- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
ya kızlar one ya agızla cekılen ben hıc onu duymamıstım burda ammada sey ogrenıyorum sızlerden ya..bende burun aspıratoru var pompa gıbı onla cekıyorum ama benım oglumunda cok tıkanıyo hırıl hırıl yavrumun nefesı.ama ben gerılerının nasıl temızlencenı bılmıyordum..ama onla cekmeye korkarım ben bırsey olursa dıye
ay canım ne ıyı etmıssın ...bende hala gommedım ama nereye gomcemı bılmıyorum ...valla aklımdan da tamamen cıkmıs yanı.kac aylık oldu ya hala gomucem :))ayyy çok mutluyum.ben oğlanın göbeğini atmamıştım belki aklıma daha iyi bi yer gelir die.mekkeye gitsin çok istemiştim ama bizim ailede malesef giden olmadı bu dönemde,, bizim üst kattaki kömşu geldi akşam umreye gidiyorum senide görmek istedim dedi gitti neyse az önce evde otururken aklıma geldi gitmişlerdir die üzüldüm kızına sordum gece gidecekler evdeler dedi hemen verdim oraya gömsün die nasipten ötesi olmuyo çok sevindim
canım bana doktor önerdi,
bende önce nasıl olur diyodum onun içinde filtre var sünger var ağzına gelme imkanı yok yanii
gerilerdekini çok güzel çekiyo şimdi, yine yaptım epey çıkt temizlendi rahat nefes alıyoo acımaz korkma ama biraz korkuyo tabi baırıyoo çünkü kıpırdamaın diyeellerini kafasını tutuyorum ona sinirleniyo
eğer kuruysa burnu serum fizyolojik damlatsonra çek
ay canım ne ıyı etmıssın ...bende hala gommedım ama nereye gomcemı bılmıyorum ...valla aklımdan da tamamen cıkmıs yanı.kac aylık oldu ya hala gomucem :))
tamam canım sagol eczanedenmı alıcam onu adıne tam olarak
tünaydınlar mı desem acaba öğlen olmuşş :26:
dünkü stresli maceramızdan sonra kızımla 11e kadar uyumuşuz ohhhonu yine uyuttum kahvaltımı size bakarak yapıyorum
sedadan haber yok mu hala? ben çok geçmişe bakamıyorum da gece rüyamda gördüm hatta sedayı metehan kocaman olmuştu 3 yaşında gibi hayırolsun
yahu bu nasıl iş,kızım resmen televizyon izliyo,babasının elinde dikmiş gözlerini plazma tv ye dakikalardır garip garip izliyor,demekki şimdiden aksiyon filimlerine meraklı kızım hehheh:)
ben de yapmazsa açmıyorum cnm,altını temzlerken uykusu dağılıyo çnkü.
bu arada uygar btn gn uyudu,gece ayvaları yedim ki ne yedim...
iş yapayım desem sular da yoktu,uyuz oldum ya offff ne gıcık gün.
bu arada arabanın itme kolunun yönünü değiştirebildm sonunda, kocam yanlış takmış itme kolunu ondan olmuomş
bu arada biz hala açılış maçılış yapmadık,zaten ben çok huysuzum bu ara,isteksizim de...
ama kendme çeki düzen vermeliyim bi an önce koca milleti ihmale gelmezzzz
Ben çok memnunum bakınca burnunda bişi yok tokayla falan temizliyodum önce ama hırıldıyodu yine meğerse daha gerilerdeymişş
hüüpp diye çekme kısa kısa hüp hüp hüp diye çek
kızlar bıde benım oğluş emziği düşünce artık aglamıyo...yedek emzık olarak ellerını kullanıyo:))) ben gorene kadar elını emıyo sıpacık alışmaz ınsallah
ayyy çok mutluyum.ben oğlanın göbeğini atmamıştım belki aklıma daha iyi bi yer gelir die.mekkeye gitsin çok istemiştim ama bizim ailede malesef giden olmadı bu dönemde,, bizim üst kattaki kömşu geldi akşam umreye gidiyorum senide görmek istedim dedi gitti neyse az önce evde otururken aklıma geldi gitmişlerdir die üzüldüm kızına sordum gece gidecekler evdeler dedi hemen verdim oraya gömsün die nasipten ötesi olmuyo çok sevindim
fatmacım temizliyorum zaten burnunıu o otri bebe çok iyii ama tam bitmiyo bi kaç saat sonra bidaha oluyooo :59:
bizim göbeğimizde duruyoo odtü ye gömücektim aslında ama kuzen amerikada master yapıo oraya götüreyim ünv. ye gömeyim dedi ama orasıda çok uzakk bilemedim
otri bebe diye satılıyoo 15 lira canım
