2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hayır canım uyandırma bence de çok saçma artık kırklı bebek değiller ki...
bırak neyi ne zaman yapacaklarına onlar karar versin zaten acıkınca uyanır
artık büyüdüler

hayır canım uyandırma bence de çok saçma artık kırklı bebek değiller ki...
bırak neyi ne zaman yapacaklarına onlar karar versin zaten acıkınca uyanır
artık büyüdüler

bızım bebısko gecelerı hıc uyanmıyor kucukten berı ılk aylar sabaha dogru uyanırdı artık okadar ıstahsızkı hıc uyanmıyor ek gıdaya basladık meyveyle ve kasık mamasıyla bu haftada yogurda baslamayı dusunuyroum bı dahakı ayda sebze corbasına baslıycam ıns onları sever

Apartman kapisini actirmak icin caldiginda megafondan konusmasina ragmen acmadim ya galiba kustu :))) dun hiiic calmadi.

küssün boşver dayanamaz komsun bak görürsün.

kızlar bişi sorcm az önce bebişimi yıkadm masaj yaparken bişi farkettm sol gogus ucunda sertlik diğerinden yok siz böle bişi farkettinizmi yrn dr götürcm :44:

Aman kussun daha iyi :)))

Sut toplanmasi diye bisey var belki odur. Ov guzelce gecicek mi bakalim ?

bencede acmayın gözünüz tutmadımı kımseye yuz vermeyın.....oyle kadınlardan herşey beklenır....
Ah su sinekler oglumu 6 yerden yemisler.
Dun gece de cok serinde uyumusuz insallah hasta olmaz kuzuuumm ((
benım oğlumunda kucuk ayaklarını ısırmışler onun gıbı kücuk kıyamam ben ya...ben raid aldım kızımıda ısırmışlar pıs böcükler
ınşallah sıkıntı cekmezsın cnm benımkı daha yenı 5 aylık olcak maşallah tattırmadığım şey kalmadı ıstıyo kendısıde alıştı çunkı bazen hızlı hızlı yemek yıyorum uyanırsa ızın vermez yememe bana yedır dıye ağlıyo
cnm bebişini yıkarken göğsüne yavaştan masaj yap bıkaç gun yap gecer ınşallah normaldır....gecmezse götür cnm gecmiş olsun....

hayallerım suyamı düştü yoksa bende regl olcamda su ödemı atıp kurtulurum dıyodum....bende plates yapıcam galıba

slm kızlar biz cumartesi gününden den beri bursadayız annenin yanında büyük hayal ve umutlarla gelmiştim buraya kızım mamasını yicek biraz toparlancak kendine gelecek geldigimiz ilk gün ağlamaktan uyuyamadı bile zaten yemiyodu artık hiç yemiyo her yeri isilik oldu burası hiç iyi gelmedi kızıma çok sıcak burası ne yapıcam bilmiyorum gece uyandırma demişsiniz ben mecburiyetten uyandırıyorum daha doğrusu uyandırmadan yedirmeye çalışıyorum yoksa açlıktan ölücek kızım allah korusu....
bizden bu kadar görüşmek üzere

Ipad den baglaniyorum ben. Daha once vardi hepsi, birden gitti sonra

Bende telden baglaniyorum ilk acilista gorunuyor sonrasi yok
Sayfalar dolmus;en cok su bornozla yemek getiren komsu bombaymis ya ne manyaklar var valla evlerden uzak olsun.bebisler donmeye baslamis bizimkide dondu bigun ilk defa,isminide ogrendi artik.ogretmek icin ben tuaf sesler cikararak farkli farkli ismini soyledim tavsiye ederim,o sekilde cabuk ogrendi.
Benim kizda gece uyaniyor bende emziriyorum zaten zayif bari gece uyku semesi biseyler yesin diye ugrasiyorum.ya bide dis cikarcaz galiba biz..salya salya el ayak tabak masa koltuk ne bulursak kemiriyoruz.insallah kolay cikarir ya o agladikca icim tuaf oluyor kiyamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…