kim kiminle nerde nasıl yarışıyor ben de bende :))
ecemnur yok canım sütiznini kullanmazsan hakkın yanar..
eceduru ben mıllı egıtımde memurum dogum parasını mem muhasebesınde yapılıo sen bebegın canlı dogdu ıen yazı varya hastanede verılen bıde kımlıgını gotur al paranı hakkını yakma.. kızlar benım bebegın gozunde kanlanma var bıde çapaklanma enfeksıyonmu kaptıkı.. ne yapcam(
canım
sümüksü değil sadece yeşil ama yemyeşil sulu kaka yani
okuldakılerde yapar cnm
eceduru ben mıllı egıtımde memurum dogum parasını mem muhasebesınde yapılıo sen bebegın canlı dogdu ıen yazı varya hastanede verılen bıde kımlıgını gotur al paranı hakkını yakma.. kızlar benım bebegın gozunde kanlanma var bıde çapaklanma enfeksıyonmu kaptıkı.. ne yapcam(
selam kızlar ben geldim;
oğlumu sünnet ettirdk bugün.çok kaygılıydım ama çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı.önce işlemler falan yapıldı sonra bi krem sürdüler 1 saat bekledi o kremle uyuşturmak içinmiş.sonra ağrı kesici bi fitil verdiler.sonrada saati gelince aldılar kuzumu kucaklarına gittiler zaten hafif sersemlemişti ağlamadı giderken.ama ben dedim bu çok fena gelecek ağlar şimdi orada korkar elini ayaklarını tutarlarsa diye ağladım beklerken zaten bizi almadılar biraz zordu o kısım neyse sonra bi geldi oğlum gayet sakin götüren hasta bakıcı çok sıkıldı annesi al hemen kucağına dedi aldım emzirdim uyudu Maşallahhhh hiç ağlamadı oradada ağlamamış anladığım kadarıyla şimdide 3 saat oldu ama ağrısı yok gibi bakalım akşama ne olacak ama sünnet yaptırmak isteyipte cesaret edemeyen annelere kesinlikle tavsiye edilir hiç korktuğum gibi olmadı
Oleyyyyy oleyyyyyyyyy Asya emzikle uyuyorrrrrrrr :)
Nihayet nihayet :)
Melocum Elvin de almış :) Gözümüzaydın diyelim :)
Kızlar sünnet yaptıracaksanız asla çocuk cerrahına yaptırmayın, ürologa yaptırın.Biz çok araştırmıştık. Kaan'ın sünnetini de ürolog yaptı...
eceduru canım eşin de sen de devlet memuru iseniz çocuk kimin üzerineyse dogum parası ona yatar...
ecemnur ögretmenler toplu kullanamıyor süt iznini.
Babys canım ben de tekrar dilekçe verdim bakalım pazartesiye kadar bekleyeceğim. Sonuç olumlu olur inşallah...
bu gün ikinci kez üst değiştiriyorum bir taraftan da söyleniyorum annecim ben seni yeni giydirmedim mi dolapta badi tulum kalmadı diye emre bey ne yapıyor dersiniz sırıtıyor) sanki anlıyor gülüp duruyor gel de kız şimdi buna
kim kiminle nerde nasıl yarışıyor ben de bende :))
ecemnur yok canım sütiznini kullanmazsan hakkın yanar..
canım ya paradas şu egzersiz için türkçe dublajlı olanını buldum demişti sende linki varmı bende indirmek istiyorum
Geçmiş olsun benim kızımda da oldu. Doktorumuz göz damlası verdi. Adı Genta
1 günde geçti...
bebefon alan yok mu kızlar kimse cevap vermemiş alan yada makul fiytlı bi bebefon önerecek olan yok mu yaaa
gecmis olsun canım ya bencede ayaklarını ellerını ve basını sıcak tut karnına sıcak havlu koy....arkdaşlar bu akşam 2 kere oğlum yemyeşil kaka yaptı yaa acayip moralim bozuk ne olaiblir üşüttü biraz biliyorum ama okadar yeşikl olması nırmalmi geçiyo değilmii lütfen yaşayan varsa bilgilendirsin beni doktora götürmelimiyim
bız nuk kullanıyruz memnun kızım ama her bebek aynı emzıgı almayabılıyor dısarı cıktık emzıgı evde unutmusum dıarsan alalım dedık aynı markayı bulamayınca baska aldık ınan almadı onu....yarı damaklı sılıkonlu kullanıyoruz bız nuk......selam kızlar annemin tüm karşı çıkmalarına rağmen emzik almayı düşünüyorum çünkü wc ye bile gitsem benim bebek arkamdan çok ağlıyor hep başında durmak zorunda kalıyorum hangi tür ve ne marka emzik almalıyım varmı memnun oldugunuz marka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?