2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aman cnm en iyisi böle işte ben inanmıyorum samimiyetine bizimkide kaç gündür bizde yemek bulaşık hepsini yaptı Allah razı olsun ama 2 yardım etti die hüküm sürmeye çalışınca bende sinirleniyorum daha ters davranyorum.birde biz gelin değil kız alıyoruz diyolarsa korkacaksın banada öle diolardı en güzel kazığıda onlar attı bende böyleyim bi soğuyunca daha da iflah olmuyorum işte

bizimde 6.gün 11.7 çıkmıştı dr bunda bişiy yok vucudu na inmemiş korkmyın geçer dedi şimdi yüzünde ve gözlerinde var yarın 1 aylık olacak nie geçmedi anlamadım yarın dr a onuda sorucam

çok saol deryacım denicem inş aliim milupanın rezeneini inş ii gelir
o kremide araştırcam olmazsa gittigidiyordan alıcam varmış orda

günaydın ....
bizde uyandık kahvaltımızı yaptık.tek elimle ana kucağını sallayıp tek elimle yazıyorum

kızlar birde şu var annem uyanık olduğunda çocukla konuş mutlaka dedi.ama ne konuşacağımı bulamıyorum siz uyanıkken nasıl vakit geçiriyorsunuz

:dcanım ben konuşunca beni nasıl dinlediğini keşfettim o gündür konuşuyorum artık tanımaya başladı başkasının kucağından bana gelince bi bakıp bana gülücük atıyo ne kadar seviniyorum.kakalı oğlumdan bi giriyorum şehzade oğlumdan çıkıyorum sende anlat işte

günaydın cnm bende konuşmak sitiyorum ama senin gibiyim konuşcak bişi bulamıyorum ama öenmli bu şekilde konuşmak gelişimi için
:):)
güzel oğlum akıllımoğlum sakin oğlum:)vs die seviyorum bende buarada cnm ana kucağını nerden aldın kullanışlımı annem varken gerekli değil ama gidince çok ihtiyacım olcak nasıl bişi acaba sendeki tavsiye edermisin cnm

nurberra fena değil ben pierre cardin ps370 sanırım onu almıştım
epey yatık bi model ama şimdi sallanan ana dizi gibi beşiğe ihtiyaç duydum onu aldık önceki sayfalara resmini ekledim henüz gelmedi bakalım nasıl
sallamayı ben de istemiyordum ama ne yazıkki bebekler kendi kurallarını koyuyor

merve merhaba
senin çocuk doktorun kimdi?memnun musun merak ettim
hastanenin verdiği albümü aldın mı harika çekmişler benimkileri

canım konuşma meselesi bazen bizdede çok komik oluyor ama konuşmak gelişşimi için çok önemli hep pozitif şeyler anlat ileride yapmasını istediğin şeyleri nasıl olması gerektiğini mesela ben daha hamileeyken oğlumun oumasını çok istediğim bir meslek sahibi olmasını istediğim için karnımı severken hep bunları anlatırdım şimdide oğlum okuyacakmış doktor olucakmış babasının seçimi doktor inş da olur uslu oğlum bide benden size küçük bi öneri çocuklara asla yaramaz demeyin uyumlu kelimesini kullanın yaramaz kelimesi çocuklarda ters tepki yapıyormuş uyumlu ol diyin yaramazlık yapma filan demeyin

gözdeeeeee....

uçakla ilgili sormuştum ama görmedin sanırım
ne önerirsin?nasıl geçti?
ben de 40 çıkınca uçabilirim de

öyle yapıyoruz canım ..dediğim gibi ha bire laf istiyor bazen 2 saat

aslında bu onun algılarının çok iyi olduğunu gösterir ama yorucu tabiki

sabah inat ettim oğlum beni ya emecek ya emecek diye.. zorla savaşa tepişe emdi biraz şimdi uyuyor ama aç biliyorum biberonla emdiğinin 10 katıını emiyor çünkü :} göğsümden süt şapır şapır akıyor ama paşam yok inat etti içmiyor dayanamadım onun aç kalmasına şimdi sağdım uyansın vericem korkuyorum ilk hafta olduğu gibi kilo verip de sarılık tehlikesi atlatmayalım diye mecbur biberonla vericez artık..

