2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

3 saatte bir veriyorum ne çıkarsa bazen 100 çıkıyo bazen 150 gününe göre değişiyo
arada uykuluyken tutturursan ordan da emiyo ama tabi miktarını bile miyorum geceleri de emiyo
sabah erken saattede emiyo net bi miktarım yok yani 3 saatte bi ne çıkarsa veriyorum
ama doktor bana bebek istedikçe verilir günlük şu lkadar içmeli diye bi miktar olmaz dedi
sen ne çıkarsa ve içtiği kadar
ben az sanıyodum ama iyiymiş şükür
doyduğunu anlarsın zaten

ben hergün 2 tane içiyorum humanayı etki etti gibi
ama 3 saatte bir aksatmadan sağıyorum
bi de soğuk ayran çorbası yaptım
ayran içine aşurelik buğday üstüne de dere otu doğradım
attım dolaba soğuk sğuk dondurma niyetine yedim etki etti
dene
ve moralini yüksek tut
bak nasıl toparlayacak ama baktın doymadı ver mamayı aç kalmasın yazık

mrh..ben de şubaat annesiyim...kızım 4 şubatta 37 haftalık 2200 doğdu...şuan 4 ay 20 günlük ve kilosu 6200-6300 civarı

kızım bir ay önce ishal olmuştu ama gaita tahlileri temiz çıkmıştı 1 hafta kadar sürdü ve sonra geçti ama kızım o günden sonra birdaha kilo almadı
ondan önce ayda hep 1 kilo alıyodu..
bir ay da 200-300 gr amlış iştahı tamamen gitti hergeçen gün bi öncekine göre daha az yedi şuan da nerdeyse hiç yemiyor...
bügün gece 3 te 120 ve sabah 11 de 100 içti ve birdaha hiç içmedi..katı gıdayı da almıyor denemedigim şey kalmadı herçeşit mama ve kaşık mamasını da denedim ama yine de yemiyor..

3-4 defa dr götürdüm tahlileri hep temiz çıkıyor biraz kanlıslıgı var ama onada ferrum kullanıyorum
dr tatmin edici hiçbişey söylemiyorlar açıkınca yer diyorlar ama yemiyor işte

çok üzülüyorum bugün aglamaktan mahvoldum...artık dayanamıyorum bir aydır böyle 3 aylıkken içtiginin yarısını bile içmiyor...
ne yapacagımı şaşrdım kaldım..
lütfen iştahı için bildiğiniz bişeyler varsa yardımcı olun bana...

ogun aralarını uzun tut 4 saatee bır ver mamayı yada emzırıyorsanda uykudayken tuutdur aglasada agzına at kaşık mamasından aglata aglat yesın tabı yınede sen bılırsın bıde tıcket arkadaşıında aynı durumdaydı onun denedıgı mamalarvardı sanırım artık alıo dıodu

Selam, aglata aglata yedir canim 1 numarali anne sutu mamalardan. Ben oyle yapiyodum.

Herkese selam :))
Burayı coook ozlemişim bugun biraz gecmisi okuyacağım insallah. Kızlar bebeklerinizin oturma ile arası nasıl? Bizim doktorumuz sevgili Alev Hanım (harika bir doktor) artık oturtabilirsiniz dedi ancak mama sandalyesine henuz degil dedi. Kucakta ve destekle kanepe kosesınde... Sizler mesela bebek arabasına oturtuyormusunuz?

herşeyi deniyorum bi saat mamayı agzında tutuyorum ama yutmuyo biriktiriyo agzında sonrada yanlardan bırakıyo...
sebebini ne dr lar ne de ben anlamıyoruz....maması bir dakika geçikse ortalıgı yıkardı şimdi ise saatlerce aç kalıyo aglamıyo bile...

