2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende bişey sormak istiyorum ben öğretmenim doğum parası aldınızmı ben almadım nasıl alınıyo bilgisi olan varmı

eceduru ben mıllı egıtımde memurum dogum parasını mem muhasebesınde yapılıo sen bebegın canlı dogdu ıen yazı varya hastanede verılen bıde kımlıgını gotur al paranı hakkını yakma.. kızlar benım bebegın gozunde kanlanma var bıde çapaklanma enfeksıyonmu kaptıkı.. ne yapcam (

sağol canım mem gitmek lazım yoksa okuldaki mutemette yapabilirmi

Oleyyyyy oleyyyyyyyyy Asya emzikle uyuyorrrrrrrr :)

Nihayet nihayet :)

Melocum Elvin de almış :) Gözümüzaydın diyelim :)

Kızlar sünnet yaptıracaksanız asla çocuk cerrahına yaptırmayın, ürologa yaptırın.Biz çok araştırmıştık. Kaan'ın sünnetini de ürolog yaptı...

eceduru canım eşin de sen de devlet memuru iseniz çocuk kimin üzerineyse dogum parası ona yatar...

ecemnur ögretmenler toplu kullanamıyor süt iznini.

Babys canım ben de tekrar dilekçe verdim bakalım pazartesiye kadar bekleyeceğim. Sonuç olumlu olur inşallah...

Son düzenleme:

Geçmiş olsun benim kızımda da oldu. Doktorumuz göz damlası verdi. Adı Genta.

1 günde geçti...

Maşallah. Erkek oldu artık :)

canım ben devletteyim çocuk benim üzerime

bizde aynen 2 kez üst baş değiştik her değiştirdiğimde kahkahalar attı sabah giydirdim sonrda bezi değişmek için açtım çiş yaptı tekrar değiştim akşam babamız geldi gezmeye götürecekti kustu üstünü değiştim alt kaldı eşim altını alalım dedi bezi açmamızla tekrar açtı şelaleyi senmisn sadece üstümü değiştiren karizmamı bozma altımıda değiş dedi sıpam

kim kiminle nerde nasıl yarışıyor ben de bende :))
ecemnur yok canım sütiznini kullanmazsan hakkın yanar..

ayy canım ben sana söylemedim dimi..yazıcaktım oğlum ağladı sanırımm..kk da gezinirkenn diyet gruplarına girdimmm..takım takım yarışıyolarr..bende benide alın ddimm..kilomu filan yazdım..4. takımın lideri takıma çağırdı..kualları filan var ama ben çok bilmiyorum henüzz.. ama motivasyon güzell..hergün ne yediğini filan yazıyosunn..ölsün kilolarrr:)

canım ya paradas şu egzersiz için türkçe dublajlı olanını buldum demişti sende linki varmı bende indirmek istiyorum

indirdiğim yeri hatırlamıyorum canım googledan bulmuştum.ben upload ettim ama burdan link verince kabul etmiyor ..mailine gönderebilirim indirme linkini istersen

Geçmiş olsun benim kızımda da oldu. Doktorumuz göz damlası verdi. Adı Genta
1 günde geçti...

teşekkurler cnm bugun aşimızı olduk 3 tane bırden uyuo yavrum gıtmeden once calpol verdım atel-şimiz yok şükür 5500 olmuış kılosu

bebefon alan yok mu kızlar kimse cevap vermemiş alan yada makul fiytlı bi bebefon önerecek olan yok mu yaaa

gecmis olsun canım ya bencede ayaklarını ellerını ve basını sıcak tut karnına sıcak havlu koy....

Son düzenleme:
bız nuk kullanıyruz memnun kızım ama her bebek aynı emzıgı almayabılıyor dısarı cıktık emzıgı evde unutmusum dıarsan alalım dedık aynı markayı bulamayınca baska aldık ınan almadı onu....yarı damaklı sılıkonlu kullanıyoruz bız nuk......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…