- 22 Temmuz 2010
- 617
- 3
- 96
bizde dr a gittik bugün
kıımın göbek deliği kanıyordu arada birde şişkinlik vardı dışa doğru çıkmıştı göbek bağının oldugu yer
dr bazı çocuklarda o bölgede et bölünür dedi
büyük boy kibrit gibi bişeyle yaktı orayı normal sürdü aslında bebek ağlamadı hissetmedi bile sanırım adı yakmakmış bu 2. yakışı geçen haftada yakmıştı tam geçmemiş haftaya salıya kontrol var
kızım 10 gündür yıkanmıyor kokacak yakında şimdide göbek deliğine su değdirmeden yıkayabilirsin dedi nasıl olacaksa???
cnm o yakma olayını bizim kızada yaptı doktor 2 kez.gümüş nitrat sürüyo kurutmak için adı yakmak sadece.Allaha şükür geçti.5.gün göbeği düştü ama o kalan parca ve yakma olayı yüzünden 12. gün yıkayabildik yavrumu.ama iyi yapmışız yakmakla çünkü kuzenimin kızının 10 aylık bebişi var hala göbek deliğinde akıntı oluyomus.doktor da demişti bize eger yakmazsak akıntı yapar uzun süre diye.inş gecer kısa zamanda sizinki de cnm
fatmacım bugun benim kızın göbeginde de pembe bişi vardı kan galiba kontrolumuz haftaya nitrat kalemiyle yakmış heralde sizinkini bunun için götursem mi acaba yarın aşıda bi gösteriim de ailehekimine de
ececim bızım durumumuzda 1 yasına kadar surer sonra gecer dedi ozamana kadar yedıklerıne ve gıydırdıklerıne dıkkat edıceksın dedı mesela cıkolata,yumurta,sut vb seyler yeme dedi,ılac verdı ben tam 4 doktor degıstırdım 3u cocuk doktoru 1 cıldıye kortızonlu ılac verdıler.az mıktarda kullandım bıde nemlendırıcı herseyını degıstırdık kullandıgımız sampuan deterjanlar bıde %100 paumuklu urunler aldık bence sende goster cnm bızımkıde basta putur puturdu ya ısılıktır yada egzaama olabılır.butun cocuklarda oluyomus hemen hemen.
arzuh bızde aynıyız ozenerek oda yaptık ustune bıde annem park besık aldık ama kızım hıcbırınde yatmıyo ustune bızım yatakda yatıyo
bizde dr a gittik bugün
kıımın göbek deliği kanıyordu arada birde şişkinlik vardı dışa doğru çıkmıştı göbek bağının oldugu yer
dr bazı çocuklarda o bölgede et bölünür dedi
büyük boy kibrit gibi bişeyle yaktı orayı normal sürdü aslında bebek ağlamadı hissetmedi bile sanırım adı yakmakmış bu 2. yakışı geçen haftada yakmıştı tam geçmemiş haftaya salıya kontrol var
kızım 10 gündür yıkanmıyor kokacak yakında şimdide göbek deliğine su değdirmeden yıkayabilirsin dedi nasıl olacaksa???
biraz önce tırnaklarını kestim ellerini ılık su ile yıkadım yüzünü boynunu kuruladım mis gibi oldu elibni emmedi ama benimki
iyi fikirmiş şenaycım
1-12 Ay Bebek Gelişimi
yada
Zamane Bebek - Ay Ay Bebek Gelişimi
olmalı canım
biz dün yaptırdık verem aşısını 11 nisanda da karma aşısı varmış. bizde ateş yapmadı rahattık yani...ben her ihtimale karşı paranox fitil koydum.
slmm arkadaşlar..
Bu tarifi kim vermişti hatırlamıyorum ama bişi sorcam.. Kadayıfları 2-3 saat dondurucuda bekletin yazıyor ya bu ne için ve gerekli mi? Bekletmeden yapsak nolur:))
sağol canım bizde cumaya randövü aldık aslında dikkatte ediyorum 2-3 kere çamaşırlarını durulatıyorum hatta enveyin bebe deterjanını kullanıyorum ama dediğin gibi olacağı varsa önüne geçilmiyor.bide ben tecrübeliyim ama ilk kızımda hiç böyle sorunlarla karşılaşmamıştık 2.kızım çok farklı herşeyiyle yeeniden herşeyi öğreniyorum sizlerle
Fatmacım geçmiş olsun, benim de oglum da olmuştu. Göbegi 12. gün düşmüştü yaklaşık 1 ay falan da göbekte sarı iltihap ve kan vardı. O zaman bize doktor antibiyotik merhem vermişti. Adı Fucidin. Hemen geçirmişti.
Biz Fucidini Kaan sünnet olana kadar kullandık. Tabi göbegine degil, pipisine :) O nedenle adını hiç unutmadım :)
Slm kızlar
Bebeklerinizin başı terliyomu
Emzirirken başi acayip terliyo oğluşumun kolum bile islaniyo ya sizde de var mı böyle bı durum?
kızlar kızımın ateşi 38 oldu calpol verdim gerçi dr 38,5 geçmeden verme demişti ama gece daha da artarsa diye verdim
gözdecim hemşire banada öyle demiştii ama ben kızın ağrısı vardı belli ateşi yoktu ama verdim...
fatmacım bugun benim kızın göbeginde de pembe bişi vardı kan galiba kontrolumuz haftaya nitrat kalemiyle yakmış heralde sizinkini bunun için götursem mi acaba yarın aşıda bi gösteriim de ailehekimine de
kızlar bebeğim satlerdir uyumadı ve hep ağlıyo..bir sıkıntısı var ama anlamadım...hiç böle ağlamamıştı..eliö ayağıma dolaştı..şimdi eşimin kucağında..kendimi çok çaresiz hissettim..karnı aç sanırım ama henüz süt falan yok..iki tane mama vardı onları yaptım..yemedi tükürdü... ben ne yedircem şimdi..pat diye sütüm de gelmez..((((((((((((((sütü en hızlı getiren şey ne..onu yiyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?