2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bu kaşık maması ne oluyor cidden ?? su hero baby bebelac küçük kavanozları var seftali havuç elma vs karışık onlarmı oluyor

Yok onu demek istemedim. Evde yapilmiyo dediniz ya kasik mamasi icin. Neden meyve rendesi diil de o tercihiniz ? Bi ozelligi mi var ?

Hayir kizlar sizin soyledikleriniz kavanozdaki meyve purelerinden bahsediyosunuz siz bu kasik mamasi normal mama gibi ama bu daha kati.evde yapamiyosun bunu.armutlu portakalli olmasi icine toz seklinde onlardan koymuslar.sutunuz yetiyosa yada bebis biberon aliyosa kullanmaniza gerek yok.benim kiz biberon kullanmadigi icin dr bunu verdi. Yoksa bi ozelligi yok.

eskiden yer bulamıyoken şimdi kimseler yok odada sesim eko yapıyo bomboş burası ne zaman girsem. gelen olursa odaya güzel bigün geçirmek dileğiyle diim bari

Selam kizlar, bugun kontrolumuz vardi. Bocek isirmasi gibi olan ve papatya cayiyla kuruttugum sivilceler icin dr umuz bizi dematolojiye sevk etti. Kreme baslatti dr. Iz kalabilir dedi ((
Gelisimimiz iyi masallah ama boyumuz kisa bizim, 66,5 cm :))) emre altug gibi olucak oglum sanirim. Yakisikli ve kisa :))) bodur kuzum benim yerim ben onu.
Ek gida icin de keci sutunu sordum yogurt ondan yapabilirsin dedi. Meyve suyu miktarini arttir dedi sadece o kadar.
Bilginize...

maşallah kuzuna,benim oğlan da ibrahim kutluay olcak galiba dün aşıda hemşire ölçtü 73 cm daha 4 buçuk aylık bile olmadık.sağlıklı olsunlar yeter.keçi yoğurdu olayına benim kadar takmış durumdasın artık mayalayıp bana yollarsın heheheheheburalarda keçi koyun yok.meyve suyu iyidir ver bol bol yazın serin olur.şeftali armut karpuz ii gelir.muza başladın mı kabız yapabilir.dikkat

masallah canım ya ne kısası daha ne olsun bende cok merak edıyorum bızımkı nekadar oldu en son kılosu 6100gr boyu 63cmdı:26:

selam kızlar benim kzım beşinci ayını bitirdi altıncı aydan gün almaya başladık yani şimdi aptamil 2 ye mi geçmemiz gerekiyor üzerinde 6.aydan itibaren yazıyor çünkü..sizler 2ye geçtinz mi ??*

selamm
benim oğluşum ilk gece mamasını güzel yedi ama iki akşamdır istemiyo ne yapıcam arkadaşlar yaa neden almıyo acaba?

günaydın enobocum herkes nerde senin bi fikrin var mı kimse kalmamış burda yaa sayfaları okuyamazdım önceden şimdi ise hiç sayfa dolmuyo:? umarım kötü bişeyler, yoktur iyilerdir inş

gunaydın guzel anneler nasılsınız...benım oğlan çok uykusuz yaa mahvettı benı uyumuyo eşşekkk oğlum......sabahn köründe uyanıyo...yemek gördümü ağlıyo ılla yıyecem dıye savaşıyo bizimle...dün elıne bisküvisini verdım eme eme yesın dıye baktım boğazında kald mosmor oldu yavrum... çok korktuk allahtan annem yanımdaydı sırtına vura vura çıkardı kustu anca çıktı ...dıkkat edelım kızlar

günaydın canım aynen benimkide ben bişey yerken ağlıyo bi elime bakıyo bi ağzıma bakıyo içim parçalanıyo yiyemiyorum yanında bişey allah korumuş canım yaa kıyamam dikkat et. uykularıda düzene girdi gibi benim fıstığımın gece 11 gibi uyuyo sabah 630da kalkıyo babayı işe yollayıp tekrar uyuyo 2 saat falan. ama yatmadan önce sütlü pirinçli kaşık maması veriyorum küçük bi kase bana kalırsa o yüzden deliksiz uyuyo. acaba senin oğluş doymuyor mu tatlım ?

cnmçok gecmiş olsun iz kalmaz inşallah daha cok küçük süreklı gelişiyolar süreklı değişim içinde vücutları tenleri....iyileşicek inşallah....boyuda kısa değil benım oğlum 67 cm di...4.ay aşısında öyle çıktı...bazı çocuklar toplu oluyo daha sonra o kiloları boy olarak gerı dönüyo onlara....
selamm
benim oğluşum ilk gece mamasını güzel yedi ama iki akşamdır istemiyo ne yapıcam arkadaşlar yaa neden almıyo acaba?

benımde oyleydı ılkınde biberonu aldı sonrasında neler denedım kaç başlık aldım genealmadı biberonu bende mecbur kaşıkla verıyorum şuanda..

tşkler cnm....haklısın doymuyor olabilir.....denıycem mamanı:)

selam kızlar ne zamandır giremiyorum.bebişler nasıl.benim ogluşumada tam bir menü oluşturamadık.çorba yemiyor ...kaşık maması yiyor şükür meyvelerle idare ediyoruz geceleri çok terliyor kızsa kollumu yatırsam üşürmüki bura kdz soguk.ama terlemesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…