enobo ısırgan çayı marketlerde satılıyo mu?ya da ne marka aktarlarda mı var sadece?
evet cnm çok zorluk çektim gece yarısı ben sütümü sağıp ağzına verene kadar kızım ağlamak gücünü kaybedip ıyıce zayıflıyodu...ozamanalr eşimde işsizdi tecrübesizlikte vardı o ağlıyodu ben ağlıyodum hep ölecek dıye korkuyordum ama çok şükür prenseslerden güzel bır kızım var...çokta zekı gurur duyoyorum...allah herkesın yardımıcısı olsun allah kımseyı kımseye muhtaç etmesın......cnm haklısın herşeyi t5atıtmak gerek ama önemli olan cılız zayıf olması değil yani doğar doğmaz mama veriridim demişsin yaa ben kesinlikle katılmıyorum zahmetsiz annelik olmaz ve sende büyük bi zahmetle olan sütünü sağıp içirmişsin kızına nekadar güzel bişi yapmışsın anne sütünün yerini tutabilcek tek bi mama olmaz ne olursa olsun tabi sütün olmazsa mecbur ama varken insan her şekilde yolunu bulup vermeli senin yaptığuın gibi zayıf olsun ama güçlü olsun sağlıklı olsun yeter buarada tatırma konusuna katılıyorum denemeliyiz her tadi bilsinler en azından yemek için arkadasından koşturmak eminim çok zor bişidir şimdi tecrübelerinle hareket ediyosun ne güzel
neden bu kadar mamaya karşısınız anlamıyorum bir türlü ben hiç emziremedim kızımı toplasan 20 gün verebildim üzüntüden sütüm kesildi ne yaptıysan olmadı her yolu denedim sütüm geri gelmedi kesilmesinin tek sebebi k.v dem kızını emzirdim uyuttum sonra k.v tartıştık ama ne tartışma beni evden kovdu o derece sonra kızımı emzirmeye çalıştım bir damla süt yok napsaydım kızımı aç mı bıraksaydım bende hiç istemezdim ama olmayınca olmuyo mama vermek beni ne kadar üzsede kızım sağlıklı olduğu için şükrediyorum gerçi kilo problemimiz var ama bunada şükür
Simgecim arifoglu nun internet sitesinden de alabilirsin.
kızlar bi de bişi sorucam şimdi ben sağıyorum ya diyelim ki Allah korusun,benim süt 1 yaşından önce kesildi ve oğlum mama istemiyo
hani günlük 500cc mama yada anne sütü diyolar ya ben naparım o zaman
yoğurt peynir muhallebi ile tamamlayabilirmiyim ki???????
oooooofffff ne zor yaaaaa
ALLAHIM LÜTFEN SÜTÜM YETSİN 1 YAŞINA KADAR
BÜTÜN ANNELER EMZİRİP DOYURABİLSİN BEBEKLERİNİ İNŞALLAH
kızlar bi de bişi sorucam şimdi ben sağıyorum ya diyelim ki Allah korusun,benim süt 1 yaşından önce kesildi ve oğlum mama istemiyo
hani günlük 500cc mama yada anne sütü diyolar ya ben naparım o zaman
yoğurt peynir muhallebi ile tamamlayabilirmiyim ki???????
oooooofffff ne zor yaaaaa
ALLAHIM LÜTFEN SÜTÜM YETSİN 1 YAŞINA KADAR
BÜTÜN ANNELER EMZİRİP DOYURABİLSİN BEBEKLERİNİ İNŞALLAH
SAĞINCA SÜTÜM KESİLMİCEK,AKSİNE ARTACAK VE BEN SON DAMLASINA KADAR SAĞIP VERİCEM PAŞAMA:))))))))
bugün nette sağarak veren çok kişiyi okudum 15 aylığa kadar bile sağarak veren var
tek şartı 2.5-3 saatte bir sağmakmış
sağ biberon kaynat zahmetli olacak ama değer inşallah bol bol sütüm olur:)))
Sut uretimi beyinle ilgili. Oraya giden mesajla. Pozitif dusun. Inan. Sutun kesilmez de yeter de.
Kizlar selam, ben oglana demir damlasi vermekten vazgectim. Onu verdim vereli huzursuz oglum.
Hem hicbi olcum yapilmadan kafadan veriliyor. Ayrica daha once boyle bi uygulama yokmus.
Ek gidaya gecince pekmez uzum vs veririm. Bu ne boyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?