enobo tek senin komşun deil benim bi komşum wardı çok tuhaftı beni görünce kapıyı çarpardı eşimi görünce konuşurdu bi gün ne yaptı biliyomusun bornozla yemek getirmişşşşşşderdine ne oldu salak giyinde getir ne getiriyosan ben şok tabi bide ikimizinde kendi ewi ne yapacam ben bu kadınla diye düşünürken defoldu gitti tayinleri çıktı kurtuldum darısı başınıza:)))) ya isimden bahsetmişiniz benim kızım daha tepki wermiyo ismine sinir oluyorum yarım dönebiliyo eli altında kalıyo ayakları hep ağzında ama onuda yapmasa çok kafama takardım ama nası tatlı oluyolar yaaaa demi yiyorum hergün onu çok hoşuna gidiyoo bide hüzünçiçeğiydi galiba regl olmadım diyen bende daha yeni oldum karnım şişti regl olunca gider dedim tek cm fark etmedi sinir ötesi oluyorum yaaaa ramazandan sonra platese gidicem işallah gider kilolar bide gece bebeği korkan bi arkadaş wardı ismini hatırlayamadım ewde yüksek sesle kuran okuyun eğer bilmiyosan netten aç dinle çok faydası oluyo göreceksin ewde kuran okunursa Allahın izniyle hiçbişeycik olmaz bu kadar hatırladım sorularıı:)) şimdide ben sorucam kızlar gece uyanmayan bebeği uyandırıp mama weren yada emziren warmı????? bi arkadaşım ööle yapıomuşda bana saçma geldi zaten acıkırsa uyanıyo bebek deilmi????
günaydın canım hehehehe bütün sinekler beni yiyo oğluma gelmiyolar anlamadım bi sebebi vardır belkide her kan grubu lezzetli değil A rh pozitif benimki..oğlumunkini bilmiyorum...
Bu arada ben smiley kullanamiyorum. Gorunmuyo bende. Caresini bilen var miii ?
hayır canım uyandırmabence de çok saçma artık kırklı bebek değiller ki...
bırak neyi ne zaman yapacaklarına onlar karar versin zaten acıkınca uyanır
artık büyüdüler
benımkı tepkı verıyo ozannnnn dıyınce bakıyo hemen gel gel yapınca babasındaysa gelmıyo cevırıyo kafasını bazende elını verıyo gelmeye calışıyo..benımkıde 23 şubat doğumlu cnm....benımkıde ayağını ağzına almıyo ama hep elınde emzırırken çok tatlı oluyo bıyandan emiyo bıyandanda ayaklarını tutmaya calışıyo......
cnm benım senınkıde benım buyuk kızım gıbı kızımdada kuçukken oyleydı hıçbirşey yedıremezdım canını sıkma ek gıdaya başladınızmkı????
hoşgeldın aramıza bızımkılerde uzun zamandır allerını emıyo şappur şuppur sırılsıklam oluyo bıde salyalı pısss benım oğlan :)))
E nasi ezberledin ? Bibi de bunu biliyorum :)
Apartman kapisini actirmak icin caldiginda megafondan konusmasina ragmen acmadim ya galiba kustu :))) dun hiiic calmadi.
küssün boşver dayanamaz komsun bak görürsün.
kızlar bişi sorcm az önce bebişimi yıkadm masaj yaparken bişi farkettm sol gogus ucunda sertlik diğerinden yok siz böle bişi farkettinizmi yrn dr götürcm :44:
ay pardon enobo cım nurberrayla karıstırdım kpss ye gircekti.Sormaaaa ya cnm. Bu aeada ben de iyiyim, sinava girmiyodum ben yanlis animsadin sanirim.
