genel olarak gayet memnunum özellikle manevrası çok iyi ki ben 4 tekerleri hiç bi zaman istediğim açıda döndüremeyip hep çarpmışımdır.Sadece kaldırımlarda biraz tırsıyorum 3 teker devrilirse filan diye ama şimdilik bi vukuat yaşamdım.Adamlar zaten açılı yapmışlar arka tekerleri kolay kolay devrileceğini sanmam.Ama malum Türkiye kaldırımları çukuru bitmiyo maşallah...Tabi bide şu var şimdilik daha çok AVM takıldığımız için oralarda süper ötesi diyebilirim.En dar reyon aralarında bile rahatlıkla dönebiliyosun...mannık hıc dogum yapmıs gıbı degılsın masallah bu arada arabalarımızı aynı benım kullanma fırsatım olmadı sen memnunmusun?
canım adet gördüm bitti üşütmemek için okadar dikkat ediyorum ki yinede üşütüyorum ozaman buarada gerçekten çok hoş görünüyorsun :)
Evet biz evde hep kendimizi eşofmanlı gördüğümüz için sanırım kötü hissediyoruz evdedemi böyle dolansam ne?süpersin valla ee normal doğumun nimetleride var tabi bizde 4 aylık göbek duruyo hala :))
hoşgeldin canım.benim oğlumda da bahsettiğin şeylerden vardı.saçında falan da vardı.zamanla vücuduna yayıldı.egzema şeklini aldı.doktora götürdüm.doktor bebklerin saçlarının içinde çıkan konağın vücudunda çıkmış hali dedi.saçı için bitkisel karışım, eli yüzü vücudu içinde krem verdi.kremi sürdüm anında geçirdi.bir hafta kullanıcaz.2- 3 gün olmasına rağmen tamamen geçti sayılır.fazla yayılmadan bi götür istersen.bizimde anlattığın şekilde başlamıştı.
bu arada herkese tünaydın kızlar
dün ailecek ilk defa dışarı çıktık annem falan varken çıkmıştık ama üçümüz ilk defa çıktık avm ye gidip yemek yiycektik güya benim zilli kızım sanırım anakucağını sevmedi yıktı ortalığı sonra kucağa almak zorunda kaldık orda biraz daha iyiydi ama yinede durmadı bizde sipraiş verdik paketlettirip eve döndük ya böölemi olcak hep o sırada avmde bi sürü çocuk gördüm hepsi arabalarının içinde uyuyolar bi çoğuda benimkiyle nerdeyse benim kızım çok edepsiz sanırım eve geldik zilli sustu uyudu nolcak bunla bizim halimiz bilmem.
bu arada eşime sinirim bende bugün ekmek al ööle git dedim evde bi gr ekmek yok öğlen gelicem dedi öğlen oldu narıyorum sen idare et bişilerle diyo neyle idare etcem allah aşkına iice düşüncesiz bi adam oldu eskiden her işin ucundan tutardı ben dün kızı uyutup direkt yattım yemiş içimiş hepsi oturma odasının ortasında insan biraz düşünür bi işin ucundan tutar dimi yok nerdeee
kızlar emzik ve biberonları ne kadar zamanda bir kaynatıyorsunuz..? başka bi formda okudum her kullanımdan önce kaynatanlar varmış.. ben 2-3 günde bir kaynatıyorum..
kızlar emzik ve biberonları ne kadar zamanda bir kaynatıyorsunuz..? başka bi formda okudum her kullanımdan önce kaynatanlar varmış.. ben 2-3 günde bir kaynatıyorum..
ya kizlar su cinsel mesele hakkind abenimde bi sorum var 2 ayi gecti normal dogum yapali sadece3 kere yaptik yani denedik daha dogrusu dikis yerim cok agriyo esimde hmm yani dar biraz dedi doktor dikis yerin iyilesmis dedi ama bu aci ne ozaman....???
evcimen olcaktır senin kız annesicanım yaa aynıı benim kocam daha alışamdılar bence biraz daha vakitleri var bide seninki yalnızmıydı sen annendeyken alışmıştır belki dagitmaya
canım ben biberon kullanmıyorum ama emziği her yere düştügünde kaynatıyorum 2 tane var zten eğer düşmemişse günaşırı
yaaa siz böyle çook acıdı falan dedikçe ben çok korkuyorum ve hep erteliyorum sizce zamanla mı ilgisi var yani 3 ay falan beklesek acımaz mı acep yoksa yaptıkça mı alışacak???
