2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Cogu gitti azi kaldi arkadasim. 6 aylik bi olsunlar, oturma, emekleme vs donemleri baslasin daha kolay olacak her sey. Gerci bu sefer de kucaktan inip peslerinde kosturacaklar bizi.
Ohhh kilo da veririz.

Selam arkadaşlar
Artık eskisi kadar sayfa birikmiyooo nerdeesinizz başka bi yerdeyseniz benide alın benidee :)
Ya bizim bebiş iki gündür çok huysuz ne bulsa ağzına getiriyo elimi ısırıyooo var gücüyle kendini kasıyo acaba dişllerimi çıkacak

Teşekkürler enobo, mamayıda çok zor yiyor kuzum ,dünkü aşıdan sonra biraz da ateşi var keyfimiz yok pek. sütün yetmiyorsa sende mamaya başlayabilirsin az az bi zararı olacagını sanmam ben artık yavaş meyve ve yoğurt da vereceğim anneannemize kalsa çok geç bile kaldık ama neyse:)

Selam ben huysuz oglumla ilgilenmekten pek vakit bulamiyorum. Belirtiler dis gibi arkadasim ama belli de olmaz tabii.

tamam canım cok sagol....

Gunaydin kizlar...
Biz de destekle oturmaya basladik artik. Ek gida icin hala direniyoruz. Bikac kez meyve suyu verdim tatsin diye inanilmaz rahatsiz oldu. Cok gaz yapti ben de vazgectim. Daha erken cidden beklemeli.
Ama kilo alimimiz az bu ay benim olcumlerime gore. Gerci ben oyle tombis tombis obez kivamindaki bebekleri sevmiyorum.
Arkadasim kizi 8 aylik ve 10 kilo. Olmasi gereken 8 kiloymus. Dr fazla demis ve kizi hic hareket etmiyo. Istegi de mecali de yok. Bi gorseniz tosuncuk gibi cok sagliksiz gorunuyo.
O yuzden oglum scalasina gore normal kiloda. Kilo takintili anneler gibi bunu bi yarisa cevirip de sisko yapmicam oglumu. Ek gidaya hepten baslayinca gereken kiloyu alir zaten.
Ozgurlukcuyum zati. Sagip sut verdigimde ya da mama verdigim donemde de o doyduguna dair sinyal verdigi anda birakiyorum. Bi kasik dahi zorlamiyorum uzerine. Tabii ac da kalmiyo. O yemicem diye aglarsa acken o zaman dinlemeyip veriyorum zorla.
Neyse iste boyle...

aynen katılıyorum sana.benim ogluşumda destekle oturuyor ama süresi varmıki bunun

maşallah kızlar bebişler oturmaya başlamış bende kızımı yan yatıtıp seslendiğimde dönüyo dönmek denirse tabiki bide birşey sorucam benim kızım çok hareketli ve aşırı sinirli ne elleri duruyo ne kolları nede kafası kıpır kıpır walla bu normal mi hiperaktif olmaz inşallah

bugün aşımızı olduk çok şükür
eve gelince bir çay kaşığı calpol verdimne olur ne olmaz.biraz mızık mızık ama bi sıkıntı yok şimdilik
tartıldık burdada 7800 gr ve 65 cm çıktık

demir damlası verdi ferro sanol.7-8 damla ver dedi aç karnına c vitami içeren meyve sularıyla verebilirsin dedi işte portakal mandalina kivi limon.portakal falan mevsimi geçti ama limonla verebilirsin dedi.

