kızlar bakın şunu aldım.
Bebe Confort Termos Çanta Yumuşak - Anne ve Bebek - joker.com.tr
şimdi sağdığım sütü taşımak için kullanıcam daha sonra da mamaları ek gıdayı falan taşırım. içi güzel geniş, 4 saate kadar sıcağı sıcak soğuğu soğuk tutuyor.
biz de cumartesi hava güzel diye gezmeye çıktık ama tabi dönüşte yağmura yakalandık) foruma gittik aslında bebeği doyurup çıkmıştık ama biraz da süt yanımıza aldık. 2 saatte bir emmek istiyor benimki.real de eşim alışveriş yaparken ben de mutfak kısmından biraz sıcak su istedim. biberonu ılıtıp depoyu fulledikten sonra gezmeye devam ettik. bebeğe araba aldık nihayet artık başbaşa çıkabilicez. joker mağazalarında lansinoh indirimi var kızlar hem de % 50, ben 25li süt poşetini 17 iraya liraya, 60lı gögüs pedini de 9 liraya aldım. kremler de 56gr 20lira civarıydı. almak isteyen varsa kaçırmasın. bu arada e-bebek mağazalarında da bebek bakım odası varmış yeni keşfettim. alt alıp emzirmek için süper bişey. pazar da kuzenimin bebek mevlüdüne gitim bebişi babasıyla dayısına bıraktım. naparlar acaba bensiz diye endşelendim ama döndüğümde gülücükler atıyordu bizimki. arada sorumluluğu paylaşmak lazım, biz de nefes alırız biraz böylece. kahraman olmaya gerek yok )
Kızlar aşağısı ne kadar kalabalık haftasonu tenhadı buralar hOŞGELDİNİZ....
offff walla çocuktan korkuyorum,panik atak geçiriyorum ağlayınca.....
kızlar ben hala ogluma eldiven kullanıyorum.artık takmasammıki.gözüne sokacak diye korkuyorum
merhaba kızlar nasılsınız?
biz kızımla anneannemizdeyiz...dün akşam babamızı ankaraya yolcu ettik...ama ben çok kötü oldum nasıl ağladım anlatamam....hem burda annemlerle kalmak istiyorum hem eşimden ayrılmak istemiyorum...zaten betül olduğundan beri ayrı bi düşkün oldum eşime bi dakka yanımızdan ayrılsın istemiyorum...ben ağlayınca hem ailem hemde eşim çok üzüldü...bakalım biraz kalmayı deniycez eğer çok zorlanırsam kardeşim götürcek bizi ankaraya...
burda zaman çok hızlı geçiyor...gelen giden çok oluyor...gündüz herkes okulda...biz kızımla ve dayısıyla evde kalıyoruz...akşamüstü ev şenleniyor...herkes küçük hanımın etrafında pervane....
ankaraya dönünce bissürü işim olcak sanırm ev taşıycaz ama önce bi ev bulmamız lazım kendimize
burda ne var ne yok..uzak kalınca merak ediyorum umarım keyifler yerindedir...
kızlar ben hala ogluma eldiven kullanıyorum.artık takmasammıki.gözüne sokacak diye korkuyorum
Maşallah Maşalla Herkes Bu Konuda Kimleri Görüyorum Kimleri ;}
Canım Çanta Çok Güzelmiş Almak İsterdim Aslında Ama Benim Birsürü Çantam Oldu Daha Hamileyken Almıştım Daha da Almıyım Şimdilik İçim Gitmedi Değil Çocukla Alakalı da Değil Sanırsam Eskiden Beri Çanta Hastalığım Vardır:}
canım gün içinde eşine annnene alıştırmaya bak. ben emzirip eşime veriyorum haftasonları gazını çıkartsın oynasın diye. arada kardeşime veriyorum hadi dayısı uyutsun diyorum, böyle böyle alışır bebek. yoksa çok zorlanırsın. ben de başta tek başıma ilgileneyim herşeyi yapayım istiyordum kimseye güvenmiyordum ama bu hem benim için çok zor ve yorucu hem de bebek bir süre sonra benden ayrılmak istemedi tuvalete bile zor gider olmuştum artık rahatım.ay ne güzel ya..bizde dün eşimle markete kadar gidelim dedik...kızımı anneannesine bırakmıştım...altı temiz karnı toktu ve uyuyordu...amaa yarım saatt içinde ortalığı birbirine katmış...annemleri çok korkutmuş acaip ağlamış...hemen aradılarr eve nasıl geldik bilmiyorum...bi geldim gözlerinden yaşlar akıyo ve uzun bi müddet iç çekti...emzirirkende bana bi bakışı vardı sitem dolu...bi daha bırakamam herhalde...
sen de hoşgeldin canım, nasılsın?
bende takıyorum sadece arar ara hava alsın diye çıkarıyorum direk gözüne götürüyo eline ysss
bebek için canım bu termos çanta. kendime uzun zamandır birşey almıyorum hep miniğe yatırım yapıyoruz) resimde büyük görünüyor ama boyu 20-25 cm eni de 10cm civarı.
