• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

manikcim aşı topiğinde ateş olmadı bolbol uyudu yazmışsın. aşıya götürmeden önce ateş düşürücü şurup ya da fitil vermişmiydin? yarın aşımız var:18::18::18:

manikcim aşı topiğinde ateş olmadı bolbol uyudu yazmışsın. aşıya götürmeden önce ateş düşürücü şurup ya da fitil vermişmiydin? yarın aşımız var:18::18::18:

hayır geldikten sonra verdim aşağı yukarı 2 saat sonra filandı bi verdim bide verdikten 5 saat sonra tekrar verdim gece yani ağrısı olmasın diye

hoşgeldin canım.sütümü arttıramadım henüz üstelikte sanırım beni emmeyi bırakacak gibi 2-3 gündür isteksiz alıyor ağzına zorlamama rağmen 3-4 çekip bırakıyor basıyor feryadı biberon istiyor süt yokki çocuk ne yapsın çek çek gelmiyor gelsede az geliyor eee alıştı biberona tabiii offf can sıkıntısından ölecem:14::14:ben direniyorum önce beni emsin diye ama nafile çok canım sıkılıyor:59: çok geçmiş olsun canım umarım düzelmiştir askılara gerek kalmaz inş..
canım kimse denemedi sanırım topicten ama ben daha öncede yazmıştım.bira mayası tabletini bir dene derim

inş. Rahat atlatırsınız canım

evet ananas süperrrr

melocum doğum sonrası şeker yüklemesi yaptırdın mı? Bizim gebelik şekeri ne alemde acaba:26::26:
ay bu şekerden korkuyorum ben bizim ailede çok şekerli var takip etmek lazım :(((

Aşının etkisi mi yoksa aşı sonrası verdiğim fitilin etkisi mi bilmem ama günlerdir doğru dürüst uyumayan kızım uyuyor arada inliyor ama olsun o kadar resmen deldiler kızımı bu arada aşı sadece bacaktan değil koldan da yapılıyor tam soymamak için omuzları rahat açılabilen giysiler giydirin :))sol omuz tercih ediliyo

Son düzenleme:
yellenip geldik çok şükür bu yeni açılan sapphire avm vardı duymuşsunuzdur çok güzel olmuş ist daki arkadaşlara tavsiye ederim
kalça çıkıklığı için usg çektirmeye fırsat olmadı inşallah bişiy olmaz ayın 2o sine gün aldık onun için

eşimle sünnet olayını konuştukta sünneti kendi bebek dr larımı aile hekimimi yapıyor onu kime yaptırıcaz birde tetonoz aşısı hamilelikten sonra da mı vardı ben bilmiyorum onu ebede birşey söylemedi

2 gündür kızım çok huysuz
doğru dürüst siteye giremiyorum
40 sayfa birikmiş
okumam mükün değil:26::26::26:
umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir

delircem ya radyoda fııss oldu 1 saattir besik sallıyorum:( altı temiz karnı tok gazıda cıktı ooff bizimkine biraz bak besigini salla diyorum "sultan sülüman cocuk bakıyomuş mu" lafa bak cıldırcam ııhhlayıp duruyo minik canavar he sıcak bezde koydum

yellenip geldik çok şükür bu yeni açılan sapphire avm vardı duymuşsunuzdur çok güzel olmuş ist daki arkadaşlara tavsiye ederim
kalça çıkıklığı için usg çektirmeye fırsat olmadı inşallah bişiy olmaz ayın 2o sine gün aldık onun için

eşimle sünnet olayını konuştukta sünneti kendi bebek dr larımı aile hekimimi yapıyor onu kime yaptırıcaz birde tetonoz aşısı hamilelikten sonra da mı vardı ben bilmiyorum onu ebede birşey söylemedi

sünneti genel cerrahlar ya da ürologlar yapıyor. ben üroloğa yaptırdım

kızlar biliyorsunuz bugün aşımız vardı ben calpolu verim mi vermiyim mi derken kızımın ateşi 38.2 oldu korktum hemen calpol verdim 37 düşmüş hemen üst katta ebe vardı ona gittim sordum 38.5 geçmezse korkma dedi yapılan aşılardan biri bronşit aşısı dedi o biraz ateş yapyor kontrol et sürekli dedi bir daha iki ay sonra aşısı ona gitmeden calpol ver dedi ben korktum vallahi bir dahaki aşıya ilacı verip gidicem ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın hee bu arada komik gelicez ama süt attıran başka birşey daha buldum ben komşu söyledi inanmadıgım için size söylemedim ama 3 gecedir deniyorum ve gerçekten sütü attırıyor gögüslerim taş gibi oluyor şekerli su yani şerbet bende işe yaradı sizdede yarar inş. tabi gündüzleride 10 bardaga yakın su içiyorum kızım bitiremiyor bile sütümü inş. sütü yetmeyen arkadaşlardada bu ucuz yöntem işe yarar.

arkdaşlar bu akşam 2 kere oğlum yemyeşil kaka yaptı yaa acayip moralim bozuk ne olaiblir üşüttü biraz biliyorum ama okadar yeşikl olması nırmalmi geçiyo değilmii lütfen yaşayan varsa bilgilendirsin beni doktora götürmelimiyim

üff yaaaaaaaaaa

uçmuşsunuz geneeeeeeeee

açarım kimse olmaz, açmam biriktirirsinizzzz:((

bu arada yeğenim doğduuuuuuuuu:))))))

oğluma bi tane daha kuzi gelldiii:))

aaaaaaaa söylemedim size , unuttumm..
cuma zayıflama yarışmasına katıldımmmmm..4. takımdayım..egzersize de başlıycammm:))))))))))))))))

denizcim Allah analı babalı büyütsünn:16:

selam kızlar kızım yarın 2 aylık aşısını vuruncak

arkdaşlar bu akşam 2 kere oğlum yemyeşil kaka yaptı yaa acayip moralim bozuk ne olaiblir üşüttü biraz biliyorum ama okadar yeşikl olması nırmalmi geçiyo değilmii lütfen yaşayan varsa bilgilendirsin beni doktora götürmelimiyim

cnm hem yeşil hemde sümükümsüyse çok üsüttüğündenmiş ayaklarını karnını sıcak tut ateşine bak varsa dr a git istersen

İyi akşamlar kızlar. Bilgisayarım yoktu sabahtan gelemedim. :2:

Kızlar süt izniyle ilgili soracaklarım var. Devlet memuruyum ben. Yeni yasaya göre süt izni 6 aya kadar 3 saat oldu. Bu süt izinleri birleştirilip toplu kullanılır mı? 1 yıl ücretsiz izin almak istiyorum alabilirsem. Ama şu 3 saat kafama yattı yarım gün çalışmış gibi olacağım yansın istemedim. Toplu kullanabilirsem hiç başlamadan aktarabiliyor muyum?

canım
sümüksü değil sadece yeşil ama yemyeşil sulu kaka yani

Canım üşütmüştür o korkma bence sıcak havlu sar ayağına karnına bi kaç gün özellikle ayaklarını sıcak tut geçer... geçmiş olsun..

bebefon alan varmı aranızda? şöyle fiyatı makul bi marka önerecek olan var mı ?

Back