http://www.kadinlarkulubu.com/bebekl...nerilerim.html (Hatalarım ve önerilerim)
okuyun kızlar
sayfa açılmıyo ki
günaydın annişler umarım bol gülücüklü ve uykulu bir gün olur..biz de oturuyoruz oğluşla evde temizlik var öyle odadan odaya geziyoruz :) oğlum artık ykarken çok kıpırdanıyo ya sizinkiler de öyle mi özellikle başını yıkarken çok çırpınıyoeşim de tutarken bir yerini acıtıcam diye korkuyo offf 6 aylık olup otursalar da rahatla yıkasak..öpüyoruz sizleri :)
günaydın annişler umarım bol gülücüklü ve uykulu bir gün olur..biz de oturuyoruz oğluşla evde temizlik var öyle odadan odaya geziyoruz :) oğlum artık ykarken çok kıpırdanıyo ya sizinkiler de öyle mi özellikle başını yıkarken çok çırpınıyoeşim de tutarken bir yerini acıtıcam diye korkuyo offf 6 aylık olup otursalar da rahatla yıkasak..öpüyoruz sizleri :)
hemde nasıl bi çırpınma özellikle duş başlığını gövdesine tutunca ayaklarını havaya atıyo resmen hopluyo yani küvetten fırlıcak diyo korkuyorum yaaaa zamane çocukları işteee
bizimki suyu çok seviyor küvetn içine su doldurup yıkıyorum tek başımaayaklarını çırpıyor suya vurp şimdi kahvaltı ettik kıızımla balknda banyo yapıp uyuck her gun yıkamaya çalışıyorum yaz geldi die. o uyurken bende çorbasnı yapayım bari
bugün ogluşuma çorba yaptım.düdüklü tencerede.ama farklı olarak taze fasulye koydum beğenmedi .yemedi çorbayı3-4 kaşık zor aldı. bende sevmem bana çekmiş herhalde neyse artık onu çıkartırım.sevmedi sonra tekrar deneyeceğiz.3 adet fasulye.1 havuç 1 orta paate pirinç haşladım.tel süzgeçten geçirdim.pütürlü vermiyorum.blanderda kullanmadım.önceden yerdi tabi içine fasulye girince beğenmedi.düdüklü tencere daha ideal bence çorbayı 5 dk yapıyor.içine zeytin yagı koyuyorum 1 tatlı kaşıgı
benim ogluşumda seviyor ama kdz soguk.2 güne bir yaptırıyorum.bıgünlerde boynu pişik oluyor.boynu için ne kullanıyorsunuz pişik kremi ii gelmedi
ben daha duşta yıkamaya başlayamadım korkudan odaya küvetini getirip yıkıyorum ama dediğin gibi çırpınıyo balık gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?