anlaşılan herkes aynı dertte.kızlar benim oğlan artık iyice zıvanadan çıktı ağlaya ağlaya uyumayı adet edindi ya çığlık atıyoz yarışa.bende attım arabaya sokaklarda geziniyoruz kırmızıda durunca başlıyo ağlamaya araba hareket edince motor sesine sarsıntıya başlıyo uyumaya şaka gibi yaaaaa taksi şofrüne bağladım ben olayı napalım uyusun da benzin parasını kocişin kredi kartından çekiyorum haberi yok tabi ama napiiim uyumuyo ağlıyo:26:
günaydın kızlaarrr...
nasılsınız ? öpüyorum kuzularınızı.
bugünkü konum kocam. azıcık çekiştireyim size kocişimi.
canım kocacım çok yoğun çalışan biri, gece 3 lere kadar kod yazıp sabah 7 de yeniden kalkıyor. bizim oğlan tam yatıp uyuduğu sırada 5 gibi uyanıp oyun istiyor. 1.5 saat falan sonra yeniden uyuyor. o arada da eşimin uykusu hiç oluyor tabii. bunun dışında meme için uyandığında da sesler çıkarıp bi 30 dk falan sonra uykuya dalıyo. bu son zamanda şiddetlenmişti ve eşim dün gece isyan etti. " bu gece ikiniz uyuyun yeter, beni uyutmuyosunuz ana oğul " dedi.
bak bak bak kocama ! isyanlarda. oysa ki kendisi horluyo, asıl onun horultusundan ben uyuyamıyorum. dürt dürt adam çürüdü ama horlama geçmiyo. neyse...
gitti salonda yattı bu gece, heheh oğlan da ne sabah 5 te uyanıp oyun istedi ne de ses çıkardı maşallahsabah kadar emdi emdi hemen uyudu. deliksiz uyudum ben de. horlayan babamız yoktu tabii.
meğersem oğlanı da, beni de, canım kocamı da uyutmayan onun horultusuymuş.
gece özledim onu ama, ah bi de horlamasa. laf aramızda bu gece de salonda uyur inşallah.
kızlar bebişleri banyoda neyle yıkıyosunuz ben şuana kadar tül bezle yıkıyodum ama daha iyi temizleyecek bişi ne olabilir?Chicco nun doğal süngeri var 30 TL lik olan o nasıldır acaba?siz ne kullanıyosunuz?
KIZLAR DÜN 4.AY AŞILARIMIZI OLDUK.BU SEFER ÇOK AĞLADI METEHAN.ARTIK ANLIYOR ACIYI TABİ YAVRUM.UTANMASAK BABASIYLA BENDE AĞLAYACAKTIK :) ATEŞ OLMADI AMA ÇOK HUYSUZLANDI DÜN GECE SABAHA KADAR UYUTMADI BİZİ.BİRDE KAN ALDILAR PARMAĞINDANAMA İYİYMİŞ ŞÜKÜR KAN DEĞERLERİ.BU ARADA 7700GR 68 CM OLMUŞ MAŞALLAH PAŞAMA.DR. MUZ EK GIDAYA BAŞLAMADI ANNE SÜTÜ ALIYOR OĞLUM.KİLO ALIMI İİ KESİNLİKLE BAŞLAMIYORUZ DEDİ.SADECE YOĞURT BAŞLAYABİLİRMİŞİM.BAKALIM YARIN DENEMEYE BAŞLIYCAZ :d
masallah ona ! Basketbolcu olucak belli pasa.
kızlar bebişleri banyoda neyle yıkıyosunuz ben şuana kadar tül bezle yıkıyodum ama daha iyi temizleyecek bişi ne olabilir?Chicco nun doğal süngeri var 30 TL lik olan o nasıldır acaba?siz ne kullanıyosunuz?
herkese mutlu huzurlu bol uykulu ve gülücüklü günler annişler! bugün 4. ay aşılarımızı olduk oğluma maşşallah hiç ağlamadışimdilik ateşi de yok 7100 gr olmuuşz bu ay 700 gram almış diğer aylara göre az almış ama dr endişelencek bişey yok dedi yaz aylarında kilo alımı düşebilir dedi boyumuz 67cm olmuş drumuz minadex fer diye a+d+demir içeren bi vitamin şurubu verdi bir de damakları kaşınmaya başlamıştır eli sürekli ağzına almak ister dedi ki aynen öyle bir jel verdi damağa sürücez dentinoxjel! ek gıda yok sadece meyve suyu vericez çay kaşığı ile o datadımlık doyumluk değil dedi yoğurt sordum 5.ay bitiminde dedi bağırsak sistemi 6ayda tamamlanıyo şuanda yoğurt gaz yapabilir dedi biz de tamam dedik:) şimdilik uyuyo oğlum bakalım akşama doğru nasıl olucaz? öpüyoruz sizleri teyzoşları :)
Bu hafta baslayan ve beni deli eden uyku savasi yetti. Uyumak istemedigi gibi ziril ziril, katila katila agliyo. Uyku gozunden akiyo anliyorum. Uyutmayi deniyorum yok uyumuyo. Aglama nobetleri tum gun suruyo. Oyalanmayacak hale geldi. En sevdigi seylere bile agliyo artik. Ben de hen uzuluyorum o tum gun agliyo diye, hem sinirlerim bozuluyo. Sonra da kotu anne oldugumu dusunup daha beter uzuluyorum.
Allah im sen yardim et ve sabir ver bana.
Yagmurlar da durmadi gitti ki sokaga cikarayim onu. Cok uzgunum cok.
Canim ben chicco nun sungerinden cok memnunum.cok yumusak tahris etmiyor siddetle tavsiye ederim...
islem inşallah bebişin ateşi çıkmaz.herkese mutlu huzurlu bol uykulu ve gülücüklü günler annişler! bugün 4. ay aşılarımızı olduk oğluma maşşallah hiç ağlamadışimdilik ateşi de yok 7100 gr olmuuşz bu ay 700 gram almış diğer aylara göre az almış ama dr endişelencek bişey yok dedi yaz aylarında kilo alımı düşebilir dedi boyumuz 67cm olmuş drumuz minadex fer diye a+d+demir içeren bi vitamin şurubu verdi bir de damakları kaşınmaya başlamıştır eli sürekli ağzına almak ister dedi ki aynen öyle bir jel verdi damağa sürücez dentinoxjel! ek gıda yok sadece meyve suyu vericez çay kaşığı ile o datadımlık doyumluk değil dedi yoğurt sordum 5.ay bitiminde dedi bağırsak sistemi 6ayda tamamlanıyo şuanda yoğurt gaz yapabilir dedi biz de tamam dedik:) şimdilik uyuyo oğlum bakalım akşama doğru nasıl olucaz? öpüyoruz sizleri teyzoşları :)
uzulme canım kotu anne degılsınkı onuda nerden çıkarıp uzuyosun kendını aynı durumdayım tam anlattıklarını yaşıorum az once mama verdım bu saatte vermıodum ama sureklı aglayınca verdım ve mama ıçerek uyudu bebelacın kaşık mama sını verıom bende uzuldum o içerken keşke sutum yetseydı dedım napalım kısmet herkes rızkını yer yavrum uyudu hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?