- 4 Haziran 2010
- 767
- 2
- 96
çok geçmiş olsun canım( inş şimdi iyisindirr...
ben hıçkırık tutunca Meme veriyorum emziriyorum yani 3-4 kez çekince kesiliyor canım istersen sende dene.
çok geçmiş olsun canım... aynı şeyi kaç kez bende yasadım gece yarısı acillik oldum artık korkum oldu bu durum bebegimi bırakacak kimse yok diye
geçmiş olsun güzelim neden oluyor böyle sende de mi mastit var ??
çok saolun kızlarr..doktorlarda mastitten şüphelendiler ama ne bir kızarıklık nede sancı var göğüslerimde..zaten süt te yok pek fazla..olanı ya oğlum yada pompayla çekiyorumm..analamdım bende..eşim kapsamlı kan tahlili yaptıralım diyo..tekrar fanalaşmaktan korkuyorumm..
selam herkese nasılsınız biz pek iyi değiliz gerçi oğlum azıcık üşütmüş onun dışında iyi ama ben değilim b u milletin çenesi ne kadar boş işlere çalışıyr ya cuma günü anneanneme gittik memlekete gidicek diye yengem geldi emiri kucağına aldı ayyyy bu çok yumuşak sert ve dik durmuyor aynı hamur bunda bi sorun olmasın işte ayşenin çocuğu daha bi aylıkken dikmiş kemikleri sertmiş kii doktorlarımız gelişimini gayet iyi buluyor maşallah kemikleride boyuda kilosuda gayet iyi 2,5 aylık ama 6 ay kıyafetleri oluyor boyundan dolayıneyse ogün anneme geldik c.tesi tekrar annne anneanneme gittik bu seferde teyzelerimn aynı şeyi söylüyor üşütmüş diye doktora götürdüm tanıdık bi doktor var babamın akrabası muayene etti annem kalktı doktora bu yumuşak meselesini sordu adam akraaba makraba dinlemedi fırçaladı annemi gayet iyi bu daha ne istiyorsunuz siz böyle deyip kızını üzüyorsun bu çocuk emiyor annesi iyi olmassa sütüde olmas filan diye 10 günde 380 gr ve 1,5 cm uzamış paşam buarada bugünkü mevzuda görümcelerim ayyy bu çocuk zayıflamış sütün yaramıyor demekki vahhh vahhh suratı kaşık kadar kalmış boğasım geldi valla zaten görümcem sayesinde üşüttüğü için bi sinirliyim ona bide böyle dedi eşim zor tuttu beni kalk dedim eve gidelim yoksa parçalıyacam geçen hafta kaynanama gittik görümcekte geldi çocuğu uyuttu ben tek kat giydiriyorum emiri alıştı bu haline buda çocuğun üzerine polar battaniye polar hırkası vardı onu bide ince battaniye örtmüş uyutmuş çocuk su gibi eve gelincede arabaya binene kadar üşüttü sonrada hastamı ettin çocuğu oldu ayyyyyy çok konuştum ama çok sinirliyim
canım bu tiplerin laflarını hiiç takma yaa..dört dörtlükte olsa herşey bi kulp bulmaya çalışıyolar baksana..kendini üzme boşunaa..
selam kızlar...kuzum anca uyudu.gögsüm sütlü gibi geldi..sağarken size içimi dökem dedim..biz sezonu açtık 45 günde..ama benim canım sıkkın sanki çok özlememiş eşim beni...daha doğrusu bi cuma oldu bidaha istemedi...dr kontrolüne kadar uzak dur benden dedi...özleseydi böyle diyemezdikiçok bozuldum...ria taktırmayı düşünüyom ama hevesim kaçtı ... 2 gündür hem kızım çok huysuz hemde bundan do layı çok sinirliyim...elimde değil...kızıma bile kızdım uyu artık diyeeskisi gibi olamıycaz sanırsam...kaç aydır insan özler dimi...çok sinir oldum çoook...
ay canım bence eşin senin canının yanabileceğini düşünerek, çok isteyip seni psikolojik baskı altına sokmamaya çalışıyodurr..
çok çok geçmiş olsun canım
ay varya böyle şeyleri okuyunca aşırı sinirleniyorum
çok bilmiş herkes ya
bundan sonra gitme güzelim sen boşver onlara
ne diye moralini bozacaksın
canım bazen erkeklerdede lohusalık sendromu olabiliyor
çok önemseme bence
dr dan duymadan normal hayata geçemeyebiliyorlar
eşimde "ben acıyacak diye huzursuz oluyorum" demişti bana 48.günde
ama dr nezamanki serbest dedi rahat etti:)
çok saol canımm:))
yarın bizimkininde aşıları var gitmeden önce agrı kesici fitil ver dedi hemşire.
siz kaç günde banyo yaptırıyorsunuz.ben 1 hafata bir azmıki
ben 2-3 günde bir yıkıyorumm..3 günü hiç geçirmedimm..hatta 3 güne sarkınca sanki bebek ağlayınca yıkanmadığından ötürü ağlıyo gibime geliyoo..yavru derdini anlatamıyo ya bende kulp buluyorumm:))
benimde sütüm yetmiyor.sezaryan ve kanamam çok oldu.yanımdada bakan kimse yoktu.sütüm çok az mama veriyorum.2 saate 90 acaba çokmu ki.öncesinde çıktıgı kadar emziriyorum.sol gögsümü hiç almadı.ondan az az çok az geliyor digeri gb degil....ne yapayım artarmı bu zamandan sonra
canım benim sütüm pompayla sağınca 20 cc filan çıkıyo..bebek daha çok çekiyodur tabi...oğlum 6 haftalık..3 saatte bir 90 cc yi götürüyoo..ama ben vermemek içi çok gayret ediyorumm..boş memeyi emiyo, oynuyoz zıplatıyoz filan arayı açmaya çalışıyozz..ben hala sütümün artacağından ümitliyimmm..artmazsada nasip bu kadarmış diycemmm:)