selam canım cok evındım bebısının kılo almasına bende ıse basladıgımdan berı sagarak beslıyorum sadece gecelerı emzırıyorum ama gunluk nekadar ıcmesı gerektıgını bılmıyorum sen kac saatte bır kac cc verıyorsun bebısıne?
Sagol arkadasim coook gecmis olsun sana da. Kiyamam ona.
Haklisin sagmayi 2 haftadir biraktim nedense, 2 gundur yine basladim. Ondan olabilir.
Bi de humana yi denedim ben, denemez olaydim. O negatif etki etti sanirim bende.
Neyse pozitif dusunucem tabii ki.
yarın kaynanamlara gidiyoruz bikaçgün yokum herkese bol sütlü gülücüklü uykula günler olsun inşallah
ogun aralarını uzun tut 4 saatee bır ver mamayı yada emzırıyorsanda uykudayken tuutdur aglasada agzına at kaşık mamasından aglata aglat yesın tabı yınede sen bılırsın bıde tıcket arkadaşıında aynı durumdaydı onun denedıgı mamalarvardı sanırım artık alıo dıodumrh..ben de şubaat annesiyim...kızım 4 şubatta 37 haftalık 2200 doğdu...şuan 4 ay 20 günlük ve kilosu 6200-6300 civarı
kızım bir ay önce ishal olmuştu ama gaita tahlileri temiz çıkmıştı 1 hafta kadar sürdü ve sonra geçti ama kızım o günden sonra birdaha kilo almadı
ondan önce ayda hep 1 kilo alıyodu..
bir ay da 200-300 gr amlış iştahı tamamen gitti hergeçen gün bi öncekine göre daha az yedi şuan da nerdeyse hiç yemiyor...
bügün gece 3 te 120 ve sabah 11 de 100 içti ve birdaha hiç içmedi..katı gıdayı da almıyor denemedigim şey kalmadı herçeşit mama ve kaşık mamasını da denedim ama yine de yemiyor..
3-4 defa dr götürdüm tahlileri hep temiz çıkıyor biraz kanlıslıgı var ama onada ferrum kullanıyorum
dr tatmin edici hiçbişey söylemiyorlar açıkınca yer diyorlar ama yemiyor işte
çok üzülüyorum bugün aglamaktan mahvoldum...artık dayanamıyorum bir aydır böyle 3 aylıkken içtiginin yarısını bile içmiyor...
ne yapacagımı şaşrdım kaldım..
lütfen iştahı için bildiğiniz bişeyler varsa yardımcı olun bana...
mrh..ben de şubaat annesiyim...kızım 4 şubatta 37 haftalık 2200 doğdu...şuan 4 ay 20 günlük ve kilosu 6200-6300 civarı
kızım bir ay önce ishal olmuştu ama gaita tahlileri temiz çıkmıştı 1 hafta kadar sürdü ve sonra geçti ama kızım o günden sonra birdaha kilo almadı
bir ay da 200-300 gr amlış iştahı tamamen gitti hergeçen gün bi öncekine göre daha az yedi şuan da nerdeyse hiç yemiyor...
bügün gece 3 te 120 ve sabah 11 de 100 içti ve birdaha hiç içmedi..katı gıdayı da almıyor denemedigim şey kalmadı herçeşit mama ve kaşık mamasını da denedim ama yine de yemiyor..
3-4 defa dr götürdüm tahlileri hep temiz çıkıyor biraz kanlıslıgı var ama onada ferrum kullanıyorum
çok üzülüyorum bugün aglamaktan mahvoldum...artık dayanamıyorum bir aydır böyle 3 aylıkken içtiginin yarısını bile içmiyor...
nazar duasını oku bol bol Felak ve Nas surelerını oku ınş duzelır herkıesede ole ıyı deme huysuz zzzz bı kız deeherşeyi deniyorum bi saat mamayı agzında tutuyorum ama yutmuyo biriktiriyo agzında sonrada yanlardan bırakıyo...
sebebini ne dr lar ne de ben anlamıyoruz....maması bir dakika geçikse ortalıgı yıkardı şimdi ise saatlerce aç kalıyo aglamıyo bile...
bide bilmiyorum belki saçma ama bundan bi ay kadar önce bi arkadaşım doğum yapmıştı onun yanına gittik ve baya kalabalıktı annesi kayınvalidesi ve diğer arkadaşlar
benim kızım 2200 doğdu ama hiç bi sağlık problemi olmadı çok şükür ne sarılık ne gaz ne de başka bişey...
arkadaşım 3700 ile doğum yaptı ama bebegi doğdugunda 2 saat küvez de kalmış sonrada sarılık olmuş ve gaz ve kusma problemi vardı
banada bunlar senin kızında varmıy dı diye sordular ben de saf gibi her sorduklarına yok tu diyodum
ama ordaki herkes çok şaşırdı özellikle anneler..
bu kadar küçük doğup ta sorunu olmamasına ve kızım o gün çok haraketliydi ve hiç kuçaktan inmedi çok sevdiler...
oradan geldikten sonrada iştahı tamamen gitti...
acaba nazar mı değdi...
yada kendimi öyle teselli ediyorum bilmiyorum...
mrh..ben de şubaat annesiyim...kızım 4 şubatta 37 haftalık 2200 doğdu...şuan 4 ay 20 günlük ve kilosu 6200-6300 civarı
yogurt gaz yaptı bende ara verdim.çorbayada patates koyuyorum ama.yeni çıktığı için acı bir tadı var kabız yaparmı diye korkuyorum
benim oğlan 7600 olmuş boy 69 kızlar pek kilo almamış bu ay.dişlerini kaşıyıp duruyo eğer ben kaşırsam ağlıyo illa kendisi kaşıycak 4 parmağı da ağzında.dr ek gıdaya başlama kilosu gelişimi ii dedi avuç ve gz içine baktı kafasını kollarını kaldırdı ciğerlerini dinledi henüz 4 aylık oturtma dedi bebek arabasını yatar konum devam.salya akıntısı diş gelişiminin başlangıcıdır ama henüz diş için erken dedi.televizyon pc fazla uzun olmamak şartıyla izletilebilir dedi.
bicket seni başka konulardan hatırladım...iştahsız bebek sahibi olmak gerçekten çok zor ...ama en zoru bebegine bir çare bulamamak...
bende her yolu deniyorum ama boş...bigün ii oluyosa oda en fazla 500 içiyo 5 gün kötü şuanda 3 aylıkken içtiğinin yarısını bile içmiyo...
kilo alımı da durdu bu ay....Allah yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?