canım gün içinde eşine annnene alıştırmaya bak. ben emzirip eşime veriyorum haftasonları gazını çıkartsın oynasın diye. arada kardeşime veriyorum hadi dayısı uyutsun diyorum, böyle böyle alışır bebek. yoksa çok zorlanırsın. ben de başta tek başıma ilgileneyim herşeyi yapayım istiyordum kimseye güvenmiyordum ama bu hem benim için çok zor ve yorucu hem de bebek bir süre sonra benden ayrılmak istemedi tuvalete bile zor gider olmuştum artık rahatım.
benim oğlum ishal oldu sanırım sabahtan beri 6-7 bez değiştirdim ayrıca altını açınca da kaç kez yaptı rengi yeşilimsi hatta yeşil ve su gibi diyebilirim. ne yaapmam lazım sanırım soğuk aldı biraz ani ve çok kusması da var. bilenler yardım edin nolur ishalde ne yapılır çok üzülüyorum
selam kızlaar :))
bizde aşımızı olduk. çok şükür ateş olmadı ama huzursuzluk vardı sanırım ağrısı oldu.
bende günde 3-4 sefer 120 cc mama veriyorum gerisi anne sütü ama fazla sütüm yok. sağıyorum mesela en fazla 0cc çıkıyor taş çatlasa o da. gerçi göğüslerim çok büyük ama demek ki yok alakası
evet canım ya ev taşıma gibi bi niyetimiz var...eşimin işyerine çok uzak evimiz...ve oturduğum yerde ne bi arkadaşım ne bi komşum var...eşim alırken evin manzarasına vurulup almış evi ama ben şimdi çok zorlanıyorum bi de eşim nöbetli çalışıyo ya...o yüzden kiraya çıkalım diyoruz eşimin işine yakın bi semte hem orda bi kaç arkadaşta var benim için daha iyi olur belkim...canım allah kolaylık versinn.bende eşime düşkün oldumm nedensee..çaktırmıyorum kendisine şişmesin diye amayanımdan ayrılsın istemiyorumm..bide evmi taşıycaksın senn..şimdiden kolay gelsin..
canım ben iilk bir kaç gün kullandım..zaten sürekli çıkarıyodu kullandırtmıyodu ama ebelerde ellerinin gelişimini engeller korkusuyla ilk haftadan sonra kullanma demişlerdi..tırnaklarını kes törpülee yüzünü çizmiyo ozaman..ama o minicik parmaklarr göze giriyoo:)))özelliklede gaz sancısı çekerkenn...bence artık kullanmaa..bi de sanırım çoçuk bilinçli olarak dokunmaya başlıyorr bu aylarda:)
bebek için canım bu termos çanta. kendime uzun zamandır birşey almıyorum hep miniğe yatırım yapıyoruz) resimde büyük görünüyor ama boyu 20-25 cm eni de 10cm civarı.
canım gün içinde eşine annnene alıştırmaya bak. ben emzirip eşime veriyorum haftasonları gazını çıkartsın oynasın diye. arada kardeşime veriyorum hadi dayısı uyutsun diyorum, böyle böyle alışır bebek. yoksa çok zorlanırsın. ben de başta tek başıma ilgileneyim herşeyi yapayım istiyordum kimseye güvenmiyordum ama bu hem benim için çok zor ve yorucu hem de bebek bir süre sonra benden ayrılmak istemedi tuvalete bile zor gider olmuştum artık rahatım.
benim oğlum ishal oldu sanırım sabahtan beri 6-7 bez değiştirdim ayrıca altını açınca da kaç kez yaptı rengi yeşilimsi hatta yeşil ve su gibi diyebilirim. ne yaapmam lazım sanırım soğuk aldı biraz ani ve çok kusması da var. bilenler yardım edin nolur ishalde ne yapılır çok üzülüyorum
sabredeceğiz canım bizde dün alışveriş merkezine gittik oradan da yemeğe... yemekte bir başladı ağlamaya zor çıktık birde kaka yaptı üstüne eve zor attık kendimizi eve gelirr gelmezde uyudu paşa 4 aylık olsun diye bekliyorum anlamaya başlarda durur bakınır biraz.
biz başkentte musa ekine götürüyoduk ama bugün belediye hastanesinde hülya kartekine götürdüm şeker bi bayancanım sen konyada hangi doktora gidiyorsun
Bende gostrcem doktora burnunu gunluk temzlym otrı bebele emerken bzmkınde ack.ama bazen oluyo bu hırıltı.bıde sımdler huymu edindı bılmem bogulck gıbı oluyo nefes bı anda alyo.korkutuyo mıngım annesnı aynı durumda olan varmı?
aa sevil geliyosun demek şimdiden hoşgeldinslm kızlar ....bugün gezdik ailece :)) deniz kenarına gittik gerçi hava rüzgarlıydı kızım yine açık hava alamadı ..zavallı çocuk evden arabaya yaşıyor şimdilik.havalar bir düzelse :))cumartesi günü ben de uçakla konyaya geçeçem nasıl olcak bakalım !!
