boyu kilosu herşeyi güzel.bakan herkes büyümüş bu çocuk kuvvetli olcak diri falan diyo maşallahh.doktor zaten daha tartmadan soyunca oo güzel büyümüş demişti.o bile bana her istediğinde emzirme 2 saatte bir emzir demişti.gerçi emziriyorum 2 saat beklemiyorum uyuyosa o kadar oluyo ama 1 saat arayı açmaya çalışıyorum yoksa gaz oluyo
ama teyzem kafamı bulandırdı bu sabah.bak düşünmekten hiç bişi yiyemedim deminde kalktı emdii bilerek uzun emzirdim uyudu uyandırdım falan emzirdim kendi bıraktı memeyi ağzına sokmaya çalıştım almadı doymasa alır ama dimi
ana kucağına koydum uyanıktı bakınıyodu şimdi uyumuşş
pööfff kimseyi takmam ben aslında ama bi laf tüm aklımı bulandırdı.kızlar bi yardım ediverin
Mutfağa Yemek Yapmaya Gittim Oğlanı da Aldım Anakucğaıyla Getirdim Yanıma Aspiratörü Açınca Paşam Bir Uyudu Bir Uyudu Rahat Rahat Yaptım Yemeğimi Ama Gündüz Uyuyunca Bu Sefer Tırsıyorum Ya Gece Uyumazsa Diye Çocuğun Uykusunu Kıskanıyorum Gibi Oldu Ama Paranoyak Oldum 2 aydır Uykusuzum Yaa :}
Kızlar Eşleriniz Çok Sayıda Doktorla Görüşüyordur Peki Rota Virüsü Aşısı Hakkında Ne Diyorlarmış Doktorlar Siz Yaptırdınız mı Ya da Yaptırcak mısınız?
biz yaptırmıycaz canım kardeşimde çok gerekli olsa devlet yapar dedi zaten 1 yılmış koruması aman ne biliyim bende kararsızım
boyu kilosu herşeyi güzel.bakan herkes büyümüş bu çocuk kuvvetli olcak diri falan diyo maşallahh.doktor zaten daha tartmadan soyunca oo güzel büyümüş demişti.o bile bana her istediğinde emzirme 2 saatte bir emzir demişti.gerçi emziriyorum 2 saat beklemiyorum uyuyosa o kadar oluyo ama 1 saat arayı açmaya çalışıyorum yoksa gaz oluyo
ama teyzem kafamı bulandırdı bu sabah.bak düşünmekten hiç bişi yiyemedim deminde kalktı emdii bilerek uzun emzirdim uyudu uyandırdım falan emzirdim kendi bıraktı memeyi ağzına sokmaya çalıştım almadı doymasa alır ama dimi
ana kucağına koydum uyanıktı bakınıyodu şimdi uyumuşş
pööfff kimseyi takmam ben aslında ama bi laf tüm aklımı bulandırdı.kızlar bi yardım ediverin
CaNIM Teyzen de Eminim Seni Üzmek İstememiştir Bizim İyiliğimiz İçin Konuşuyorlar Ama Bazen Bizi Kırdıklarını Düşündürdüklerini Farkına Varamıyorlar..
Bence Metenin Kilosu Boyu Herşeyi Yerinde Doktorda Problem Yok Diyorsa Niye Kendini Üzüyorsun ki.. Benimki Biberonla 120-150 ml içiyordu ama anne göğsünde çok içemiyor ve çabuk yoruluyor bir de anne kokusuyla uyuyakalıyor zorlamazsam 1 saatte 1 emmek istiyor ama iyice içince geceleri 2buçuk-3 saat uyuyor, takip ettiğim kadarıyla metenin emmekle sütle ilgili problemi yok hemşirelerin söylediği bişey vardı doyup doıymadığını günde 4-6 çiş yapıyorsa çocuğun doymuştur doyuyordur demişti eğer o da tamamsa hiç takma kafana.. herkes konuşcak şevkimizi kırcaklar üzcekler ağlatcaklar belkide ama biz bebeklerimiz için ayakta durcaz kalkan olcaz onlara sağlam durcaz bak biz cahil değiliz ki paylaşıyoruz araştırıyoruz Allaha şükür imkanlarımız var doktorlarımız var bilgileniyoruz kimseyi takma bence..
kimyon u bir çay kaşığı ağzıma atıp su içiyorum üstüne iyi geldiğine inanıyorum ...:)))canım deneyimlerini paylaştığın için çok sağol benim bebeğimde gazlı bir bebek biz 2 aylığız bende kimyonu duyduğum için yaklaşık 4-5 gündür uyguluyorum ama ben tane kimyon aldım aktardan onu kaynatıp suyunu içiyorum günde 1-2 çay kaşığı da bu sudan bebeğime veriyorum ciddi yararını gördüm gaz sancıları birkaçgündür azaldı umarım kimyon sebep olmuştur
profilinde çizelge bölümü var oraya yapıştırmalısunbişi sorabilir miyim ben çok yeniyim aranızda şu cetvel olayı nereden yapılıo:) bulamadım bi türlü
evet canım bezin küçülmüş bir üst numaraya geçmelisinkızlar size bişi sorcam benim kız kaka yaptımı hep bezin arkasından sırtına taşıyo sizde de varmı bu sorun bezmi küçük acaba ondanmı oluyo
kimyon u bir çay kaşığı ağzıma atıp su içiyorum üstüne iyi geldiğine inanıyorum ...:)))
profilinde çizelge bölümü var oraya yapıştırmalısun
evet canım bezin küçülmüş bir üst numaraya geçmelisin
kimyon u bir çay kaşığı ağzıma atıp su içiyorum üstüne iyi geldiğine inanıyorum ...:)))
allah 4 numarayamı başlıycaz 1 paket hiç açılmamış bez var bari gidip değiştireyim ben onu
aynen bende ööle yapıyorum yoksa herkes kaçıp gidiyokızlar bir de hem geçmişi okuyup hem burdan muhabbete dahil olabiliriz sonuncu yazan yerden sağ tıklayıp yeni sekmede yada pencere açarsak iki ayrı sayfanın birinden geçmişe bakarız birinden de yeni muhabbeti takip ederiz
Bu arada tekrar söyleyeyim kızlar belki arada kacmıstır gözden gaz sancısına kaka yapamamasına bademyagı iyi geliyor sabah aksam 5er damla. Eczacı arkadası tavsiye etmis esime o da kızına uyguluyomus
evet benimkide çok gazlı yaparsa arkadan fışkırıyo heryer kaka
kızlar bişey sormuştum ama cevap yazan olmadı tekrar soruyorum dolaptan çıkmış ısıtılmış süt yarım kaldıysa 1 saat içinde tekrara verilirmi???
yoksa büyük geldiği için mi oluyor ne zaman üçe geçtiniz ki sıkıyormu bacaklarını :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?