• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzel anneler ve onların çok ama çok tatlı bebekleri nasılsınız bizimde kafa çevremiz 38 ayın onüçünde aşılarımız var ve ben şimdiden stres yapmaya başladım ilk ay ki aşımızda kızım iki gün ıhhhlamıştı şimdi daha çok aşı var ne yapıcam bilmem dün kızımızla gezmelere gittik eşimin teyzesine falan ewe döndük akşam saat 10 oldu bir aglama bir aglama susmuyor memeyi almıyor dua okuyorum sürekli kızıma nazar değmiş ne zaman bir yere gitsek ewe gittiğimizde kızım böyle oluyor ne yapıcamı bilmiyorum bir yere gitmek istemez oldum bu yüzden:43::43:

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım...

Geçmiş olsun canım sana ablana ve bebişine...Titremelerinin nedeni neymiş peki bişey dedilermi

hüzüncıcegı canım cok gecmıs olsun ..

canım benım dogum sancılarım bır hafta surdu ve bebek cok asagıdaydı.son 4 gun hastanede serum yedı hep hanı o sırada dogum kanlaında mıydı da ondan mı sıvrı oldu dedım yanı.2,5 saat cok uzun bır sure deıl canım ..dogum ıcın uzunda sıvrı olması ıcın deıldır ondan sıvrı deıldır yada benımkı o yuzden sıvrı deıldır bılmıyorum.

kumralperi geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız bu sefer. unutkanlık normal tabi hepimiz için... uykusuz her gece....
burcu hoşgeldin canım ne zamandır yoksun, özledik sohbetini. iki minik bir olup anneyi yoruyorlar galiba
manik benim de göbek deliğim hala bir acayip. eski haline dönmeyecek sanırım, kahverengi çizgi de tamamen kaybolmadı:(
paradise link için teşekkürler
hüzünçiçeği geçmiş olsun

üst üste gelmiş hepsi canım geçmiş olsun

hepınıze tşkler canlar...allah hepımıze şifa versın ...

slm hanımlar...ben çok kötüyüm dungece bi baş ağrsı bir titreme gırdı vucuduma anlatamam oğlumu ble emzıremedım kızımlada ılgılenemedım allahtan annemlerdeyım...gecmeyınce titreme doktora gıttık yatırdılarserum verdıler baya bı oğlumu emzıremdım annem mama verdı mecbur..sonra sabaha kadar uyumadı kızkardeşim salladı sabaha kadar yanı bende emzırecek hal bıle yoktu....zar zor emzırıp düşüyodum yıne...bugun 40 mızda çıktı ama bıeyerede gıdemıyorum hava yağmurlu.ben hasta ablamız hasta offff..bıde oğlumun kulağında ıltıhaplanma var sanırım akıyo çunkı yara gıbı bu konuda bılgısı olan varmı...

sana ablana ve bebişine geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin hepinize

merhaba güzel anneler ve onların çok ama çok tatlı bebekleri nasılsınız bizimde kafa çevremiz 38 ayın onüçünde aşılarımız var ve ben şimdiden stres yapmaya başladım ilk ay ki aşımızda kızım iki gün ıhhhlamıştı şimdi daha çok aşı var ne yapıcam bilmem dün kızımızla gezmelere gittik eşimin teyzesine falan ewe döndük akşam saat 10 oldu bir aglama bir aglama susmuyor memeyi almıyor dua okuyorum sürekli kızıma nazar değmiş ne zaman bir yere gitsek ewe gittiğimizde kızım böyle oluyor ne yapıcamı bilmiyorum bir yere gitmek istemez oldum bu yüzden:43::43:

yuvarlanıp gidiyoruz...genelde çocuklar hep boyledır dışarı çıktılarmı huyları değişir soğuk almıştır belkı..benım oğlumd nezaman çıksak ağlamaya başlar..arabasına bıner bınmez hemde hatta bındırmeden hıssedıyo sankı eşşekkkk:)

kayra79 kullanıcısından alıntı
sizinde mi ensede canım bir de küçük noktalar gibi değil biraz büyük büyük çok büyük de değil ama sanki doğum lekesi gibi pütür pütür de değil leke şeklinde
ya bım oğlanın ensesıbndede var kocaman kırmızı bıde yarın göstercem onuda doktora...

kızlar ben yeni yasadan önce doğum yaptığım için hakkım yandı diye biliyordum şimdi geriye dönük dilekçe verdim kabul edildi sanırım 37inci haftada doğum yatım geri kalan 3 hafta eklenecek..çalışanların işine yarar belki :))

