2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

neden bu kadar mamaya karşısınız anlamıyorum bir türlü ben hiç emziremedim kızımı toplasan 20 gün verebildim üzüntüden sütüm kesildi ne yaptıysan olmadı her yolu denedim sütüm geri gelmedi kesilmesinin tek sebebi k.v dem kızını emzirdim uyuttum sonra k.v tartıştık ama ne tartışma beni evden kovdu o derece sonra kızımı emzirmeye çalıştım bir damla süt yok napsaydım kızımı aç mı bıraksaydım bende hiç istemezdim ama olmayınca olmuyo mama vermek beni ne kadar üzsede kızım sağlıklı olduğu için şükrediyorum gerçi kilo problemimiz var ama bunada şükür

Son düzenleme:
Arkadaşlar face de ismi geçen Betül Taner Yılmaz benim çoğu arkadaş bnde ekli ama
face de konuştuğunuz sayfayı bilmiyorum sanırım gizliymiş beni de face de aranıza alırsanız
sevinirim.

mama konusuna niye bu kadar takıksınız anlamadım
mama verenler keyfinden vermiyordur heralde herkes ister bebeğini en doğal yolla beslemeyi ama çeşitli sebeplerle süt olmaya biliyo yetemeyebiliyo çok şükürki anne sütüne denk mamalar var artık bebeklerimiz ihtiycaçları olan besinleri alıyor
ben anne sütü veriyorum ama son zamanlarda geceleri doymaz oldu gibi.bazen geceleri mama takviyesi yapıyorum.daha doktorla konuşmadım ama ek gıdaya geçtim denilmezzz az azz tadını bilsin diye meyvelerden veriyorum 3-5 kaşık düzenli değil.1 gün veriyorsam 3 günvermiyorum tadına alışmasın diye
karnını doyuracak kadar da değil tadını alacak kadar.
Rabbim bebeklerimizin rıskını verir öyle yada böyle.herkesin sütü bol kafası rahat olsun inşallah ama olmuyorsada kendini suçlamanın üzmenin manası yok

evet cnm çok zorluk çektim gece yarısı ben sütümü sağıp ağzına verene kadar kızım ağlamak gücünü kaybedip ıyıce zayıflıyodu...ozamanalr eşimde işsizdi tecrübesizlikte vardı o ağlıyodu ben ağlıyodum hep ölecek dıye korkuyordum ama çok şükür prenseslerden güzel bır kızım var...çokta zekı gurur duyoyorum...allah herkesın yardımıcısı olsun allah kımseyı kımseye muhtaç etmesın......

hiç uzulme sağlıklı olsun zayıf olsun benım kızım tek sevdiği şeyy meyveeeee çok şükür 5 yaşında ek gıdaya başaldınmı rahatlarsın ne yesen ondan ıstıyolar ona göre bişeyler yaparsın allah uzun ömür versın cnm benım çok ıyı anlıyorum senı..... cnm bendede o kaynanalardan bırtane var onla konuştuğum gun sütüm azalır hep...oğlum kafasını okşuyorum okşama büyürrrrrrrrr........ayakalarını öpüyürorummmm öpmeeeeeeeee gec yürürrrrrrrrrrr...kulağına ninni söyluyorum kulağa doğru söyleme hava kaçarrrrrrrrrrr delimidir nedir yarabbımm bızede yazıkkkkk yaaaaaaaaa zaten hemen büyüyolar bırakın doya doya sevelımmmmmmmmmmmm...........abeee kaynanaaaaaaaa

hüzün çiçeği sen ilk bebeğinde sağarak mı verdin
ve ne zamana kadar verebildin????
ben sağmaya başladım
oğlum memeyi çok zor tutuyo tutsa da 3-4 dk emip bırakıyo bekliyorum acıksın diye ama 4-5 saat emmese de yine 1-2 dk zorla emiyo zorlayınca ağlıyo korkuyo
ben de sağıp verdim napıym doky-tor sütün azalır sağma dedfi ama böyle de azalacak ve psikolojimiz bozulacak
inşallah sütüm kesilmez nette biraz baktım 14.aya kadar sağan var
Allahtan gece ve uykuluyken tutuyo ve güzel emiyo
1 yaşından önce kesilirse yandım çünkü mama da almıyo

