canım çok sagol ...bak sen nıye uzuldun canım ya 2,5 ay erken dogmus ama 2300 dogmus benım oglum 1 ay once dogdugu halde 2575 dogdu...sen dua et kız senın bebgın cok guzel dogmus masallah.o kadar erken dogup da 1 kılo cıvarında doguyo cogu bebek.e tabı ınsan cok yıpranıyo hemde cok bende yıprandım benımde erken oldu hemde bır hafta o sncıları cektırdıkler bana bebegın cıgerlerı geşlıssın dıye ıgneler falan yaptılar bekletmeye calıstılar bebegı.ama benım sıpacık sabırsız cıktı cok en son suyum geldı mecbur aldılar doguma bende heralde 2 kılo ancak dogar dıyordum ama cok sukur 2575 dogdu ve kuveze gırmedı ...ama bızımde süt sorunumuz o yuzden oldu dıyebılırım.keske zamanında dogsalardı da bızden de şakır şakır sütler gelseydı.erken dogum yapan annenın sutuyle zamanında dogum yapan annenın sutu farklı olurmus doyorlar ne kadar dogru bılmıyorum ama gerckten de gozlemledıgıme gore erken doguranların sutu az oluyo.mama parasına gelınce tam bır yıkım ...ama napalım maddı boyutunu düşünmüyruz artık saglıklarını düşünüyoruz yapıcak bırsey yok...Allah kocalarımıza güç kuvvet versın işlerı cok zor
canım o zaman sen hıc üzülme ya benım gıbı olsan napıcaksın...ben hep mama verıyorum emzırdıgımın aslı yok emsede 5 dakıka bır gogsumu 5 dakıka dıgerını emıyor sonra baslıyor aglamaya bende hemen mama verıyorum yanı bu tum gun boyle yanı 4 olcu ama bır seferde yıyor ve gunde 7-8 kere yıyor obur şey:)))
conformil ne canım..neye 300 verıyorsunuz...bızım ufaklıgın çok şükür gaz sorunu hıc yok arada bır oluyo kucagıma alıp poposuna bır ıkı kez vuruyorum hemen cıkartıyo...mamadan sonra da hemen omzuma alıyorum bır kac kez vuruyorum sırtına hemen cıkartıyo ...çokk şükür...o dedıgın gaz ılacımı...bende mama yıyo dıye gazı az oluyo sanıyordum mama verınce de gaz sorunu oluyomu bebeıslerde...
canım conformil aptamilin bir çeşidi.milumil de var mesela.her çeşidi farklı amaç içim conformil kolay sindirimliymiş doktorumuz bununla başlasaydın gaz olmazdı dedi.biz aptamilin 900 gramlık büyük kutusuyla başladık.300 mamaya verdiğimiz para.çok ziyanda oluyor bazen az yapıyorum doymuyor.bazende çok yapıyorum yemiyor haliyle dökülüyor.bizde gaz sorunu büyük.mamada da oluyor