2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağol camım ya..gidip helva yiyeyim o zaman..inş. gel,r hemen...

evet fatmacım 2 prenses annesiyim yada iki cadımı desem
ilk kızım 6 yaşında miniğimde 12 şubatta doğdu ilerde birbirlerine can yoldaşı olucaklar inşallah senin büyük kızın kaç yaşında

zincoyu bende uzun zamandır vermeyi bıraktım,aynen rahatsız ediyodu kızımı,benim kızımda kakasını haftada bir yapıyor hatta kulak çubuğunu yağlayıp poposunu uyarmasak 20 gün yapmaz heralde,kabızlık var,doktor 1 çay kaşığı zeytinyağı içir dedi

bende sezaryenliyim,o yanma bendede oluyor,geçer zamanla,normall

yapar tabiii motorunu bozmuşun zeynebin:))

evet aynenn, ama bizimki o şekildede kusuyor,halımın her yeri kusmuk içinde kalıyor,2 günde bir kosla halı şampuanıyla siliyorum,geçenlerde davetsiz misafir geldi aniden,halıda kusmuk izleri,hemen üzerine sehpayı çektim,kendimi evinin pis tozunu halı altına süpüren pasaklı kadınlar gibi hissettim:)

ıyı geceler kızlar ozellıkle emzıren annelere bı sorum var ben cogunlukla bebegımı sagarak beslıyorum ılk gunden berı ama sımdı yenı yenı emzırmeye basladım fakat sut yetıyormu yetmıyormu anlayamıyorum sız sutunuzun doldugunu nasıl anlıyorsunuz goguslerınız cok mu sısıyor oylemı emzırıyorsunuz??:18:bebek doymuyor gıbı geldıgı ıcın gıdıp hemen sagıyorum bu seferde zaten az oldugu ıcın sutum bıtmıs oluyor yetmıyor dıye uzuluyorum mama yapıyorum ama onu emerken uyuyor bu butun gun bole kısır dongu gıdıyor psıkolojım bozuldu

ben sütümün geldiğini göğüslerim sızladığında anlıyorum.hafifte ağrı oluyor ve sertleşiyor.bebeğin doymasa ağlar canım.bide emerken bol bol yutkunuyorsa sütün geliyor ve yetiyordur.sık yutkunmayp sinirleniyorsa falan gelmiyordur ve bebk doymuyodur.zaten o zaman ağlar.göğsünü sıkıp süt geliyosa bu seni aldatmasın önemli olan bebeğine yetmesi ve onun yutkunması.umarım anlatabilmişimdir.ablam tecrübeli bende aynnı soruyu ona sordum ve bu şekilde anlattı.süt olması içinde ben ıhlamur içiyorum ve bol su.allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Ya bende perişan oldum o zincodan dolayı melek gibi kızım cadının teki oldu bir hafta uykusuz kaldım . Iki gündür vermiyorum farketmem bir buçuk haftamı aldı. Bende zeytin yagi icirince cok rahat yapiyor kakasini

http://www............./bebekgelisimi.html canım bu siteden takip edebilirisin
aaa link gözükmüyor ............ olması lazım

Son düzenleme:
sabahım bu güzel köründen herkese günaydınn
saat 6 olmak üzere.5te uyandık hatta 4.5 ta ben 5 e kadar kalkmadım belki uyur diye ama olmadı.bezini değiştim emzirdimm.uyudu gibi yatağa koydum uyandı içtiği sütlerin bir miktarını çıkardı aldım gözler fıldır fıldır.oturma odasına geldik ana kucağına koydum bakışıyoruz.ama sıkıntısı belli alttan pırt pırt yapıoo faaliyet var bi gayret bi gayret görmeniz lazımmm.npalım bende bekliyorumki işi bitsinde uyusun diyeee.
yarında daha doğrusu bugün kayınvalidemler gelecek dolma sarıcaz cumartesi mevlüt iiçinn.

aşağıda bir nöbetçi daha görüyorumm benim gibi uyumayan birileri daha ar galiba

maşallaaah bu gece bütün anneler ve melekler uyuyo galiba.... bi bizmi nöbetçiyiz
neyse bende kızımı emzirdimde gögsümü boşaltem diye süt sağıyodum...bu arada gittigidiyordan madelanın makinasını aldım...güzelmiş...bide sütüm bol oluverse...ya çok ilginç bi gögüsten o kadar az çıkıyoki...şişenin tabanına ulaşmıyo 15 dakkada....sinir oldum...öbür gögüstense 50-60cc çıkıyo emzirmeden sonra...iyimi sizce...ayneya bi baktım buğün o süt gelen gögüs kocaman öbürü minnacık...ay çok stres oldum niye öbürkünden gelmiyo diye...ne güzel emerken hiç bilmiyo insan ne kadar ne geliyo diye...bende çalışmaya başlana kadar yavaş yavaş stok yapem diye günde bi sağmaya karar verdim...2 sağsam zaten kuzum aç kalcak...neyse...öbür gögüsten sizce nasıl süt gelir...akıl versenize bana...hadi şimdiden size günaydın...bol sütlü ve hiç gazsız bir gün sizin olsun inşallaaaah.... bende gidemde huni takayım kafama