(cvbi demin de yazdim ama sitede sorun cikti, gorundu mu bilmiyorum deminki)
ya guzum nerdesin bi seninle rastlaşmadık sen benim için önemlisin ilk seninle konuşmuştuk sen bana çok sıcak dawranmıştın ama göremiyorum seniiii(((
mesaj yazarken altta smiley görünüyor mu onların üstüne mause ile git smileyin kodu yazıyo bi kaç kere kendin yazınca sonraki mesajlara tıklayınca kendiliğinden çıkıyo ben böyle çözdüm hahahhaE nasi ezberledin ? Bibi de bunu biliyorum :)
mesaj yazarken altta smiley görünüyor mu onların üstüne mause ile git smileyin kodu yazıyo bi kaç kere kendin yazınca sonraki mesajlara tıklayınca kendiliğinden çıkıyo ben böyle çözdüm hahahha
bencede acmayın gözünüz tutmadımı kımseye yuz vermeyın.....oyle kadınlardan herşey beklenır....ben ona bi yorgan ayarladım küçük bişi onun üstüne koyuyorum direk halıya koymuyorum halıda geziyoruz cnm ya.dönmesn diye iki yanına yastık koy dönemez ozmn
iyiki yakın oturan bi komsum yok =) sanırım eşime şükür etmeliyim halime bende komsum yok yakında die yakınıyordum zor oluyordu bahçeden çık yan komsuya geç onun bahçesnden evine yürü açm
açmayın kızlar kapıyı ya
benım oğlumunda kucuk ayaklarını ısırmışler onun gıbı kücuk kıyamam ben ya...ben raid aldım kızımıda ısırmışlar pıs böcüklerAh su sinekler oglumu 6 yerden yemisler.
Dun gece de cok serinde uyumusuz insallah hasta olmaz kuzuuumm((
ınşallah sıkıntı cekmezsın cnm benımkı daha yenı 5 aylık olcak maşallah tattırmadığım şey kalmadı ıstıyo kendısıde alıştı çunkı bazen hızlı hızlı yemek yıyorum uyanırsa ızın vermez yememe bana yedır dıye ağlıyobızım bebısko gecelerı hıc uyanmıyor kucukten berı ılk aylar sabaha dogru uyanırdı artık okadar ıstahsızkı hıc uyanmıyor ek gıdaya basladık meyveyle ve kasık mamasıyla bu haftada yogurda baslamayı dusunuyroum bı dahakı ayda sebze corbasına baslıycam ıns onları sever
cnm bebişini yıkarken göğsüne yavaştan masaj yap bıkaç gun yap gecer ınşallah normaldır....gecmezse götür cnm gecmiş olsun....küssün boşver dayanamaz komsun bak görürsün.
kızlar bişi sorcm az önce bebişimi yıkadm masaj yaparken bişi farkettm sol gogus ucunda sertlik diğerinden yok siz böle bişi farkettinizmi yrn dr götürcm :44:
enobo tek senin komşun deil benim bi komşum wardı çok tuhaftı beni görünce kapıyı çarpardı eşimi görünce konuşurdu bi gün ne yaptı biliyomusun bornozla yemek getirmişşşşşşderdine ne oldu salak giyinde getir ne getiriyosan ben şok tabi bide ikimizinde kendi ewi ne yapacam ben bu kadınla diye düşünürken defoldu gitti tayinleri çıktı kurtuldum darısı başınıza:)))) ya isimden bahsetmişiniz benim kızım daha tepki wermiyo ismine sinir oluyorum yarım dönebiliyo eli altında kalıyo ayakları hep ağzında ama onuda yapmasa çok kafama takardım ama nası tatlı oluyolar yaaaa demi yiyorum hergün onu çok hoşuna gidiyoo bide hüzünçiçeğiydi galiba regl olmadım diyen bende daha yeni oldum karnım şişti regl olunca gider dedim tek cm fark etmedi sinir ötesi oluyorum yaaaa ramazandan sonra platese gidicem işallah gider kilolar bide gece bebeği korkan bi arkadaş wardı ismini hatırlayamadım ewde yüksek sesle kuran okuyun eğer bilmiyosan netten aç dinle çok faydası oluyo göreceksin ewde kuran okunursa Allahın izniyle hiçbişeycik olmaz bu kadar hatırladım sorularıı:)) şimdide ben sorucam kızlar gece uyanmayan bebeği uyandırıp mama weren yada emziren warmı????? bi arkadaşım ööle yapıomuşda bana saçma geldi zaten acıkırsa uyanıyo bebek deilmi????
Ipad den baglaniyorum ben. Daha once vardi hepsi, birden gitti sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?