tamam doğru sölüyosun ama şu nu da anlatayım: ben deli gibi anne sütü emmişim bağışıklık sistemim çok zayıf çok hasta olurum bi de gözlerimde üveit var kötü bi hastalık. kardeşimde hiç emmemiş hep mamalarla büyümüş nazar değmesin çok sağlam hiç hasta olmaz. doktora gittiği sayılıdır ben doktorlardan eve giremememişim.
hastalıklar vs vs şeyler tamamen beslenmeyle alakalı değil.yani ben emdim hasta oldum komşum emmemişş taş gibi demek genelleme yapmak çok doğru olmaz
hastalıklarda ailevi durumlar kalıtsal durumlar çevre vs vs gibi şeylerde etken olabiliyo bazende bunlarla hiç alakalı olmayan tamamen olacağından olan hastalıklarda çıkabiliyo
benim oğlum anne sütü içiyor sadece maşallah çok sağlıklı ama cilt sorunları var alerjisi var.niye babasında alerji var benim cildim sorunlu eee çocuk napsın süt ne yapsın
ama babanneme bişi olmadı aman benim çocuğumada bişi olmaz diyip ilaç vermeden olur olmaz herşeyi yedirerek büyütüp büyütmemek tercih meselesi
birşey olmayabilir tabiki ama kim bunun riskini göze alabilir kii
canım senin mesajının altına yazdım yanlış anlama sana yönelik değil sözlerim genel söylüyorum lafı açıldı diyee
Bu konudq haklisin. Anne sutu oyle bi duvar oruyo ki cocuk hic mikropla savasmiyo bu yuzden. Bagisiklik kazanamiyo. Ayni sorun pek cok kisi de var.
2 yasina kdr emen herkes surekli hasta buyudugunde. Ben o yuzden 2 yasina kdr emzirmicem.
Aynen 2 yaşıma kadar emmişim ben de emzirmem 2 yaşına kadar
bana da söylemiş olsan yanlış analamam tabiki eleştirceksin hoşumada gider. haklısın ama ben bişey yerken o deli gibi çırpınıyo bi ağzıma bi elime bakıyo ağzını kocaman açıyo dayanamıyorum tabiki kaşık kaşık vermiyorum tattırıyorum sadece:) soğanı ve karpuzu iyi emiyo ama:) ALLAH BEBİŞLERE VE BİZE SAĞLIK VERSİN
Seneye yaza keserim diye dusunuyorum.
16 aylik fln olmus oluyo.
bende o kadar uzun emzirmeyi düşünmüyorum zaten 1 yaşından sonra bi faydası olmuyomuş diye duydum ama artık ne kadar doğru bilmiyorum 1 yaş iyidir 1.5 gibi bıraktırım bende belki tabi inşallah ozaman kadar süt olurda emzirmeyte devam ederim
kızlar bişey sorucam ben size ya düzenli olarak adet görmeye başladınız mı? ben 40ım çıktıktan sonra dr gittim kontro ve korunma yöntemi için o zam bana 1 defa olmak üzere 3 aylık koruma iğnesi yaptı 6 ayın dolsun spiral öneriyorum dedi ben iğne vurulduğum ay adet oldun 6-7 gün kanamam oldu ama sonra tık yok bi sürüsivilcem çıktı ki ergenlikte ile sivilcem çıkmadı benimbir de adet olunca vücudunuzda herhangibir değişiklik oldu mu mesela biarkadaşım bana dediki adet olunca zayıflamıcan ama ücudundaki şişlik baya gidicek dedi ama bilmiyorum pöfff:44: bi de şu kilolar gitse ...
kızlar bişey sorucam ben size ya düzenli olarak adet görmeye başladınız mı? ben 40ım çıktıktan sonra dr gittim kontro ve korunma yöntemi için o zam bana 1 defa olmak üzere 3 aylık koruma iğnesi yaptı 6 ayın dolsun spiral öneriyorum dedi ben iğne vurulduğum ay adet oldun 6-7 gün kanamam oldu ama sonra tık yok bi sürüsivilcem çıktı ki ergenlikte ile sivilcem çıkmadı benimbir de adet olunca vücudunuzda herhangibir değişiklik oldu mu mesela biarkadaşım bana dediki adet olunca zayıflamıcan ama ücudundaki şişlik baya gidicek dedi ama bilmiyorum pöfff:44: bi de şu kilolar gitse ...
Cnm bnm dogum dr um 3 aylik igneler kanamalara sebep oluyo diye onermemisti. Spirali de eger uzun sure ikinci cocugu dusunmuyosam ya da hic dusunmuyosam takicakti. 3-4 sene icinde bidaha anne olmak istiyosan takmicam dedi. O yuzden takmadi.
Benim dr um ankara nin en iyi dr larindan biri. Sozunun ustune tereddut etmem, dusunmem bile. Senle de paylasayim dedim.
Ben adet olmadim daha. Kondomla korunuyorum yine de.
Cnm bnm dogum dr um 3 aylik igneler kanamalara sebep oluyo diye onermemisti. Spirali de eger uzun sure ikinci cocugu dusunmuyosam ya da hic dusunmuyosam takicakti. 3-4 sene icinde bidaha anne olmak istiyosan takmicam dedi. O yuzden takmadi.
Benim dr um ankara nin en iyi dr larindan biri. Sozunun ustune tereddut etmem, dusunmem bile. Senle de paylasayim dedim.
merhaba bayanlar benim size bir sorum olacak bebişlerinize ne veriyosunuz vitamin vs. ben devit (d vitamini) ve ferro sanol (demir eksikligi) damla veriyorum.
bu arada bende adet olmadım adet olmama süresi 6 ayı aşarsa dra gözükmek gerekiyormuş drum öyle söylemişti 6 ayı aşarsa bi gel bakalım emzirdiğin için olmaman normal demişti.
kızlar ben anne sütünü alamamışım oyüzden midir hasta olduğumu hatırlamam hiç.Bu konudq haklisin. Anne sutu oyle bi duvar oruyo ki cocuk hic mikropla savasmiyo bu yuzden. Bagisiklik kazanamiyo. Ayni sorun pek cok kisi de var.
2 yasina kdr emen herkes surekli hasta buyudugunde. Ben o yuzden 2 yasina kdr emzirmicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?