How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende onun için sordum, benim bildigim bünyeye göre degişiyo kimi hemen oluyo kimi 1 ay kimi 6 ay sonra die ama dün onu okuyunca Allah Allah dedim bi sorayım sadece emzirip regl olan var mı die
peki canım senin normal adetin gibi mi oldu yaa bugun 4.gün hala bişi yok çok az bişi oldu bende regl deilse o nee ki? :44:

bi de canım git artık kontrole hem kendi saglıgın için hem de yazık kocana, kaçış yok maalesef :34:

Günaydın Şekerler :21:

Kızlar en erken ben regl oldum sanırım. 35. günde kanamam azaldı bitti derken sonunda adet oldum (5-6 gün daha yoğun geldi bitti sonra) Aradan 15 gün geçti tekrar kanamam başladı.Adet oldum sanırım. Hemşire arkadaşıma sordum seni sütün korumuyıor demekki dedi. 6 aylık bebeği olan arkadasım daha regl olmamış. Yoksa ben de mi sorun var?

3-4 aylıktan sonra bebeklerin tü.kürük salgılamaya başladıkları ve bu tükürüğün (salya) ağızdan dışarı aktığı görülür. Çoğu anne bunun diş çıkar.maya hazırlık olduğunu düşünür. Salya ile diş çıkarmanın ilişkisi yoktur.

Bu durum gelişmekte olan sindirim sisteminin doğal bir sonucudur. Nişastalı gıdalar ağız içi sindiriminin başladığı.nı gösterir. Küçük bebeklerde bu salya ağız içinde tutulamadığı için dışarı akmaktadır. Altı aylıktan sonra bu salya yutulmaya başlar ve dışarı akmaz. Diş çıkımı şuasında ağ.rı uyarıları ile salya miktarı artar.

dıe yazmıslar sıtede :26: eger sındırım sıstemı gelısıosa sevıneyım gaz problemlerımızde azalma olmaya baslamalı ozaman:66::66:

canım benim paşanında 4-5 gündür ağzından salyaları akmaya başladı dedimki daha 2 aylık diş olayı olamaz. demekki sindirim sistemi gelişmeye başladı desene oleyyyyy gaz sancısı bitecek:66: aslında 2-3 gündür gaz sancısı da çekmiyor gazını kendi çıkarmaya başladı alttan pırrtt üstten gakk. ayyy çok sevindim:52:

Evet Canım Benim Lohusa Kanamam 40ımdan 1 hafta Önce Bitmişti 43. Gün Reglim Başladı Normal Eskisi Gibi 4 Gün Sürdü BittiYani Lohusa Akıntısı Gibi Değildi Regldi Çok Şaşırdım Ben de..

Ve O Dönemde Sadece Emziriyordum Mamayı da Bırakmıştık Oğlum Beni Emiyor Diye :S

Ben de sadece emziriyorum. İkinci adetim geldi. :17:

aaaa burcucum geçmişe bakamamıştım yazını alıntıda gördüm
çok üzüldüm canım yaa sen süper annesin bunları da atlatırsın canım ben hep sana hayran kalmışımdır pozitifliğine,bercerikligine,idare ediciligine.... kaandaki durum bi çok çocukta görülen bişi canım geçecek elbette üzülme sen kocanda belki alışamamıştır bi sorumluluk daha agır gelmiştir ondan başka şeylerden çıkarıyodur çogumuzun eşi öyle canım hem kocalarımız çocuk gibi bunu unutmamak gerek :34:

iyi geceler demek için girdimm..herkes kaçışmışş..oğlum uyuduu zaman kaybetmeden bende yatıcamm..

bugun sinir olduğum bişey olduu..komşular geldi oturmaya bende tavuk göğsü yapmıştım ikram ettim filann..mutfaktan peçete almaya gitmiştimm..saniye yaaa..bi kaç saniye yanii..oğlum kadının kucağında öbürü de ağzına tavuk göğsü sürüyooo...yuhhh be salak kadınnn....çığlık çığlığa aldım bebeği kucağından..neymiş efendim tadını öğrensinmişşş..gerizekalıı ben nezaman tattıracağımı bilmiyorum sankii..6 haftalık bu çocuk dahaa...çok sinirlendimm çokkkk..

