• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

elini ağzına sokmaya çalışıyor tek parmağı giriyo hızla çekiyo ayy yırtcak bu çocuk ağzınııı

canım benim yaa çok tatlı bunlar şekerim. ben 10 günlük lousaydım yanlız kalmaya başladım insan tek başına kalınca daha ii tanıyor yavrusunu inan bana daha düzenli özverili oluyorsun çünkü güvenecek kimsen yok (en azından akşam babası gelene kadar:) )) benimde şehzadem 2 aylık bizimkide öyle göze, burnuna, kulağına neresi gelirse sokuyo parmağını kuşum. allahım ömür versin sağlık versin hepimizin yavruusna

kızlar size bişi daha sorcam ben yine sağdım göğsümün birini ama şuanda poşet yok eşim akşama getircek şimdi buzdolabın en üst rafına koydum acaba akşam geldiğinde dondurucuya atsam olurmu ki[/QUOTE

Neye sütünü koyup buzdolabında bekletiyorsun canım? Eğer süt saklama poşetin yoksa ewde bulunan temiz cam kavanoza sütünü koy ve ağzını iice kapatıp dondurucaya koyabilirsin.. Sağdığın sütü bebeğine biberonla içir bence. Donmuş sütleri eğer aciliyeti yoksa dondurucudan çıkarıp oda sıcaklığında kendi kendine erimesi bekle. Acil erisin istiyorsan sıcak su içine ama çok sıcak olmamalı koyup elinle sürekli çewirerek eritebilirsin. Sakın soğuk die ısıtma. Sıcak süt zaten mide bulantısı yapar bebeklerde.

Fatma fotoyu yükleyemiyorum buraya:(( faceten yüklesem salakça olur die yüklemedimm. Aynı kola takılan serum gibi düşün cam değil poşet içinde :) foto makinamı eşim getirmiş hemen çektim ama yükleyemedim.

ya kızlar bişi sorayım benim oğlum 2 aylık gece 10 yada 11 gibi gece uykusuna yatıyor 4 yada 5 saat aralıksız uyuyor bu arada beslemiyorum uyanmıyor çünkü ama sonra emziriyorum ardından da mama veriyorum (sütüm yetersiz) uyuyor ama fıkır fıkır kıpır kıpır bir türlü dalıp uyumuyor böylece sabahı yapıyoruz ben yatağının başında sallıyorum çünkü uyandırıyor sallamasamsam kendini. yani gecenin 3ünde yada 4ünden sabah kadar ben uyumuyorum paşam kendi uyuyor ama:) ne uyursam o 4-5 saatte işte... benim durumd aolanlar var mı ?

ben gidip temzlik yapiciim sanırım:32:uygar da sızdı zaten:1:
inş. hemen uyanmaz da bitirebilirim

ancak 2 kapı silebildim mete bey uyandı yatağında sesler çıkarıyo almadım inşallah bidaha dalar ama hiç uyuyacak göz yok ağlamıyo gerçi dursun orda

şimdi gittim baktımda uyumuşşş :)))

Son düzenleme:
selam hanımlar verem aşısı yaptıran oldu mu..biz yaptırdık bugün 3 tane aşı yapıldı..2 tane bacaktan bi omuzdan..

10 buçuktan 2 ye kadar uyudu..bi uyandı çığlık çığlığa ağlıyor...ağrı falan mı yapıyor acaba??

ya kızlar bişi sorayım benim oğlum 2 aylık gece 10 yada 11 gibi gece uykusuna yatıyor 4 yada 5 saat aralıksız uyuyor bu arada beslemiyorum uyanmıyor çünkü ama sonra emziriyorum ardından da mama veriyorum (sütüm yetersiz) uyuyor ama fıkır fıkır kıpır kıpır bir türlü dalıp uyumuyor böylece sabahı yapıyoruz ben yatağının başında sallıyorum çünkü uyandırıyor sallamasamsam kendini. yani gecenin 3ünde yada 4ünden sabah kadar ben uyumuyorum paşam kendi uyuyor ama:) ne uyursam o 4-5 saatte işte... benim durumd aolanlar var mı ?

benimkide 12 gibi uyuyoo oda zorlaaa

karnı tok olduğu için 4 e kadar falan uyuyo kaldırmıyorum emziriyorum 4 buçuğu buluyo uyuması sonra 6 da kalkıyo sonra 7de falan 6dan sonra dediğin gibi parça parça uyuyoo

canım benimki de 6da ööle oluyo uykusunu almış kalkmış oluyo 7.30-8 gibi uyuyo tekrar daha geç yatırsan belki işe yarar

selam hanımlar verem aşısı yaptıran oldu mu..biz yaptırdık bugün 3 tane aşı yapıldı..2 tane bacaktan bi omuzdan..

