kızlar size bişi daha sorcam ben yine sağdım göğsümün birini ama şuanda poşet yok eşim akşama getircek şimdi buzdolabın en üst rafına koydum acaba akşam geldiğinde dondurucuya atsam olurmu ki[/QUOTE
Neye sütünü koyup buzdolabında bekletiyorsun canım? Eğer süt saklama poşetin yoksa ewde bulunan temiz cam kavanoza sütünü koy ve ağzını iice kapatıp dondurucaya koyabilirsin.. Sağdığın sütü bebeğine biberonla içir bence. Donmuş sütleri eğer aciliyeti yoksa dondurucudan çıkarıp oda sıcaklığında kendi kendine erimesi bekle. Acil erisin istiyorsan sıcak su içine ama çok sıcak olmamalı koyup elinle sürekli çewirerek eritebilirsin. Sakın soğuk die ısıtma. Sıcak süt zaten mide bulantısı yapar bebeklerde.
canım valla ilk defa sağsım lansinohun poşeti vardı 1 tane ona koydum gece sağdığımı buzluğa attım şimdi sağdığımı biberonun ağzını kapadım buzdolabının en üst rafına koydum eşim akşama getrcek poşetlerden ama o zamana kadar dolapta dursa sonra dondurucuya koysam olurmuki yada onu içireyim ben bugün en iyisi
selam hanımlar verem aşısı yaptıran oldu mu..biz yaptırdık bugün 3 tane aşı yapıldı..2 tane bacaktan bi omuzdan..
10 buçuktan 2 ye kadar uyudu..bi uyandı çığlık çığlığa ağlıyor...ağrı falan mı yapıyor acaba??
aynen canım bizde bugün aşı olduk ordan çıkmadan bi uyudu 10 gibi 2 de kalktı ööle çığlık çığlığa bağırması oldu bizimde ama dikkat ettim bacağını hareket ettirince oldu şimdi yine uyudu acaba uykumu yapıyo bu aşılar.bu arada drumuz bize 38,5 üstüne çıkmadıkça ilaç verme dedi bağışıklık sistemi güçlensin diye yapılıyo bu aşılar sen müdahale edersen nasıl güçlenir dedi
kızlar yatak odasında kuran bulundurmak sakıncalımı?
bizim hep var canım ne gibi bi sakıncası olur ki umayın başucunada koyduk benimkinede koymuştu kv hastaneden çıkınca benimkini kaldırdık ama umayınki hala duruyo
kızlar bende bişi sorucam
benim iki gündür ara ara göğsüm sızlıyo.yani içinden sanki iğne batırıyolar cızz ediyoo geçiyoo
sizdede olan varmı böylebişi.neden olur acaba.
anneme sorsanız üşütmüşün diyo.gerçi o herşeye üşütmüşün diyo başım ağrısa göğsüm ağrısa karnım ağrısa hatta mete ağlasa burnu tıkansa ben üşüttüğüm için oluyo
ayy bu anneler benim annemde hemen herşeye üşütmüşsünüdür der:))