Canım ya senin nasıl eklediler? Ben de dilekçe verdim ama ilçe mem reddetti...

slm herkese..nasılsınız..hasta olanlar varsa Allah şifa versin..Bebeklerimize de sağlık:))))
kızlar benim kız kolumda sallanarak uyumaya alıştı.kollarım kopuyor..sizce ne tür birşey alsamda bu sorunu gidersem..sallanan ve pratik taşınan bişey olmalı ama ne???böyle bir sorun yaşayıp çözüm bulan var mı..
doğum iznimin bitmesine az kaldı ve henüz rapor verecek bir dr bulamadım..tanıdık dr da yok..ne yapcm bilmiyom..inş alabilirim..yoksa işim çooook zor...

Canım ya senin nasıl eklediler? Ben de dilekçe verdim ama ilçe mem reddetti...
gerçi henüz ilçeden onaylanmadı ama geriye dönük intibak haklarımı istiyorum yeni yasadan yararlanmak istiyorum diyorsun.biir yazı gelmiş zaten okullara 11 şubatta doğum yapan br kadının emsal kararı varmış.müfettiş arkadaşı var eşimin yönetmeliklein numaralaıyla söylemiş ben bilmiyorum onları ama sende müdürüne yeniden bir sor.bizim müdürümüz yönetmeliklerle çok ilgili...o yazıya göre yapmış

aynen bizim de öyle canım eve biri gelsin yada ben telefonda bile bişey anlatayım kızımla ilgili hemen nazar değiyor kızıma..benim kendi nazarımda çok değiyor.. o yüzden artık hiç anlatmamaya çalışıyorum ii şeyleri..

slm hanımlar...ben çok kötüyüm dungece bi baş ağrsı bir titreme gırdı vucuduma anlatamam oğlumu ble emzıremedım kızımlada ılgılenemedım allahtan annemlerdeyım...gecmeyınce titreme doktora gıttık yatırdılarserum verdıler baya bı oğlumu emzıremdım annem mama verdı mecbur..sonra sabaha kadar uyumadı kızkardeşim salladı sabaha kadar yanı bende emzırecek hal bıle yoktu....zar zor emzırıp düşüyodum yıne...bugun 40 mızda çıktı ama bıeyerede gıdemıyorum hava yağmurlu.ben hasta ablamız hasta offff..bıde oğlumun kulağında ıltıhaplanma var sanırım akıyo çunkı yara gıbı bu konuda bılgısı olan varmı...

:( çok geçmiş olsunnn,o halde tabiki nasıl emziresin,Allah şifa versin yavruna ve sana,neden titreyip ağrılanmış vücudun acaba soğuk falanmı aldın,yoksa şu mastit denen şeye yakalanmış olmayasın aman Allah korusun

selam gençlikkk

ben geldiimmm.kızlarrrr bilgisayarım bozulmutu epey bir aman uzak kaldım buralardannn.pc yokken sanki elim kolum yokmuş gibi oldummm sizi bir merak bir merakkkk bende sormayın yanii.

geçmişi okumak gib bir durumum yok maalesef milyonlarca sayfa var biriniz bana özet geçseniz yaaa :37:

naptınız bakiim ben yokken ne var ne yokk herşey yolundadır herkeslerde inşallahh,

biz bu arada 40 ımızı çıkardıkk.cumarteside mevlüdümüzü yapıcaz.artık dışarılara gezmelere de gidiyoruz hatta pikniğe bile gittik yaniii

huylarımız değiştii kolik sancıları tutuyor arada büyüdük gülüyoruz tepki veriyoruz artıkın

5 kilo oldukk adam olduk yanii :37:

ayy özlemişim yaaa nerden başlasam ne anlatsamm bi kaç sayfa geriyemi baksamm ayy bilemedimmm
:37:

kızlar bana cevap yazan herkese teşekkür ederim,netim ve pc m sorunlu olduğu için tek tek yazamıyorum,şuan bile alel acele yazıyorumki pc heran kapanabilir yada donabilir,neyse

bebeğim 8 saattir uyuyor,arada çok azda olsa emdi,uykulu uykulu,ha bu arada uyanmıyor bu seferde,bu şu demek gece zorlu bi maraton bekliyor yine eşimle beni,aman neyse ağlamasında uyanık kalsın razıyım,napim artık,bizimkininde düzeni böyle,gündüz belli saatlerde uyuyor gece,sabah,öğlene kadar uyanık,inşallah düzelir

ben kendime bi ıhlamur yapayım isteyen varmı ikram edim:) :68:

seda hoşgeldin,kırkınız hayırlı olsun,tosunun büyümüş maşallah

bennimde pc bozuk yaa:( sürekli donuyor,tüm yazdıklarım boşa gidiyor,hatta bazen yazdığımı sanıyorum ekrana bi bakıyorum pc donmuş:) birde netim kopup duruyor modemde sorun var sanırım neyse hoşgeldin tekrardan

hoşgördükkk

benimkide uyumamak için direniyo inadına annem uyutmaya çalışıyor ayy yaa annem gidince ben napıcam hiç bilmiyorummmm.akşamları hep annem uyutuyoooo.

