boyu kilosu herşeyi güzel.bakan herkes büyümüş bu çocuk kuvvetli olcak diri falan diyo maşallahh.doktor zaten daha tartmadan soyunca oo güzel büyümüş demişti.o bile bana her istediğinde emzirme 2 saatte bir emzir demişti.gerçi emziriyorum 2 saat beklemiyorum uyuyosa o kadar oluyo ama 1 saat arayı açmaya çalışıyorum yoksa gaz oluyo
ama teyzem kafamı bulandırdı bu sabah.bak düşünmekten hiç bişi yiyemedim deminde kalktı emdii bilerek uzun emzirdim uyudu uyandırdım falan emzirdim kendi bıraktı memeyi ağzına sokmaya çalıştım almadı doymasa alır ama dimi
ana kucağına koydum uyanıktı bakınıyodu şimdi uyumuşş
pööfff kimseyi takmam ben aslında ama bi laf tüm aklımı bulandırdı.kızlar bi yardım ediverin
CaNIM Teyzen de Eminim Seni Üzmek İstememiştir Bizim İyiliğimiz İçin Konuşuyorlar Ama Bazen Bizi Kırdıklarını Düşündürdüklerini Farkına Varamıyorlar..
Bence Metenin Kilosu Boyu Herşeyi Yerinde Doktorda Problem Yok Diyorsa Niye Kendini Üzüyorsun ki.. Benimki Biberonla 120-150 ml içiyordu ama anne göğsünde çok içemiyor ve çabuk yoruluyor bir de anne kokusuyla uyuyakalıyor zorlamazsam 1 saatte 1 emmek istiyor ama iyice içince geceleri 2buçuk-3 saat uyuyor, takip ettiğim kadarıyla metenin emmekle sütle ilgili problemi yok hemşirelerin söylediği bişey vardı doyup doıymadığını günde 4-6 çiş yapıyorsa çocuğun doymuştur doyuyordur demişti eğer o da tamamsa hiç takma kafana.. herkes konuşcak şevkimizi kırcaklar üzcekler ağlatcaklar belkide ama biz bebeklerimiz için ayakta durcaz kalkan olcaz onlara sağlam durcaz bak biz cahil değiliz ki paylaşıyoruz araştırıyoruz Allaha şükür imkanlarımız var doktorlarımız var bilgileniyoruz kimseyi takma bence..