2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kız çok soguk hakkaten bende hanfendı az gezsın dıe komşuya goturdum amma ordada hep agladıkkkkkk nasıl becerıo anlamış degılım sanatı o ve 6 dıda uyudu hıç uyumazdı bu saatte aynı şeylerı yaşamısız bu cadılar bızı ne hale getırdı

Benimdeeeee ve cok moralim bozuluyooooooo!!!

ya her geçen gün sütüm azalıyoooooo

kızlar sütüm yok dedıkçe sütler geriye gıdıyo haberınız olsun artık bebişlerimiz büyüyo ve daha çok emıyolar daha az uyuyolar o yuzden süt eskısı gıbı çok olmuyo ek gıdalara başlandımı daha az emıyolar stres felan hepsi etkılıyoooo....ama süt artoroco bıkaç şey dıyım bol bol suuuuuu sonra soda bende cok etkı edıyo bıde bıtkı çayları ıhlamur ısırgan yeşilçay bunlarda bende süt yaptı...sıkmayın canınızı sağlıklı olsunlar allahın izniyle herşey yoluna gırıcektır.....

bebişler büyüyo daha fazla çekiyolar sütü galiba ondan mı az gibi geliyo ama bebeğim memeyi emiyo sütü 2 dakkada çekiyo sonra ağlamaya başlıyo daha olsa emecek yani sütüm mü azaldı yoksa bebeğim daha kısa sürede daha fazla mı emiyo anlayamadım gitti ek gıda için çok erkeeennn:95:

“Çocuklarınızı çokça öpün! Her öpücük karşılığında cennette bir derece alacaksınız. Hz. Muhammed (s.a.v.)

merhaba sizin çocuğunuz kaç aylık benimki şubat 22 doğdu mama yemiyo doktora sorduğumda 4 ayda başlanan kaşık mamasını deneyeilirisniz dedi bende aptamil pirinçli unlu kaşık maması aldım ama 4 aya girmeye 5 - 6 gün var kabız filan olur sindiremez diye korkuyorum kızım çok zayıfladı ayın 22 sinde kontrole gidicez ne yapacağımı bilmiyorum sizinkinde kabızlık filan oldumu

doktorlar 6 aydan nce başlamayın diye ısrar ederken hatta su bile vermeyin derken 4.ayda mamaya başlamak ne kadar üzücü rabbim mecbur bırakmasın bize bol süt bebelerimize bol rızk versin offf geçse şu 2 ay da mamaya geçsek gnül rahatlığıyla.

bızde demır damlası kabız yaptı ver bence ac ac uyumasın ben ac uyuttum noldukı mama kaşıgıyla verdım tadına bayılıo bızde 300 gr almıştık doktor ver dedı ebemıze kalsa 6. ay

Slm kizlar kasik mamasiyla ilgili takintilariniz var sanirim..ben kullaniyorum.benim kiz niberonu asla almiyor.benimde sutum azaldi,dr kasik mamasi ver dedi bende cok tereddut ettim kabiz olur mu...vs.ama cok sukur sorun yok.milupanin armutlu portakllisini kullaniyorum.bide milupanin meyve puresinden verdim onuda yedi.yani cocugun ac kalmasindansa yavas yavas alistirmak en iisi bence..tabi Allahim hepimize vbol sut versin ama olmayincada alternatifleri degerlendirmek lazim...

bende mecbur mama verenlerdenım sütüm olmasına rağmen oğlum memeyı sevmıyo napıyım buda benım şansımmmmm....mama vermek zorundayım yoksa ac kalacak gelişmıycek buyumıycekkk...doktorlarda ısrar etmesın kardeşimmm benım evde ne yaşadığımı bılıyomu doktor tutturmuşlar vermeyın dıyolarr...ben kızımda vermedımde ne oldu şimdi zayıf cılız hala peşinden yemek yesın dıye koştuğum 5 yaşında kızım var keşke aklım olsaydı keşke ozamnalar blg olsaydıda kızımda daha doğduğunda mama verseydım.....yemekten nefret eden bır kızım varrrrrr çok ama çokkkkkk üzülüyorum kızım doğduğunda memeyı almadı sağıpta verdım ızın vermedıler mama vereyımmmrm sütün var sağ ver dedıler ama olan bana olduuu.....ama oğlumda oyle yapmıyorummmmmm yapmıycammm ne bulsam verıyorum araştırıyorum kaşıkla verdiğim herşeyı oğlum çok sevıyo ve oğlum daha 4 aylıkkkk....kızıma yaptığımı oğluma yapmıycammmm en azından yemeği sevsın (((((( kızım daha peynırı almadı ağzınaaaa ama oğlumu şimdiden alıştırıyorum....çok konuştumm kızlar ama bunlarda benım tecrubelerımmm.....

kızlar herkese slm
çok şükür oğlum şimdiye kadar mama almadı inşalllah gerekte kalmaz Rabbim hepimizin sütlerini bol bol versin bebeklerimize içirelim inş.
geçenlerde şu knorr un kremalı mantar çorbasından yaptım ve sanırım süt için çok ii yani o gece daha bi fazlaydı sütüm Allaha çok şükür bide kızlar irmik kavurması ii geliyo sanki hepsinin rızıkları bol bol olsun yavrularımızın

cnm haklısın herşeyi t5atıtmak gerek ama önemli olan cılız zayıf olması değil yani doğar doğmaz mama veriridim demişsin yaa ben kesinlikle katılmıyorum zahmetsiz annelik olmaz ve sende büyük bi zahmetle olan sütünü sağıp içirmişsin kızına nekadar güzel bişi yapmışsın anne sütünün yerini tutabilcek tek bi mama olmaz ne olursa olsun tabi sütün olmazsa mecbur ama varken insan her şekilde yolunu bulup vermeli senin yaptığuın gibi zayıf olsun ama güçlü olsun sağlıklı olsun yeter buarada tatırma konusuna katılıyorum denemeliyiz her tadi bilsinler en azından yemek için arkadasından koşturmak eminim çok zor bişidir şimdi tecrübelerinle hareket ediyosun ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…