bugün 4.ay aşısı olduk.hemşire boyu kilosu ii dedi.ek gıdaya geçme dedi.valla işe başlayınca mecbur geçicez.demir damlası verdi gyno ferro.ama ben vermiycem bebişe.
benimkininde boyu kilosu iyi ama ek gıdaya kendi belli etti başlamak istediğini doktorumuzda kaşık maması önerdi . demir damlası bende kullanmıyorum hala ne dr ne sağlık ocağındakilerde bişi demedi damla vermediler 4 ayıda çoktaan geçtik
bız daha olmadık 4.ay asısını bu ayın 15ınde gıdıcez dra ne asısı oluyor bu acaba? ates yaptımı bıze gecen aykı ası cok ate yapmıstı:18:
Olabilir ben milupanin armutlu portakalli kasik mamasini kullanoyorum.armutta calistiriyor bagirsaklarini:)
Nasi olmadiniz ? Bebegin 4,5 aylik goruluyo. Allah bagislasin. Gecen ayki dedigin asi 4. Ay asisi olabilir.
ben ateslı bır twıtter kullanıcısıyım kızlar benımde kullanıcı adım mltm
twitter demısken blogu olanlar varsa paylasırmısınız kızlar ızlemeye almak ıcın benım bı blogum var;
:80:**yeşil erik**
bizde şu tatil olayını düşünüyoruz kara kara bebekle nasıl olcak diye gerçi ağustsun son iki haftası olcak o zamna biraz daha büyür inş uslu olur şimdi fenalardayızda bloğunda okudum
bizde şu tatil olayını düşünüyoruz kara kara bebekle nasıl olcak diye gerçi ağustsun son iki haftası olcak o zamna biraz daha büyür inş uslu olur şimdi fenalardayızda bloğunda okudum
kesınlıkle korkma ewde oldugundan cok daha rahat oluyorsun durmadımı at hemen arabasına ıkı tur attır denız ve temız hava carpıyor zaten herzamnakınden daha fazla uyuyor tek sorun yemek saatlerınde eger acık bufe bıyere gıdıyorsan sen bebegın keyfı gelıpte yemege ınene kadar acık bufede cok fazla bırsey kalmaması olur sımdıden ıyı tatıller yolculuk nereye?
Bizde bu ay başlıyoruz ek gıdalara çok heyecanlıyım neden bilmem? Zevkli dimi bebeklerimizi meyve sebze ile beslemek?
şu milkplus nerde satılıyo acaba yazabilir misin canım
Neden meyveleri evde rendelemek yerine mamasini aliyosunuz ? Katkisizlar mi ki ? Ben pek bilmiyorum da guvenemiyorum o yuzden.
Canim bu bizim verdigimiz kasik mamasi bu evde yapilamiyor.sen hazir meyve pureleriyle karistirdin sanirim..
canım benım oglum ufak dogdugu ıcın dr bazı asıları degısık yaptı mesela gecen ay dedıgım asıda rotavırus ve karma asının ıkıncı dozlrını vurulduk sız ne vuruldunuz?:94:
Himm evet. Peki kasik mamasini neden vermemiz gerekiyo ?
Himm evet. Peki kasik mamasini neden vermemiz gerekiyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?