sanırım bu iki güğsün boyut farkı herkeste var kimle konsam herkes aynı şeyi söylüyo benimde sol göğsüm sağ göğsümden büyükk.ikisinide emzirmeme rağmem.
valla bende bilmiyorum ne kadar süt geliyo sağmıyorum artık önceden sağıyodum emzirdikten sonra boşaltmak için ama şimdi bıraktımm.
keşke göğsümüz şeffaf olsaa içini görebilsek ahaha ne güzel olurduu

bu arada benim paşam gazını çıkardı rahatladı uyuduu

eeee benim uyku gittii amaaaa napacazz neyse az daha dalsında yatağına öyle alayımm barii bende uyudum uyuyacam derken onun uyanma zamanı gelir zatenn pöfff

bu arada hamileyken malum yüz üstü yatamıyoduk doğurdum ohhh yatıcam dedim ama şimdide önce dikişlerden sonra göğüslerden yine yüz üstü yatamıyorum tam olarakk.annelik ne zormuş yauuu

günaydın kızlarrrr
dün linki yazdım açıklayamadan kız bağırmaya başladı koştum yanına sonrada uyuyakalmışım
artık fırsatını buldukça yatacağım vallahi çok yorgun hissediyorum kendimi çünkü
ev fena oldu yine ama kızın gözüne bakıyorum bi yatsa hemen bende yatacagım eşim gelince naz yapıp yaptırırım ona nasılsa

evet fatmacım 2 prenses annesiyim yada iki cadımı desem
ilk kızım 6 yaşında miniğimde 12 şubatta doğdu ilerde birbirlerine can yoldaşı olucaklar inşallah senin büyük kızın kaç yaşında

Benim büyük kızım 4 yaş 4 aylık şuan
İnşallah can yoldaşı olurlar en büyük dileğim o canım
Allah abğışlsın yavrularımızı

benim kızımda 2 gündür kıvranıyor bi türlü kakasını yapamıyor
2 gündür uyararak ben yaptırıyorum
bugünde mamasına 1 çay kaşığı saf zeytinyağı koydum artık
inşallah yeniden kolayca yapmaya başlar bizimkilerde

aaa 4.5 ta kalktık kaka bekledik ıkına ıkına 6.5 ta ben yaptırdım artık
ikimizde o saatlerde ayaktaymışız

ay niyeyse o süüt dağlardan taşlardan aşarda gelir lafı beni ağlattı yaa ne güzel lafmış

amin aminnn canım bakalım bekliyoruz tahlil sonucumuzu
evet en önemli şey sağlık vallahi gerisi boş inşallah bizde iyileşicez

Günaydın kızlar bugün temizlik günü bayan geldi bebiş ve benim için önce arka odayı tamizliyor biz şimdi salondayız temizliği bitince çalışma odasına geçicez.Bu arada bende bebişi uyutmaya çalışıyorum.Allahtan gelen bayan işten anlayan birine benziyor yoksa bebişle işim zordu.Bundan önceki bayan pirizin yerini bile soruyodu yani her odada bi priz vardır demi tak gsin birine allahım ya ne zor olmuştu bebişle hem bebişe hem kadına koş.Bu arad gece çok zor uyu benimki ya saat 3 buçuğa geliyodu ilk defa 14 saat boyunca uyumadı benimki yine naazar değdi herhalde offff offf...

çok sağol canım
amin inşallah iyileşecek

çook geçmiş olsun size
bakalım bugun tahlıl sonucumuz cıkacak
inşallah iyileşecek Allah büyük

Günaydın Kızlar,

Dün Gece Rahat Uyuduk Uyuduk da Oğluşum Hırıl Hırıl Hırlıyor Burnu Yine Tıkalı Şu Otri bebeden Bende Alayım bi Deneyim Bakayım İşe Yarayacak mı Delircem O Hırıl Hırıl Ettikçe Ben Nefes Alamıyorum..

bi sw oğluşum ağzını cok cok emiyor emziğe gelince midesi bulanıyor ayy eldiven su içinde oluyor bi de tatlı emiyor eşim açlıktan ölcek sanar gören diyo aynen öyle :}

slmm arkadaşlar..
Bu tarifi kim vermişti hatırlamıyorum ama bişi sorcam.. Kadayıfları 2-3 saat dondurucuda bekletin yazıyor ya bu ne için ve gerekli mi? Bekletmeden yapsak nolur:))

vanım onu buzlukta bekletmekteki amaç sertleşsin ki kolay parçalansın kadayıf kavrulmamımş aldığımız için bütün bütün kalıyor sen elimde parçalarım yada keserim diyosan ki ben öyle yapıyorum buzluğa koymana gerek yok ;}

ayy canım çekti yine çekmese şaşardım yapıyım yine bugün :}

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr ayy bizde bugün sabahın 5 de ayaktaydık yavrucum en sonunda başardı kakasını yapmayı emiştik ve uyudu uyansın bir güzel banyo keyfi yapalım aslındaa hiç bi iş yapasım yokk cok iş vrr çamaşır günümm attım bir posta makinada yıkanıyorr birde canım cok sıkkın yarın iş başıı yapıcam nasıl ayrılıcam kızımdan ben yaaa düşündükçe aglayası geliyorrr off bu çalışan anneler nasıl çalışıyor acabaa durup durup kızımı kokluyorum yarın yanında olamıcam diyorumm oda anlyormu ne gözümn içine bakıyooo şeytan diyoo gitme işeee boş verr...

sorma canım ya bende şimdiden nasıl iş başı yapcağımı düşünüyorum birde bakıcı derdi var kime güvenip bırakıcam ben bebişimi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…