Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
manikcim aşı topiğinde ateş olmadı bolbol uyudu yazmışsın. aşıya götürmeden önce ateş düşürücü şurup ya da fitil vermişmiydin? yarın aşımız var:18::18::18:
canım kimse denemedi sanırım topicten ama ben daha öncede yazmıştım.bira mayası tabletini bir dene derimhoşgeldin canım.sütümü arttıramadım henüz üstelikte sanırım beni emmeyi bırakacak gibi 2-3 gündür isteksiz alıyor ağzına zorlamama rağmen 3-4 çekip bırakıyor basıyor feryadı biberon istiyor süt yokki çocuk ne yapsın çek çek gelmiyor gelsede az geliyor eee alıştı biberona tabiii offf can sıkıntısından ölecemben direniyorum önce beni emsin diye ama nafile çok canım sıkılıyor çok geçmiş olsun canım umarım düzelmiştir askılara gerek kalmaz inş..
ay bu şekerden korkuyorum ben bizim ailede çok şekerli var takip etmek lazım ((inş. Rahat atlatırsınız canım
evet ananas süperrrr
melocum doğum sonrası şeker yüklemesi yaptırdın mı? Bizim gebelik şekeri ne alemde acaba:26::26:
yellenip geldik çok şükür bu yeni açılan sapphire avm vardı duymuşsunuzdur çok güzel olmuş ist daki arkadaşlara tavsiye ederim
kalça çıkıklığı için usg çektirmeye fırsat olmadı inşallah bişiy olmaz ayın 2o sine gün aldık onun için
eşimle sünnet olayını konuştukta sünneti kendi bebek dr larımı aile hekimimi yapıyor onu kime yaptırıcaz birde tetonoz aşısı hamilelikten sonra da mı vardı ben bilmiyorum onu ebede birşey söylemedi
sünneti genel cerrahlar ya da ürologlar yapıyor. ben üroloğa yaptırdım
arkdaşlar bu akşam 2 kere oğlum yemyeşil kaka yaptı yaa acayip moralim bozuk ne olaiblir üşüttü biraz biliyorum ama okadar yeşikl olması nırmalmi geçiyo değilmii lütfen yaşayan varsa bilgilendirsin beni doktora götürmelimiyim
cnm hem yeşil hemde sümükümsüyse çok üsüttüğündenmiş ayaklarını karnını sıcak tut ateşine bak varsa dr a git istersen
kim kiminle nerde nasıl yarışıyor ben de bende :))aaaaaaaa söylemedim size , unuttumm..
cuma zayıflama yarışmasına katıldımmmmm..4. takımdayım..egzersize de başlıycammm:))))))))))))))))
canım
sümüksü değil sadece yeşil ama yemyeşil sulu kaka yani