10 buçuktan 2 ye kadar uyudu..bi uyandı çığlık çığlığa ağlıyor...ağrı falan mı yapıyor acaba??

canım ateş ve huzursuzluk yapıyomuş calpol (ateş düşürücü-agrı kesici) verebilirsin biz yarın yaptırcaz bakalım :18:

kızlar bende bişi sorucam

benim iki gündür ara ara göğsüm sızlıyo.yani içinden sanki iğne batırıyolar cızz ediyoo geçiyoo
sizdede olan varmı böylebişi.neden olur acaba.

anneme sorsanız üşütmüşün diyo.gerçi o herşeye üşütmüşün diyo başım ağrısa göğsüm ağrısa karnım ağrısa hatta mete ağlasa burnu tıkansa ben üşüttüğüm için oluyo :37:

benim iki gündür ara ara göğsüm sızlıyo.yani içinden sanki iğne batırıyolar cızz ediyoo geçiyoo

anneme sorsanız üşütmüşün diyo.gerçi o herşeye üşütmüşün diyo başım ağrısa göğsüm ağrısa karnım ağrısa hatta mete ağlasa burnu tıkansa ben üşüttüğüm için oluyo :37:

:60: ayy seda alemsin
oluyo canım geçende burda sorulmuştu oluyomuş çogu kişide dolu mu göğüslerin? bende dolu olunca oluyo

:1:

şşşttt deme öyle gelmiim oraya annem de hep yle diodu bana üşütüyorsun hırka giy yelek giy öyle balkona çıkma vs vs şimdi bıraktı beni gitti nasıl zoruma gidiyo keşke öyle desede hep yanımda olsa :}

göğsüm benimde bazen oluyor bi dolu olduğunda bi de annem şey diyo o da başkalarından duymuş bebek acıkınca annenin göğsü sızlarmış hurafedir kesin de söyliyim dedim :}

Benimde oluyo canım ya dün gece o kadar çok sizliyoduki uyuyamadim ya.böyle içten ice sızım sızım sizlayip duruyo.

şşşttt deme öyle gelmiim oraya annem de hep yle diodu bana üşütüyorsun hırka giy yelek giy öyle balkona çıkma vs vs şimdi bıraktı beni gitti nasıl zoruma gidiyo keşke öyle desede hep yanımda olsa :}

göğsüm benimde bazen oluyor bi dolu olduğunda bi de annem şey diyo o da başkalarından duymuş bebek acıkınca annenin göğsü sızlarmış hurafedir kesin de söyliyim dedim :}

Benim genelde emzirdikten sonra basliyo kesin hurafedir.

dolu olunca farklı ağrıyo bu sızlama gibi belkide tam boşalmıyo ondan olabilir dediğiniz gibi

kız ben bişi demiyorum desin annem artık alıştım zaten valla gitmesini hiç istemiyorum yaaaa

dün ıspnak pişirdim güya salça koymayı unutmuşum sonradan ekledim pişirdim.yedikk falann aradan 1 saat geçt annem sen ıspanağa pirinç koydunmu dedi aaaaa dedimm koymadımm unutmuşumm annemde ya 1 saattir düşünüyorum bu ıspanağın nesi eksik diye diyo:37:

sonra kayısı kurusu koymuş komposto yapmaya kokusu çıkmıştı bizde eşimle perde asıyoruz annem bi koştuu meğer pişmişte yanmışş tutuşmuşş :27: tencere kapkara olmuşş

bende burayı okuyodum geçmişi kızlar iş yapaamamaktan 2 saatte yemek pişirmekten falan bahsediyolardı annemde biz 3 kişi bi yemeği beceremedik senin kızlar yine iyi diyorr valla çok güldük akşam yaaa 3 kişi herşeyi karıştırıyoruz ben yalnız kalınca napcam hiç bilmiyorum :9:

kızlar size bişi daha sorcam ben yine sağdım göğsümün birini ama şuanda poşet yok eşim akşama getircek şimdi buzdolabın en üst rafına koydum acaba akşam geldiğinde dondurucuya atsam olurmu ki[/QUOTE