bi daha çoçuğumu yanlız bırakmakmı ASLAAA..

ayyyy inanmıyorum ya. benim eşimde şaka yapıyo pirzola yalattıralımmı diyo:))

hepimiz fırsat buldukça giriyoruz burda msjına cp verilmezse kırılmaca gücenmece yok :34:
canım ben batıkentteyim bende izmirliyim :46:

:) aa ne tesadüf ya bu kadar olur cok sevındım cidden. Ohh be yalnız degilmisim. Batıkent bize uzakmıs bildigim kadarıyla dublex bakmıstık ordan sonra vazgecti esim ısınma sorunu oluomus. Simdi hemsiremiz arada aile hekimliginden persembe 2 aylık oluyoruz asımız var 3 gün banyo yaptıramıyomusuz simdiden yaptırın dedi. Ilk defa zeyneple yalnız dısarı cıkmıs olcam

canım benim paşanında 4-5 gündür ağzından salyaları akmaya başladı dedimki daha 2 aylık diş olayı olamaz. demekki sindirim sistemi gelişmeye başladı desene oleyyyyy gaz sancısı bitecek:66: aslında 2-3 gündür gaz sancısı da çekmiyor gazını kendi çıkarmaya başladı alttan pırrtt üstten gakk. ayyy çok sevindim:52:

AYnen cnm bende bukadar sevınmemısdım bızımkıde ustten cıkarmaya kendı basladı sureklı dııl ama bazen gecelerı cıkarıo alttan gene zorlanarak cıkarıyorus ama olsun buda bı baslangıc demekkı arkası gelıcek umutluyum ben:62::62:

iyi geceler hatunlar ben geldim :71:

kızlar bu ara fenalardayım, kağan bana ve bebeğe sürekli bişeyler fırlatmaya başlamıştı, ki emzirme haricinde hep kağanla oynadığım ona olan ilgimi kendimce hep canlı tutmaya çalıştığım halde, ne tepki versem olumsuz sonuç aldım, sonunda yana yakıla pedagog aramaya başladım, neyse özel dr a düzenli götürecek kadar miktar olmadığı için bende hastaneye sordum , pedagog yok ama psikolog varmış, adam halimi görünce acıdı resmen bugün 1de gel görüşelim dedi, tabi 1 saat önce suratıma fırlattığı trenin çarptğı yerdeki yara izi görülmeyecek gibi değildi maalesef...
Allah korusun mertin kafasına gelse gitmişti çocuk, ben bile neye uğradığımı şaşırdım bi an yüzüm karıncalandı ısındı soğudu fln tedirgin oldum..annem yanımdaydı dişim kırıldımı dedim o kadar şiddetliydi yani..2 saniyelik olay..

Neyse kağan için yeniden gidicem yarım randevum var, ama aslında psikolog kağandan çok benimle ilgilendi, her işi sen üstlenmişsin çocukları evini eşinin ve çevrendekilerin problemlerini neden bunu yapıyorsun dedi bana sürekli, çocuklar nerde uyuyor dedi, çocuklarla aynı odada yatıyorum dedim birini eşine ver insan üstü bi gayret gösteriyorsun sana bişey olursa çocukların için daha kötü olur vs.. dedi, ağız tadımız bozulmasın diye her işi üstleniyorum diyince daha çok kızdı neyse
Buna rağmen eşim kaç gündür yüzüme baka baka abukluk yapmasaydı dahada gık demicektim, ama kalbim çok kırdı..
yediklerimi harcadıklarımı kontrol etmeye başladı kızlar, çok canım sıkkın,
Bu aralar hep kek börek hamur kızartması istiyor bende yapıyorum yiyiyoruz, geçen akşam mahsustan takıldım, biz bu gidişle kilo fln veremeyiz hayatım her gün kek börek yiyiyoruz, en iyisi kasmayalım liposuction yaptıralım dedim, hay demez olaydım neyse, herşey normaldi beraber güldük fln
ertesi gün tvde bi değişim programı çıktı kadının dişlerini yaptırmışlar , bende ay ne iyi olurdu ya bende yazılayım şu programa dedim, sonra bizimki bi açtı ağzını yumdu gözünü başladı bağrınmaya,
dün lipo yaptıraım diye tutturdun, tamam ev satılsın yaparız dedim bugün diş yaptırayım diyosun ne kadar doyumsuzsun vs.. ay neye uğradığımı şaşırdım, ben şaka yaptım sadece dedim ama ciddiye almış yoksa niye dellensin böyle... sinirlerim bozuldu mutfağa geçtim,

