2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım bana doktor önerdi,
bende önce nasıl olur diyodum onun içinde filtre var sünger var ağzına gelme imkanı yok yanii
gerilerdekini çok güzel çekiyo şimdi, yine yaptım epey çıkt temizlendi rahat nefes alıyoo acımaz korkma ama biraz korkuyo tabi baırıyoo çünkü kıpırdamaın diyeellerini kafasını tutuyorum ona sinirleniyo
eğer kuruysa burnu serum fizyolojik damlatsonra çek

ay canım ne ıyı etmıssın ...bende hala gommedım ama nereye gomcemı bılmıyorum ...valla aklımdan da tamamen cıkmıs yanı.kac aylık oldu ya hala gomucem :))

tamam canım sagol eczanedenmı alıcam onu adıne tam olarak

bizim göbeğimizde duruyoo odtü ye gömücektim aslında ama kuzen amerikada master yapıo oraya götüreyim ünv. ye gömeyim dedi ama orasıda çok uzakk bilemedim

otri bebe diye satılıyoo 15 lira canım

ayy hayırdır inşallahhh.geldim geldim canımm bilgisayar bozulmuştu anca yapıldı
yahu bu nasıl iş,kızım resmen televizyon izliyo,babasının elinde dikmiş gözlerini plazma tv ye dakikalardır garip garip izliyor,demekki şimdiden aksiyon filimlerine meraklı kızım hehheh:)

ayy beimkide izliyoo öyle dikkatli bakıyokii seyretmesin istiyorum ama bakıyoo napiimm hatta göremiyosa kafasını iyice çeviryooo

bide benimki sürekli yukarılara baıyo kafasürekli havada boynu ağrıyacak diyorum.öyleee çeviriyo kafasını süreki tepelere bakıyoo

sizin açılış belli canım kocan boşunamı aldı tatili sana

Ben çok memnunum bakınca burnunda bişi yok tokayla falan temizliyodum önce ama hırıldıyodu yine meğerse daha gerilerdeymişş

hüüpp diye çekme kısa kısa hüp hüp hüp diye çek

işte burnuna az süt sık yumuşasın hepsi geliverir ozman

kızlar bıde benım oğluş emziği düşünce artık aglamıyo...yedek emzık olarak ellerını kullanıyo:))) ben gorene kadar elını emıyo sıpacık alışmaz ınsallah

ayy şapur şupur ammada güzel ses çıkarır şimdi o

ayyy ne güzel
benim kızınkide mekkede annemler umreye gittiler gecen ay onlar götürdüler

fatmacım temizliyorum zaten burnunıu o otri bebe çok iyii ama tam bitmiyo bi kaç saat sonra bidaha oluyooo :59:

işte ne zaman doluyosa hep çek canım sen açık olsun burnusu

bizim göbeğimizde duruyoo odtü ye gömücektim aslında ama kuzen amerikada master yapıo oraya götüreyim ünv. ye gömeyim dedi ama orasıda çok uzakk bilemedim

eylülünkide abd de kentucky üniversitesinde gömüldü

kızlar bıde benım oğluş emziği düşünce artık aglamıyo...yedek emzık olarak ellerını kullanıyo:))) ben gorene kadar elını emıyo sıpacık alışmaz ınsallah

ellerini 2 aylıkken emmeye baslar cocuklar canım genelde kendi vucudlarını tanıyorlar ellerini tanıyor suan o nedenle agzında emiyor cekme elini doktorumuz öyle dedi bize sanırım burda bi arkadas daha yazmıstı onada cekme demiş.daha ilerleyen zamanlarda ayaklarını götüreceklermiş agızlarına ayaklarnı tanımak için

yahu bu nasıl iş,kızım resmen televizyon izliyo,babasının elinde dikmiş gözlerini plazma tv ye dakikalardır garip garip izliyor,demekki şimdiden aksiyon filimlerine meraklı kızım hehheh:)

aynen tv karşısında bi tek sakinleşio bıdığımız

slm kızlar...oto koltuğu alcz... ana kucağı olarak da kullanılandan..ama hangi marka kullanışlı pek bilmiyom..hangi marka kullanışlı olur..fikir verir misiniiz

ben bayılıyorum elini emmesine ama buz gibi oluo sonra hasta olcak die korkuom

slm kızlar...oto koltuğu alcz... ana kucağı olarak da kullanılandan..ama hangi marka kullanışlı pek bilmiyom..hangi marka kullanışlı olur..fikir verir misiniiz

crystal baby ninki var bende kullanışlı bence hatta şimdiye kadar hep içinde uyutuyorum oğlumu çok sevio

Son düzenleme:

ay sagol canım hemen alıyım barı :))) yavrumun hırıltıları gecsın

ay canım aynı benımkıde oyle tv karsında ole bır bakıyokısankı anlıyo :))

yaaa bende emmesın dıye habure kosuyorum agzına alınca bırakayım emsın o zaman hem emzık düşünce aglamaz daha ıyı olur

kızlar ya ben ayva kompostosu yapıcam nasıl yapılyor bılen varsa tarıf edebılırmı once ayvalar pısıcek oylemı sekeını atıcam

bende yaptırmamaya karar verdim bugün ilerde parkinson hast. olma riski varmışş

gece bebeklerin altını açıyor musunuz? ben her emzirmede açıyorum gece gündüz farketmeden. az önce arkadaşım ben gece hiç alt açmaya alıştırmadım dedi, sizde durum nasıl?

ben önceden açıyordum canım ama bayadır alıştırdım açmıyorum çok şükür pişikte olmuyor zaten bayadır geceleri kakada yapıyor sadece çiş yapıyor

fatmacım temizliyorum zaten burnunıu o otri bebe çok iyii ama tam bitmiyo bi kaç saat sonra bidaha oluyooo :59:

canım bende denedim sütümü akıttım burnuna benim kızımda grip olmuştu bendede var otri bebeden çok kullandım snra burnu tahriş oldu kanadı biraz ebeye sordum hemen tahrişten olmuştur dedi.ama sütümü akıttıktan sonra düzeldi kızım

ben beceremiyorum otriyi seda ya, birşey gelmiyor ama dolu burnu peceteyle falan çıkarıyorum. var mı bunun bi püf noktası?

canım çok iyi çekmen lazım benim eşimde beceremiyor birtek ben yapabiliyorum bir ara girp oldugunda çok kullandıgımdan gögsümde agrı olmaya başlamıştı çok kuvvetli çekmem gerekiyordu çünkü tam çıkmadan bırakırsam kızım tekrar geri içine çekiyordu

canım korkma birşey olmuyor ama benim kızım beni kızdırmak için yarıda bırakırsam çekmeyi hemen geir çekiyor sümüğü o yüzden kuvvetli çekiyorum çok şükür birşey olmuyor

canım conformil in tadı kötü diye duymuştum bazı bebekler içmiyormuş sence nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…