inşallah çabuk geçer
bu atak dönemi belirtilerine baktım da benim oğlan doğduğundan beri atak döneminde o zaman:)))))))))))))))
sürekli kucak ,oyun, alkış ,şaplak,, uyduruk şarkılar, balkon ,,pencere, araba, gezme, tozma..................................
Merhaba ortalama degerin 300 gram kadar altindasin. Benim oglum da az kilo aldi bu ay. Zaten akranlarindan 300-500 gram eksik benimko de. Bi de bu ay az kilo alinca, mama takviyesi yapayim diyorum 2 hafta dr a bi daha gidene kadar. Ama tam karar veremedim.
Selam arkadaşlar
Artık eskisi kadar sayfa birikmiyooonerdeesinizz başka bi yerdeyseniz benide alın benidee :)
Ya bizim bebiş iki gündür çok huysuz ne bulsa ağzına getiriyo elimi ısırıyooo var gücüyle kendini kasıyo acaba dişllerimi çıkacak
geçecek merak etme.bu bi dönem.atak zamanı böyle oluyor.bizimde oldu.hatta aynada kendini görünce bile korkup ağlıyodu
canım bu güneş görme 2-3 dk günde yani direk güneş.d vitamini ve kemik gelişimi için.eğer krem sürersen güneş almaz bi anlamı kalmaz.bu güneşte saat 9-10 yada akşam üstü 4ten sonra.
senin kastetdiğini anladım ben normal zamanlarda.doktor güneşe çıkarma gölgede dursun dedi.başına mutlaka şapka giydir dedi.güneş kremi ozamanlar sürebilirsin.cilt doktoru mustelanın ürünlerini tavsiye etti onlar daha bebek ve çocuklara yönelikmiş.birde nutricina nın üürünlerini
Gunaydin kizlar...
Biz de destekle oturmaya basladik artik. Ek gida icin hala direniyoruz. Bikac kez meyve suyu verdim tatsin diye inanilmaz rahatsiz oldu. Cok gaz yapti ben de vazgectim. Daha erken cidden beklemeli.
Ama kilo alimimiz az bu ay benim olcumlerime gore. Gerci ben oyle tombis tombis obez kivamindaki bebekleri sevmiyorum.
Arkadasim kizi 8 aylik ve 10 kilo. Olmasi gereken 8 kiloymus. Dr fazla demis ve kizi hic hareket etmiyo. Istegi de mecali de yok. Bi gorseniz tosuncuk gibi cok sagliksiz gorunuyo.
O yuzden oglum scalasina gore normal kiloda. Kilo takintili anneler gibi bunu bi yarisa cevirip de sisko yapmicam oglumu. Ek gidaya hepten baslayinca gereken kiloyu alir zaten.
Ozgurlukcuyum zati. Sagip sut verdigimde ya da mama verdigim donemde de o doyduguna dair sinyal verdigi anda birakiyorum. Bi kasik dahi zorlamiyorum uzerine. Tabii ac da kalmiyo. O yemicem diye aglarsa acken o zaman dinlemeyip veriyorum zorla.
Neyse iste boyle...
artık yürüteçlere binme zamanı gelsin kollarım kopuyo sürekli benimle olmak istiyo 5 yalık oldu benim bebiş sanırım 1ayımız daha var büyüdükçe dahada mı zorlaşıyor ne sürekli ilgi istiyor ya allah kolaylık versin hepimize bibeişlerimizide sağlık
maşallah kızlar bebişler oturmaya başlamış bende kızımı yan yatıtıp seslendiğimde dönüyo dönmek denirse tabiki bide birşey sorucam benim kızım çok hareketli ve aşırı sinirli ne elleri duruyo ne kolları nede kafası kıpır kıpır walla bu normal mi hiperaktif olmaz inşallah
Merhaba hanimlar,
Artik sutum yetmiyo kuzuma. Bu ay su iki haftada normalde aldiginin yarisi kdr kilo aldi. Cok uzuldum. Emdikten sonra da agliyodu 1 haftadir falan. Ben de ek gida yerine aptamil i tercih ettim yine. 1,5 ay daha boyle idare edicem.
Uzuldum tabii kuzumun eksik kilo almasina keske daha erken baslasaydim mamaya. Neyse artik zararin neresinden donsek kardir. Hem de oglum oyle toparlak bi sey olsun istemiyorum hem de gelisimi geri kalmasin istiyorum. Cok ince cizgide yani durum. Gunde bikac sefer takviye yapicam artik.
Esim de kiziyo, karsi cikiyo kilosu iyi oglanin diye. E iyi de boyle giderse geride kalacak. Onlem almali.
Demir damlasini da biraktik birakali daha rahatiz cok sukur kizlar.
sakın canını sıkma
bana de geçen ay sütün yetmiyo olabilir demişti doktor yani 1.5 ay önce falan
1 haftada 80 gr almıştı
ama azcık emip bırakıyodu
ben de sağmaya başladım
şükür şimdi iyi hatta fazla bişle olmuş
ama zaten kilolu değil anca geçen ayki açığı kapattık
yetmediği yerde ver mamayı alışsın benimki mama almadı alsa ben de o dönem verirdim hiç düşünmeden
bu yaşlarda temel ihtiyaçları karşılanmazsa kişilik sorunları çıkar ortaya
karnı doyana kadar ver
karnı doysun da zayıf olmuş şişman olmuş bakmıcaz artık
sütünü sağsan belki artar sanırım benim arttı
sakın canını sıkma
bana de geçen ay sütün yetmiyo olabilir demişti doktor yani 1.5 ay önce falan
1 haftada 80 gr almıştı
ama azcık emip bırakıyodu
ben de sağmaya başladım
şükür şimdi iyi hatta fazla bişle olmuş
ama zaten kilolu değil anca geçen ayki açığı kapattık
yetmediği yerde ver mamayı alışsın benimki mama almadı alsa ben de o dönem verirdim hiç düşünmeden
bu yaşlarda temel ihtiyaçları karşılanmazsa kişilik sorunları çıkar ortaya
karnı doyana kadar ver
karnı doysun da zayıf olmuş şişman olmuş bakmıcaz artık
sütünü sağsan belki artar sanırım benim arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?