2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

CaNIM Teyzen de Eminim Seni Üzmek İstememiştir Bizim İyiliğimiz İçin Konuşuyorlar Ama Bazen Bizi Kırdıklarını Düşündürdüklerini Farkına Varamıyorlar..

Bence Metenin Kilosu Boyu Herşeyi Yerinde Doktorda Problem Yok Diyorsa Niye Kendini Üzüyorsun ki.. Benimki Biberonla 120-150 ml içiyordu ama anne göğsünde çok içemiyor ve çabuk yoruluyor bir de anne kokusuyla uyuyakalıyor zorlamazsam 1 saatte 1 emmek istiyor ama iyice içince geceleri 2buçuk-3 saat uyuyor, takip ettiğim kadarıyla metenin emmekle sütle ilgili problemi yok hemşirelerin söylediği bişey vardı doyup doıymadığını günde 4-6 çiş yapıyorsa çocuğun doymuştur doyuyordur demişti eğer o da tamamsa hiç takma kafana.. herkes konuşcak şevkimizi kırcaklar üzcekler ağlatcaklar belkide ama biz bebeklerimiz için ayakta durcaz kalkan olcaz onlara sağlam durcaz bak biz cahil değiliz ki paylaşıyoruz araştırıyoruz Allaha şükür imkanlarımız var doktorlarımız var bilgileniyoruz kimseyi takma bence..

biz yaptırmıycaz canım kardeşimde çok gerekli olsa devlet yapar dedi zaten 1 yılmış koruması aman ne biliyim bende kararsızım

biz yaptırmıycaz canım kardeşimde çok gerekli olsa devlet yapar dedi zaten 1 yılmış koruması aman ne biliyim bende kararsızım

aynen bu durumdayız biz de eşimle konuşmaya başlıyoruz yaptırmıcazla başlayan cümleler yaptıralımla sonlanıyor çok fena kararsızız bu konuda

sakın kısır döngüye girme her çocuk farklı bazısı 3-4 saate emer bazısı bizimkiler gibi 2 saate baen saat başı emer bende burda120cc emiyo yada mama yiyo diyen arkadaşlara kafayı takmıştım ama benim kızım 60-80cc doyuyo 2saat sonra bidaha alıyo denedim az önce 90cc sütüm vardı onu verdim 30cc kaldı üzüldüm çöpemi gitçek diye buarada ben çok vermeyide denedim90cciçirdim sonuç kustu artık anladım ama burda okuyunca bazen bende senin gibi acaalara başlıyorum
buarada kızlar insan evde oturdukça buna kafayı takıyo doyuyomu kişlo alıyomu sütüm azmı çokmu yetiyomu yani benim kafamda hep bunlar dönüp duruyo ama hafta sonları dışarı çıkınca kafayı dağıtınca inan daha çok süt oluyo yani aslında herşey moral

sağol canım evet çiş kaka konusunda sıkıntımız yokk zaten yüzüne bakan büyüdüğünü anlıyoo.

sonuçta bende insanımm bu hafta çok yoğun ve yorucu geçtii uyuyamadım dinlenemedim 1 gün güçten düştüm uykuya yenik düştüm bebeğimi tam besleyemedim diye genele maletmemek lazım
valla iyiki bugüne kadar kalabalık değilmişiz annemle ben kayınvalidem de var ama o çok karışmaz.böyle her kafadan ses çıkınca ayy ne kötü oluyomuş bu hafta teyzem yengem falan derken kafam ambalaj oldu valla bildiğimide unuttum

kimyon u bir çay kaşığı ağzıma atıp su içiyorum üstüne iyi geldiğine inanıyorum ...:)))
bişi sorabilir miyim ben çok yeniyim aranızda şu cetvel olayı nereden yapılıo:) bulamadım bi türlü
profilinde çizelge bölümü var oraya yapıştırmalısun
kızlar size bişi sorcam benim kız kaka yaptımı hep bezin arkasından sırtına taşıyo sizde de varmı bu sorun bezmi küçük acaba ondanmı oluyo
evet canım bezin küçülmüş bir üst numaraya geçmelisin

allah 4 numarayamı başlıycaz 1 paket hiç açılmamış bez var bari gidip değiştireyim ben onu

bende rezeneyi demlerken bir çay kaşığı kimyonda atıyorum demleniyor onu içiyorum bende işe yaradığına inanıyorum

bizde 3 numaraya geçiçez ama 2 numara bitmedi daha yarım paket var.gündüzleri bağlıyorum ama geceleri 3 numara bağlıyorum rahat rahat uyusun diye.bacaklarında iz yapmaya başladı