iki gündür o avm senin bu avm benim geziyorum alt tarafı bi elbise alıcam hadi elbisedende geçtim şöyle güzel bi kaç parça bişi alayı diyorum ama yokk anammm yokkk hiç istediğim beğendiğim bişi çıkmadı karşıma sırf almak için almakta istemiyorum.sinir oldumeli oldummm

bugün kocacım doğum hediyemi aldıı.yüzük aldıkkk roberto bravo nun beyaz düşler serisindenn

http://static.pudra.com/archive/8095/taki_mkle2.jpg

Son düzenleme:
canım çok sagol ...bak sen nıye uzuldun canım ya 2,5 ay erken dogmus ama 2300 dogmus benım oglum 1 ay once dogdugu halde 2575 dogdu...sen dua et kız senın bebgın cok guzel dogmus masallah.o kadar erken dogup da 1 kılo cıvarında doguyo cogu bebek.e tabı ınsan cok yıpranıyo hemde cok bende yıprandım benımde erken oldu hemde bır hafta o sncıları cektırdıkler bana bebegın cıgerlerı geşlıssın dıye ıgneler falan yaptılar bekletmeye calıstılar bebegı.ama benım sıpacık sabırsız cıktı cok en son suyum geldı mecbur aldılar doguma bende heralde 2 kılo ancak dogar dıyordum ama cok sukur 2575 dogdu ve kuveze gırmedı ...ama bızımde süt sorunumuz o yuzden oldu dıyebılırım.keske zamanında dogsalardı da bızden de şakır şakır sütler gelseydı.erken dogum yapan annenın sutuyle zamanında dogum yapan annenın sutu farklı olurmus doyorlar ne kadar dogru bılmıyorum ama gerckten de gozlemledıgıme gore erken doguranların sutu az oluyo.mama parasına gelınce tam bır yıkım ...ama napalım maddı boyutunu düşünmüyruz artık saglıklarını düşünüyoruz yapıcak bırsey yok...Allah kocalarımıza güç kuvvet versın işlerı cok zor

Canım ben neden mi üzüldüm.. Benim oğlum 1.300 gr doğdu 1 kiloya kadar düştü. 1 AY yoğun bakımda kaldı ve her yeri delik deşik içinde mosmordu. Sabah gittiğimizde bebeğimizi görmeye ii dediyseler öğlen gidişimizde herşeye hazırlıklı olun diyebildiler.. Ben bebeğimi her an kaybedicem korkusuyla büyümesini bekledimm.. Sütüm gitti.. Doktoru anne sütü almalı bu bebek yoksa bağırsakları patlar ameliyat gerekir yada ölür dediğinde 1 damla gelen sütümde yok oldu. Süt anne buldum bebeğime.. 2.300 olana kadar anne sütüyle beslendi.. Benim bebeğim keşke 2 kilo doğmuş olsaydı çünkü bebeğimin 2 kilo olabilmesi benim bi zamanlar en lüks hayalimdi:(( Ama çok şükür şimdi bizimle sağlıklı.. En güzel emeğim en güçlü erkeğimm o benimmmm.

SEDAA hoşgeldin canımm yokluğun hissediliyor :))

FATMA zebra(çiçek) kekinden yaptımmm harika oldu.. Bir kez daha denemiştim o zaman olmamıştı bundanda pek umudum yoktu ama oldu:) diğer denediğim tarifte 1 su b şeker 2 su b un vardı. 2. denememde hem su yerine 1 şişe maden suyu koydum ve sonuç süperdi.

