• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aşı konusunda bu kadar tedirgin olmanıza gerek yok kızlar,bizimki öyle pek ateşlenmedi calpol verirsiniz aşıdan 3 saat sonra bişey olmaz.bu arada biz cumartesi rota virüsü aşımızı olduk,oğlum yalaya yalaya bir hal oldu çok tatlı demekki:1:

slmm kızlarrr ben geldimm yorucu bir günn kızım bugün beni çok korkuutu aşımızı oldukk bugün bizdee kıyamam cok ağladıı hemşiremize gitti giitti kız demişim ugundu baya bana güldü nereye gitti diyee dedim ugundu kızz ben hiç ğlatmıyorum onu böyle hiç ağladıgını görmedim dedim çok kızdı aglat cocugu diye her mıkırandıgında alma kucagına ağlayarak ciğerleri gelişir dedi birde kesinlikle su verme dedi annemde arada memeden sonra ver diyor kafam karıştıı neysem doktorumuz calpol atş düşürüü verdi eve gidince ver diye vermez olaydımm vermemle kusması bir oldu tekrar deneyeyim dedim yine kustu tıkanmazmı bu seferr nefes alamadı kızım elim ayağım tiredi resmen inme indi bana sonra ters cevirip sırtına vurunca geri kalanıda cıkardı ama sormayınn resmen öldüm öldüm dirildimm nasıl agladım sormayınn sonra faceden kızlara annlatım seviç aradı hemen poranx fitil ver diye doktoru aradım ver dedi kustysa hemen eczaneye gidip aldım verdim ama bnm kı sabhtan bei uyumadı şimdi teyzesi pışpışlıyorr bna aşı yaptılar tetenoz aşım varmıs avaş yavaş tutmuyor kolumm agrıyorr bu geceyi nasıl geçiricez bakalm..

herkese selamlar cumartesi 20 lik dişimi çektirdiğim için gece yatmaya eve gittim pazar sabahıda annem kahvaltıya çağırdı neyse kalktık çıktık evlerimiz arka arkaya bebekte ilk torun olduğu için kucaktan düşmüyor gece 10 gibi eve gittik bide ne görelim kapının kilidini patlatmışlar yani eve hırsız girmiş elim ayağıma dolandı yatak odasına bir girdik sormayın evin halini (özellikle beyaz çamaşırların üstüne çamurlu ayaklarıyla başmışlar) allahtanki evde hiçbirşey bırakmıyorum eşim hafta sonu die alyansını evde bırakmıştı bi o gitmiş ama hala piskolojim ii değil :59:aklıma geldikçe kötü:50: oluyorum iyiki sütüm kesilmedi korkudan ya biz gidince çıkmamış olsalardı eşimin kucağında bebek ya birimizden birine bişi olsaydı napardık allah korudu ertesi gün yani dünde bebeğe aşı yaptırdık dr umun tavsiyesiyle gitmeden önce calpol verdim oğluma gelince 2 saat sonra bi daha verdim calpol ama baktım acısı dinmio fitil verdim rahat etti yattı bide diş etim yanağım şişti geceleri sıtma tutuyor(antibiyotik alıyorum) yani herşey üst üste geldi kızlar

Son düzenleme:
slmm kızlarrr ben geldimm yorucu bir günn kızım bugün beni çok korkuutu aşımızı oldukk bugün bizdee kıyamam cok ağladıı hemşiremize gitti giitti kız demişim ugundu baya bana güldü nereye gitti diyee dedim ugundu kızz ben hiç ğlatmıyorum onu böyle hiç ağladıgını görmedim dedim çok kızdı aglat cocugu diye her mıkırandıgında alma kucagına ağlayarak ciğerleri gelişir dedi birde kesinlikle su verme dedi annemde arada memeden sonra ver diyor kafam karıştıı neysem doktorumuz calpol atş düşürüü verdi eve gidince ver diye vermez olaydımm vermemle kusması bir oldu tekrar deneyeyim dedim yine kustu tıkanmazmı bu seferr nefes alamadı kızım elim ayağım tiredi resmen inme indi bana sonra ters cevirip sırtına vurunca geri kalanıda cıkardı ama sormayınn resmen öldüm öldüm dirildimm nasıl agladım sormayınn sonra faceden kızlara annlatım seviç aradı hemen poranx fitil ver diye doktoru aradım ver dedi kustysa hemen eczaneye gidip aldım verdim ama bnm kı sabhtan bei uyumadı şimdi teyzesi pışpışlıyorr bna aşı yaptılar tetenoz aşım varmıs avaş yavaş tutmuyor kolumm agrıyorr bu geceyi nasıl geçiricez bakalm..