neyse mutfağa gittm yemek ısıtacaktım, masanın üstünde muz poşeti vardı karnımda acıkmış zaten tam bi tane kopardım eşim mutfağa girdi, ne yapıyosun diyince muz yiyiyorum dedim, bi surat yaptı bana muzu yerine bırakacaktım nerdeyse, hayırdır yemiyimmi diyince çok canın istediyse bi tane ye dedi bana...duymazdan geldim, aldım muzu geçtim içeri sinirlerim bozuktu uzatmadım

neyse tüm gün kağana bişeyler yedirmek için uğraştım durdum yemedi, akşam oldu, tavuk dedi bende tavuk kızartmak için mtfağa gittim eşimde arkamdan geldi, napıyosun dedi, kağana tavuk pişiricem dedim, nugget kızartıcaktım görünce benimde canım çekti,toplam 10nugget vardı kutuda, 3ünü kağan için pişiricem, kalan 7sinide pişireyim beraber yeriz dedim tavaya koydum daha altını yakmadan, napıyosun dedi yine,ben yemicem istemiyorum sende yeme, koy nuggetleri yerine yemeği ısıt ondan ye acıktıysan dedi, iyide canım çekti tavuk kızartmak istiyorum yemeği sonra yeriz diyincede bi surat yaptı, çok istiyosan 2 tanede kendine kızart dedi, ben bi bzuldum başladım ağlamaya sen ne demek istiyosun diye

annem gelmeden önce bigün tarhana çorbası ile ev makarnası pişirmiştim akşam yemeği için , hemde iki çocukla, hiç yok vaktimle.. yine yemeğini önünden eksik etmemiştim,akşam geldi yemeğime burun kıvırdı benim canım istemiyor hamur kızart yiyelim dedi, yine kızmadım bıraktım çocukları ona mayaladım kızarttım yedi, ertesi günde nlardan iistemed at bunları yeni yemek yap dedi yaptım, bunu hatırlatıncada bağırmaya başladı yine, kafayı bozdu sanırım iyice...

pazar günü bruncha gidelim dedi, gerek yok boşver evde kahvaltı yaparız dedim, canım istiyor gidelim illa dedi gittik, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, kendine gelince herşey mübah..

daha önce bu tarz şeyler yapmazdı, tamam 4 kişi olduk masraf çok ama ben kendime nerdeyse hiç masraf yapmıyorum kızlar hatta burayada yazmıştım bi kaç sefer bana kendim için zorla bişeyler aldırıyor almıyorum masraf olmasın diye çocuklar için harcama yapıyorum diye
öyle müsrif bi insan hiç değilimdir , attığımız yemek yarım tabağı geçmez bide kağanın yemedikleri işte o kadar

çok kalbimi kırdı çok...

bence kesinlikle erkeklerdede lohusalık sendromu var adamlara bi haller oldu ya bende bölye bi kaç sözle karşılartım çalıştıığım halde anlatayım markete gidecekti bez aşl havlu peçete al onu al bunu al derken bayağı bi liste oldu bu dedi 150 yi bulur yine dedi bende eee kazanıyozki haarcıyoz dedim yani lafı çaktım ben sana demiyorumki sadece hesap yapıyodum diyo resmen bana çok harcıyosun demek istedi ama aldıklarım evin ve egemenin ihtiyaçları kendime bişey aldığım yok valla hiç bi pantalonum olmuyo tişörtler sünmüş napalım bi kot aldım geçenlerde artık dayanamadım eşofmanmı giyip durcam alalaaa