bide bilmiyorum belki saçma ama bundan bi ay kadar önce bi arkadaşım doğum yapmıştı onun yanına gittik ve baya kalabalıktı annesi kayınvalidesi ve diğer arkadaşlar
benim kızım 2200 doğdu ama hiç bi sağlık problemi olmadı çok şükür ne sarılık ne gaz ne de başka bişey...
arkadaşım 3700 ile doğum yaptı ama bebegi doğdugunda 2 saat küvez de kalmış sonrada sarılık olmuş ve gaz ve kusma problemi vardı
banada bunlar senin kızında varmıy dı diye sordular ben de saf gibi her sorduklarına yok tu diyodum
ama ordaki herkes çok şaşırdı özellikle anneler..
bu kadar küçük doğup ta sorunu olmamasına ve kızım o gün çok haraketliydi ve hiç kuçaktan inmedi çok sevdiler...
oradan geldikten sonrada iştahı tamamen gitti...
acaba nazar mı değdi...
yada kendimi öyle teselli ediyorum bilmiyorum...

nazar duasını oku bol bol Felak ve Nas surelerını oku ınş duzelır herkıesede ole ıyı deme huysuz zzzz bı kız dee

slm canım ne kadar zor ben bilirim yemeğen bebeği çünkü biz 2.5 aylıkken başladık her yolu deniyorum mamalar değişiyo hoplatıyorum zıplatıyorum yok yemiyo seninkinin kilosu iyi maşallah bizde oda yok bazen düzelir gibi oluyo sonra sil baştan doktorumuzda artık her yolu demedik genetik diyo kendine yettiği kadarını alıyomuş ben kurşunda döktürdüm bir faydasını görmedim bizim mama saatlerimiz işkençe gibi geçiyo 90cc içsin diye 3 saat uğraşıyorum walla ben bir çözüm bulamadım allah yardımcın olsun çok zor

bicket seni başka konulardan hatırladım...iştahsız bebek sahibi olmak gerçekten çok zor ...ama en zoru bebegine bir çare bulamamak...
bende her yolu deniyorum ama boş...bigün ii oluyosa oda en fazla 500 içiyo 5 gün kötü şuanda 3 aylıkken içtiğinin yarısını bile içmiyo...
kilo alımı da durdu bu ay....Allah yardımcımız olsun...

geçmiş olsun canım.iştah açıcı şurup denedinmi?demir eksikliği iştahsızlık yaparmış dokrtorum söylemişti

yogurt gaz yaptı bende ara verdim.çorbayada patates koyuyorum ama.yeni çıktığı için acı bir tadı var kabız yaparmı diye korkuyorum

benim oğlan 7600 olmuş boy 69 kızlar pek kilo almamış bu ay.dişlerini kaşıyıp duruyo eğer ben kaşırsam ağlıyo illa kendisi kaşıycak 4 parmağı da ağzında.dr ek gıdaya başlama kilosu gelişimi ii dedi avuç ve gz içine baktı kafasını kollarını kaldırdı ciğerlerini dinledi henüz 4 aylık oturtma dedi bebek arabasını yatar konum devam.salya akıntısı diş gelişiminin başlangıcıdır ama henüz diş için erken dedi.televizyon pc fazla uzun olmamak şartıyla izletilebilir dedi.

cnm bizimde 4.ay kontrolümüzde 7300 çıktı buay az almış dedim doktora ki 300gr almışkızdı bana gelişimi kilosu gayet ii dedi bizede anne sütüne devam ama sebze sularını meyve pürelerini tatırabilirmişim henüz ek gıdaya başlatmadı sadece tattır dedi.diş için aynı durumdayız ya tüm avucunu sokuyo elimi götürmeye çalışıyo sürekli salya akıyo bunların hepsi başlangıçmış buaylarda başlar dedi ama daaha erken dedi bizede inş sağlıkla geçirirler o günleride diş olayıda bi geçse sağ salim kuzucuklara maaşallah hepsini korusun Rabbim

selam canım oncelıkle yazını okuyunca cevap vermek ıstedım benım kızımda aynı durumda guzelce ıctıgı mamasını artık yarı yarıya ıcmıyor galıba bebeklerımız gecıs donemınde herzamankı gıbı..bırde acaba reflusu mu var kı sen hanı agzından akıtıyor demıssın ya belkı olabılır......sıkma canını saglıklı olsunlarda artık bu donemı atlatırız dış cıkarma donemlerınde de olurmus boyle ıstahsızlıklar belkı oda sebep olabılır.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…