selam kızlar
tek elle yazıyorumm..kuzum huysuzz..kolumda uyuduu. yatırıyorum uyanıyoo..ufffff..5dk uykularla ayaktayızz..
dün felaket sıtma tuttu..ardından ateşş..doğumdan itibaren 3. kez oluyo bu..antibiyotik delisi oldumm..işin acı veren tarafı eşim gece gece acile götürdü benii..(bebeğimizi bırakacak yerimiz olmadığından gitmek istememe direnmeme rağmenn) 3.müz gittik..eşimle bebişim arabada bekledi..ben sürünerek bankoya gittimm..ayakta duramıyorum ama güçlü olmalıyımm diyorumm..neysse bir iğne yaptılar bana gidebilirsin dedilerr ne mutlu oldumm..bebem hastanede sürünmeden dncem diye..2-3 adımdan sonra olduğum yere yıkıldımm..tansiyonum 3-6 ya düşmüşşş..meğer iğnenin yan etkisiymişş..salaklar yaa madem böyle bir yan etkisi var vurma dimiii..sonuç olarak acil yatırıldım serumlar filann..bebem acil servisin o pis ortamına bi kaç dk da olsa girmek zorunda kaldı eşimle...
Günaydın Fıstıklar..
Bebek Arabamızı Baya Baya Kullandık O KLadar Kullanışlı ve Hafif ki Çok Rahat Kullandık.. Bebeğim Ctesi Günü Çok Huysuzdu Ama Dün Biraz Daha İyiydi ee Biraz MArkete Falan Çıktık Gezdik Gezenti Annenin Gezenti Oğlu Sevdi Dışarıyı :}
Burnu Hırıl Hırıl Otri Bebe Aldım Ama O da Çok Fayda Etmedi Sanki Yaa Napıcam Ben Bu Çocuğun Burnunu Bi de Minnacık Yaa Ne Tıkıyor O Kadar Niye Hırlıyor Anlamıyorum Ne Sprey Ne Serum Fizyolojik Fayda Etmedi Sanki..
Yaaaa Bi de Benim Kocam Artık İsyanlara Başlıcak Galiba Nirvanayı Bile Geçtim Diyor Normal Doğum Yapan Arkadaşlar Kaçıncı Gününüzde Sezonu Açtınız Bi Diyiverin de İçim Rahatlasın Kocacığımın da Yüzü Bi Gülsün :} Gerçi Reglimde Bitti Daha Doktora Gidip Spiral Olayınıda Konuşcam Offff Ne Zor İşler Bunlar Böyle..
Ankara'da Antares De Bi Alışveriş Merkezindde Max İsimli Bi Giyiyim Mağazasında Çok Güzel Bebek Ürünleri Varmış Belki Ordan Almışlardır Diye Demiştim Canım..
yarın bizimkininde aşıları var gitmeden önce agrı kesici fitil ver dedi hemşire.
siz kaç günde banyo yaptırıyorsunuz.ben 1 hafata bir azmıki
ya arkadaşlar bu sabah aşılarımızı olduk 3 aşı birden yaptı doktor biri tetanoz diğeri karma aşı diğeri ise rota ağır gelmez inş... ateş falan yaparmı bilmiyorum şimdi uyuyor umarım huysuzlanmaz...
aynıdurumdayız canım yaa hamileyken kanamalardan oturttu bu kız bizi evde şimdie huysuzluğundan valla eşim baktı çıldırmaya az kaldı laptopu yaptırdı da ayağımda sallarken size gelliyorum en azındanmedela bende de var,memnunum,ama ben görümcemden aldım....
annemden Allah razı olsun,kızımın dilinden annem,ablam ve arkadaşım Başak anlıyor sadece,onlarla iletişimi çok güzel,hele teyzesine bayılıyor,ama babası ve bana dünyayı zindan ediyor...dün yine bütün gün hiç uyumadı ağladı durdu,sadece anneannesinin kucağında sakinleşti,beni zaten sadece emzik olarak görüyor sanırım,ne zaman düzelecek bu çocuk,ne zaman oyunlar falan oynamaya başlayacak,ne zaman ağlamadan duracak,kendini sevdirecek?????alışverişe gidelim dedik,uyurken çıktık,arabasını falan aldık belki durur dedik,arabasına koyduğumuz an ağladı feryad figan,eve nasıl döndük bilmiyorum,ben bu çocukla hiçbir yere gidemem......hamileliğimde problemliydi,hep evdeydim,doğurdum yine evdeyim,yakında deliricem....
canım bence takma çünkü özellikle de emerken bebeğin anne göğsüne dokunması iletişimi güçlendiriyomuş ben 2 hafta sonra falan çıkardım tırnaklarını kesip düzenli kesersende çizmiyo kendini hem artık vakti geldi elini azına sokup kendini taımaya başlamalıkızlar ben hala ogluma eldiven kullanıyorum.artık takmasammıki.gözüne sokacak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?