benımde ıkı cocuğum var ılk başlarda çok zorlandık ama şimdi hepımız alıştık :) ama anca gece yarısı oldumu oturuyorum bu yıl anaokuluna başlıyo belkı daha rahat olur kızımda bende :)bu arada kıslar ben bekarken derdimki bu evli bayanlar hem çalışıp hem şlerini nasıl yetiştiriyolar.. evlendim bu çocuklu bayanlar napıyo nasıl yetişiyolar diyodum şimdi bebeğim oldu ve diyorum ki bu iki çocuklular nasıl yetişiyolar hayata wallahi bravo diyorummm ... en çok korkuyorum ikinci çocuk olur mu olmaz mı bilmiyorum.. bir de 'pembepatron' belli oldu mu acaba hamiş misin? ne olursa olsun senin ailen ve bebeğin için hayırlısı olsun şimdidennnnn!
bugun yaptım hıçbırşey yemıyo ıçmıyo ateşide var zaten hastaydı doktor ateşi yoksa aşılarını yap dedı yaptık ateşi çıktı bakalım nasıl geccek gecemız ama ne mama nede başka bırşey yemıoyokızlar 6.ay aşısı ateş yaptı mı bebişlerinize?
çok tşk ederım cnm bızımkıde sevdığı hıcbirşeyı ıstemıyo artık eskıden saldırırdı şimdi bakıyo oyle hasta ondamı aceba.???Herkese selamlar.. umarım güzel annelerimiz ve meleklerinin keyifleri yerindedir.. çok sık bişeler yazamasam da sizi takip ediyorum..diş çıkarna bebişlerimiz var maşşalllah hepsine bizimkinde daha yok damakları baya sertleşti kaşığa sert sert geliyo salyalarımız da akıyo ama bekliyoruz.emekleyen bebişlerimiz de var onlara da koca bi alkış..benim oğlum biraz ttembel..bu arada ücretsiz izin dilekemi verdim ama ayın 15ine kadar okula gitmem yani seminere gitmem gerekiyo bebişi bırakıcak kimse olmadığı için beraber gidiyoruz kuzumla..6 aylıktan başladı okula..heryere bakıyo dikkatli dikkali renkli panoları çok seviyo anasınıfına bayıloıyoo umarım büyüyünce de sever:) buarada kızlar oğlum bazen çok severek yediği şeyi ertesi gün yemiyo neden anlamadım sizde doluyo mu acaba? bir de muhallebi nasıl yapıyosunuz bana da tarif verir misiniz acaba? uarada hüzünçiçeği arkadaşımız çooooooookkkk geçmiş olsunn hem sana hem bebeişine bi türlü yazamadım ancak şimdi vakit bulabildim..bebişleri öpüyorum annişlerimize de huzurlu günler diliorum..
tşk ederız teyzesi.....Gecmis olsun. Silikon gogus ucu takarak emzirebilirsin bi sure.
Huzun cicegim size de gecmis olsun kiyamam ona.
Bu arada bi daha dogursam yine kisin ve ocak ya da subat olsun isterim.
amın cnm yasaklar bıtmedı ama ben bu saatlerde arada sıze bakıp çıkıyorum.......sol gözüm daha bulanık görüyo malesef....canım çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.zaten onların eti butu ne ki en ufak bişeyde eriyip gidiyo yavrucaklar
Allahım dermansız dert vermesin.bu arada sen nasıl oldun canım yasakların bitti mi:26:
aminnnnn inşallah cnm....amin canım allah acil şifalar nasip etsin beterinden korusun inşallah butun bebeklerimizi
hayirlisi olsun canim....
cok gecmis olsun canim,umarim en kisa zamanda iyilesir.
nane demleyip de icirebilirsin midesine iyi gelir.hicbi zarari yok.
ayrica eksi seyler seviyorsa hafif olsun diye 1 cay bardagi kadar da yogurt yedirmeyi dene,yerse eger icine cici bebe ekmek de ufalayabilirsin tok tutmasi icin....
iki bebek arasinda yas farki nedir sende canim?
bende 2,5 yas farki olucak insallah rahat bakabilirim ikisine de.
yalniz bakiyorum ustelik.
yazda 40miz cikana kadar evdeydik,yalnizca balkona cikariyordum.