:) aa ne tesadüf ya bu kadar olur cok sevındım cidden. Ohh be yalnız degilmisim. Batıkent bize uzakmıs bildigim kadarıyla dublex bakmıstık ordan sonra vazgecti esim ısınma sorunu oluomus. Simdi hemsiremiz arada aile hekimliginden persembe 2 aylık oluyoruz asımız var 3 gün banyo yaptıramıyomusuz simdiden yaptırın dedi. Ilk defa zeyneple yalnız dısarı cıkmıs olcam

biz sitedeyiz canım ama dublexler soguk oluyo gercekten baya uzagız ama çok geliriz otarafa arkadş var hemde vadiye geliyoz
canım sık banyo yaptırıyosan çarşamba gecesi yıkarsın,uzak mı aile hekimliği bebek araban varsa sorun olmaz bence havalarda ısıncak diyolar bende hiç tek çıkmadım ya eşim ya kayınvalidelerle çıktık hep havalrın ısınmasını bekliyorum zor tutuyorum kendimi :66:
bide aşı için calpol al canım nolur nolmaz evde bulunsun ateşi felan çıkarsa

günaydın kızlar,
günlerdir süt yapan şeyler konuşuluyor ya, ben ananası tek geçiyorum. inanılmaz süt yapıyor bende. 2 sabahtır sütler aka aka uyanıyorum ki benim sütüm çok aşırı değil bebeğe yetiyor genelde ama bazen geceleri doyuramıyorum bile. tavsiye ederim
bebiş uyurken geçmişe bakıp geliyorum.

canım bende onun için sordum, benim bildigim bünyeye göre degişiyo kimi hemen oluyo kimi 1 ay kimi 6 ay sonra die ama dün onu okuyunca Allah Allah dedim bi sorayım sadece emzirip regl olan var mı die
peki canım senin normal adetin gibi mi oldu yaa bugun 4.gün hala bişi yok çok az bişi oldu bende regl deilse o nee ki? :44:

bi de canım git artık kontrole hem kendi saglıgın için hem de yazık kocana, kaçış yok maalesef :34:

ben oldum damla damla geliyor 52. gün oldum 55. gündeyim

iyi geceler hatunlar ben geldim :71:

kızlar bu ara fenalardayım, kağan bana ve bebeğe sürekli bişeyler fırlatmaya başlamıştı, ki emzirme haricinde hep kağanla oynadığım ona olan ilgimi kendimce hep canlı tutmaya çalıştığım halde, ne tepki versem olumsuz sonuç aldım, sonunda yana yakıla pedagog aramaya başladım, neyse özel dr a düzenli götürecek kadar miktar olmadığı için bende hastaneye sordum , pedagog yok ama psikolog varmış, adam halimi görünce acıdı resmen bugün 1de gel görüşelim dedi, tabi 1 saat önce suratıma fırlattığı trenin çarptğı yerdeki yara izi görülmeyecek gibi değildi maalesef...
Allah korusun mertin kafasına gelse gitmişti çocuk, ben bile neye uğradığımı şaşırdım bi an yüzüm karıncalandı ısındı soğudu fln tedirgin oldum..annem yanımdaydı dişim kırıldımı dedim o kadar şiddetliydi yani..2 saniyelik olay..

Neyse kağan için yeniden gidicem yarım randevum var, ama aslında psikolog kağandan çok benimle ilgilendi, her işi sen üstlenmişsin çocukları evini eşinin ve çevrendekilerin problemlerini neden bunu yapıyorsun dedi bana sürekli, çocuklar nerde uyuyor dedi, çocuklarla aynı odada yatıyorum dedim birini eşine ver insan üstü bi gayret gösteriyorsun sana bişey olursa çocukların için daha kötü olur vs.. dedi, ağız tadımız bozulmasın diye her işi üstleniyorum diyince daha çok kızdı neyse
Buna rağmen eşim kaç gündür yüzüme baka baka abukluk yapmasaydı dahada gık demicektim, ama kalbim çok kırdı..
yediklerimi harcadıklarımı kontrol etmeye başladı kızlar, çok canım sıkkın,
Bu aralar hep kek börek hamur kızartması istiyor bende yapıyorum yiyiyoruz, geçen akşam mahsustan takıldım, biz bu gidişle kilo fln veremeyiz hayatım her gün kek börek yiyiyoruz, en iyisi kasmayalım liposuction yaptıralım dedim, hay demez olaydım neyse, herşey normaldi beraber güldük fln
ertesi gün tvde bi değişim programı çıktı kadının dişlerini yaptırmışlar , bende ay ne iyi olurdu ya bende yazılayım şu programa dedim, sonra bizimki bi açtı ağzını yumdu gözünü başladı bağrınmaya,
dün lipo yaptıraım diye tutturdun, tamam ev satılsın yaparız dedim bugün diş yaptırayım diyosun ne kadar doyumsuzsun vs.. ay neye uğradığımı şaşırdım, ben şaka yaptım sadece dedim ama ciddiye almış yoksa niye dellensin böyle... sinirlerim bozuldu mutfağa geçtim,

