Günaydın;bız nuk kullanıyruz memnun kızım ama her bebek aynı emzıgı almayabılıyor dısarı cıktık emzıgı evde unutmusum dıarsan alalım dedık aynı markayı bulamayınca baska aldık ınan almadı onu....yarı damaklı sılıkonlu kullanıyoruz bız nuk......
gunaydın ....sabak kusları olarak yerımızı aldık galıba:)Günaydın;
Biz de nuk kullanıyoruz ama onu bile bu ara cıkarıp eldiven yalıyo parmak filan emmez ins
günaydın kıızlar bu bebeklerin 15saat uyudugunu söyleyen adamlar bu arastırmayı hangi bebekler üzerinde yaptı acaba ya uyumuyor uyumuyor
gunaydın ....sabak kusları olarak yerımızı aldık galıba:)
ınsalah yapmaz bende eldıvenlerını cıkardıktan sonra aynı seyı yapmaya calıstı hayır almayacaksın dıye yuzune baktım hemen emzıgı verdm agzına....ınsallah emmezler ellerını
ayyyyyyyyy..ne kadar çok sevindim anlatamam canım ya müthiş rahatlık hadi gözümüz aydın,hangisini aldı?nasıl verdin?Oleyyyyy oleyyyyyyyyy Asya emzikle uyuyorrrrrrrr :)
Nihayet nihayet :)
Melocum Elvin de almış :) Gözümüzaydın diyelim :)
Kızlar sünnet yaptıracaksanız asla çocuk cerrahına yaptırmayın, ürologa yaptırın.Biz çok araştırmıştık. Kaan'ın sünnetini de ürolog yaptı...
eceduru canım eşin de sen de devlet memuru iseniz çocuk kimin üzerineyse dogum parası ona yatar...
ecemnur ögretmenler toplu kullanamıyor süt iznini.
Babys canım ben de tekrar dilekçe verdim bakalım pazartesiye kadar bekleyeceğim. Sonuç olumlu olur inşallah...
aynen yaaen az 15 saat birde yagünaydın kıızlar bu bebeklerin 15saat uyudugunu söyleyen adamlar bu arastırmayı hangi bebekler üzerinde yaptı acaba ya uyumuyor uyumuyor
hamilelik de nasıl sevinmistim 62 kg oldum diye ama gidiyolar cok üzülüyorum hicbisey yiyemiyorumki fırsat bulamıyorum. Kilo alamayanlardanım kızlar cok kötü bisey ya 54e düsmüsüm keske kalsa
ayyyyyyyyy..ne kadar çok sevindim anlatamam canım ya müthiş rahatlık hadi gözümüz aydın,hangisini aldı?nasıl verdin?
aynen yaaen az 15 saat birde ya
ayyy..ne güzel ya...bende 90lara yaklaştım herhalde
ayyyyyyyyy..ne kadar çok sevindim anlatamam canım ya müthiş rahatlık hadi gözümüz aydın,hangisini aldı?nasıl verdin?
aynen yaaen az 15 saat birde ya
ayyy..ne güzel ya...bende 90lara yaklaştım herhalde
Ama zayıf olmak daha kötü giydigin hersey sopaya gecirilmis duruyo ama kilo olunca bi sekilde güzel duruyo korse fln halloluyo hem daha sempatik duruyo.
Günaydın :)
İlk verdiğim ve aralıklarla 1-2 saniye aldıgı weeyi aldı canım :)
Ya bence de ya. Ben de 44 kiloyum. yiyorum ama yok
işte yine büyük ve anne memesi gibi yumuşak olanı almış benimkide en çok onu alıyordu sonra ondan daha pörsük olan bambinoyu aldı
Günaydın :)
İlk verdiğim ve aralıklarla 1-2 saniye aldıgı weeyi aldı canım :)
Ya bence de ya. Ben de 44 kiloyum. yiyorum ama yok
arzuhhh konyadamı otuuryorsun sende?ben kızıma aldıramadım emzigi dogmadan önce ne özeniyordum cesit cesit emzik tutacagı almıstım hepsi bekliyor evde 6 tane emzik oldu almıyor küçük hanım midesi bulanıyor.kilo deme bana ya dün kendime alacak pantolon bulamadım deprosyona girdim birde bu benim hamilelikte aldıgım kiloları vermiş halim tombiş hamile kaldım ben kilo inan cok zor
evet canım konyada oturuyorum sende mi?arzuhhh konyadamı otuuryorsun sende?
evet canım konyada oturuyorum sende mi?
evetttt bende:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?