• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evet benimkide çok gazlı yaparsa arkadan fışkırıyo heryer kaka
kızlar bişey sormuştum ama cevap yazan olmadı tekrar soruyorum dolaptan çıkmış ısıtılmış süt yarım kaldıysa 1 saat içinde tekrara verilirmi???

yarım kalan ısıtılmış sütü vermesen iyi olur canım ben denedim sürekli kustu o dönemde oğlum,sonradan farkettim bi kes ısıtılıp bekleyince kustuğunu ekşiyomudur nedir anlamadım ama :emir_bebek: bizde baya kaka fışkırtıyoduk bi ara üst baş yerler heryer kaka oluyodu gazla fırlayınca ama nurse harveys kullanıyorum gaz için baya azaldı fışkırması daha efendi kakalıyo artık oğluş.:nazar:

baya oldu canım ama sanırım küçük geliyo bacaklarını sıkmıyo ama ilk geçtiğimizde ööle olmuyodu 2 dede son zamnlar yapmaya başlamıştı şimdi 4 alıyım bari 4 kaç kg arası ki
şimdi eşimle konuştuk canım ne zaman öyle oluyordu dedim bezi küçük gelince olmuştu bende sonradan kesin karar verdim :)))küçük bezle gazını zor çıkartırmış
yarım kalan ısıtılmış sütü vermesen iyi olur canım ben denedim sürekli kustu o dönemde oğlum,sonradan farkettim bi kes ısıtılıp bekleyince kustuğunu ekşiyomudur nedir anlamadım ama :emir_bebek: bizde baya kaka fışkırtıyoduk bi ara üst baş yerler heryer kaka oluyodu gazla fırlayınca ama nurse harveys kullanıyorum gaz için baya azaldı fışkırması daha efendi kakalıyo artık oğluş.:nazar:

biz rezeneden memnun kaldık canım genelde milupanın rezenesinden.ben önce az veriyordum kokrudan sonra artırdım miktarı iyi geldi :))

Kızlar sız konusurken dıkkatımı cektı rota aşısını yaptırmakda neden bukadar kararsızsınız ne gıbı yan etkısı var yazabılırmısınız?:59:

valla etkisi 1 yılmış zaten hem daha yeni bi aşı sonuçta güvenirliliğide malum bide benim kızım çok kusuyo aşıyı yaptırıp kusunca hiç bi faydsı yokmuş yani ondan kakarsızım ben

kızlar bişi daha sorcam yaklaşık 2 saat önce kızım sol memeden emdi uyudu ben hep tek göğüs veriyorum şimdi sağdım o göğsü 65cc çıktı benim sol meme az çalışıyo galiba mesayiyi aksatıyo sanırım :)) sizce nasıl durum?

şimdi eşimle konuştuk canım ne zaman öyle oluyordu dedim bezi küçük gelince olmuştu bende sonradan kesin karar verdim :)))küçük bezle gazını zor çıkartırmış

biz rezeneden memnun kaldık canım genelde milupanın rezenesinden.ben önce az veriyordum kokrudan sonra artırdım miktarı iyi geldi :))

hımm her bebişe farklı demekki canım bizimkide milupa günlük 100 cc içirmeye çalışıyorum tadınıda pek seviyo ama kusuyo sonra ya çok geliyor analmadım gitti en iyisi eski düzen dedim bende.mesela kuzenimde kızına çörek otu içiriyormuş birtek o iyi geldi diyor ben hiç denemedim ama bir çentik deriz ya çörek oyunu kaynatıyormuş 5-7 kaşık veriyormuş günde 3 kere yoksa bebeişi hiç susmuyodu gazdan yavrucak sürekli ağlıyodu yeni rahatlamışlar.

