2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benim ki 2 güne bi bende seninki negüzel bi gelcek bi gitcek bidaha yok beniimki hepppp başımdaPP

ayy canım ööle bitmiyo işte kaynanam doğumdan önce geldi 2,5 ay kaldı daha yeni gitmişti şimdi yine gelmek istiyo valla şimdi çocukla onlara hiç hizmet edemem zaten karnım burnumdayken ettim 1,5 ay doğumdan sonrada allahtan kardeşim vardı da o yaptı saolsun haa bu arada kaynanada erken doğum riskim var diye gelmişti kendine baktırdı

bakma sen onlara canım maşallah bebegine ayda en az 700-800 gr alması gerek

hazırladım lilypie ama nereye yapıştırcağımı bulamadım burdaysan söler misin canım nolur lütfen benimde olsun

canım kontrol panelinden profil düzenlemeye gir bilgilerinin altında çizelge var alttada boş bi kutu adresi oaraya yapıştırp değişkikleri kaydet diceksin

gozdcım mash kuzuna buarada bebısın emerekmı aldı kıloyu mama takvyesı yapymsmn cunku benm bebsmle aynı kılo dogmuslar ama bzmkı 5 kıloyu gecermı blmem ben sadece emzrym.

kızlar size bişi sorcam benim kız kaka yaptımı hep bezin arkasından sırtına taşıyo sizde de varmı bu sorun bezmi küçük acaba ondanmı oluyo

kızlar size bişi sorcam benim kız kaka yaptımı hep bezin arkasından sırtına taşıyo sizde de varmı bu sorun bezmi küçük acaba ondanmı oluyo

Bacaklarında sıkma izleri yoksa bez küçük değildir bence.Ben bezin arka kısmını taa yarı sırtına kadar çekiyorum nerdeyse:) o zman pek taşıramıyor genelde 1-2 cm le kurtarıyoruz.Ama her kakada taşıyorsa bi büyük bezi dene istersen.

gozdcım mash kuzuna buarada bebısın emerekmı aldı kıloyu mama takvyesı yapymsmn cunku benm bebsmle aynı kılo dogmuslar ama bzmkı 5 kıloyu gecermı blmem ben sadece emzrym.
emiyo canım sadece mama vermiyoruz ama biraz obur bi bebek sürekli memede olmak istiyodu şimdi gündüzleri daha çok oynamaya başlayınca kilo alımı biraz yavaşladı

çok teşekkür ettim

uyanınca bi bakıyım sıkıyomu gerçi sıksa farkederdim ama her seferin foşurdatıyo sırtıa kadar allahım günde kaç posta kıyafet değiştiriyoruz kakasına kusmasına yeni kıyafetler almam lazım bu arada hediye gelenler hep 1-2 yaş benim aldıklarımda 6 aya kadardı yazlık bi kaç bişi almıştım ama şimdi giymesi için mevsimlik bişler lazım

melocum hoşgeldin canım ailenin yanına gitmişsin ben bilmiyordum başta merak ettim arıyacaktım sonra kızlar söyleyince rahatladım iyisisiniz inş

Benmkıde gecyo beline ben prıma 2numara kullanym ama mangn dedgı gıbı lastk ksmları ız yapıyo.

çok acıktım ama kalkıp bişi yiyesim yok pöff yaaa

oğlumda ana kucağında öyle etrafa bakınıyoo sesi çıkmıyo aslında fırsatımda varr.

ya kızlar demin anlatmıştım yaa aklım takıldı gerçektende sizce doymuyormukii sütüümden nasıl anlarım doymadığını

Bende merak edyorum okonuyu daha sımdı emzrdm uyudu memede yatrdm kuzumu ac olsa uyurmu hıc bılmymkı bıdegunde 2kez kaka yapar.nasıl anlcs doyup doymadgnı

bu büyükler hep böyle galiba benimde kaynanatör mama ver cocugun büyümemiş az sütün dedi kafaya taktım 3 gündür sagıp sagıp sütüme bakıyorum sanırım en iyisi duymamazlıktan gelmek

Bende merak edyorum okonuyu daha sımdı emzrdm uyudu memede yatrdm kuzumu ac olsa uyurmu hıc bılmymkı bıdegunde 2kez kaka yapar.nasıl anlcs doyup doymadgnı

boyu kilosu herşeyi güzel.bakan herkes büyümüş bu çocuk kuvvetli olcak diri falan diyo maşallahh.doktor zaten daha tartmadan soyunca oo güzel büyümüş demişti.o bile bana her istediğinde emzirme 2 saatte bir emzir demişti.gerçi emziriyorum 2 saat beklemiyorum uyuyosa o kadar oluyo ama 1 saat arayı açmaya çalışıyorum yoksa gaz oluyo

ama teyzem kafamı bulandırdı bu sabah.bak düşünmekten hiç bişi yiyemedim deminde kalktı emdii bilerek uzun emzirdim uyudu uyandırdım falan emzirdim kendi bıraktı memeyi ağzına sokmaya çalıştım almadı doymasa alır ama dimi
ana kucağına koydum uyanıktı bakınıyodu şimdi uyumuşş

pööfff kimseyi takmam ben aslında ama bi laf tüm aklımı bulandırdı.kızlar bi yardım ediverin

kızlar acil cevap istiyorum buzdolabının alt rafından çıkmış anne sütü ısıtıldıktan (sıcak suyla:) sonra kızım içti ama 30cc kadar kaldı bu sütü 1 saat sonra verebilirmiyim yoksa çöpemi gitçek ya ben ne zorlukla sağmıştım

biz hala kararsızız çoğu dr gerek yok dedi bi kısmı yaptırındedi ama bilemiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…