neyse mutfağa gittm yemek ısıtacaktım, masanın üstünde muz poşeti vardı karnımda acıkmış zaten tam bi tane kopardım eşim mutfağa girdi, ne yapıyosun diyince muz yiyiyorum dedim, bi surat yaptı bana muzu yerine bırakacaktım nerdeyse, hayırdır yemiyimmi diyince çok canın istediyse bi tane ye dedi bana...duymazdan geldim, aldım muzu geçtim içeri sinirlerim bozuktu uzatmadım

neyse tüm gün kağana bişeyler yedirmek için uğraştım durdum yemedi, akşam oldu, tavuk dedi bende tavuk kızartmak için mtfağa gittim eşimde arkamdan geldi, napıyosun dedi, kağana tavuk pişiricem dedim, nugget kızartıcaktım görünce benimde canım çekti,toplam 10nugget vardı kutuda, 3ünü kağan için pişiricem, kalan 7sinide pişireyim beraber yeriz dedim tavaya koydum daha altını yakmadan, napıyosun dedi yine,ben yemicem istemiyorum sende yeme, koy nuggetleri yerine yemeği ısıt ondan ye acıktıysan dedi, iyide canım çekti tavuk kızartmak istiyorum yemeği sonra yeriz diyincede bi surat yaptı, çok istiyosan 2 tanede kendine kızart dedi, ben bi bzuldum başladım ağlamaya sen ne demek istiyosun diye

annem gelmeden önce bigün tarhana çorbası ile ev makarnası pişirmiştim akşam yemeği için , hemde iki çocukla, hiç yok vaktimle.. yine yemeğini önünden eksik etmemiştim,akşam geldi yemeğime burun kıvırdı benim canım istemiyor hamur kızart yiyelim dedi, yine kızmadım bıraktım çocukları ona mayaladım kızarttım yedi, ertesi günde nlardan iistemed at bunları yeni yemek yap dedi yaptım, bunu hatırlatıncada bağırmaya başladı yine, kafayı bozdu sanırım iyice...

pazar günü bruncha gidelim dedi, gerek yok boşver evde kahvaltı yaparız dedim, canım istiyor gidelim illa dedi gittik, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, kendine gelince herşey mübah..

daha önce bu tarz şeyler yapmazdı, tamam 4 kişi olduk masraf çok ama ben kendime nerdeyse hiç masraf yapmıyorum kızlar hatta burayada yazmıştım bi kaç sefer bana kendim için zorla bişeyler aldırıyor almıyorum masraf olmasın diye çocuklar için harcama yapıyorum diye
öyle müsrif bi insan hiç değilimdir , attığımız yemek yarım tabağı geçmez bide kağanın yemedikleri işte o kadar

çok kalbimi kırdı çok...

bence kesinlikle erkeklerdede lohusalık sendromu var adamlara bi haller oldu ya bende bölye bi kaç sözle karşılartım çalıştıığım halde anlatayım markete gidecekti bez aşl havlu peçete al onu al bunu al derken bayağı bi liste oldu bu dedi 150 yi bulur yine dedi bende eee kazanıyozki haarcıyoz dedim yani lafı çaktım ben sana demiyorumki sadece hesap yapıyodum diyo resmen bana çok harcıyosun demek istedi ama aldıklarım evin ve egemenin ihtiyaçları kendime bişey aldığım yok valla hiç bi pantalonum olmuyo tişörtler sünmüş napalım bi kot aldım geçenlerde artık dayanamadım eşofmanmı giyip durcam alalaaa