kızlar bi de bişi sorucam şimdi ben sağıyorum ya diyelim ki Allah korusun,benim süt 1 yaşından önce kesildi ve oğlum mama istemiyo
hani günlük 500cc mama yada anne sütü diyolar ya ben naparım o zaman
yoğurt peynir muhallebi ile tamamlayabilirmiyim ki???????
oooooofffff ne zor yaaaaa
ALLAHIM LÜTFEN SÜTÜM YETSİN 1 YAŞINA KADAR
BÜTÜN ANNELER EMZİRİP DOYURABİLSİN BEBEKLERİNİ İNŞALLAH

günlük en az 500cc anne sütü yada mama vermen gerekiyo digerleri bu hesaba dahil değil diye biliyorum ben zaten yoğurt muhallebi vs. ne kadar verdiğini hesaplamak bıraz zor oluyo

Sut uretimi beyinle ilgili. Oraya giden mesajla. Pozitif dusun. Inan. Sutun kesilmez de yeter de.

SAĞINCA SÜTÜM KESİLMİCEK,AKSİNE ARTACAK VE BEN SON DAMLASINA KADAR SAĞIP VERİCEM PAŞAMA:))))))))

bugün nette sağarak veren çok kişiyi okudum 15 aylığa kadar bile sağarak veren var
tek şartı 2.5-3 saatte bir sağmakmış
sağ biberon kaynat zahmetli olacak ama değer inşallah bol bol sütüm olur:)))

cnm ne güzel yazmışsın annelik zahmet demek emek demek hepimiz bebişlerimiz için en güzelini iisini istiyoruz tabiki olmayınca yapcak bişi yok ama enobonunda dediği gibi pozitif düşünmek çok önemli Rabbim hepimize bol bol versin inş bende inanıyorum yeticek inş sütün artıcak mavişim içicek paşan bol bol paşalarımız:):):) Allah kolaylık versin hepimize ve bol rızıklar

Sut uretimi beyinle ilgili. Oraya giden mesajla. Pozitif dusun. Inan. Sutun kesilmez de yeter de.

bi yerde yaşlı bi kadının torununa memesini verip emzirdiğini okumuştum tamamen hormanlarla bezlerle alakalı kafayı bişeye takmamak lazım heleki kaynanişlere hhahhaahah

Kizlar selam, ben oglana demir damlasi vermekten vazgectim. Onu verdim vereli huzursuz oglum.
Hem hicbi olcum yapilmadan kafadan veriliyor. Ayrica daha once boyle bi uygulama yokmus.
Ek gidaya gecince pekmez uzum vs veririm. Bu ne boyle...

Kizlar selam, ben oglana demir damlasi vermekten vazgectim. Onu verdim vereli huzursuz oglum.
Hem hicbi olcum yapilmadan kafadan veriliyor. Ayrica daha once boyle bi uygulama yokmus.
Ek gidaya gecince pekmez uzum vs veririm. Bu ne boyle...

baaaaak dediğime geldiniz dimiiii.bi kere bizim oğullarımız koç gibi be allah korusun hastalıklı değiller ya kiloları yerinde neşeleri yerinde demir damlası neymiş bi kere kabız yapıyo bebekleri yazık değil mi minnacık barsakları var zaten.ben kesinlikle vermiyorum karşıyım

demir damlası bizde de ishal ve huzursuzluk verddi
ama gerekli bişimiş
şu an antibiyotik kullanıyoruz o bitsin başlanacakmış yeniden demir e
hem lekesi çok gıcık hem de bağırsakları bozuyo

vermeyince de rahat etmez ki içim
pooooooofffffffffffffffff

bence içim rahat etsin diyorsan kan değerlerine baktır ondan sonra ver.dr arkadaşım bile kendi çocuğuna demir şurubu vermemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…