- 4 Haziran 2010
- 767
- 2
- 96
herkese selamlar cumartesi 20 lik dişimi çektirdiğim için gece yatmaya eve gittim pazar sabahıda annem kahvaltıya çağırdı neyse kalktık çıktık evlerimiz arka arkaya bebekte ilk torun olduğu için kucaktan düşmüyor gece 10 gibi eve gittik bide ne görelim kapının kilidini patlatmışlar yani eve hırsız girmiş elim ayağıma dolandı yatak odasına bir girdik sormayın evin halini (özellikle beyaz çamaşırların üstüne çamurlu ayaklarıyla başmışlar) allahtanki evde hiçbirşey bırakmıyorum eşim hafta sonu die alyansını evde bırakmıştı bi o gitmiş ama hala piskolojim ii değil aklıma geldikçe kötü oluyorum iyiki sütüm kesilmedi korkudan ya biz gidince çıkmamış olsalardı eşimin kucağında bebek ya birimizden birine bişi olsaydı napardık allah korudu ertesi gün yani dünde bebeğe aşı yaptırdık dr umun tavsiyesiyle gitmeden önce calpol verdim oğluma gelince 2 saat sonra bi daha verdim calpol ama baktım acısı dinmio fitil verdim rahat etti yattı bide diş etim yanağım şişti geceleri sıtma tutuyor(antibiyotik alıyorum) yani herşey üst üste geldi kızlar
ayy kıyamam yaaa çook geçmiş olsunn