selam kızlaar :))
bizde aşımızı olduk. çok şükür ateş olmadı ama huzursuzluk vardı sanırım ağrısı oldu.
bende günde 3-4 sefer 120 cc mama veriyorum gerisi anne sütü ama fazla sütüm yok. sağıyorum mesela en fazla 0cc çıkıyor taş çatlasa o da. gerçi göğüslerim çok büyük ama demek ki yok alakası
ayy bu benim oğlum tükürüğünden boğuluyo yaaaa öfff süt emerken boğuluyo hadi anladımda tükürüğündende boğulunurmu yaaa
geçen emerken yine boğuldu ayy ben bi panikledim misafir vardı evde bende yatak odasındaydım göğsüm möğsüm açık fırlamışım odadan neyseki koridorda nefes aldıda o halde dalmadım misafirin içineeçok korkuyorum yaaa ben tıkanınca böyle
kızlaarrr acil yardım edin piliiisss
MEDELA elektirikli süt sağma makinesi almak istiyorum internetten sipariş yapmak istiyorum
sizler hangi siteden siparişinizi yaptınız ?
kaç gün içinde geldi ve güvenilirmi ?:44:
hemen cevap vereyim geçen cuma gittigidiyordan 124.90a siparis verdim pazartesi geldi...memnun kaldım..ama bide saklama şişeside sipariş ver..e bebekte 49tlydi ben 27tlye aldım 10 tanesini...istediğin soruları sorabilirsin.. memnun kaldım...istersen linkleri yollıyem..
cnm ya bak aklıma bugün geldi ben emzirmeye başlayınca göğsümden süt fıskiye gibi çıkıyor öyle olunca galiba meme ağzındayken direk genzine kaçıyor artık korkuyorum boğulacak diye hemen ayağa dikiyorum memelrimdeki süt te emmeye başladığı için fışkırıyor hatta seninkide ilk emmeye başlarken çekip çekip bırakıyormu?benimki öyle yapıyor süt çok gelince yutkunmakta zorluk çekiyor galiba
poponun saldırısından kaçarken pipiye gafil avlandım))) çişli üstümü değiştirip geri geldim kızlar
cnm ya bak aklıma bugün geldi ben emzirmeye başlayınca göğsümden süt fıskiye gibi çıkıyor öyle olunca galiba meme ağzındayken direk genzine kaçıyor artık korkuyorum boğulacak diye hemen ayağa dikiyorum memelrimdeki süt te emmeye başladığı için fışkırıyor hatta seninkide ilk emmeye başlarken çekip çekip bırakıyormu?benimki öyle yapıyor süt çok gelince yutkunmakta zorluk çekiyor galiba
canım gittigidiyordan urun adresini versene
saklama şişesini dipfrizde saklıyabiliyoruz değilmi
ben hollandada medela kullandım canım çok memnundum bu arada seninkinin markası neydi ?
Medela Mini Elektrikli Pilli Göğüs Pompası Tekli GittiGidiyor.com'da #38211790
saklıyoz canım...hemde çok kullanımlık...ekonomik oluyo...bide yüzde5 indirim varmış bak
medela bende de var,memnunum,ama ben görümcemden aldım....
annemden Allah razı olsun,kızımın dilinden annem,ablam ve arkadaşım Başak anlıyor sadece,onlarla iletişimi çok güzel,hele teyzesine bayılıyor,ama babası ve bana dünyayı zindan ediyor...dün yine bütün gün hiç uyumadı ağladı durdu,sadece anneannesinin kucağında sakinleşti,beni zaten sadece emzik olarak görüyor sanırım,ne zaman düzelecek bu çocuk,ne zaman oyunlar falan oynamaya başlayacak,ne zaman ağlamadan duracak,kendini sevdirecek?????alışverişe gidelim dedik,uyurken çıktık,arabasını falan aldık belki durur dedik,arabasına koyduğumuz an ağladı feryad figan,eve nasıl döndük bilmiyorum,ben bu çocukla hiçbir yere gidemem......hamileliğimde problemliydi,hep evdeydim,doğurdum yine evdeyim,yakında deliricem....
