2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben artık spora başlıyacam doktorum korseyle yaparsın demişti ..nasıl bir şey kullanmalıyım öneriniz var mı ...

canım ben maydonozun sütü azlattıgını bılıyorum yanlış yazdın heralde yada ben yanlış bılıyorum.bende ılave edeyım ;

kerevız salatasıburdan bır arkadas onermıstı)
tarhana corbası(burdan bır arkadas onermıstı)
kokoreç( bunu kendım denedım acayıp işe yaradı)
dereotlu yogurt
börülce salatası
süt

merhaba güzel anneler..kızım 8 de kalktı..kolarımda salla salla anca uyudu..buna bir çözüm yok mu..
ayakta sallamaya mı alıştırmalı yoksa sallanan birşeyler mi almalı beşik dışında tabi....
canım ana dizi alsana sen arkadasımın da bebegı var sallamadan asla durmuyo ona koyuyo orda sallaıyo aynı anne ayagında sallanıyormus gıbı oluyo

kızlar ya ben bu anne sütü olayını çok mu abartıyorum bılmıyorum hanı süreklı yazıyorum buraya kabak tadı verdım bılıyorum ama napım ( dun aksama kadar sutumu sagıp bırıktırdım gunde ne kadar oluyor dıye((( tam bır hayal kırıklıgı ( tum gun sadece 60 cc sutum oldu ..neden artmıyo benım sutum ya neden((

Son düzenleme:
kızlar ben artık spora başlıyacam doktorum korseyle yaparsın demişti ..nasıl bir şey kullanmalıyım öneriniz var mı ...

bende şöyle bişey var canım hem göbek hem bel hem basen hem kalça toparlayıcı

bir de sadece cırt cırtlı göbek korsesi var ilk başta onu kullandım göbeğim onun sayesinde indi valla..

Kızlar büyük marketlerin çoğunda şuan indirim var bebek ürünlerinde migrosda da aptamil mamalarında falan var kampanya.. ama 1 numaralı mamalar kampanyaya dahil değil galiba..

Son düzenleme:
canım biraz da beyinde bitiyor bence azdı azalacaktı derken hormonları tetikliyoruz.kendini biraz rahat bırak benim geçen gece öyle oldu kızım durmadı hiç uyumadı sütüm az doymuyor ondan uyumuyor dedim kendi kendime stres yaptım iyice azaldı yok yani kesildi zannettim o kadar üzüldüm ki anlatamam eşim dedi sütten değil bak karnına dolu felan teselli etmeye çalıştı ama nafile bebek ağladıkça ben yemek yiyemedim ben yemedikçe sütüm olmadı üzüldükçe neyse eşim bir şey hazırladı ıhlamur felan ..sabaha doğru rahatladım biraz iki gündür geri artıyor sütüm ....çok şükür :))
canım ben de okumuştum maydonozun sütü azaltığını yanlış hatırlamıyorsam .tarhana çorbasını ben öneridm cnım hala tek geçerim.ben de ekleyim
ıhlamur
ısırgan çayı

sezeryan korsesi diye birşeyden bahsetmişlerdi canım yarım dediğiğn ondan mı senin ?

evet marketlerde bebek ürünleri indirimde mesela çağdaş markette 2li ultra prima bebek bezi 11 lira eşim bakacaktıedir ne değildir diye bugün tam bilmiyorum kaç numarası olduğunu

yaa kızlar bişi sorcamm benim oğlanın burnu tıkanıyoo böyle hırıl hırıl genzine falan akıyoo midesi bulanıyo nefes alamıyoo

korktum hastamı olduy diye doktora gittik ciğerlerini dinledi kulaklarına bile baktıyok bişiyi dedi havadan nemden tıkanıyodur dedi

serum fizyolojik aldım kesmedi gittim otri bebe var hani hortum var ağzınla çekiyosun burnundakileri o epey işe yaradı burnunu temizliyo epey bişi çıkıyoo

ama yine ouyo tam geçmiyo kalorifer ıslak havlular koydum nem cihazını çalıştırıyorum falan.

daha ne yapabilirim bilmiyorumm yazık tıkanıyoo yaaa
.

kesinlikle katılıyorum kafada bitiyor

benimde bi ara çok ağlıyodu sütümyetmiyıo diye düşündüm mama verdim süt iyice gitti akşam saatlerinde azaldı ay doyuraıyorum diye düşnmekten iyice gitti

sonra baktım oacak gibi diil kafamdan attım çok şükür şmdi arttı
bol yeşillik yiyorum bulgur ompostoiçiyorum
fayrouz içtim am sanırım o gaz yaptıı

bende yanma değilde acı oldu biraz
yanma varsa sistit olmayasın?

