Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün aşımızı olduk.gece inşallallah ateşi olmaz.
geçmiş olsun biz de perşembe olacaz korkuyorum valla ateşten
slmm kızlarrr ben geldimm yorucu bir günn kızım bugün beni çok korkuutu aşımızı oldukk bugün bizdee kıyamam cok ağladıı hemşiremize gitti giitti kız demişim ugundu baya bana güldü nereye gitti diyee dedim ugundu kızz ben hiç ğlatmıyorum onu böyle hiç ağladıgını görmedim dedim çok kızdı aglat cocugu diye her mıkırandıgında alma kucagına ağlayarak ciğerleri gelişir dedi birde kesinlikle su verme dedi annemde arada memeden sonra ver diyor kafam karıştıı neysem doktorumuz calpol atş düşürüü verdi eve gidince ver diye vermez olaydımm vermemle kusması bir oldu tekrar deneyeyim dedim yine kustu tıkanmazmı bu seferr nefes alamadı kızım elim ayağım tiredi resmen inme indi bana sonra ters cevirip sırtına vurunca geri kalanıda cıkardı ama sormayınn resmen öldüm öldüm dirildimm nasıl agladım sormayınn sonra faceden kızlara annlatım seviç aradı hemen poranx fitil ver diye doktoru aradım ver dedi kustysa hemen eczaneye gidip aldım verdim ama bnm kı sabhtan bei uyumadı şimdi teyzesi pışpışlıyorr bna aşı yaptılar tetenoz aşım varmıs avaş yavaş tutmuyor kolumm agrıyorr bu geceyi nasıl geçiricez bakalm..
herkese selamlar cumartesi 20 lik dişimi çektirdiğim için gece yatmaya eve gittim pazar sabahıda annem kahvaltıya çağırdı neyse kalktık çıktık evlerimiz arka arkaya bebekte ilk torun olduğu için kucaktan düşmüyor gece 10 gibi eve gittik bide ne görelim kapının kilidini patlatmışlar yani eve hırsız girmiş elim ayağıma dolandı yatak odasına bir girdik sormayın evin halini (özellikle beyaz çamaşırların üstüne çamurlu ayaklarıyla başmışlar) allahtanki evde hiçbirşey bırakmıyorum eşim hafta sonu die alyansını evde bırakmıştı bi o gitmiş ama hala piskolojim ii değil aklıma geldikçe kötü oluyorum iyiki sütüm kesilmedi korkudan ya biz gidince çıkmamış olsalardı eşimin kucağında bebek ya birimizden birine bişi olsaydı napardık allah korudu ertesi gün yani dünde bebeğe aşı yaptırdık dr umun tavsiyesiyle gitmeden önce calpol verdim oğluma gelince 2 saat sonra bi daha verdim calpol ama baktım acısı dinmio fitil verdim rahat etti yattı
canım geçmiş olsun sıkıntılı bir aşı geçrimişsiniz.
büyük geçmiş olsun Allah korumuş olan mala olsun boşver.zatende bişi bulamamış kör olasıca hırsızz
Melehat hoş geldin geçmişemi daldın?