valla benimkide hep kafasını yana çeviriyo geçen ay kafa biraz uzamıştı yan yatmaktan sırt üstü yatırıyodum kafayı çeviriyodu yanlara destek koydum zorda olsa öyle yatırdım biraz düzeldi
şimdi paşa kendi belirliyo ne tarafa yatacağını ama genelde sırt üstü yatsada kafa yana dönüyo
Medela Mini Elektrikli Pilli Göğüs Pompası Tekli GittiGidiyor.com'da #38211790
saklıyoz canım...hemde çok kullanımlık...ekonomik oluyo...bide yüzde5 indirim varmış bak
medela bende de var,memnunum,ama ben görümcemden aldım....
annemden Allah razı olsun,kızımın dilinden annem,ablam ve arkadaşım Başak anlıyor sadece,onlarla iletişimi çok güzel,hele teyzesine bayılıyor,ama babası ve bana dünyayı zindan ediyor...dün yine bütün gün hiç uyumadı ağladı durdu,sadece anneannesin bain kucağında sakinleşti,beni zaten sadece emzik olarak görüyor sanırım,ne zaman düzelecek bu çocuk,ne zaman oyunlar falan oynamaya başlayacak,ne zaman ağlamadan duracak,kendini sevdirecek?????alışverişe gidelim dedik,uyurken çıktık,arabasını falan aldık belki durur dedik,arabasına koyduğumuz an ağladı feryad figan,eve nasıl döndük bilmiyorum,ben bu çocukla hiçbir yere gidemem......hamileliğimde problemliydi,hep evdeydim,doğurdum yine evdeyim,yakında deliricem....
maaşallah nazar değmesinbenimde sütüm az geldiği yetmediği için ağzından çıkarıp ağlamaya başlıyor mama istiyor yavrum
buraya bakın değişik fikirler var çoğunu yapacağım ben:))
Mila'nın Gündüz Düşleri (Mila's Daydreams) resimleri, fotoğrafları ve duvar kağıtları (wallpaper)
biz de cumartesi hava güzel diye gezmeye çıktık ama tabi dönüşte yağmura yakalandık) foruma gittik aslında bebeği doyurup çıkmıştık ama biraz da süt yanımıza aldık. 2 saatte bir emmek istiyor benimki.real de eşim alışveriş yaparken ben de mutfak kısmından biraz sıcak su istedim. biberonu ılıtıp depoyu fulledikten sonra gezmeye devam ettik. bebeğe araba aldık nihayet artık başbaşa çıkabilicez. joker mağazalarında lansinoh indirimi var kızlar hem de % 50, ben 25li süt poşetini 17 iraya liraya, 60lı gögüs pedini de 9 liraya aldım. kremler de 56gr 20lira civarıydı. almak isteyen varsa kaçırmasın. bu arada e-bebek mağazalarında da bebek bakım odası varmış yeni keşfettim. alt alıp emzirmek için süper bişey. pazar da kuzenimin bebek mevlüdüne gitim bebişi babasıyla dayısına bıraktım. naparlar acaba bensiz diye endşelendim ama döndüğümde gülücükler atıyordu bizimki. arada sorumluluğu paylaşmak lazım, biz de nefes alırız biraz böylece. kahraman olmaya gerek yok )
ay denizcim hepimizaynı durumdayız... haftasonu annem evine gitti..kafayı yedim...bilirsin pozitif pozitif ben cinnet geçirdim...kocam korktu resmen...bi bağırıyom kocamada kızımada...bıktım sizden diye.... hadi ben bakemde sen yürü biraz dedi...çıktım yürüdüm az biraz düzeldim...ama ruh halim hala hiç iyi değil..
canım zahmet olmazsa birde saklama şişesinin adresini veririmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?