Krem şantili kurabiye tarifini veren arkadaşada sonsuz teşekkürlerr.. Süperrdi.

kızımı emzirdim,altını değiştirdim uğraştım ugrastım gazı çıkmadı o sırada ezan okundu namazımı kıldım şimdide geçmişe bi bakıp yatacağım yine:)

huzun_cicegi geçmiş olsun hepinize:71:

mapuci bebiş nasıl uyudumu sen 1 dk kaybetme o yatınca hemen yat dinlen uyu 10dk bile olsa vei falan boşver pisse pis dağınıksa dağınık şuan senin dinlenmeye ihtiyacın var kaç günün yorgunluğu var Allah korusun bi hastalanırsan bebişede bakamazsın doğru dürüst

diilerim-lal hoşgeldin canım yokluğunu hissettik merakta ettik ama sonra bi arkadaş bilg.bozukmuş dedi rahatladık:90:

kızlar bana cevap yazan herkese teşekkür ederim,netim ve pc m sorunlu olduğu için tek tek yazamıyorum,şuan bile alel acele yazıyorumki pc heran kapanabilir yada donabilir,neyse

bebeğim 8 saattir uyuyor,arada çok azda olsa emdi,uykulu uykulu,ha bu arada uyanmıyor bu seferde,bu şu demek gece zorlu bi maraton bekliyor yine eşimle beni,aman neyse ağlamasında uyanık kalsın razıyım,napim artık,bizimkininde düzeni böyle,gündüz belli saatlerde uyuyor gece,sabah,öğlene kadar uyanık,inşallah düzelir

ben kendime bi ıhlamur yapayım isteyen varmı ikram edim:) :68:

ohhh senin adına sevindim bayada uyumuş maşallah:nazar:
o uyudumu sende uyu bu iş böyle dinlenmen lazım

SEDAA hoşgeldin canımm yokluğun hissediliyor :))

FATMA zebra(çiçek) kekinden yaptımmm harika oldu.. Bir kez daha denemiştim o zaman olmamıştı bundanda pek umudum yoktu ama oldu:) diğer denediğim tarifte 1 su b şeker 2 su b un vardı. 2. denememde hem su yerine 1 şişe maden suyu koydum ve sonuç süperdi.

Krem şantili kurabiye tarifini veren arkadaşada sonsuz teşekkürlerr.. Süperrdi.

begenmene çook sevindim canım ay bide ççooooookkk kolay bir tarif buldum nette yaptım eşimle ben çok beğendik
5 dk oluyor pişme süresiyle 15 dk kurtarıcınız olabilir bi misafir gelince yazayım bak:

5 DAKİKA KEKİ
1 su bardağı hindistan cevizi
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta
1 su bardağından biraz eksik pudra şekeri
malzemenin hepsini karıştır bırak çayları koyacağın zaman hazır pasta altının birine bu karışımı sür fırını yak ve üstünü hafif kızart (burada dikkat çabuk oluyor) ...

Son düzenleme:
günaydın kızlarr :79:
hüzünçiçegi geçmiş olsun canım
sedacım hoşgeldin hepimiz merak ettik seni metehanı da büyütmüşün o arada :nazar: yüzügünde pek güzelmiş ii günlerde kullan canım
yaa tamam artık tarif vermeyin :56: eşim diyo bu da mı forumdan :60: ama şu kremşantili tarifi ben kaçırdım romeo vermişti galiba bulamadım biri verebilir mi tekrardan :69:

Son düzenleme:
günaydın kızlarr :79:
hüzünçiçegi geçmiş olsun canım
sedacım hoşgeldin hepimiz merak ettik seni metehanı da büyütmüşün o arada :nazar: yüzügünde pek güzelmiş ii günlerde kullan canım
yaa tamam artık tarif vermeyin :56: eşim diyo bu da mı forumdan :60: ama şu kremşantili tarifi ben kaçırdım romeo vermişti galiba bulamadım biri verebilir mi tekrardan :69:

al benden de o kadar.burda verilen her tarifi deniyorum.afiyetle yiyoruz.sonra off yaza nasıl tshirt vs giycem ben göbişim kocaman yaa diyorum :37:
tarifi de veriyim hemen :)
1 subardağı sıvıyağla 1 paket toz kremşantiyi karıştırıyosun.sonra buna 2-3 su bardağı (yani şöyle kurabiye hamuru kıvamını bulacak kadar) un ekleyip güzelce yoğuruyosun.ceviz büyüklüğünde toplar yapıp yağladığın tepsiye diziyosun.tarifte şeker olmadığı için piştikten sonra üzerine puddra şekeri eliyosun.(ben pudra şekeri hemen dökülüvermesin diye kurabiyeleri tepsiye dizdikten sonra bide çatalla iz yapyorum üzerlerine) ÇOK ÇABUK PİŞİYO YALNIZ.FIRINDA BIRAKIP GİTME.MALESEF YAKANLAR OLDU :(

Back