valla etkisi 1 yılmış zaten hem daha yeni bi aşı sonuçta güvenirliliğide malum bide benim kızım çok kusuyo aşıyı yaptırıp kusunca hiç bi faydsı yokmuş yani ondan kakarsızım ben

evet canım ya zaten ağızdan veriyolar aşıyı daha doktor arkasını dönmeden kustu bizimkisi aşıyı hemde üstüme.kadında bozuntuya veremedi hepsini kusmamış annesi diyo..nerden biliyosa hepsi olup olmadığını :20:

kızlar bişi daha sorcam yaklaşık 2 saat önce kızım sol memeden emdi uyudu ben hep tek göğüs veriyorum şimdi sağdım o göğsü 65cc çıktı benim sol meme az çalışıyo galiba mesayiyi aksatıyo sanırım :)) sizce nasıl durum?
bizde de sol felaket ilk doğduğunda sevmedi onu zaten hala da öyle :))

ayy canım ne zaman dönceksin sen gitmede burdaki arkadaşlarla bi toplanalım bari tabi sıpalar durusa:))
ayy zaten nasıl olcak korkuyorumuçakla incem konyaya servisle otogara ordan da beyşehire o arada sorun yaşarsam yollarda sürünürsem diye korkuyorum ..dönüşte eşim beni almaya gelecek o zaman rahat olurum gelirim konyaya :))

hımm her bebişe farklı demekki canım bizimkide milupa günlük 100 cc içirmeye çalışıyorum tadınıda pek seviyo ama kusuyo sonra ya çok geliyor analmadım gitti en iyisi eski düzen dedim bende.mesela kuzenimde kızına çörek otu içiriyormuş birtek o iyi geldi diyor ben hiç denemedim ama bir çentik deriz ya çörek oyunu kaynatıyormuş 5-7 kaşık veriyormuş günde 3 kere yoksa bebeişi hiç susmuyodu gazdan yavrucak sürekli ağlıyodu yeni rahatlamışlar.

evet zaten doktorlarda o yüzden bir şey diyemiyor her bebeğe farklı bir şey iyi geliyor pğişik kreminde öyle oldu bizde denemedğimiz şey kalmadı en son biri iyi geldi mesela ))

kızlar callenitics diye bir egzersiz var bilenleriniz vardır belki ben üç gün yaptımsıkılaşmak için ve kolay dikiişlere felan zarar yok komşum bir haftadır görmüyordu zayıflamışsın dedi şok oldum gerçi 10 günde baya farkedermiş 21 günde tam etkisini gösteririmiş gelin beraber yapalım .

canım merak ettim nasıl bir egzersizmiş neler yapılıyo :53:

valla bende kararsızdık şu rota virüsü aşısı hakkında ama yaptırmayacağım sanırım

sağlık ocağındaki doktor su çiçeği aşısıda bir zamanlar ddahil değildi sonradan eklendi rota da ilerde ne olur bilinmez ama şuan yok listede demişti.

hijyeninize dikkat edin demişti.zaten 1 yıl koruyuculuğu.yan etkilerini bilmiyorum doktorun çok çok bi bilgisi yoktu

yaptırmayacağım ben

d vitaminimizide 3 gün oldu vermedim kasten değil ama unuttum.bugün unutmayayımda vereyim bari.burda bahsedilmiş bu d vitaminindende ne oldu hergün vermeyinmi dediler

zeytinyağı kullandık canım biz genelde ama önce biraz ısıtıp vermelisin yani soğuduktan sonra asidi gitsin diye ....

Zeytinyagından mutfagımı havaya ucuruyodum nerdeyse kendimi balkona atmasam resmen kül olmustum. Aklınızda olsun ocakta unutmayın. Bebegimin sancısı tuttu aglıyo ıkınıyo kızarıyo kaynanamında pışpışları beynimi uyuşturdu sabah 6 dan aksama kadar. Bi yerde de kaynatıp ılıtın gôbegine poposuna masaj yapın die okumuştum. Koydum az bisey cezveyle ocaga o sırada kaka yaptı alayım derken kaynanam basımda pışpış unuttum ocagı bezi atmaya giderken cezveyi gôrdüm kararmış lavabonun icine bi bıraktım bi harladı cıglık cıglıga atmısım balkona kendimi esimle valide sultan diger odalardan görmüsler alevi mutfagın dolaplar tavan kapkara sildim hemen. Ölcektim ya bi de öyle sesli olduki bomba gibi patladı 2 parmak zeytinyagı