Canım acı oldu işte yani o an ne bilim tam da anlayamadım. Biz gene denemelere devam edelim.Acı zamanla geçti mi peki?[/QUOTE]

bir daha denemedikki

kızlar sağolun ya..resimdeki uygun fiyatlı birşeye benziyor..onu alsm işimi görür..teşekkür ederim tekrar:)))))))))))

ben kullanıyorum her odaya kolaylıkla tasınıyor
30-50tl arası fiyatları

ben de senin gibi omzuma ya da göğsüme yaslayıp çıkarıyorum
gaz cıkarırken midesine fazla baskı yapmayın hızlı vurmayın kusması çoğalır

gece bebeklerin altını açıyor musunuz? ben her emzirmede açıyorum gece gündüz farketmeden. az önce arkadaşım ben gece hiç alt açmaya alıştırmadım dedi, sizde durum nasıl?

bende eğer kakasını yapmdıysa açmıyorum canım
alıştırma büyüyüncede uyanmak zorunda kalırsın

ee bazılarına doktorlar öneriyor ama.. eskiden direk anason da verilirmiş bebeğe.. offf ne zor bişey bu yaa o zaman azcık bişey mi versek hiç vermeyelim mi bu çayı :S..

ya öyle olsa koskoca milupa firması üretirmi bunu???
bilimadamları var araştırıyorlar vs
dozunu aşmadan verin yeter bence

canım ben ağlaya ağlaya helak oldum 2 kızımdada olmayınca olmuyor bünye meselesi
yemediğim şey kalmadı ilkinde 7kg aldım lohusalıkta şimdi 2 kg aldım ama bıraktım herşeyi yemeyi içmeyi
oldugu kadar napalım
vicdanım çok rahat suan
en azından herşeyi denedim

şimdi migrostan geliyoruz
aptamil1 aldık 39.90

eskileden bişey söyliyim
sütünü sık burnuna hemen yumuşar sümük sonra en küçük maşallahlara takılan çengelli iğne ile çıkar sümüğü ben hep öyle yaparım

fatmacım temizliyorum zaten burnunıu o otri bebe çok iyii ama tam bitmiyo bi kaç saat sonra bidaha oluyooo :59:

bıraz once gıttım marketten aptamıl 1 aldım ıkı dane de damlakılı bıberon emzıgı aldım opf of 50 lıra pufff gıttı.kafada bıtıyor demıssınız kızlarda ben kafamdan hıc atamıyorumkı ya.artsa bıle ne kadar artabılırkı bılmıyorum her sagısta en fazla 10 cc gelıyo moralım bozuluyo ...yazık kocacımda almıs makınayı artık mama lamıcazmı dıyo (( of of

kızlar bıde benım oğluş emziği düşünce artık aglamıyo...yedek emzık olarak ellerını kullanıyo:))) ben gorene kadar elını emıyo sıpacık alışmaz ınsallah

Son düzenleme:
ben beceremiyorum otriyi seda ya, birşey gelmiyor ama dolu burnu peceteyle falan çıkarıyorum. var mı bunun bi püf noktası?

Ben çok memnunum bakınca burnunda bişi yok tokayla falan temizliyodum önce ama hırıldıyodu yine meğerse daha gerilerdeymişş

hüüpp diye çekme kısa kısa hüp hüp hüp diye çek

canm bendede aynı sap kullanmaya basladım kakasını daha nadır ve zorlanarak yapıo bende 10 damla verıodm ama kesıcem artık.kızım daha zorunlu gazını cıkarıo bende sadece bende var sanıyodum bu sorunu.
Bıde kızlar humanının rezene kımyon cayını aldım bıberonla verım dıorum ama kızım begenmedı sanırım :26:tadını yada bıberonu almak ıstemıo ıcmıo onceden hıc degılse rezene ıcıodu ama bunu almıo napıcamı bılmıom valla gaz ıcın kuzum gazı olmasa mısıl mısıl uyucak
humanını rezene kımyon cayını kullanan varmı ? memnunmu?

Son düzenleme:
Ben çok memnunum bakınca burnunda bişi yok tokayla falan temizliyodum önce ama hırıldıyodu yine meğerse daha gerilerdeymişş

hüüpp diye çekme kısa kısa hüp hüp hüp diye çek

ya kızlar one ya agızla cekılen ben hıc onu duymamıstım burda ammada sey ogrenıyorum sızlerden ya..bende burun aspıratoru var pompa gıbı onla cekıyorum ama benım oglumunda cok tıkanıyo hırıl hırıl yavrumun nefesı.ama ben gerılerının nasıl temızlencenı bılmıyordum..ama onla cekmeye korkarım ben bırsey olursa dıye

gece bebeklerin altını açıyor musunuz? ben her emzirmede açıyorum gece gündüz farketmeden. az önce arkadaşım ben gece hiç alt açmaya alıştırmadım dedi, sizde durum nasıl?

ben de yapmazsa açmıyorum cnm,altını temzlerken uykusu dağılıyo çnkü.

bu arada uygar btn gn uyudu,gece ayvaları yedim ki ne yedim...
iş yapayım desem sular da yoktu,uyuz oldum ya offff ne gıcık gün.

bu arada arabanın itme kolunun yönünü değiştirebildm sonunda, kocam yanlış takmış itme kolunu ondan olmuomş

bu arada biz hala açılış maçılış yapmadık,zaten ben çok huysuzum bu ara,isteksizim de...
ama kendme çeki düzen vermeliyim bi an önce koca milleti ihmale gelmezzzz

ayyy çok mutluyum.ben oğlanın göbeğini atmamıştım belki aklıma daha iyi bi yer gelir die.mekkeye gitsin çok istemiştim ama bizim ailede malesef giden olmadı bu dönemde,, bizim üst kattaki kömşu geldi akşam umreye gidiyorum senide görmek istedim dedi gitti neyse az önce evde otururken aklıma geldi gitmişlerdir die üzüldüm kızına sordum gece gidecekler evdeler dedi hemen verdim oraya gömsün die nasipten ötesi olmuyo çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…