2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Gün içinde bebek emdikten sonra göğsünü sağıp onları biriktirerek akşam sütünü çıkarabilirsin belki ben öyle yapıyorum 1 öğünlük içeceği çıkıyor.Gece benimde sütüm çok az oluyor.Aslında benimki süt azlığından değil kızımın oburluğundan bence.

Canım o kadar çok akıyorsa göğüs kalkanı al bir göğsünü bebek emerken diğerine takıyosun süt içine birikiyo sonra oradan boşaltıp bebeğe içiriyosun ben aventinkini almıştım gayet kullanışlı.

seni hatırlıyorum canım ben bigün deneme amaçlı sağmıştım sütümü çünkü kızım göğsümü boşaltıp sonrada tekrar aranmaya başlıyodu bende sütüm az diye üzülüyordum.Emmesinden 4 saat sonra sağdım 100 ml hatta 110 filan çıktı ama benim bebişe yetmiyo. Bebiş iyi çekemiyomu acaba ya çünkü bi kerede o emdiktan sonra sağmıştım 30 filan çıkmıştı.

hayırlı geceler kızlar
bugün aşımızı olduk hebatit B çok şükür ateş falan yapmadı yapmıyomuş buaşşı zaten hemşiremiz öle dedi buarada sağlık ocağında yaptırıyorum bence en güzeli devlette olmasdı özellerdense
kilomuzda maaşallah 4700 olmuş çok şükür sütüm az gibi düşünüyodum aslında çünkü çok sık emiyo doymuoymu diyodum ama kilo alımına bakarsam 1500gr almış çok şükür bir aydaAllahım hepsini korusun sağlık sıhat verisn yavrularımıza
kızlar bide oğlumun kaşlarında konak oldu hep yara gibi görünüyo napıcam ya baktıkça çok üzülüyorum yüzüne acımıyodur ama görüntüsü yara gibi

merhaba arkadaşlarlar yaa benim aklımda bişi var:)
hastanedeki hemşireler bana ilk bir ay sütyen takma demişlerdi 1 ay boyunca süt kanalları açılıyor kapanmasın engellenmesin filan demişti
ben de hiç takmıyorum zaten taksam da düz penye bişi bu emzirme sütyenleri
ama böyle de memeler sarkıyormuşş hep emzirenler öyle söylüyorlar
çocuktan sonra sarktı göğüslerim diyorlar.
şimdiden ben bunu sanki hissediyorum zaten çok büyüdüler :) yerçekimine karşı koyamiicaklar..
bu sorunu düşündünüz mü hiç
napsak ki var mıdır hem destekli balenli hem de emzirme şekli olan çamaşırlar..:)
inşallah uzuuun bir süre de emzirmek istiyorum benn:)

arkadaşlar hastaneden bebeğim 1 aylık olduğunda hem aşısı için hem de kaçla röntgeni için randevu verdiler bize.. şu ana kadar ben kalça röntgenini pek okumadım çektireni.. ama önemliymiş haberiniz olsunn.. benim bir arkadaşımın çekilmediği ve fsark edilmediği için 7 aylık kızını ameliyat ettiler çokkk üzülmüştü.. geri gitti malesef bi kaç ay çocuk..

Ben dışarıda kullanmak için önden açılan sütyenlerden almıştım ama daha denemedim ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum. Bendede hamileliğimin son aylarından beri dar giyememe problemi var içim sıkılıyor biraz dar giyince hadi göğüsleri anlarım süt biriktikçe şişyolar dardan bunalabilirimde kalça ve bel bölgesi içinde durum aynı Halbuki benim bütün kıyafetlerim daracıktır inş bu durum geçicidir.A tabi birde boğazlı giyemeiyorum artık sanki beni boğazlıyolarmış gibi geliyo.Sizde varmı böyle durumlar.
Birde ben ne zman müsait olsam burda kimse yok ne zaman bakamsam topiğe coşuyo burası protesto ediyorum sizi hıh

Son düzenleme:
yarım çay bardağı zeytinyağına 1 çay kaşığı karbonat dök ve karıştır erisin karbonat sonra onu her gün kaşlarına ve varsa saç diplerine sür.15-20 dk beklet sonra bi havluyla ovala hafifçe.Sonra yıka.Sonrada bebek fırçasıyla tara dökülüyolar.ama seninki kaş olduğu için fırça büyük gelir kendi kaş fırçan varsa onunlada yapabilirsin.Ama gözlere dikkat.Çok yoksa sadece bebeyağıda uygulayabilirsin karışım yerine.

Bize 2. ayda dediler kalça ultrasonu için.

önemlidir mutlaka cnm özelliklede kız çocuklarında öyleymiş
bizmde 1aylık olunca demişti ama gitmedik daha gideriz acıyomu biyerleri yaa neyse sağlık sonuçta önemlii

çok saol cnm bir iki gün bekliim doktor sağlık ocağında eğer geçmezse cildiyeye götr dedi kesin konak demedi ama bana öyle görünüyo annemde öyle dedi ne biliim not aldım bu tarifi ama

kesinlikle bana da darall geliyor aslındaa..
sürekli penye giyiyorum mesela triko hiç bişi yok üstümde
boğazlıyı ben de düşünemiyorum
en fazla hırka olarak üstümde olur..
ama geçicidir bu durum bi kaç ay içinde adama dönmemiz lazım güzel giyinmemiz lazımmmm
olmaz böyle süt müt akmış hallerimizzz:))

sorma cnm saç baş karışmış:)penyede sütlü ıslak altta eşofman nereye kadar toprlanmak lazım