eşime söyledim bakalım dr brown biberon alıcak o işe yarar belki göğsümden de emmeye başlar..

geçmişe göz attım da ped konusu geçmiş ben hep kardeşlerime aldırdım bugün de annem alcak da onlar gidince de inşallah havalar düzelir biz artık dışarı çıakrız..

oğlumla çok mutluyum aşk yaşıyoruz tek derdim beni emmemesi ama arada ben de havalar düzelse de biraz çıksak dolaşsak diyorum.. en azından bi markete gitseydim :}

eşim dün dedi annene babana bırakalım bi saatliğine gidelim dolaşalım biraz başbaşa kalalım dışarda oturalım diye nasıl olsa sütü sağıyorum dün olmadı belki bu aralar gideriz..

yaa bi de süt yapıyormuş diye duydum tahinli helva yiyorum o da bi sardı ağzımdan düşmüyor valla bidahadan kilo alcam kesin çok tatlı şeyler yiyorum..:}

annem bugüğn kızamık şekeri alcak yine lohusa şerbeti yapıcaz bu 5. olcak kimse gelmese hepsini ben içerim valla o kadar sevdim :}

mevlüdü 1 aylıkkken yapıcaz galiba 19unda tam bir ayını doldurmuş olcak oğlum tabi 28 günlük olcak şubattan dolayı ama olsun..

babannemiz kurbanını da kesicek inşallah.. cuma günü yarı kırkımız sizler nereye gittiniz nereye gitsek acaba fikir verebilir misiniz?

kızlar bir de buna ihtiyaç duyup aldık biz salı gnü gelecek
kızım uyanıp mıyıklıyor arada geceleri o yüzden Eki Görüntüle 153440

çok iyi yapmışsınız biz de bebeğimizi karyolasında uyutmuyoruz böyle bişey aldık bizim odamızda uyuyor ilerde bu beşiği anakucağı olarak kullanıcaz öyle bi özelliği de varmış çok kullanışlı oldu tv izleyeceğimiz zaman alıyoruz salona götürüyoruz bebeişim yanımda oluyor çok iyi yapmışsınız..

Son düzenleme:

ayyyy..kullanan birinin olumlu yorumlamasına sevindim

yarı kırkta biz çarşıya gittik canım...1 saatliğine

slm kızlar bugun tam 20 günlük olduk bi yeremi gitmemiz gerekir hurafe deilmidir böle şeyler

slm kızlar bugun tam 20 günlük olduk bi yeremi gitmemiz gerekir hurafe deilmidir böle şeyler

40ında ve yarı kırkında dışarı çıkarılırmış öyle duydum her gelen nereye götürceksiniz diye sordu götürmesek olmaz şimdi hem benim de çıkasım var ama inşallah cumaya kadar hava düzelir de istanbulda çıkabiliriz hasta etmiyim oğluşumu ben onu yolda bulmadım :}

selam kızlar ben geldim

bugün doktor kontrolümüz vardı tartıldık doktor amcamız maşallah dedi 1 haftada 300 gr almış 4 kiloya yaklaşmış 3900 küsür tam hatırlamıyorum

emme konusunda artık yavaş yavaş işin oyun kısmını keşfeder dedi kusabilir dedi.doyduğunu anlamaz orda kalmak hoşuna gider uyur falan arada emer sonrada fazlasını çıkarır dedi.doyduğunu anladığında emme uzun sürdüğünde oyun haline getirdiğini anladığında emzirme kucağında pışpışla yarım saat dolandır oyala dedi.gazını çıkar dedi