Neye sütünü koyup buzdolabında bekletiyorsun canım? Eğer süt saklama poşetin yoksa ewde bulunan temiz cam kavanoza sütünü koy ve ağzını iice kapatıp dondurucaya koyabilirsin.. Sağdığın sütü bebeğine biberonla içir bence. Donmuş sütleri eğer aciliyeti yoksa dondurucudan çıkarıp oda sıcaklığında kendi kendine erimesi bekle. Acil erisin istiyorsan sıcak su içine ama çok sıcak olmamalı koyup elinle sürekli çewirerek eritebilirsin. Sakın soğuk die ısıtma. Sıcak süt zaten mide bulantısı yapar bebeklerde.

canım valla ilk defa sağsım lansinohun poşeti vardı 1 tane ona koydum gece sağdığımı buzluğa attım şimdi sağdığımı biberonun ağzını kapadım buzdolabının en üst rafına koydum eşim akşama getrcek poşetlerden ama o zamana kadar dolapta dursa sonra dondurucuya koysam olurmuki yada onu içireyim ben bugün en iyisi

aynen canım bizde bugün aşı olduk ordan çıkmadan bi uyudu 10 gibi 2 de kalktı ööle çığlık çığlığa bağırması oldu bizimde ama dikkat ettim bacağını hareket ettirince oldu şimdi yine uyudu acaba uykumu yapıyo bu aşılar.bu arada drumuz bize 38,5 üstüne çıkmadıkça ilaç verme dedi bağışıklık sistemi güçlensin diye yapılıyo bu aşılar sen müdahale edersen nasıl güçlenir dedi

kızlar yatak odasında kuran bulundurmak sakıncalımı?

bizim hep var canım ne gibi bi sakıncası olur ki umayın başucunada koyduk benimkinede koymuştu kv hastaneden çıkınca benimkini kaldırdık ama umayınki hala duruyo

ayy bu anneler benim annemde hemen herşeye üşütmüşsünüdür der:))

ay bıtanede bende var hatta annem yanımda onada okudum yazdıgını beraber gulduk ilahi:52::52:

1986 canım yemediyse zorlama yediğiniz mama gaz yapıyorsa ona çözüm bul istersen

SEVİM canım ben yazdım ama çaresiz kalınca ben de vermek zorunda kalıyorum çünkü ne yapsam oğlum gece uyumuyor sadece etkisi uzun sürüyor sanırım uykusu gece 4 gibi başlayım anca ertesi gün 6 ya kadar devam ediyor.gündüz uyumuş oluyor uyuyunca da gece uyumuyor ne yapsam da uyanmıyor.
TOMBİ canım geçmiş olsun bizim değil ama teyzemin torunu oldu kızların enfeksiyon kapma ihtimali daha yüksekmiş biraz uzun sürüyor iyleşmesi ama iyleşiyor korkma sadece bezini çok sık değiştir ve hijyene önem ver dr öyle demişti teyzemlere

canım valla ilk defa sağsım lansinohun poşeti vardı 1 tane ona koydum gece sağdığımı buzluğa attım şimdi sağdığımı biberonun ağzını kapadım buzdolabının en üst rafına koydum eşim akşama getrcek poşetlerden ama o zamana kadar dolapta dursa sonra dondurucuya koysam olurmuki yada onu içireyim ben bugün en iyisi

aynen canım bizde bugün aşı olduk ordan çıkmadan bi uyudu 10 gibi 2 de kalktı ööle çığlık çığlığa bağırması oldu bizimde ama dikkat ettim bacağını hareket ettirince oldu şimdi yine uyudu acaba uykumu yapıyo bu aşılar.bu arada drumuz bize 38,5 üstüne çıkmadıkça ilaç verme dedi bağışıklık sistemi güçlensin diye yapılıyo bu aşılar sen müdahale edersen nasıl güçlenir dedi

bizim hep var canım ne gibi bi sakıncası olur ki umayın başucunada koyduk benimkinede koymuştu kv hastaneden çıkınca benimkini kaldırdık ama umayınki hala duruyo

ayy bu anneler benim annemde hemen herşeye üşütmüşsünüdür der:))

anneler bitaneee hepsinin ellerinden öpüyorum mervesk annene selalarımı söyle olurmu :34:

ayy ama bazen hakkaten üşütecek gibi oluyorum ama kafayıı :27:

Back