canım geçmiş olsun sıkıntılı bir aşı geçrimişsiniz.
herkese selamlar cumartesi 20 lik dişimi çektirdiğim için gece yatmaya eve gittim pazar sabahıda annem kahvaltıya çağırdı neyse kalktık çıktık evlerimiz arka arkaya bebekte ilk torun olduğu için kucaktan düşmüyor gece 10 gibi eve gittik bide ne görelim kapının kilidini patlatmışlar yani eve hırsız girmiş elim ayağıma dolandı yatak odasına bir girdik sormayın evin halini (özellikle beyaz çamaşırların üstüne çamurlu ayaklarıyla başmışlar) allahtanki evde hiçbirşey bırakmıyorum eşim hafta sonu die alyansını evde bırakmıştı bi o gitmiş ama hala piskolojim ii değil :59:aklıma geldikçe kötü:50: oluyorum iyiki sütüm kesilmedi korkudan ya biz gidince çıkmamış olsalardı eşimin kucağında bebek ya birimizden birine bişi olsaydı napardık allah korudu ertesi gün yani dünde bebeğe aşı yaptırdık dr umun tavsiyesiyle gitmeden önce calpol verdim oğluma gelince 2 saat sonra bi daha verdim calpol ama baktım acısı dinmio fitil verdim rahat etti yattı

büyük geçmiş olsun Allah korumuş olan mala olsun boşver.zatende bişi bulamamış kör olasıca hırsızz

Melehat hoş geldin geçmişemi daldın? :16:

canım bi fark olursa mutlaka paylaş.takipteyim:)

Melehat hoş geldin canım:71::71::71:özlemiştikkk çookk:16::16:

başaklar çook titiz olur hadi yaşadın:1:
bende özledim fatoşıum...seni ve tecrübeli sohbetlerii
CANIM HOŞGELDİN

baby_s bana da mail atar mısın canım vaktin olunca

mailimi özelden yazıyorum şimdi
hoşbulduk canım
herkese selamlar cumartesi 20 lik dişimi çektirdiğim için gece yatmaya eve gittim pazar sabahıda annem kahvaltıya çağırdı neyse kalktık çıktık evlerimiz arka arkaya bebekte ilk torun olduğu için kucaktan düşmüyor gece 10 gibi eve gittik bide ne görelim kapının kilidini patlatmışlar yani eve hırsız girmiş elim ayağıma dolandı yatak odasına bir girdik sormayın evin halini (özellikle beyaz çamaşırların üstüne çamurlu ayaklarıyla başmışlar) allahtanki evde hiçbirşey bırakmıyorum eşim hafta sonu die alyansını evde bırakmıştı bi o gitmiş ama hala piskolojim ii değil :59:aklıma geldikçe kötü:50: oluyorum iyiki sütüm kesilmedi korkudan ya biz gidince çıkmamış olsalardı eşimin kucağında bebek ya birimizden birine bişi olsaydı napardık allah korudu ertesi gün yani dünde bebeğe aşı yaptırdık dr umun tavsiyesiyle gitmeden önce calpol verdim oğluma gelince 2 saat sonra bi daha verdim calpol ama baktım acısı dinmio fitil verdim rahat etti yattı bide diş etim yanağım şişti geceleri sıtma tutuyor(antibiyotik alıyorum) yani herşey üst üste geldi kızlar

ayyyy çok geçmiş olsun:43:

herkese selamlar cumartesi 20 lik dişimi çektirdiğim için gece yatmaya eve gittim pazar sabahıda annem kahvaltıya çağırdı neyse kalktık çıktık evlerimiz arka arkaya bebekte ilk torun olduğu için kucaktan düşmüyor gece 10 gibi eve gittik bide ne görelim kapının kilidini patlatmışlar yani eve hırsız girmiş elim ayağıma dolandı yatak odasına bir girdik sormayın evin halini (özellikle beyaz çamaşırların üstüne çamurlu ayaklarıyla başmışlar) allahtanki evde hiçbirşey bırakmıyorum eşim hafta sonu die alyansını evde bırakmıştı bi o gitmiş ama hala piskolojim ii değil :59:aklıma geldikçe kötü:50: oluyorum iyiki sütüm kesilmedi korkudan ya biz gidince çıkmamış olsalardı eşimin kucağında bebek ya birimizden birine bişi olsaydı napardık allah korudu ertesi gün yani dünde bebeğe aşı yaptırdık dr umun tavsiyesiyle gitmeden önce calpol verdim oğluma gelince 2 saat sonra bi daha verdim calpol ama baktım acısı dinmio fitil verdim rahat etti yattı bide diş etim yanağım şişti geceleri sıtma tutuyor(antibiyotik alıyorum) yani herşey üst üste geldi kızlar[/QUOTE
esracm cok geçmiş olsun cnmm..