kızlar kızım kucağımda okudum geçmişi verimli bir muhabebt olmuş cevap yazmak istediğim çok konu oldu ama yazamadım bzaılarına genel cevap vereyiö
sağlık ocağındaki aşıların taze olduğu kesinlikle doğru hafta hafta geliyormuş özel hastaneler ihaleyle felan toplu alıp depoluyorlarmış

süt için kaçtır yazacam unutuyorum bira mayası tableti ikiz annesi birisi bira mayası tableti sayesinde iki çocuğuna da süt yetirdiğini anlatmıştı doktoum bile inanamıyordu bana ama oluyordu diye anlattı cnr mağazalarıydı sanırm orda varmış nette de var ..ben onu denemedim ama hurma yiyorum bir kaç gündür geceleri acıktığımda birer tane atıyorum gereksiz yemek yemiyim diye faydası oldu geceleri benim hiç sütüm olmuyordu.birde glisemik indeksi düşük olduğu için tatlı ihtiyacını kesiyor ...

sütü az olan arkadaşlarım sık sık emzirin ben öyle yaptım geçen hafta hiç sütüm yoktu yarım saatte bir emzirdim direndim mama için şimdi daha iyi ..

Kızlar sız konusurken dıkkatımı cektı rota aşısını yaptırmakda neden bukadar kararsızsınız ne gıbı yan etkısı var yazabılırmısınız?

kızlar bir de hem geçmişi okuyup hem burdan muhabbete dahil olabiliriz sonuncu yazan yerden sağ tıklayıp yeni sekmede yada pencere açarsak iki ayrı sayfanın birinden geçmişe bakarız birinden de yeni muhabbeti takip ederiz

Bu arada tekrar söyleyeyim kızlar belki arada kacmıstır gözden gaz sancısına kaka yapamamasına bademyagı iyi geliyor sabah aksam 5er damla. Eczacı arkadası tavsiye etmis esime o da kızına uyguluyomus

aynen bende ööle yapıyorum yoksa herkes kaçıp gidiyo

Bu arada tekrar söyleyeyim kızlar belki arada kacmıstır gözden gaz sancısına kaka yapamamasına bademyagı iyi geliyor sabah aksam 5er damla. Eczacı arkadası tavsiye etmis esime o da kızına uyguluyomus

zeytinyağı kullandık canım biz genelde ama önce biraz ısıtıp vermelisin yani soğuduktan sonra asidi gitsin diye ....

evet benimkide çok gazlı yaparsa arkadan fışkırıyo heryer kaka
kızlar bişey sormuştum ama cevap yazan olmadı tekrar soruyorum dolaptan çıkmış ısıtılmış süt yarım kaldıysa 1 saat içinde tekrara verilirmi???

kızlar callenitics diye bir egzersiz var bilenleriniz vardır belki ben üç gün yaptımsıkılaşmak için ve kolay dikiişlere felan zarar yok komşum bir haftadır görmüyordu zayıflamışsın dedi şok oldum gerçi 10 günde baya farkedermiş 21 günde tam etkisini gösteririmiş gelin beraber yapalım .

valla benim hiç bi fikrim yok bu konuda
benim kızım biberon emmiyo yaa bende sağıp dolaba koyuyorum bu ara ama geçen sağdım dışarı çıktık ordan veriyim dedim yok istemiyo memeye gelince cok cok arad lazım olur aslında alsa ya şu biberonu bide çok açken deniycem bakalım

kızlar merhaba,ben pek muhabbete dahil olamıyorum ama okumaya çalışıyorum sizleri.oğluş biraz yaramaz ve dalarak uyumuyor başında oyuruyorum tüm gün ve tabii gece. biz dün hem verem aşımızı hem karma aşımızı olduk ateşimiz olmadı çok şükür .bide rota virüsü aşısını yaptırdık,145 tl lik aşıyı anında kustu yavrum :26: kalakaldık öylece gaz için nurse harveys şurup kullanıyorum çok işe yarıyor,kendisi bırt yapıyor yavrum,kakasını yapmakta zorlandığındada zinco veriyoru 15 dk sonra işlem tamam oluyor. doktor değiştirdik yeni doktorumuz rezene çayı verdi ama ben bi faydasını görmedim.

yoksa büyük geldiği için mi oluyor ne zaman üçe geçtiniz ki sıkıyormu bacaklarını :)))

baya oldu canım ama sanırım küçük geliyo bacaklarını sıkmıyo ama ilk geçtiğimizde ööle olmuyodu 2 dede son zamnlar yapmaya başlamıştı şimdi 4 alıyım bari 4 kaç kg arası ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…