kızlar bıde benım oğluş emziği düşünce artık aglamıyo...yedek emzık olarak ellerını kullanıyo:))) ben gorene kadar elını emıyo sıpacık alışmaz ınsallah
yahu bu nasıl iş,kızım resmen televizyon izliyo,babasının elinde dikmiş gözlerini plazma tv ye dakikalardır garip garip izliyor,demekki şimdiden aksiyon filimlerine meraklı kızım hehheh:)
ellerini 2 aylıkken emmeye baslar cocuklar canım genelde kendi vucudlarını tanıyorlar ellerini tanıyor suan o nedenle agzında emiyor cekme elini doktorumuz öyle dedi bize sanırım burda bi arkadas daha yazmıstı onada cekme demiş.daha ilerleyen zamanlarda ayaklarını götüreceklermiş agızlarına ayaklarnı tanımak için
slm kızlar...oto koltuğu alcz... ana kucağı olarak da kullanılandan..ama hangi marka kullanışlı pek bilmiyom..hangi marka kullanışlı olur..fikir verir misiniiz
bizim göbeğimizde duruyoo odtü ye gömücektim aslında ama kuzen amerikada master yapıo oraya götüreyim ünv. ye gömeyim dedi ama orasıda çok uzakk bilemedim
otri bebe diye satılıyoo 15 lira canım
ayy hayırdır inşallahhh.geldim geldim canımm bilgisayar bozulmuştu anca yapıldı
ayy beimkide izliyoo öyle dikkatli bakıyokii seyretmesin istiyorum ama bakıyoo napiimm hatta göremiyosa kafasını iyice çeviryooo
bide benimki sürekli yukarılara baıyo kafasürekli havada boynu ağrıyacak diyorum.öyleee çeviriyo kafasını süreki tepelere bakıyoo
ellerini 2 aylıkken emmeye baslar cocuklar canım genelde kendi vucudlarını tanıyorlar ellerini tanıyor suan o nedenle agzında emiyor cekme elini doktorumuz öyle dedi bize sanırım burda bi arkadas daha yazmıstı onada cekme demiş.daha ilerleyen zamanlarda ayaklarını götüreceklermiş agızlarına ayaklarnı tanımak için
evet canım ağızdan damla şeklinde hangş markayı sipariş verdin? 2 marka varmış biri 2 doz biri 3 dozmuş belki fiyatı da farkediyordur..
Aile Hekimin yapmanı önerdi mi rota virüü aşısını,bizimki gereksiz dedi de
kızlar ya ben ayva kompostosu yapıcam nasıl yapılyor bılen varsa tarıf edebılırmı once ayvalar pısıcek oylemı sekeını atıcam
gece bebeklerin altını açıyor musunuz? ben her emzirmede açıyorum gece gündüz farketmeden. az önce arkadaşım ben gece hiç alt açmaya alıştırmadım dedi, sizde durum nasıl?
fatmacım temizliyorum zaten burnunıu o otri bebe çok iyii ama tam bitmiyo bi kaç saat sonra bidaha oluyooo :59:
AYVA KOMPOSTOSU - lezzetler.com Yemek Tarifleri
yazmaya üşendim ama burdakinin aynısını yapıyorum ben
ben beceremiyorum otriyi seda ya, birşey gelmiyor ama dolu burnu peceteyle falan çıkarıyorum. var mı bunun bi püf noktası?
ya kızlar one ya agızla cekılen ben hıc onu duymamıstım burda ammada sey ogrenıyorum sızlerden ya..bende burun aspıratoru var pompa gıbı onla cekıyorum ama benım oglumunda cok tıkanıyo hırıl hırıl yavrumun nefesı.ama ben gerılerının nasıl temızlencenı bılmıyordum..ama onla cekmeye korkarım ben bırsey olursa dıye
MANİKK canım biz aptamil 1 i kullandık çok gaz yaptı dikkat et.aptamilin sitesinden mama çeşitlerine bak uygun olanı seç.tabi dr una da sor.bize milumil yada conformil (aptamilin)alın dedi.conformil daha az gaz yaptığı için onu aldık.
HÜZÜNÇİÇEĞİ sana da geçmiş olsun
CNNP sağol canım bebeklerle anca yazıyoruz
EMELMUHAMMED nazardan lolabilir canım.evden çıkmadan ben her zaman felek nas ve ayetel kürsi okuyorum bebeişime dene sende.
DİLLERİM LAL hoşgeldin canım
BUSEMM zor valla bizde 2 gün yoğun bakımda yattık seni anlayabiliyorum
GÖZDE canım kolay gelsin bebekle zor oluyor
FUFUKA canım biz ana dizi aldık bir bak işine yarar bence ben de çok sallıyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?