2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ek gıdya yenı gecış dönemınde bızdede oldu yeşil kakada üşütmüş olabılır..ben oğluma kayısı suyu verdım ıyı oldu ben ferro vermedım daha verdı gecen doktor ama başlamadım daha ondanda olabılır kabızlığı....ben yumuşak bı kayısıyı alıyom elıme benım kı görünce saldırıyo zaten eme eme bıtırıyo çok ıyı gelıyo

maşallah cnm bebişine sana helal olsun :) vur totişe hak edıyon bende olsam omuzumu sallaya sallaya yururm valla :82: sütün ıyı gelıyo demekkı cnm maşallah sıze

organik mi veriyosun canım kayısıyı benimkide saldırıyo elimde ne görse ağlıyo vermezsem az önce yatırdım yanıma üzüm yiyorum açmış ağzını kuş gibi::) bi de bana tekmeler atıyo illaki ona da vercekmişim:)

canım yaa maşallah sana bravo hatta çok imreniyorum sadece anne sütü weren annelere çok şanslısınız bebişin ve sen ALLAH nazardan saklasın keşke bende sadce süt werebilseydim kızıma çok istedim ama olmadı bak şimdi çok duygulandım ağlıorum yaaaa naapalım bizimde böyle olması gerekiomuş ama içimde hep bi kırıklık oluyo biliomusun... bizde cuma günü gidicez kontrole bakalım bizim kız nekadar oldu

senin bebiş kız mı erkekmiii

canım bende kullanıyorum ferro benim kızımında kakası baya katılaştı zaten verirken hemşire kakası sertleşir rengi değişir dedi korkma yani normal .. hiç sorma kakası acaip pis kokuyo hemen burnumu tıkayıp atıyorum ama koksun kurban olurum ben onu werene

regl olanların gözü aydın ama ben çok az oldum yaa eskiden günlerce sürerdi şimdi hemen 3 günde bitti kızlar suyu werirken kaynamış sudan mı weriyosunuz yoksa direkt hazır sumu ben hazır suyu kaynatıp weriom mineralleri gitmişmioluo diye düşündüm doktora soran warmıı

Canim o kabizlik ferrodan oluyor ben ferroyu verdikten 1saat sonra 1cay kasigi zeytin yagi veriyorum.ama eczaneden aldigim asitsiz zeytinyagi.onunla daha rahat yapiyor.bide kayisiyi pure halinde veriyorum.tavsiye ederim

bebeğini sadece anne sütü ile besleyen şubat anneleri belki size saçma gelicek ama önümüz ramazan oruç tutucakmıyız bende 5 şubatta doğum yaptım oğlumu sadece anne sütü ile besliyorum. oruçla ilgili ne düşünüyorsunuz çevremde kiler farklı şeyler diyo kafam karıştı ne diyosunuz ??????????

Aa bnm oglum da 5 subat dogumlu. Sut kesilir diye ben tutmucam tabii ki.
Bi tanidigim emzirirken tutmustu, sutu kesildi.

ben hem anne sutu hem mam verıyorum ama bende tutmaıycam yemeyınce kesılıyor benım annmede bana emzırırken tutmus kesılmıs sonucta orucu kaza yapıp tekrar tutabıılrım ama bebegıme bıdaha anne sutu veremem dıye dusunuyorum dın ısı vıcdan ve mantık meselesı ıcınız neyı kabullenıyorsa onu yapın derım

Gunaydin herkeseeee.
Guzel bebekleriniz nasil bakalim ?
Ay bitiyo yarim yasinda olmaya az kaldi. Ben cok heyecanliyim :]
Ya siz ?

Günaydın Kızlar çok çok uzun zamandır giremedim. Dilerim herkes iyidir. Bebişler şaka maka büyüyor :)) Biz bu ara ek gıda ile uğraşıyoruz. Yoğurt ve elma suyu başladık yavaş yavaş çorba püre filan?? Çok heyecanlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…