Son düzenleme:
sorma cnm saç baş karışmış:)penyede sütlü ıslak altta eşofman nereye kadar toprlanmak lazım

biz eşimle ve kızımla pazar günü bi yere kahvaltıya gittik.. giderken güzel güzel giyindim yani çok da güzel değil deeee en azından eşofman penye filan diil norrrrrmal giyindim:))
bi hoşuma gitti kii.. hatta dışarıda karşılaştığım birisine benim 12 günlük kızım var daaa yeni doğum yaptım daa filan dedim.. ayyhhh dedim ne güzel bişiymiş bu:) ama o gün bugündür evden dışarı çıkmadım bunaldım yine. inşallah hafta sonu izmite annemlerin yanına gidicezzzz:)

Hayırlı akşamlarrr,1,5 saat sonra hepimizin mesaisi başlar artık,ayy kızımı daha yeni uyuttum,uyumamak için resmen direndi,göz kapakları kızardı yinede uyumamak için hırpaladı kendini,ama pes etmedim,kucağımda uyuttum,2 gündürde sürekli emmek istiyor,uykuda bile meme arıyor nefes nefese,çok acıyorum sütümmü yetmiyor diyorum ama göğsümü sıkınca damlıyor sorun yok gibi

birde benim sütüm gece çok bollaşıyor,kızım emerken gurt diye ses çıkarıyor,gecenin hikmeti neyse artık

bu arada 15 mart salı günü benim doğum günüm,yaş oldu 27 vay beee,sağolsun eşim sabredememiş bana dokunmatik bi cep telefonu almış,akşam getirip cebime gizlice soktu,bende safım ya anlamadım sanki:) çok hoşuma gitti,zaten 8 yıldır aynı teli kullanıyodum,şarjı tuşları sorunluydu,sağolsun işime yarayacak bişey almış,15 martdada pasta alacakmış,o gün diyeti bozucam kendimi ödüllendiricem,zaten yıllar su gibi akıp gidiyor kusana kadar pasta yicem hheheh

çok düşündüm cumartesi günü saçlarımı kestiricem,artık karar verdim uzun saç şu sıralar sorundan başka bişey değil,beni daraltıyor,uzunluk 1 metreee,ve çocukluğumdan beri hep uzundu,ama veda edicem üzülsemde yapacak bişey yok uğraşamıyorum artık.

bu arada ben de haaala bebek arabası almadım.
ne alacağımı bilemiyorum
aslında sürekli arabaylayız ama hazirana rezervasyon yaptırdık antalyaya tatile gidicez inşallahh
orda da kullanmam lazım
burda avm lerde gezerken de lazım olur bişi alayım diyorum ve bana ne gösterseler güzel dedim
bizim için en iyisi en uygunu hangisidir bilemiyorumm..

kızlaR kusura bakmayın ancak girdim nete ilacın ismi WİND-SALBE N denemekte fayda var bizimki,ne iyi geldi inşl sizin miniklerinde gazı kesilirr

arkadaşım gece yatağımın başucunda benim 1.5 ltlik suyum duruyor
aralarda mutlaka içiyorum yani zorlamasam da kendimi alıştım kendliğimden susuyorum
bence gece de sütümün olmasını sağlıyorrr

ayrıca 1 metre miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))

sevim geçenlerde bu kremi fox haberlerde izlemiştim,kadının biri bebeğinin gaz sorunundan okadar çekmişki,yurt dışından bir arkadaşı yollamış bunu dene demiş,oda sürmüş bebeğinin karnına masaj yaparak,deri tarafından emilip barsakları yumuşatıyormuş,işe yaradığını görünce kadın bu işin imalatını yapmaya başlamış,sanırım bu o krem olsa gerek,baya iyi olduğu söyleniliyor,sen bir kaç gün kullan,kalıcı bi şekilde işe yararsa bizde alalım kurtulalım şu gazdan,kalıcı olmasada büyük ölçüde azaltsın sorunu oda yeter

1 metre,bayağı gür,güzeldir saçlarım,doğuma girerken hasta bakıcıların falan ilgi odağı olmuştum,gerçi her yerde ilgi çekiyor,bazıları gerçekmi diye dokunuyor falan,fıtratdan olsa gerek çabuk uzuyor,bebeğiminde saçları uzun:) uzun telli ve rengide aynı benim saçlarla:)kesicem artık uğraşamıyorum,eşim kızıyor ama napimm

kestir kestir boşverrr uğraşılmazzzz. omuzlarda filan olsunn. o kadar ilgi çekmezsin artık ama daha modern dururr pişman olmazsın :) hem tartıya çıktığında kilo vermiş olarak görürsün kendini kesinnn :)))

neyse iyi geceler diliyorum ben kızımın yanına gidiyorum artık uyanır sanırsammm :) sütünüzle kalın anneciklerrrrrrrrr.......

hehheh:) kilo vermiş olarak göreceksem kestim gitti:)

şimdiden ıyı doğdun... bencede kestir saçlarını rahatlarsın ayy ne zordur o saçların bakımı şimdi.....

valla bende aynı sen gıbıyım ma ben bıraz genış bişey alcam bennım kızımda var 3.5 yaşında arada ıkısını bırden koyabılıyım dıye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…