Burcucum sinirlenmen kırılman çok normal. Evin işleri yemek temizlik ütü hem iki çocuk lohusadan yeni çıkmışsın daha. Allah kolaylık versin ama bunu tek başına bu şekilde yürütemezsin eşinin destek olması lazım. Kağanla ve evin diğer işleriyle onun da ilgilenmesi gerekir. Masraf a gelince tabiki yapacaksın bence tek çocuklar için değil kendin için de bişeyler alacaksın bu en doğal hakkın senin. Gerektiğinde maddiyatın elverdiği sürece yağlarını da aldırırsın dişlerini de yaptırırsın. Canım biraz annen yanında kalabiliyorsa kalsın desteğe ihtiyacın var. Benim ilk çocuğum olduğu halde annemi ikide bir çağırıyorum. Arada nefes almamız gerekiyor gerçekten. Geçen kuaföre gittim saçıma fön çektirdim. Sonrada kıyafet falan aldım kendime inanın rahatladım. Eşofman giymekten öhh gelmişti. Eşim bana da kızdı abartma biliyorsun artık tek maaşız falan. Ben de "9 aydır kendime kıyafet alamadım hamileliğimde bile pantolonlarımı fermuarları açık olarak giydim. 2 tane hamile pantolonu aldım ve 2 üst bunlarla idare ettim. 2 ay geçti daaha yeni kıyafet alabildim bunu da çok görme tamam mı" diye bi başladım sustu benimki. Lohusa deprosyonuna gireceğim diye korkuyor. Arkadaşının eşi girmiş de. Yemeği bazen yapamıyorum tel de söylüyom yemek yok evde çorba var sadece diye Pratik bişeyler alıyor onu yapıyoz.

selam guzel annisler
ben aralik annesiyim ve kizim su an 4. ayin icinde
inanilmaz gaz sancilari yasadik
rezene kekik gaz damlasi sicak havlu
ne denediysem care olmadi
en son ananem kimyon koy yemeklerine bir cay kasigi dedi
bende corbama bir yemek kasigi kimyon koydum:)
kizim o gunden beri cok rahat gaz cikariyo
hemen gelip benim durumumdakilere anlatiym dedim
bide buzuki orhan diye bi adamin muziklerini dinletiyorum
kolikli bebekler icin anne rahmindeki sesleri muzik haline getirmis
oda cok ise yaradi bizde
allah yardimciniz olsun
sevgiler
:71:

biz sitedeyiz canım ama dublexler soguk oluyo gercekten baya uzagız ama çok geliriz otarafa arkadş var hemde vadiye geliyoz
canım sık banyo yaptırıyosan çarşamba gecesi yıkarsın,uzak mı aile hekimliği bebek araban varsa sorun olmaz bence havalarda ısıncak diyolar bende hiç tek çıkmadım ya eşim ya kayınvalidelerle çıktık hep havalrın ısınmasını bekliyorum zor tutuyorum kendimi :66:
bide aşı için calpol al canım nolur nolmaz evde bulunsun ateşi felan çıkarsa

Arabamız var da burası cok yokus canım ya arabayla cesaret edememki taxi cagırirım durakta dibinde aile hekimliginin. He bu arada asıya götürmeden bi cay kasıgı verince calpolden agrısı atesi olmuyomus. Bişi daha diim gaz sancısı olunca ya da kaka yapamayınca badem yagından 5 damla veriyorum iyi geliyo eczacı bebegine uyguluyomus esime de önermiş tavsiye ederim

selam guzel annisler
oda cok ise yaradi bizde
allah yardimciniz olsun
sevgiler

Çok Teşekkür Ederiz Bilgilerinizi Bizimle Paylaştığınız İçin.. Bende Gaz Yaptığını Düşündüğüm Yiyeceklere Kimyon Koyuyorum..Faydası Oluyor İllaki..

