2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

cnm o yakma olayını bizim kızada yaptı doktor 2 kez.gümüş nitrat sürüyo kurutmak için adı yakmak sadece.Allaha şükür geçti.5.gün göbeği düştü ama o kalan parca ve yakma olayı yüzünden 12. gün yıkayabildik yavrumu.ama iyi yapmışız yakmakla çünkü kuzenimin kızının 10 aylık bebişi var hala göbek deliğinde akıntı oluyomus.doktor da demişti bize eger yakmazsak akıntı yapar uzun süre diye.inş gecer kısa zamanda sizinki de cnm

ay iyiyki yaktırmışız ozman
baya kötü akıyordu bizimki sarı renkli sıvı+kan karışımı
ben sanıyorumki göbek bağının kalıntısı
sanki ilk bebeğim gibi çok acemice davrandım 15 gündür götürmedim çocuğu ya
inşallah çabuk geçer canım sağol
sizede geçmiş olsun

fatmacım bugun benim kızın göbeginde de pembe bişi vardı kan galiba kontrolumuz haftaya nitrat kalemiyle yakmış heralde sizinkini bunun için götursem mi acaba yarın aşıda bi gösteriim de ailehekimine de

göster canım nolur nolmaz
bizimki artık bodyler falan kan oluyordu baya bayaa
ben normaldir geçer diye fazlaca bekledim şükür kötü bişey yokmuş ama olabilirdide
aslında küçük dediğimiz şeyleri bile ihmal etmemek lazım!

kıslar otri bebe aldım sizi dinledım bakalım becerebılıcekmıyım kuzumun burnundaki bocukleri almayı:26::26:

sağol canım bizde cumaya randövü aldık aslında dikkatte ediyorum 2-3 kere çamaşırlarını durulatıyorum hatta enveyin bebe deterjanını kullanıyorum ama dediğin gibi olacağı varsa önüne geçilmiyor.bide ben tecrübeliyim ama ilk kızımda hiç böyle sorunlarla karşılaşmamıştık 2.kızım çok farklı herşeyiyle yeeniden herşeyi öğreniyorum sizlerle

slmm arkadaşlar..
Bu tarifi kim vermişti hatırlamıyorum ama bişi sorcam.. Kadayıfları 2-3 saat dondurucuda bekletin yazıyor ya bu ne için ve gerekli mi? Bekletmeden yapsak nolur:))

Fatmacım geçmiş olsun, benim de oglum da olmuştu. Göbegi 12. gün düşmüştü yaklaşık 1 ay falan da göbekte sarı iltihap ve kan vardı. O zaman bize doktor antibiyotik merhem vermişti. Adı Fucidin. Hemen geçirmişti.

Biz Fucidini Kaan sünnet olana kadar kullandık. Tabi göbegine degil, pipisine :) O nedenle adını hiç unutmadım :)

biz dün yaptırdık verem aşısını 11 nisanda da karma aşısı varmış. bizde ateş yapmadı rahattık yani...ben her ihtimale karşı paranox fitil koydum.

Canım verem ve karmanın aynı gün olması gerekiyor.

Ayrıca ateş 38'i geçmediği sürece fitil vermeyin, şurup verin...

slmm arkadaşlar..
Bu tarifi kim vermişti hatırlamıyorum ama bişi sorcam.. Kadayıfları 2-3 saat dondurucuda bekletin yazıyor ya bu ne için ve gerekli mi? Bekletmeden yapsak nolur:))

BENDE YAPIYORUM benzer tarifi canım
ben dondurucuda falan bekletmiyorum elinle küçük parçalara ayır kavurması kolay olsun diye

aynen canım
bende 2. bebeğimde yeni şeyler öğreniyorum
demek seninde 2 kızın var:))
benimde

dr panikliyecek bişey yok dedi ama ana yüreği işte
bize sizin bişey sürmenize gerek yok dedi şimdilik bakalım

Son düzenleme:
Slm kızlar
Bebeklerinizin başı terliyomu
Emzirirken başi acayip terliyo oğluşumun kolum bile islaniyo ya sizde de var mı böyle bı durum?