temmuz 4de 40miz cikti ondan sonra gezmeler basladi,ama yine de ufakti cok.ben bu sebeplerden dolayi yazin istemiyorum bebek,ama hamilelik donemi super.eylul-mayis...gunes olmadigi icin gunes lekeleri yok,sicaktan bunalma yok...serin serin geciriyosun hamileligini )))
Herkese selamlar.. umarım güzel annelerimiz ve meleklerinin keyifleri yerindedir.. çok sık bişeler yazamasam da sizi takip ediyorum..diş çıkarna bebişlerimiz var maşşalllah hepsine bizimkinde daha yok damakları baya sertleşti kaşığa sert sert geliyo salyalarımız da akıyo ama bekliyoruz.emekleyen bebişlerimiz de var onlara da koca bi alkış..benim oğlum biraz ttembel..bu arada ücretsiz izin dilekemi verdim ama ayın 15ine kadar okula gitmem yani seminere gitmem gerekiyo bebişi bırakıcak kimse olmadığı için beraber gidiyoruz kuzumla..6 aylıktan başladı okula..heryere bakıyo dikkatli dikkali renkli panoları çok seviyo anasınıfına bayıloıyoo umarım büyüyünce de sever:) buarada kızlar oğlum bazen çok severek yediği şeyi ertesi gün yemiyo neden anlamadım sizde doluyo mu acaba? bir de muhallebi nasıl yapıyosunuz bana da tarif verir misiniz acaba? uarada hüzünçiçeği arkadaşımız çooooooookkkk geçmiş olsunn hem sana hem bebeişine bi türlü yazamadım ancak şimdi vakit bulabildim..bebişleri öpüyorum annişlerimize de huzurlu günler diliorum..
bu arada kıslar ben bekarken derdimki bu evli bayanlar hem çalışıp hem şlerini nasıl yetiştiriyolar.. evlendim bu çocuklu bayanlar napıyo nasıl yetişiyolar diyodum şimdi bebeğim oldu ve diyorum ki bu iki çocuklular nasıl yetişiyolar hayata wallahi bravo diyorummm ... en çok korkuyorum ikinci çocuk olur mu olmaz mı bilmiyorum.. bir de 'pembepatron' belli oldu mu acaba hamiş misin? ne olursa olsun senin ailen ve bebeğin için hayırlısı olsun şimdidennnnn!
kızlar canım çok sıkılıyo iki gündür kızımın bezinde pembemsi kum gibi şeyler vardı bugün dr gittik kum döküyo olabilir dedi
idrar tahlili ve kültürü istedi tahlil sonucu çıktı ama bizim kız çişini yapana kadar dr çıktı sonucu gösteremedim
ama netten baktığım kadarıyla kum döküyo zaten çok az çiş yapıyo iki gündür.bol su içir dedi dr ama su içmeyi hiç sevmiyo
''amorf ürat kristalleri görüldü''yazıyo
eritrosit:nadir
lökosit:1-2
acaba bunlar ne anlama geliyo bilgisi olan var mı
bazen bi çığlık atıyo sancısı oluyo heralde yavrumun
kızlar iki gündür oğlum kahvaltı yemek istemiyo ya napıcamı şaşırdım tezgahın üztü denediğim yemeklerle doldu valla hiç istemiyo bende yoğurt verdim bi arkadaşımın tavsiyesiyle en azından boş geçirmeyeyim dedim öğününü ufff nie böle yapıyo ya şöyle iştahlı olsa herşeyi yapar veririm ama gün içinde ne çorbalar deniyorum yemiyo illa yoğurtlu bişler vericem ozaman alıyo bende aç kalmasın die dayanamayıp emziriyorum ama emmekle olmuyoki sadece diğerlerini vitaminlerinide alması gerek kahvaltı olayınıda sorun yaşayan varmı bnm gibi neler yapıyosunuz hepsini karıştırıpta yemiyo ayrı ayrı denedim onuda yemiyo siz neler yapıyosunuz kızlar
kızlar canım çok sıkılıyo iki gündür kızımın bezinde pembemsi kum gibi şeyler vardı bugün dr gittik kum döküyo olabilir dedi
idrar tahlili ve kültürü istedi tahlil sonucu çıktı ama bizim kız çişini yapana kadar dr çıktı sonucu gösteremedim
ama netten baktığım kadarıyla kum döküyo zaten çok az çiş yapıyo iki gündür.bol su içir dedi dr ama su içmeyi hiç sevmiyo
