herkese selamlar cumartesi 20 lik dişimi çektirdiğim için gece yatmaya eve gittim pazar sabahıda annem kahvaltıya çağırdı neyse kalktık çıktık evlerimiz arka arkaya bebekte ilk torun olduğu için kucaktan düşmüyor gece 10 gibi eve gittik bide ne görelim kapının kilidini patlatmışlar yani eve hırsız girmiş elim ayağıma dolandı yatak odasına bir girdik sormayın evin halini (özellikle beyaz çamaşırların üstüne çamurlu ayaklarıyla başmışlar) allahtanki evde hiçbirşey bırakmıyorum eşim hafta sonu die alyansını evde bırakmıştı bi o gitmiş ama hala piskolojim ii değilaklıma geldikçe kötü oluyorum iyiki sütüm kesilmedi korkudan ya biz gidince çıkmamış olsalardı eşimin kucağında bebek ya birimizden birine bişi olsaydı napardık allah korudu ertesi gün yani dünde bebeğe aşı yaptırdık dr umun tavsiyesiyle gitmeden önce calpol verdim oğluma gelince 2 saat sonra bi daha verdim calpol ama baktım acısı dinmio fitil verdim rahat etti yattı bide diş etim yanağım şişti geceleri sıtma tutuyor(antibiyotik alıyorum) yani herşey üst üste geldi kızlar
kızlar yarın aşımız var. geçmişe bi göz attım banyo yapılmıyormuş sanırım 2-3 gün doğru mu? normalde dün yaptıracaktık fırsat olmadı bugün de eşim geç gelecek olmazsa komşumu çağırayım.. bir de eşim sağlık ocağına ateş düşürücü verelim mi aşıdan önce demiş gerek yok demişler ama burda hep okuyordum ateş yapar diye ne yapsak bilemedim
kızlar yarın aşımız var. geçmişe bi göz attım banyo yapılmıyormuş sanırım 2-3 gün doğru mu? normalde dün yaptıracaktık fırsat olmadı bugün de eşim geç gelecek olmazsa komşumu çağırayım.. bir de eşim sağlık ocağına ateş düşürücü verelim mi aşıdan önce demiş gerek yok demişler ama burda hep okuyordum ateş yapar diye ne yapsak bilemedim
ayy kıyamam yaaa çook geçmiş olsunn
canım çok çok geçmiş olsun allah korumuş
uyyy pat iye komşular geldi kuru çayla kaldılar çk utandım yaaa.birde gelen kızla 20 gün var aramızda ilk o doğurmuştu benim gitmem lazımken ayıp oldu.neyse onun bebeğide maşallah tosun 1 ay önce 7 kiloymuş diyete sokmuşlar benim sonumda öyle olacak galiba obez olacak diye korkuyorum ,çok vermemiştim hatta arada günde 1 kez di ama keşke hiç mama vermeseydim vicdan azabı çekiyorum.bundan sonrada börek çörek yapıcam kalsın kenarda ne olur ne olmaz
Mrb arkadaşlar
Gaz için muskat cevizi rendesini bebişine veren varmı?
Dün Arifoğlu baharatta çalışan bayan önerdi aldım, sabah minicik verdim suyla valla ii geldi gibi,mütamadiyen ağlayan oğlum ilk kez bu denli az ağladı ve uyudu.
herkese selamlar cumartesi 20 lik dişimi çektirdiğim için gece yatmaya eve gittim pazar sabahıda annem kahvaltıya çağırdı neyse kalktık çıktık evlerimiz arka arkaya bebekte ilk torun olduğu için kucaktan düşmüyor gece 10 gibi eve gittik bide ne görelim kapının kilidini patlatmışlar yani eve hırsız girmiş elim ayağıma dolandı yatak odasına bir girdik sormayın evin halini (özellikle beyaz çamaşırların üstüne çamurlu ayaklarıyla başmışlar) allahtanki evde hiçbirşey bırakmıyorum eşim hafta sonu die alyansını evde bırakmıştı bi o gitmiş ama hala piskolojim ii değilaklıma geldikçe kötü oluyorum iyiki sütüm kesilmedi korkudan ya biz gidince çıkmamış olsalardı eşimin kucağında bebek ya birimizden birine bişi olsaydı napardık allah korudu ertesi gün yani dünde bebeğe aşı yaptırdık dr umun tavsiyesiyle gitmeden önce calpol verdim oğluma gelince 2 saat sonra bi daha verdim calpol ama baktım acısı dinmio fitil verdim rahat etti yattı bide diş etim yanağım şişti geceleri sıtma tutuyor(antibiyotik alıyorum) yani herşey üst üste geldi kızlar
Allah korumuş sizi çok geçmiş olsun.
canım kaç kilo bebeğin kaç aylık oldunuz
2 ay 2 günlük cnm 6.800 gr 58.5 cm bu facede bebeğin yaşı kılosuna göre normalmi diye bi uygulama varda biz hem boy hem kilo da baya öndeyiz
2 ay 2 günlük cnm 6.800 gr 58.5 cm bu facede bebeğin yaşı kılosuna göre normalmi diye bi uygulama varda biz hem boy hem kilo da baya öndeyiz
evet cnm doğru bizde bugün yaptık ama iyi bitanecik tosunum şimdilik inşallah akşamada olmaz çok korkuyorum.3 gün duş yaptırma dedi ebe ben gitmeden bi güzel silmiştim heryerini üşümesin die.birde önlem için akşam 8-9 gibi yarım ölçek calpol ver rahat uyur ateşte yapmaz dedi.sende al istersen ne olur ne olmaz
anladım canım.. eşim şimdi hemşire gerek yok dedi diye almak istemez ama aldırayım bari.. sabah yaptırcaz aşıyı şurubu sadece gece mi vercez..?
canım biz 2 ay 5 günlüğüz dün 5600 61 cm çıktık persentil eğrisine göre baktınmı çokmu öndesiniz acaba
canım hoşgeldin aramızabende mama takviyesi yapıyorum biz hemen hemen mamaların hepsini kullandık ama kimi çok gaz yaptı kimi kabızvs.. en iyi bebelac geldi bize birde gazlı bir bebek olduğu iin oğluma doktor bebelec ac önermişti onu kullanıyorum hiç kabızlık sorunu yaşamdım çok şükür sende deneyerek öğrenebilirsin ancak çünkü her bebeğin bünyesi farklı.
canım biz 2 ay 5 günlüğüz dün 5600 61 cm çıktık persentil eğrisine göre baktınmı çokmu öndesiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?