bende özledim fatoşıum...seni ve tecrübeli sohbetleriicanım bi fark olursa mutlaka paylaş.takipteyim:)
Melehat hoş geldin canımözlemiştikkk çookk
başaklar çook titiz olur hadi yaşadın
hoşbulduk canımCANIM HOŞGELDİN
baby_s bana da mail atar mısın canım vaktin olunca
mailimi özelden yazıyorum şimdi
herkese selamlar cumartesi 20 lik dişimi çektirdiğim için gece yatmaya eve gittim pazar sabahıda annem kahvaltıya çağırdı neyse kalktık çıktık evlerimiz arka arkaya bebekte ilk torun olduğu için kucaktan düşmüyor gece 10 gibi eve gittik bide ne görelim kapının kilidini patlatmışlar yani eve hırsız girmiş elim ayağıma dolandı yatak odasına bir girdik sormayın evin halini (özellikle beyaz çamaşırların üstüne çamurlu ayaklarıyla başmışlar) allahtanki evde hiçbirşey bırakmıyorum eşim hafta sonu die alyansını evde bırakmıştı bi o gitmiş ama hala piskolojim ii değil aklıma geldikçe kötü oluyorum iyiki sütüm kesilmedi korkudan ya biz gidince çıkmamış olsalardı eşimin kucağında bebek ya birimizden birine bişi olsaydı napardık allah korudu ertesi gün yani dünde bebeğe aşı yaptırdık dr umun tavsiyesiyle gitmeden önce calpol verdim oğluma gelince 2 saat sonra bi daha verdim calpol ama baktım acısı dinmio fitil verdim rahat etti yattı bide diş etim yanağım şişti geceleri sıtma tutuyor(antibiyotik alıyorum) yani herşey üst üste geldi kızlar
herkese selamlar cumartesi 20 lik dişimi çektirdiğim için gece yatmaya eve gittim pazar sabahıda annem kahvaltıya çağırdı neyse kalktık çıktık evlerimiz arka arkaya bebekte ilk torun olduğu için kucaktan düşmüyor gece 10 gibi eve gittik bide ne görelim kapının kilidini patlatmışlar yani eve hırsız girmiş elim ayağıma dolandı yatak odasına bir girdik sormayın evin halini (özellikle beyaz çamaşırların üstüne çamurlu ayaklarıyla başmışlar) allahtanki evde hiçbirşey bırakmıyorum eşim hafta sonu die alyansını evde bırakmıştı bi o gitmiş ama hala piskolojim ii değil aklıma geldikçe kötü oluyorum iyiki sütüm kesilmedi korkudan ya biz gidince çıkmamış olsalardı eşimin kucağında bebek ya birimizden birine bişi olsaydı napardık allah korudu ertesi gün yani dünde bebeğe aşı yaptırdık dr umun tavsiyesiyle gitmeden önce calpol verdim oğluma gelince 2 saat sonra bi daha verdim calpol ama baktım acısı dinmio fitil verdim rahat etti yattı bide diş etim yanağım şişti geceleri sıtma tutuyor(antibiyotik alıyorum) yani herşey üst üste geldi kızlar[/QUOTE
esracm cok geçmiş olsun cnmm..
slmm kızlarrr ben geldimm yorucu bir günn kızım bugün beni çok korkuutu aşımızı oldukk bugün bizdee kıyamam cok ağladıı hemşiremize gitti giitti kız demişim ugundu baya bana güldü nereye gitti diyee dedim ugundu kızz ben hiç ğlatmıyorum onu böyle hiç ağladıgını görmedim dedim çok kızdı aglat cocugu diye her mıkırandıgında alma kucagına ağlayarak ciğerleri gelişir dedi birde kesinlikle su verme dedi annemde arada memeden sonra ver diyor kafam karıştıı neysem doktorumuz calpol atş düşürüü verdi eve gidince ver diye vermez olaydımm vermemle kusması bir oldu tekrar deneyeyim dedim yine kustu tıkanmazmı bu seferr nefes alamadı kızım elim ayağım tiredi resmen inme indi bana sonra ters cevirip sırtına vurunca geri kalanıda cıkardı ama sormayınn resmen öldüm öldüm dirildimm nasıl agladım sormayınn sonra faceden kızlara annlatım seviç aradı hemen poranx fitil ver diye doktoru aradım ver dedi kustysa hemen eczaneye gidip aldım verdim ama bnm kı sabhtan bei uyumadı şimdi teyzesi pışpışlıyorr bna aşı yaptılar tetenoz aşım varmıs avaş yavaş tutmuyor kolumm agrıyorr bu geceyi nasıl geçiricez bakalm..