Of ya iki çocugumda da kafa terlemesinden çekiyorum

Ama sadece kafa, vücutta bir şey yok. Oglum 5 yaşına girecek hala yattıgı ilk yarım saat kafa sırılsıklam.

Bebekken de emerken öyleydi. Asya da öyle. Oglum çok sık hasta olur bu terleme yüzünden. İnşallah kızım abisine çekmemiştir

kızlar kızımın ateşi 38 oldu calpol verdim gerçi dr 38,5 geçmeden verme demişti ama gece daha da artarsa diye verdim

bide kızlar saat 2 gibi süt sağmıştım dolaba koymuştum en üst rafa eşim şimdi poşet getirdi acaba buzluğa atsam olurmu şimdi

Gözdecim buzluğa koyabilirsin canım. Poşetin olmadığı durumlarda cam kavanozda da saklayabilirsin. Ben sütlerimi sağıp şu bebek için muhallabiler war ya küçük cam şişelerde onlarda saklıyordum. Oğlum çok az besleniyordu ilk doğduğunda sütüm ziyan olmasın die 10 ar cc koyup buzlukta biriktiriyordum.

kızlar yaa bebeğimin sarılığı vardı geçti çok şükür ama şimdide göbeği pırtlamıştı eskiden ıkınırken filan çıkıyodu ama şimdi baktımda baya pırtlamış araştırdımda şimdi göbek fıtığı galiba 1 yaşa kadar kendiliğinden geçer diyo internetten araştırdığım sitelerde dr a gidicez moralim bozuldu sizde de varmı böyle sıkıntı ne yapsam

kızlar bebeğim satlerdir uyumadı ve hep ağlıyo..bir sıkıntısı var ama anlamadım...hiç böle ağlamamıştı..eliö ayağıma dolaştı..şimdi eşimin kucağında..kendimi çok çaresiz hissettim..karnı aç sanırım ama henüz süt falan yok..iki tane mama vardı onları yaptım..yemedi tükürdü... ben ne yedircem şimdi..pat diye sütüm de gelmez..((((((((((((((sütü en hızlı getiren şey ne..onu yiyeyim..

fatmacım bugun benim kızın göbeginde de pembe bişi vardı kan galiba kontrolumuz haftaya nitrat kalemiyle yakmış heralde sizinkini bunun için götursem mi acaba yarın aşıda bi gösteriim de ailehekimine de

geçmiş olsun cnm bizimkindede göbek pıtlaması var çok cnm sıkıldı bugün banyo yaptırdıkta baktım baya çıkmış

selam kızlar uzun zamandır yazamıyorum anca bir kaç sayfa okuyup çıkıyorum oğluşum sağolsun :) çok fena yaa her gün ayrı bir sıpalık yapıyo çok uykusuzum dayanamıyorum artık annem gelsede oğluşa baksa bende uyusam azcık ahh ahh.. her sayfayı okuyup hepinizden haberdar olmak ve tecrübelerden faydalanmak istiyorum ama nerdee günlük giremediğim için sayfalar çok birikiyo böyle işte biz iyiyiz benim uykusuzluk sıkıntım haricinde problem yok sizleride bebişleride kocaman öpüyorum hadin ben kaçar

benimkide saat 9dan sonra bi haller olduu.ağladı durdu emmedi uyumadıı
belli gazı vardıı.çıkaramadı susmadıda
aldım kucağıma gittim mutfağa açtım aspiratörü esustu anında emzirdim orda bi güzell uyuduuu
yatağa koydm odadan çıktım ağlamaya başladı feryat figan.aldım kucağıma sırtını sıvazladım çok şükür gazı çıktı.sonra bidaaa mutfağa açtım aspiratörü kucağımda salladım 5 dakka olmadan uyudu koydum yatağına inşallah uyurrr.

canımm helva varsa helva yee.su iç bol boll bide varsa rezene çayı iç merak etme gelir o süt annem dağlardan taşlardan aşarda gelir der hep.öyle düşünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…