değişimi oldu sanırım.hastalandığı zaman sadece emzirebildim yoğurdunu meyvesini çorbasını yemek istemedi. çok şükür dünden beri keyfi yerine geldi.bugün çok iştahlı olmasa da meyvesini ve yoğurdunu yedirebildim.bayramdan önce 7800 gr gelmişti salı günü tekrar ağırlığını ölçtürdüm 7700 e düşmüş. boyuda 70cm. senin bebişin ağırlığı ve boyu nasıl.ek gıda yerken nasıl zorluyor mu seni.kızım yoğurdu pek sevmiyor içine meyve ekliyorum o zaman yiyor ancak.

Son düzenleme:
benımde bebegımde o pembe dokuntu gıbı seyden olmustu dr gıttık bol su ıccek yada anne sutu dedı.test sonucları kotu cıkmıstı.20 gun sonra tekrar yaptırdım o zmn ıyı cıktı sonuclar.sudan nefret edıyor kızım bende corbasını sulandırıyorum her yedırdıgım ek gıdaya bolca su eklıyorum.yınede arada bazen oluyor o kadar dıkkat ettıgım halde.su onemlı anlıycagın.bebegıne cok gecmıs olsun canını sıkma sonucta dermanı suda.ek gıda bıle versen uzerıne azıcık emzır su nıyetıne.mutlu gunler.

aramıza hoşgeldin cnm bnm oğlumda 10 şubat doğumlu eskiden dolup taşıyodu sayfalar yetişemezdik hamişken şimdi tenhalaştı ama biz yazışalım yine sık sık sorularımız oluyo burda:)

merhaba arkadaşlar kahvaltı yapacaz yarın kızımla neleri nasıl veriyosunz özellikle peyniri sormak istiyorum tuzsuz peynir olmalı diyorlar fikirlerinizi deneyimlerinizi bekliyorum iiyi günler arkadaşlar

Günaydın arkadaşlar umarım hem siz hem de bebişleriniz iyidir.

Peynir sormuş bir arkadaşımız;
Ben oğluşuma labne peynir veriyorum.
Normal peynir verecekseniz şayet suda uzun süre bekletmelisiniz.

Günaydın arkadaşlar umarım hem siz hem de bebişleriniz iyidir.

Peynir sormuş bir arkadaşımız;
Ben oğluşuma labne peynir veriyorum.
Normal peynir verecekseniz şayet suda uzun süre bekletmelisiniz.

günaydın canım
benim oğlumda labneye bayılıyo ama sanki hafif tuzlu gibi yaa

herkese selam...

kızlar benim prensesimin bir dişi çıktı,ben kendi sağlık problemlerinden dolayı kızımın mevlüdünü okutamamıştım,şimdi hem mevlüt hem diş hediği bir arada yapsam olur mu nedersiniz?birde diş hediği konusunda bilgilerinizi paylaşırmısınız? çok güzel bi parti olsun istiyorum hazır sütten kestim süt sağma derdimde yok:)) buarada okadar zor kestimki sütten 6 ilaçla ancak kesildi,çeşme resmen:)) neyse fikirlerinizi bekliyorum,,sevgiler...

benımde oğluşum bı hfta boyunca bayramın bitişinde rahatsızlandı kusma ve ıshalden dolayı hastanede yatırdım oğlumu dune kadar hala kusuyodu kaşığı gördüğü an böğürmeye başlıyodu benım oğlum daha öncede dediğim gii 1 ay gerıye gıttı ne kılo ne guc ne bişey kaldı çok üzüldük ama bugun oğlum yemek ıstedi kendısı hemde yemeğe atladı resmen çok sevındım benım oğlanda sade yoğurt yıyo içende bişey ıstemıyo bazen bıskuvılı veerıyorum yıyıyo
hayırısı olsın cnm dişiniz ....bizde diş hediğinde mevlut okuturuz hediğimizi yaparız pastafalanda yaparız ama sütten kstım demişsin anlayamadım neden kestın ???
guzel bır tarıf denıycem bende yarın hemen ....
hoşgeldın cnm bendende 1 gun sonra doğum yapmışsın bazen çok serıyız bazende yavaş tatıle gıdenler var gıdıpte dönmeyenler ama ama çocuk oluncaDA ZOR OLUYO dvmlı gidip gelmek ben bazen hiç yetişemıyorum gırmeye bazen sadece bakıp çıkıyorum oyle işte.....

cnm gecmış olsun ınşallah önmlı birşey yoktur ıltıhaplanma falan vardır belkı ıdrar enfeksıyonu doktoruna danış bence....