selam guzel annisler
oda cok ise yaradi bizde
allah yardimciniz olsun
sevgiler

bende kımyon kullanıorum yemeklerde aynı zamanda humanının rezene kımyon karısımını aldım cayını oda baya fayda gercekden KIMYONDA var bı keramet tavsıye ıcın saol cnm .Buzukı orhanı bende dınlenıorum nesesı ıyıse dınlıo ama sınırlıyse mumkun dııl daha kucuk anlamıo sanırım dıom muzıkden :):9:

selam guzel annisler
oda cok ise yaradi bizde
allah yardimciniz olsun
sevgiler

bende kımyon kullanıorum yemeklerde aynı zamanda humanının rezene kımyon karısımını aldım cayını oda baya fayda gercekden KIMYONDA var bı keramet tavsıye ıcın saol cnm .Buzukı orhanı bende dınlenıorum nesesı ıyıse dınlıo ama sınırlıyse mumkun dııl daha kucuk anlamıo sanırım dıom muzıkden :):9:

biz aşıdan geldik yavrum inletti ortalığı ama sonra sağolsun hemşire gönlünü aldı oğlumun.akşam için calpol şuruptan yarım ölçek ver rahat uyur hemde ateş olmaz dedi bakalım.birde kilosuyla boyuna baktılar:nazar: 6,8ookilo 58.5 boy :nazar:kesin mama verme dedi ebe, o açlıktan değil oburluktan aranır dedi başka şeylerle aklını kurcala dedi nasıl yapcaksam:53:şimdiki kıyafetleri bile 6 aylık kıyafeti tam oluyo inşallah normale döner gerçi doktor korkutmadı boyuda olduğu için.göbek fıtığınada baktı içeri rahat giriyo korkma sadece tülbentle sar 1 yaşa kadar geçer dedi rahat girmeyince galiba kangren olma ihtimali varmış o zaman ameliyat yapıyolarmış.birde orda sıra beklerken temizlik yapan kadın çamaşır suyunu basmış ben duramazken bebekle orda bekliyoruz kadını uyardım birde bana yapacak birşey yok demezmi tepem attı söylendim eşim çok kızdı neyse ki onu sakinleştirdim yoksaki fena olurdu.bu genzi içinde okyanus suyu aldık bakalım inşallah işe yarar doktor emzirirken dik tutmaya dikkat et dedi 3 gün de banyo yaptırmayacakmışız inşallah ateşi olmasında sonra bi güzel çıkarırız acısını oğlumla:emir_bebek:

Hoşbuldum canım:) dikmendeyim ben. Siz neresinde? 5 dk uyududa biseyler atıstırdım resmen kucak kedisi benim tontis gece super uyuyo gündüz tık yok:) 40 ına kadar melekti 14 subat dogum tarihi. O cetveli ayarlayamadım telden girdigim icin herılt. Bu arada cevap vermen ne iyi geldi saol cok tes. Ettim. Kımsem yok ank.da cok yalnızım ailem izmir de. Ese gelince aynen cok yogun. Cok zordayım bıraz uyusa da pc den girsem

sende 14 şubatta doğurdun demek
bakalım daha kaç kişi var sayalım
şimdilik melo ile 3 kişi olduk
haydi 14 şubatlılar artırınn

ben bağlattım kordonları rahatım.:66:

ayy cesaret ettin ben edemem:18:

dün buzuki orhanı paylaşmıştım burda sizinle
okuyamayanlar için tekrar

kolikli bebekler için rahatlatıcı sesler:)
Hamilelik ve Annelik » Buzuki Orhan Osman bebeğiniz Ağlamasın dinle

selam guzel annisler
ben aralik annesiyim ve kizim su an 4. Ayin icinde
oda cok ise yaradi bizde
allah yardimciniz olsun
sevgiler

canım deneyimlerini paylaştığın için çok sağol benim bebeğimde gazlı bir bebek biz 2 aylığız bende kimyonu duyduğum için yaklaşık 4-5 gündür uyguluyorum ama ben tane kimyon aldım aktardan onu kaynatıp suyunu içiyorum günde 1-2 çay kaşığı da bu sudan bebeğime veriyorum ciddi yararını gördüm gaz sancıları birkaçgündür azaldı umarım kimyon sebep olmuştur:61:

Back