bebek emdikçe gazı olur gazı oldukçada emmek ister dedi.emmesi güzel ama fazla emincede kusar gazı falan olur dedi.bir kaç hafta sonra ana kucağına falan oturt biraz 45 derece eğimli dursun dedi.yüz üstü yatır karnının üstrüne öyle gazını çıkar rahatlar dedi.gaz için ilaçlar var ama şuan çok sıkıntı olmuyorsa kullanma dedi.durmazsa çıkaramazsa kullanırsın dedi

gözünü sordum akıyo çapaklanıyo.masaj yap dedi.göz kapağından burnuna doğru ağlayınca falan masaj yap göz yaşı aksın dedi.benimki paso bağırıyo göz yaşı çıkmıyo yavrumda demekki o kalan gözyaşları akıyo çapak yapıyo

oğlum muayene esnasında pırt pırt gaz çıkardı doktoruna tam soyduk tartıya koyduk foşşş diyee çişimizi yaptık doktor amcamızda aldı musluğun altında yıkadı oğlumu poposundan aşağı ayy pek sevdii.rahatladı.

aşı konusunda ben 1 aylıkken iki aşıyı birlikte yaptırma taraftarıyım 15 gün arayla iki sefer iğne batırmaktansa tek seferde yapmak daha mantıklı dedi.ozaman konuşuruz bunu dedi

bidahaki kontrol içinde 1 aylıkken gelin dedi.

ama ben aşıları sağlık ocağında yaptırmak istiyrum

hee bide 3-4 saat uyursa elleme uyusun dedi.o acıktığı zamanı bilir uyanır dedi.göğüslerimi sordu bi sıkıntı varmı dedi yok dedim.

eve geldik kayınvalidemide aldık annem kvdem ben oturuyoruz oğluş uyuyo.4 den sonra hemşire gelecek eve işte emzirme yıkama bebek bakımı ile ilgili eğitim verecekmiş.

bizde durumlar böylee.

ayy bende eşime dedimde çok soğuk soğukta nereye çıkarıcaz dedi.inanmadı galiba bende ablama anneme sordum onlar anlattı bakalım

ablam bide şey dedi 40ında bebeği yüksek biyere götürürsen yüksek mevkilere gelirmiş babannemiz 5. katta oturuyo yarı kırkında oraya gidelim diyorum ama onun evide soğuk oluyo 40ımız zaten nisan ayına geliyo 1 nisan sıcak olur heralde bakalımmm

Kızlar daha önce de yazmıştım ama kimse görmedi sanırım.
Benim oglusum banyo yaptıktan sonra yediğini cikariyo ya.
bazen çürüterek çikariyo bazende çürütmeden
Üşüyomu acaba
Böyle kusmalar sizdede oluyomu
Birde gazını çıkarırken de biraz kusuyo
Kıyafet yetiştiremiyom artık her yerimiz kusmuk icinde kaliyo ya

ya ben bir çok krem denedim üç krem birden karıştırdım iyi gelir demişlerdi ama pudra çözdü sorunu..ama çok yıprandıysa uzun sürebilir geçmesi ..biz onu dene bunu derken baya hassaslaşmjıştı hemen geçmedi.

ay bazen kafasını geri atarken zor tutuyorum bütün güzüyle geri gidiyor omuzumdan düşecek sanıyorum..kakasını ypamaya çalışırken de her türlü akrobatik hareketi yapıyor ...
ben yaptığım herşeyi anlatıyorum bekle bez alıp geleyim felan gibi sıradan şeyler anlatıyorum...tabbi bazende ileriye dönük şeyler :)))

canım sende üşütüyo olabilirsin.malum sütümüzden geçiyor onlarada
kendine çok dikkat et ben biraz üşütsem oğlumun çişi kokuyor ordan anlıyorum
ayağımda patiksiz terliksiz sırtımda yeleksiz dolaşmamaya dikkat ediyorum
epey bi zamanda dikkat etmemiz gerekecek.
bebeğe çok dikkat ediyoruz ama kendimize dikkat edemiyoruz ama oda etkiliyo
r

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…