Zeytinyagından mutfagımı havaya ucuruyodum nerdeyse kendimi balkona atmasam resmen kül olmustum. Aklınızda olsun ocakta unutmayın. Bebegimin sancısı tuttu aglıyo ıkınıyo kızarıyo kaynanamında pışpışları beynimi uyuşturdu sabah 6 dan aksama kadar. Bi yerde de kaynatıp ılıtın gôbegine poposuna masaj yapın die okumuştum. Koydum az bisey cezveyle ocaga o sırada kaka yaptı alayım derken kaynanam basımda pışpış unuttum ocagı bezi atmaya giderken cezveyi gôrdüm kararmış lavabonun icine bi bıraktım bi harladı cıglık cıglıga atmısım balkona kendimi esimle valide sultan diger odalardan görmüsler alevi mutfagın dolaplar tavan kapkara sildim hemen. Ölcektim ya bi de öyle sesli olduki bomba gibi patladı 2 parmak zeytinyagı

ayyy çok geçmiş olsun.nasıl olmuş öyle yaaa.çok dikkat etmek lazımm.

geçmiş olsun canım bende yemeği unutup yakmıştım zaten iyice leyla oldum herşeyi unutuyorum
sarısheker , gözdecim sağolun üzülerekte olsa sütümü döktüm içim gitti valla
sanırım bütün bebeklerde var bu tek göğsü emme benimkide sağ göğsümü zar zor emiyo ama benim sağ göğüs ucum daha küçük ondanmı acaba pompa alıcam ucunu çıkartır diye düşünüyorum yoksa hep sol taraf sağa geçtimi basıyo yaygarayı

çok geçmiş olsun neymiş o öyle yaaa

Kızlar sız konusurken dıkkatımı cektı rota aşısını yaptırmakda neden bukadar kararsızsınız ne gıbı yan etkısı var yazabılırmısınız?:59:

canım yan etkisini bilmiyoruz drumuz çokta gerekli değil 1 yıl anca koruyo hemde bebek kusarsa aşı gider dedi hijene dikkat edelim kız çocularını önden arkaya doğru temizliğini ya emziğini biberonunu kaynat dedi oyüzden düşünmüyoruz

bende de öyle canım sol daha az üretiyo ama öyle olur diyolar biri daha az olurmuş ben de hep tek emziriyodum daha doğrsusu 2.ye geçmeden ya uyuyodu yada almıyodu ama şimdi 2sinide veriyorum 2.den azcık emiyo ee büyüdü hanfendii ama 3 saatte 1 emiyo artık

babys link verirmisin callanetics için

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım bende yemeği unutup yakmıştım zaten iyice leyla oldum herşeyi unutuyorum
sarısheker , gözdecim sağolun üzülerekte olsa sütümü döktüm içim gitti valla
sanırım bütün bebeklerde var bu tek göğsü emme benimkide sağ göğsümü zar zor emiyo ama benim sağ göğüs ucum daha küçük ondanmı acaba pompa alıcam ucunu çıkartır diye düşünüyorum yoksa hep sol taraf sağa geçtimi basıyo yaygarayı

canım yaa karışmak istemem ama ben de pompa almıştım hiçbi işe yaramıyor silikon uç aldım çocuk çektikçe göğsümün ucu çıktı ben sadece kendi yaşadığımı yazmak istedim karar tabi yine senin

kaynatmana gerek yok bence ya hafif ısı görsün yeter ..ayy çok tehlikeli ya ben bazaen kızım omzumda giriyorum mutfağa :))
canım merak ettim nasıl bir egzersizmiş neler yapılıyo :53:
bale figürleri gibi canım kolay canın yanmıyor ama hiç kullanmadığın kasları çalıştırıyormuş bir video var onu gönderiririm isteyene ..beraber yaparız yani herkes hergün yapar birbirimize sonuçları ya
zarız

slm kızlar biz geldik kızımla hepinizi öpüyoruz kızımı yıkadım şimdi misler gibi uyuyor malüm yarın aşı var
ben çok stres yapıyorum gerçi ebemiz artık bu aşılar ateş yapmıyor dedi ama ben evham yapyorum işte maşallah hangi ara bu kadar syfa biriktirdiniz hepsini okuyamadım valla yarısında bıraktım kızım kuş gibi zate hemen uyuyor hemen uyanıyor benim kızımda çok tükürcük çıkarıyor yaa o ne kızz öyle niye tükürüyon diyorum gülüyor o kadar güzel bir şeyki gülücük atması bide sesli gülse acaba ne zaman sesli gülücek?

Back