2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayy kıyamam yaaa çook geçmiş olsunn

bana 3 gün banyo yaptıramayacaksın ona göre gel demişlerdi.

evet 3 gün banyo yasak aile hekimliğinde ki hemşire de dedi önermioz ama o acıya hangi çocuk dayanır bırak ateşi düşün sol omuz sağ bacak sol bacak nasıl dayanır yavrular ağrı kesici olmadan

uyyy pat iye komşular geldi kuru çayla kaldılar çk utandım yaaa.birde gelen kızla 20 gün var aramızda ilk o doğurmuştu benim gitmem lazımken ayıp oldu.neyse onun bebeğide maşallah tosun 1 ay önce 7 kiloymuş diyete sokmuşlar benim sonumda öyle olacak galiba obez olacak diye korkuyorum ,çok vermemiştim hatta arada günde 1 kez di ama keşke hiç mama vermeseydim vicdan azabı çekiyorum.bundan sonrada börek çörek yapıcam kalsın kenarda ne olur ne olmaz

canım kaç kilo bebeğin kaç aylık oldunuz

,Merhaba ben de denedim , ama bir kaşık sütümle verdim kayınvalidem öyle önerdi. Bazen işe yarıyor rahatlayıp uykuya dalıyor onu yapınca.

evet cnm doğru bizde bugün yaptık ama iyi bitanecik tosunum şimdilik inşallah akşamada olmaz çok korkuyorum.3 gün duş yaptırma dedi ebe ben gitmeden bi güzel silmiştim heryerini üşümesin die.birde önlem için akşam 8-9 gibi yarım ölçek calpol ver rahat uyur ateşte yapmaz dedi.sende al istersen ne olur ne olmaz

NUR-DAN canım bize de dr gelmeden 1 saat önce 1 çay kaşığı calpol ver dedi.

ESRA canım geçmiş olsun

DEMİR canım ben de senin gibi yakalandım bir kez sonra akıllanıp boş vakitlerimde birkaç tepsi tatlı tuzlu pasta yaptım.poşetşeyip dondurucuya attım.gelen olunca kişi sayısı kadar çıkarıp mikrodalgaya yada fırına erken haberim olursa sadece dışarı çıkarıp çözdürüyorum.taze gibi sıcacık oluyorlar.yanınada kısır yada patates salatası(8 dk patates düdüklüde haşanırken bende yeşilliğini doğruyorum 2 dk yağ tuz limon baharat 10 dk hazır)makarna salatası falan yapıyrum olup bitiyor.

2 ay 2 günlük cnm 6.800 gr 58.5 cm bu facede bebeğin yaşı kılosuna göre normalmi diye bi uygulama varda biz hem boy hem kilo da baya öndeyiz

Maşallah canım mama vermediysen benim gibi olupta bişey olmaz doktorumuz sadece anne sütü alsaydı oğluma diyet vermeyecekti.

2 ay 2 günlük cnm 6.800 gr 58.5 cm bu facede bebeğin yaşı kılosuna göre normalmi diye bi uygulama varda biz hem boy hem kilo da baya öndeyiz

canım biz 2 ay 5 günlüğüz dün 5600 61 cm çıktık persentil eğrisine göre baktınmı çokmu öndesiniz acaba

Son düzenleme:

anladım canım.. eşim şimdi hemşire gerek yok dedi diye almak istemez ama aldırayım bari.. sabah yaptırcaz aşıyı şurubu sadece gece mi vercez..?

aa ben bunu gözlemledim diye geçmişte yazmıştım, bebelac veriyorum arada bir o zamanlar kakasını daha ii yapıyor demiştim.. demek ki gözlemim doğruymuş.. ama ben hep bebelac vermiyorum sadece tok olduğunu düşündüğüm ama yine de arandığı zaman milupa boşa gitmesin diye bebelac veriyorum.. malum bi kutu 40 lira..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…