2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben bebişime sabahları kahvaltıda küçük sulukla ıhlamur cayı veriyorum.yasaklı gıdalar arasında değil die biliyorum bu konuda fikri olan var mı?

kızlar ben bebişime sabahları kahvaltıda küçük sulukla ıhlamur cayı veriyorum.yasaklı gıdalar arasında değil die biliyorum bu konuda fikri olan var mı?

yok cnm değil tam tersi ıhlamur çok faydalı kan yapıcı etkidside varmış bende ıhlamurla ıslatıyorum genelde kahvaltısını ahh bide yeseuf ya çok üzüyüo paşam beni yemek konusunda ama memeyi versem boyna emicek:)

2 gündür butün hepsini ayrı ayrı veriyorum biz nası cay içiyorsak prensesimde ıhlamur içiyo alıştırma suluğumuz var ondan su içmeye bayılıyor onun içine koyuyorum onu görünce agzını hemen acıyo zaten bende fırssattan yararlanıyorum bi cay bi kahvaltı öğlen yemeklerindede su verir gibi yaparken bi yandan corba.

ne güzel tatlım ohh yesin yarasın b,izimki ne versem ağzında bekletiyo bide gargara yapıyo ağzındakilerle sonrada malum dışarı çıkıyo yedikleri offf inşş alışır paşamda şu yemeklere

tatile giden annişler umarım tatiliniz ii gecmiştir.biz sezon basında gitmiştik o zman ek gıdaya başlamamıstık.ek gıdaya başladıktan sonra giden annişler yoğurt ve çorba yedirmeyi işini nasıl yaptınız 1 hafta tatile gitmeyi düşünüyoruz da nasıl yapsak bilemedim:97:

Selam anneler ve bebişleri
giremedim tatil nedeni ile hala balımla tatildeyiz.. :))

tek tük emekliyoruz adım atıyoruz biz.. Ek gıda olayıda süper gidiyor

diş hala yok tabi..

Sizlerde neler var neler yok..

günaydın kızlar
oğlum 3 gündür kakasını yapmıyor.kokulu pıs pıs yapıp duruyo ama halinden şikayetçi değil.kuru kayısı kaynatıp suyundan ve püresinden verdim ama sabah oldu hala kakişini yapmadı.dr a götürmeden başka neler yapabilirim.sabaha kadar uyumadım ya

günaydın simgeninkedisi,
eğer kakası koyun pisliği gibi değilse kabız değildir demektir.dr.muz öyle söylemişti.benim oğlum 3ay boyunca 3-4güne bir kaka yapıyordu.bunun için gitmiştim.10gün kakasını yapmazsa kabız teşhisi konuyomuş normalde. gerçi hala düzensiz kaka yapıyor ama artık endişelenmiyorum.birde ben kayısı püresi verdiğim zaman hergün düzenli olarak yapıyordu.sıkıntısı yoksa dert etme.iyi pazarlar

Selam anneler ve bebişleri
giremedim tatil nedeni ile hala balımla tatildeyiz.. :))

tek tük emekliyoruz adım atıyoruz biz.. Ek gıda olayıda süper gidiyor

diş hala yok tabi..

Sizlerde neler var neler yok..

slm eos,
ne güzel tatil yapıyorsunuzbiz bu yıl cesaret edemedik bebekle.artık seneye çıkarıcaz acısını :) biz hala emeklemiyoruz ama gitmek istediğimiz yere yuvarlanarak gitmeye başladık :) ek gıda da sorunumuz yok bizimde.maşallah.dişimiz geldi ama 1 i bayramdan önce geldi diğeri de 2 gün önce geldi biz 13 şubat doğumluyuz bu arada.birde benim oğlanın dişleri çıkmaya başladığından beri geceleri çığlıkla uyanıyor

armut püresi de verebilirsin canım çok iyi geliyo

ay canım benim sağol içimi rahatlattın.eğer öyleyse ben de her gün düzenli kayısı püresi veriyim dünden beri kayısı püresinden suyundan veriyorum ama yapamadı hala ve de su miktarı önemli sanırım bol bol su içirmeli.:97:anneme sordum az önce seyrek kaka yapan çocuk et bağlar dedi.eskiler bilir inşallah öyledir..bebeklerinize sağlıklı mutlu günler...

büyükler halı sanırım gerçekten et bağlıyor heralde bizim paşa 9 kilo oldu çünkü :) içini ferah tut geçici dönemler bunlar tabi su da önemli eksik etme ver mutlaka

kızlar merhaba.bebişinin bıngıldağı kapanan var mı?

kapanmadı oğlu 2 yaşında olan bi arkadaşım 1 yaşına doğru kapanıyo dedi.geç kapanmasının bi zararı yok erken kapanmasının zararı var canım
kızlar oğlum 3 gündür kakasını yapamıyodu ya dün paso kayısı suyu içirdim veeeeeeeeeee ortalık battı tam 2 bez doldu taştı.katı değil macun gibi ve kendini zorlamadan yaptı.demekki kayısı erik armut elma gibi bağırsak rahatlatıcı meyvelerden hoşaflardan hergün vermek gerekiyo.ben meyve öğünü yapıyodum sadece ders oldu şimdi bana artık daha çok dikkat edicem.bebişlere sağlıklı huzurlu günler

hadi canım gözün aydın kayısının mevsimiyken hergün 1 tane ver bu arada muz çok zorluyor haberin olsun.bebişine geçmiş olsun

hadi canım gözün aydın kayısının mevsimiyken hergün 1 tane ver bu arada muz çok zorluyor haberin olsun.bebişine geçmiş olsun

sağol canım allah bebeklerimize sağlıklı ömür versin valla oğlan 3 günden sonra kaka yapınca öyle sevindim ki yuppi deyip göbek attım resmen yaaaa:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…