herkese selamlar cumartesi 20 lik dişimi çektirdiğim için gece yatmaya eve gittim pazar sabahıda annem kahvaltıya çağırdı neyse kalktık çıktık evlerimiz arka arkaya bebekte ilk torun olduğu için kucaktan düşmüyor gece 10 gibi eve gittik bide ne görelim kapının kilidini patlatmışlar yani eve hırsız girmiş elim ayağıma dolandı yatak odasına bir girdik sormayın evin halini (özellikle beyaz çamaşırların üstüne çamurlu ayaklarıyla başmışlar) allahtanki evde hiçbirşey bırakmıyorum eşim hafta sonu die alyansını evde bırakmıştı bi o gitmiş ama hala piskolojim ii değil aklıma geldikçe kötü oluyorum iyiki sütüm kesilmedi korkudan ya biz gidince çıkmamış olsalardı eşimin kucağında bebek ya birimizden birine bişi olsaydı napardık allah korudu ertesi gün yani dünde bebeğe aşı yaptırdık dr umun tavsiyesiyle gitmeden önce calpol verdim oğluma gelince 2 saat sonra bi daha verdim calpol ama baktım acısı dinmio fitil verdim rahat etti yattı bide diş etim yanağım şişti geceleri sıtma tutuyor(antibiyotik alıyorum) yani herşey üst üste geldi kızlar
canım serin kanlı ol böyle durumlarda allah korusun hem bebeğine zarar verirsin hem kendine,bende geçenlerde çocuk uyanmayınca kıyametleri kopardım uykusunda bişey oldu sandım korkmamak elde değil ama böyle boğulma gibi durumlarda serin kanlı olmakta yarar var.geçmiş olsunslmm kızlarrr ben geldimm yorucu bir günn kızım bugün beni çok korkuutu aşımızı oldukk bugün bizdee kıyamam cok ağladıı hemşiremize gitti giitti kız demişim ugundu baya bana güldü nereye gitti diyee dedim ugundu kızz ben hiç ğlatmıyorum onu böyle hiç ağladıgını görmedim dedim çok kızdı aglat cocugu diye her mıkırandıgında alma kucagına ağlayarak ciğerleri gelişir dedi birde kesinlikle su verme dedi annemde arada memeden sonra ver diyor kafam karıştıı neysem doktorumuz calpol atş düşürüü verdi eve gidince ver diye vermez olaydımm vermemle kusması bir oldu tekrar deneyeyim dedim yine kustu tıkanmazmı bu seferr nefes alamadı kızım elim ayağım tiredi resmen inme indi bana sonra ters cevirip sırtına vurunca geri kalanıda cıkardı ama sormayınn resmen öldüm öldüm dirildimm nasıl agladım sormayınn sonra faceden kızlara annlatım seviç aradı hemen poranx fitil ver diye doktoru aradım ver dedi kustysa hemen eczaneye gidip aldım verdim ama bnm kı sabhtan bei uyumadı şimdi teyzesi pışpışlıyorr bna aşı yaptılar tetenoz aşım varmıs avaş yavaş tutmuyor kolumm agrıyorr bu geceyi nasıl geçiricez bakalm..
bende özledim fatoşıum...seni ve tecrübeli sohbetlerii
hoşbulduk canım
ayyyy çok geçmiş olsun
esracm cok geçmiş olsun cnmm..
aynennnnn hala caba sarfedıyorum azıcık gelse moral depolayacagım.....bende sımdılık 100 ml verıyorum yarın doktor randevumuz var bakalım ne dıyecek arttırma azaltma konusunda?canım bebegın kac aylık tam olarak kac kılo dogdu ve suan kac kılo yazarmıısn?bırde mama yemeye nezaman basladınız?
canım serin kanlı ol böyle durumlarda allah korusun hem bebeğine zarar verirsin hem kendine,bende geçenlerde çocuk uyanmayınca kıyametleri kopardım uykusunda bişey oldu sandım korkmamak elde değil ama böyle boğulma gibi durumlarda serin kanlı olmakta yarar var.geçmiş olsun
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm,sanırım bende böyle birşey yaşasam birdaha evde zor kalırdım,zaten hırsız en büyük fobim.allah korumuş.
sözde çelik kapı ev 4. katta ama işte polisler akıllı kilit taktırmamızı tavsiye ettiler bizde öle yaptıkcanım serin kanlı ol böyle durumlarda allah korusun hem bebeğine zarar verirsin hem kendine,bende geçenlerde çocuk uyanmayınca kıyametleri kopardım uykusunda bişey oldu sandım korkmamak elde değil ama böyle boğulma gibi durumlarda serin kanlı olmakta yarar var.geçmiş olsun
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm,sanırım bende böyle birşey yaşasam birdaha evde zor kalırdım,zaten hırsız en büyük fobim.allah korumuş.
ikinize de geçmiş olsun kızlar