Ay yemeyen cocugu benden ii bilen yoktur bizim evde ayni cesit yemek cesit mama. Ben sabah normal kasik mamasini veriyorum.sonra kendim kahvalti ederken onuda yanima aliyorum.iste az ondan az bundan derken kandirarak yiyor ama aman aman yemiyor.ona direk verdim mu yemiyor kendim yiyomusumda onada oyle vermisim gibi yapiyorumYoksa asla yemez.zaten onlugu gordumu cilgin gibi bagiriyor.oglen corba yapiyorum corbanin icine domates koyuyorum hafif eksi seviyor bizimki.havucda koyunca yiyor.dun kofte yaptim icinden verdim yedi.genelde kendimize yaptiigimin tatsiz tuzsuznu ona ayiriyorm.bazen yiyor bazen itiyor.cok zorlama sende daha cok inatlasiyolar.yemedigi biseyi sevdigi biseyin icine at ver.bizimki yogurt sevmiyor mesela meyve atiyorum icine farkinda olmadan yiyor.cocuklar cok farkli canim canini sıkmadan boyle devam etcen mecbur Bide bazen donemsel Oluyomus ben o donemin gecmesini bekliyorum mesela Allah yardimcimiz olsun
kızlar iki gündür oğlum kahvaltı yemek istemiyo ya napıcamı şaşırdım tezgahın üztü denediğim yemeklerle doldu valla hiç istemiyo bende yoğurt verdim bi arkadaşımın tavsiyesiyle en azından boş geçirmeyeyim dedim öğününü ufff nie böle yapıyo ya şöyle iştahlı olsa herşeyi yapar veririm ama gün içinde ne çorbalar deniyorum yemiyo illa yoğurtlu bişler vericem ozaman alıyo bende aç kalmasın die dayanamayıp emziriyorum ama emmekle olmuyoki sadece diğerlerini vitaminlerinide alması gerek kahvaltı olayınıda sorun yaşayan varmı bnm gibi neler yapıyosunuz hepsini karıştırıpta yemiyo ayrı ayrı denedim onuda yemiyo siz neler yapıyosunuz kızlar
kızlar bebişlerin yemeklerinde tereyağı kullanabilir miymişiz? zeytinyagı kullanıyorum ben
ben kullanıyorum zaman zaman
evt cnm resmen şebeğe döndük ama yok yese razıyım herşeyi yapmaya tuz bende az bişi ekliyorum valla napiim çouk tatsız tuzsuz hiç 7yemiyoslm arkadasım sorma bu ek gıda olayı ne hale getirdi bizi yedirirken maymuna dönuyorum ya cıkarmadıgım ses, yapmadığım hareket kalmıyobenim kızımda sebze corbasından cok hoslanmıyo şehriye corbası (tel şehriyeden) pişirdim domatesle kıyma da koydum onu biraz daha iştahla yiyor ama ben biraz tatlandırsın die tuz da koyuyorum yemiyolarsa az koyabilirmişiz doktorumuz öyle dedi sende bi dene istersen
cnm bende aldım migrostan labne pınarın bakalım onu vericem sabah senin yaptığın gibi yapiim bide aslında serin şeyler isitiyo hep dişleri ateş yapıyo sanırım ağzında memeyi verince nasıl saldırıyo bi görsen uff yesin hepsi ya yemek sorunumuz olmasın hiç inşbenim oğlum kahvaltıdan nefret ediyo bende carrefourdan pınar labne peynir aldım valla onu çok sevdi ilk defa bu sabah kahvaltı yaptı içine bisküvi tereyağ çoğunluk olarak :79:labne peyniri üzüm suyu karıştırdım verdim yediiiiiii çok mutluyum:79:
cnm bende bazen kullanıyorum yani zararı yok bencede yemek kitabında okumuştum orda hep tereyağı var tariflerde:)kızlar bebişlerin yemeklerinde tereyağı kullanabilir miymişiz? zeytinyagı kullanıyorum ben
selamm bende sizi yeni keşfedenlerdenim hemen üye olup aranıza katılmak istedim,oğluşum 24 şubat doğumlu umarım keyifli paylaşımlarda bulunuruz .Fakat diğer ay paylaşımcılarına oranla burası sessiz ve sakin,konuyu ilerletip yükseğe taşımak dilegiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?