selam kızlar sabahtan beri geçmişe bakıyorum tabi bu arada bir yandan yemek yaptım bir yandan emreye yetişmeye çalışıyorum. sabah güzel uyudu şimdi koltuk tepesinde keyif yapıyor bizimki, yatağına koyunca basıyor yaygarayı.
canımçok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum yavruna
hahahaha benimki de sabah kollarımı kaka yaptı, eskiden sinirilenirdim artık gülüyorum. zaten alt değiştir üst değiştir temizlen diyene kadar bir sonraki beslenme saati geliyor uyutamadan
)) bir de ben mutfak önlüklerinden birini küçük beye ayırdım alt açarken takıyorum en azından tişörtlerin önlerindeki lekelerden kurtuldum. d vitamininden herhalde hiç çıkmıyor lekeler. tavsiye ederim mutfak önlüğü işe yarıyor canım.
uyanıkken sakin durduğu zamanlarda babası kucağında tutuyor ben kesiyorum tırnakları. henüz bir kaza yapmadım inş yapmam:))
ayy sakın uyandırma ne güzel uyuyan çocuk bulmuşsun tadını çıkar sen de uzan gözdecim. millet uykuya hasret sen uyandırayım diyorsun
bizim bebişin yatağının başında duruyor yatak odasında. sakıncalı mı bilmem ama bebeği boş bırakmak istemiyorum ben
kayınvalidemi gördüm bir an annende
)) bebeğin gazı var üsüttün, hapşurur üsüttün, burnu tıkanır üsüttün. bebek huysuzlanır bugün dışarı çıktın kesin ondandır üsüttün sen üsüttün
))
bırak nerde isterse uyusun, benimki de içerde koltukta keyif yapıyor. hiç uyumamasındansa bir yerde uyusun diyorum ben.