Sutum azaldi benimdebide bizimki biberon almiyor
Yok onu demek istemedim. Evde yapilmiyo dediniz ya kasik mamasi icin. Neden meyve rendesi diil de o tercihiniz ? Bi ozelligi mi var ?
bu arada geçmiş olsun canım benimkinde ne ateş ne huzursuzluk olmadı inş senin bebişte de olmaz
Selam kizlar, bugun kontrolumuz vardi. Bocek isirmasi gibi olan ve papatya cayiyla kuruttugum sivilceler icin dr umuz bizi dematolojiye sevk etti. Kreme baslatti dr. Iz kalabilir dedi((
Gelisimimiz iyi masallah ama boyumuz kisa bizim, 66,5 cm :))) emre altug gibi olucak oglum sanirim. Yakisikli ve kisa :))) bodur kuzum benim yerim ben onu.
Ek gida icin de keci sutunu sordum yogurt ondan yapabilirsin dedi. Meyve suyu miktarini arttir dedi sadece o kadar.
Bilginize...
masallah canım ya ne kısası daha ne olsun bende cok merak edıyorum bızımkı nekadar oldu en son kılosu 6100gr boyu 63cmdı:26:Selam kizlar, bugun kontrolumuz vardi. Bocek isirmasi gibi olan ve papatya cayiyla kuruttugum sivilceler icin dr umuz bizi dematolojiye sevk etti. Kreme baslatti dr. Iz kalabilir dedi((
Gelisimimiz iyi masallah ama boyumuz kisa bizim, 66,5 cm :))) emre altug gibi olucak oglum sanirim. Yakisikli ve kisa :))) bodur kuzum benim yerim ben onu.
Ek gida icin de keci sutunu sordum yogurt ondan yapabilirsin dedi. Meyve suyu miktarini arttir dedi sadece o kadar.
Bilginize...
selamm
benim oğluşum ilk gece mamasını güzel yedi ama iki akşamdır istemiyo ne yapıcam arkadaşlar yaa neden almıyo acaba?
bizde alibabanın çiftliğini söylemek çok işe yarıyo kocaman açıyo ağzını ama şen şakrak söyleyip hayvan seslerini güzel tonlamak gerekiyo
selam kızlar benim kzım beşinci ayını bitirdi altıncı aydan gün almaya başladık yani şimdi aptamil 2 ye mi geçmemiz gerekiyor üzerinde 6.aydan itibaren yazıyor çünkü..sizler 2ye geçtinz mi ??*
gunaydın guzel anneler nasılsınız...benım oğlan çok uykusuz yaa mahvettı benı uyumuyo eşşekkk oğlum......sabahn köründe uyanıyo...yemek gördümü ağlıyo ılla yıyecem dıye savaşıyo bizimle...dün elıne bisküvisini verdım eme eme yesın dıye baktım boğazında kald mosmor oldu yavrum...çok korktuk allahtan annem yanımdaydı sırtına vura vura çıkardı kustu anca çıktı ...dıkkat edelım kızlar
cnmçok gecmiş olsun iz kalmaz inşallah daha cok küçük süreklı gelişiyolar süreklı değişim içinde vücutları tenleri....iyileşicek inşallah....boyuda kısa değil benım oğlum 67 cm di...4.ay aşısında öyle çıktı...bazı çocuklar toplu oluyo daha sonra o kiloları boy olarak gerı dönüyo onlara....Selam kizlar, bugun kontrolumuz vardi. Bocek isirmasi gibi olan ve papatya cayiyla kuruttugum sivilceler icin dr umuz bizi dematolojiye sevk etti. Kreme baslatti dr. Iz kalabilir dedi((
Bilginize...
selamm
benim oğluşum ilk gece mamasını güzel yedi ama iki akşamdır istemiyo ne yapıcam arkadaşlar yaa neden almıyo acaba?
günaydın canım aynen benimkide ben bişey yerken ağlıyo bi elime bakıyo bi ağzıma bakıyo içim parçalanıyo yiyemiyorum yanında bişeyallah korumuş canım yaa kıyamam dikkat et. uykularıda düzene girdi gibi benim fıstığımın gece 11 gibi uyuyo sabah 630da kalkıyo babayı işe yollayıp tekrar uyuyo 2 saat falan. ama yatmadan önce sütlü pirinçli kaşık maması veriyorum küçük bi kase bana kalırsa o yüzden deliksiz uyuyo. acaba senin oğluş doymuyor mu tatlım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?