aynen bizdede düün öyleydi uyumadı emmedi yatmadı kucakta durmadı 2 saat aralıksız ağladı babası kucağına aldı sustu çocuk bana inat yapar gibi:))
bu arada herkese tünaydın kızlar
dün ailecek ilk defa dışarı çıktık annem falan varken çıkmıştık ama üçümüz ilk defa çıktık avm ye gidip yemek yiycektik güya benim zilli kızım sanırım anakucağını sevmedi yıktı ortalığı sonra kucağa almak zorunda kaldık orda biraz daha iyiydi ama yinede durmadı bizde sipraiş verdik paketlettirip eve döndük ya böölemi olcak hep o sırada avmde bi sürü çocuk gördüm hepsi arabalarının içinde uyuyolar bi çoğuda benimkiyle nerdeyse benim kızım çok edepsiz sanırım eve geldik zilli sustu uyudu nolcak bunla bizim halimiz bilmem.
bu arada eşime sinirim bende bugün ekmek al ööle git dedim evde bi gr ekmek yok öğlen gelicem dedi öğlen oldu narıyorum sen idare et bişilerle diyo neyle idare etcem allah aşkına iice düşüncesiz bi adam oldu eskiden her işin ucundan tutardı ben dün kızı uyutup direkt yattım yemiş içimiş hepsi oturma odasının ortasında insan biraz düşünür bi işin ucundan tutar dimi yok nerdeee
sanırım ööle olcak canım ama çokda evcimen ii diil annesi zaten 9 ay hep oturdu evde onun sayesinde çıkıp dolaşmak lazım artık dimi ama :))
ayy sorma alışmış hemde ne alışmış geldiğimizde ev derli topluydu bende şaşırmıştım aa ne güzel diyee ama kandırmacaymış :))
O kadar iyi görünüyomuyum hanife ya ben hala kendimi iyi hissetmiyorum sağolun valla moralim yerine geldi sayenizde.Göbecik hafiften pırtlıyo ona bile takıyorum ben.Bide saçlarıma fön çektirmeyeli yıl oldu boyasız filan diye bayağı gerildiydim.Ama önümüzdeki hafta komple bakıma sokucam kendimi inş...
yaaa siz böyle çook acıdı falan dedikçe ben çok korkuyorum ve hep erteliyorum sizce zamanla mı ilgisi var yani 3 ay falan beklesek acımaz mı acep yoksa yaptıkça mı alışacak???
mkt ayy Allah yardımcın olsun ne kadar sıkıntılı bir gün senin için ben okurken fenalık geldi kayınvalidende maşallah çok kılmış
ama o kurabiye hamuru yokmuuu gülmekten öldürdü beni
offf kızlar kaçamadım artık kocişten
sabah beri yazacağım utanıyorum sezeryan sonrası 2 ay kesinlikle yasak diye millete yazarken biz yasağı bozduk sezonu açtık dün
ama benim 2. doğum oldugu halde baya acıdı yada ben cok acıyacak diye kastım ondan olabilir
Bende bugun gece bizim ufaklık uyandığında şaka yaptım eşime. Forumda kırkı çıkanların çoğu sezonu açmış dr ları serbest demiş dedim. Bizimki bebeğin gazını çıkarttı hemen koştu geldi sabırsızlıkla şaka dedim ama o durumda şaka maka anlamadı şaka yapayım derken şakalandım.
merhaba gözde bende şubat annesiyim söylediklerinde haklısın benim evde birde 6 yaşında bir kızımdaha var ben öğlene kadar anca evi toparlıyorum hop akşam kızım eşim sağolsunlar evi savaş alanına cevirip üstelik toplamadan yatıyorlar ee nasıl olsa toplayan var anlayışsız bunlar
haklısın canım hele hava ısınınca bizi evde tutabilene aşk olsunalışır canım inş arada pencereden felan bakındır senle dışarı çıkcaz şöyle yapcaz böyle yapcaz die anlat psikolojk olarak hazırla belki işe yarar
oo canım hadi gözün aydın tadını çıkar 1 gün 1 gündür valla dediğin gibi onlara küçük bi vazli lazım :))bu arada valiz hazırlıyorum, anneme gidiyoruz gören 10 gün kalıcaz sanır ama 1 gece kalıp dönücez. bebek için bir sürü şey almışım kirlenir yedek olsun diye. ilk yolculuğumuz olacak bebişle; zaten 1saatlik yol inş uyur bizim sıpa huysuzlanmaz
senin moralin yerine geldi halecim ama ben depresyona giricem senin yüzündenşaka bi yana iyi ne kelime süpersin yaa.. ağlamak istiyorum yaaa off bnm göbişim kocaman hala
Sağol canım ya illa gidicek bu göbişler kimi erken kimi geç çok takılmamak lazım ama bende herşeye çok takılıyodum bebişimin fıtığı çıkınca nelere takmışım dedim şimdi sağlığına kavuştu ya takıntılar geri gelmeye başladı işte insanoğlu böyle nankör ve unutkan naparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?