selam güzel şubat anneleri yazdıklarınızı sürekli okuyorum ama yorum yapmaya takatım yoktu ruh halimden dolayı.. sanırım lohusa depresyonuna girdim.. ne zormuş yaaa bu lohusalık bir de doğuranlardan başka evde olan herkes daha lohusa sanki kaynanam özellikle..sanırım herkes aynı süreçlerden geçiyo..nihayet yalnız kalablidim evmde 50 gündn sonra.. evimden soğudum resmen biara..neyse ki şimdi daha iyiyim..söylenilen herşey batıyodu sürekli ağlıyodum..kendi annemle ble kaç kez boş yere tartıştım derlerdi de inanmazdım ben asla annemle o raddeye gelmem derdim ama geliniomuşş..kaynanamla helee 10 gün kaldı sadece ama battı bana 10 gün bana 1 yıl gibi geldi off hatırldıkça sinir oluyorumm..şu kadar diiim hamileliğim boyunca beni kendi telefonumdan 1 kez arayıp halimi sormayan bi insanın benim çocuğuma segili babaenne rolü oynaması beni çıldırttı..aman neyseeee artık kocişlere ve bebişlerimize bakıcazzz..herşeyyy güzelllll olucaaakkkkkkkkkkkk...!!!! öpüyorum sizleri ve kuzucuklarınızı :)

ikinize de geçmiş olsun kızlar

canım serin kanlı ol böyle durumlarda allah korusun hem bebeğine zarar verirsin hem kendine,bende geçenlerde çocuk uyanmayınca kıyametleri kopardım uykusunda bişey oldu sandım korkmamak elde değil ama böyle boğulma gibi durumlarda serin kanlı olmakta yarar var.geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm,sanırım bende böyle birşey yaşasam birdaha evde zor kalırdım,zaten hırsız en büyük fobim.allah korumuş.

aynennnnn hala caba sarfedıyorum azıcık gelse moral depolayacagım.....bende sımdılık 100 ml verıyorum yarın doktor randevumuz var bakalım ne dıyecek arttırma azaltma konusunda?canım bebegın kac aylık tam olarak kac kılo dogdu ve suan kac kılo yazarmıısn?bırde mama yemeye nezaman basladınız?

Merhaba ;yazmadan edemedim ben de aynı durumdayım. Elimden geleni yapmaya devam ediyorum.Bebeğime 150 ml versem yer ama doktor kontrolünde kilosu iiyi çıkınca obez olmasın dedim mamayı azalttık, arttırırsak sütün artmaz dedi ,bir yandan yawruma kıyamıyorum e biryandan da sütüm artsın istiyorum.
Bu arada kızlar ben Preaptamil kullanıyorum , başka doktora gittik o da Aptamin kullanın artık dedi .İçeriklerine baktım aptamil de nişasta var doktora sordum daha iyi tok tutar iyi bir mama dedi. Bebelac a baktım kuzenimin önerisiyle içerikleri preaptamil le aynı nisasta yok yani. 2 gündür onu daha iştahla yiyor bebeğim . Siz hangi mamayı kullanıyorsunuz ?

canım serin kanlı ol böyle durumlarda allah korusun hem bebeğine zarar verirsin hem kendine,bende geçenlerde çocuk uyanmayınca kıyametleri kopardım uykusunda bişey oldu sandım korkmamak elde değil ama böyle boğulma gibi durumlarda serin kanlı olmakta yarar var.geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm,sanırım bende böyle birşey yaşasam birdaha evde zor kalırdım,zaten hırsız en büyük fobim.allah korumuş.

off hiç sorma bu boğulma durumlarında bende çok panikliyorum benim oğlum tükürüğünden bile boğuluyo emerken boğuluyooo böyle bişiler yapıorum panikle ama kaldırıyorum iki kaşının arasını yukarı doğru sıvazlıyorum sallıyorum falan ama eğer nefes almazsa yaptıklarım bilinçlilikten çıkıp panikle hırpalama yoluna gidiyor.daha neler görücez kimbilir ama Allah yavrularımızı korusunn

sözde çelik kapı ev 4. katta ama işte polisler akıllı kilit taktırmamızı tavsiye ettiler bizde öle yaptık
ikinize de geçmiş olsun kızlar

teşekkür ederim şenay

kızlar yarın aşımız var. geçmişe bi göz attım banyo yapılmıyormuş sanırım 2-3 gün doğru mu? normalde dün yaptıracaktık fırsat olmadı bugün de eşim geç gelecek olmazsa komşumu çağırayım.. bir de eşim sağlık ocağına ateş düşürücü verelim mi aşıdan önce demiş gerek yok demişler ama burda hep okuyordum ateş yapar diye ne yapsak bilemedim

Back