ayy kalkıp bi çorba falan yapmam lazım akşam annemler gelecek memleketten akşam 10da burda olacaklar hiç yoktan bi çorba yapayımm ama kalkamıyorum yoruldum metede uyur uyanık bi halde pöff bakayım ben bi güç kalkayım

artık yürüteçlere binme zamanı gelsin kollarım kopuyo sürekli benimle olmak istiyo 5 yalık oldu benim bebiş sanırım 1ayımız daha var büyüdükçe dahada mı zorlaşıyor ne sürekli ilgi istiyor ya allah kolaylık versin hepimize bibeişlerimizide sağlık

aynen yaa yürüteç zamanıını bekliyorum bende

1 ay önce koltuğuna koyup yanıma koyuyodum mutfakta falan bana bakarken bende işimi yapıyodum ama şimdi ne mümküünnn durmuyoo iniyo koltuktan kucakta gezmek istiyo falan.yürüteç olsa koyarım ortada dolanır oyalanır falan ama daha 4 aylığız biz daha çoookk vaarr

Merhaba hanimlar,
Artik sutum yetmiyo kuzuma. Bu ay su iki haftada normalde aldiginin yarisi kdr kilo aldi. Cok uzuldum. Emdikten sonra da agliyodu 1 haftadir falan. Ben de ek gida yerine aptamil i tercih ettim yine. 1,5 ay daha boyle idare edicem.
Uzuldum tabii kuzumun eksik kilo almasina keske daha erken baslasaydim mamaya. Neyse artik zararin neresinden donsek kardir. Hem de oglum oyle toparlak bi sey olsun istemiyorum hem de gelisimi geri kalmasin istiyorum. Cok ince cizgide yani durum. Gunde bikac sefer takviye yapicam artik.
Esim de kiziyo, karsi cikiyo kilosu iyi oglanin diye. E iyi de boyle giderse geride kalacak. Onlem almali.
Demir damlasini da biraktik birakali daha rahatiz cok sukur kizlar.

Benimki de oyle canim. Yuzi hep sivilce ve yara yolmaktan. Tirnaklarini de sik sik kesiyorum ama nerden buluyosa paraliyo kendini sipa.

selam kızlarrr
biz de doktordan geldik
10 günde 360 gr almışız
doktor fazla bile dedi
sağarak veriyodum ya azcık abartmışım sanırım ben de öyle tombik olsun istemiyorum diri olsun ama tombik olmasın
sütüm yetmmiyo diye sağıyodum azcık emip bırakıyo diye ama demekki süt varda paşamız zahmet edip emmiyo
ben de öğün aralarını açıcam 3 saatte falan veriyoduk doktor 4-5 saat durabilir dedi
rotavirüsünün 2.sini olduk

bi de dün bebek arabasından düştü kuzum
alnının üstüne sıyrıldı güzel yüzü yatra oldu doktora gittik uyutmayın bi süre dedi oyalayacağız diye çatladık ama şükür bişi yok
nazar boncuğumuz oldu

sakın canını sıkma
bana de geçen ay sütün yetmiyo olabilir demişti doktor yani 1.5 ay önce falan
1 haftada 80 gr almıştı
ama azcık emip bırakıyodu
ben de sağmaya başladım
şükür şimdi iyi hatta fazla bişle olmuş
ama zaten kilolu değil anca geçen ayki açığı kapattık
yetmediği yerde ver mamayı alışsın benimki mama almadı alsa ben de o dönem verirdim hiç düşünmeden
bu yaşlarda temel ihtiyaçları karşılanmazsa kişilik sorunları çıkar ortaya
karnı doyana kadar ver
karnı doysun da zayıf olmuş şişman olmuş bakmıcaz artık
sütünü sağsan belki artar sanırım benim arttı

selam canım cok evındım bebısının kılo almasına bende ıse basladıgımdan berı sagarak beslıyorum sadece gecelerı emzırıyorum ama gunluk nekadar ıcmesı gerektıgını bılmıyorum sen kac saatte bır kac cc verıyorsun bebısıne?

Sagol arkadasim coook gecmis olsun sana da. Kiyamam ona.
Haklisin sagmayi 2 haftadir biraktim nedense, 2 gundur yine basladim. Ondan olabilir.
Bi de humana yi denedim ben, denemez olaydim. O negatif etki etti sanirim bende.
Neyse pozitif dusunucem tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…