geçmiş olsun canım tahlil sonuçları gayet iyi çıkmış lokösit yani kandaki intihap oranını gayet normal her bebekte o kadar oluyo zaten ben sürekli tahlil yaptırdığım için tecrübeliyim artık umarım cabuk iyileşir bebeğin

sanırım bizde diş çıkartıyoruz dün sabaha kadar oturduk kızımla ateşi 38 e çıktı ateş düşürüçü verdim eklem yerlerine ıslak mendil koydum şimdi iyi ama son 15 gündür geceleri ateşleniyo hiç bu kadar yükselmemeişti beni çok korkuttu alt damağında 2 tane dişini görebiliyorum çıksada kızımda rahatlasa bari sizlerde de ateşlenme oldumu kızlar ayrıca kabız olmamıza rağmen ishalde oldu kızım bakalım yarın doktora gidicez ne dicek doktor amcamız merak ediyorum

slm kızlar
meyve öğünümüzü yiyorduk demir damlasının ne zmaandır ihmal ettiğimi düşünüp araya sıkıştıryaım dedim ama çok kötü oldu sinirlendii kapattı ağzını daha da yemedi daha ne elma yer bu çocuk ne de meyve dedim ama sonradan eline kaşığı verdim oynarken ağzını geri açtı yemeye başladı nefret ediyorum bu demirden .
merhaba arkadaşlar kahvaltı yapacaz yarın kızımla neleri nasıl veriyosunz özellikle peyniri sormak istiyorum tuzsuz peynir olmalı diyorlar fikirlerinizi deneyimlerinizi bekliyorum iiyi günler arkadaşlar
evet güzelim peynir ve diğer herşey tuzsuz olmalı tuz oranı az olan bir peynir alıp suda bekletiyorum ben ...

ay ne güzel hayırlı olsun dişiniz sütten neden kestinn ? merak ettim diğer sorun hakkında bir fikrim yok hiç anlamam o adetlerden ..

kızlar bebeğinde vajinal yapışıklık olan var mı? 3 aylıkken açtırmıştık ama sanırım yine yapışmış yarın dra götürcez bi de bu vajinal yapışıklık idrar yolları enfeksiyonuna neden oluyomuş ve öğlen ateşi 38.6 ydı ateş düşürücü şurup verdim ıslak bez koydum koltuk altı vs. şuan yok ateş dişimizde çıkıyo sanırım onun etkisi de olabilir ateş.. çok üzgünüm ve çok yorgunum 5 gündür çok sık uyanmaya başladı çok huzursuzdu bugün yavrummmm

canım çookk geçmiş olsun anlayabilyorum kendini ne kadar sıkıntılı hissettiğini ama Rabbim dermansız dert vermesin tez zamanda iyileşir inşallah bebişin bir şekilde bol su içirmeye çalış!

Cokgecmis olsun.cok cok su icir insallah cok cabuk iyilesir..

aaaaaaaaa ilk defa duydum çek geçmiş olsun canım

canım bizim doktorumuz labneyi önermedi içinde katkı maddesi daha fazla olduğu için.normal beyaz peynirin tuzunu alıp da ver dedi ben de akşamdan suya koyuyorum
sabaha kadar tuzu gidiyo zaten sabah da bisküvi,peynir,pekmez ve yumurtayı devam sütüyle hazırlayıp veriyorum çok seviyoama genelde bir gün yumurta bir gün
peynir veriyorum.bazen de ikisini birlikte veriyorum.

geçmiş olsun canım bizim hiç olmadı.nasıl açıyolar ki yapışıklığı bi de neden oluyomuş:44:

iyi de güzelim benim oğlan normal beyaz peyniri yemiyo kaç kez denedim püüü püüü diyo atıyo ağzından ama labneye bayılıyoooooo keşke yesin de annem insana neyi iştahla yerse o yarar dedi içim rahat valla ne organik ki canım günümüzde artık anne sütü bile organik değil bizim yediklerimizden dolayı

canım cokkkk gecmiş olsun okulda bir arkadsımın kızınında aynı sorunu vardı belli dönemlerde actırıyolardı ateş yaptığını söylemişti.onlaroın doktoru yaş ilerledikçe bu sorunun ortadan kalkacağını söylemiş ve vajina temizliğine cook cokkk dikkat etmeleri gerekiyormus kızı 5 yaşında heryere elinde klozetin üzerine takılan aparat ve poşetiyle geziyor.tekrardan cok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…