2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

mannık hıc dogum yapmıs gıbı degılsın masallah bu arada arabalarımızı aynı benım kullanma fırsatım olmadı sen memnunmusun?
genel olarak gayet memnunum özellikle manevrası çok iyi ki ben 4 tekerleri hiç bi zaman istediğim açıda döndüremeyip hep çarpmışımdır.Sadece kaldırımlarda biraz tırsıyorum 3 teker devrilirse filan diye ama şimdilik bi vukuat yaşamdım.Adamlar zaten açılı yapmışlar arka tekerleri kolay kolay devrileceğini sanmam.Ama malum Türkiye kaldırımları çukuru bitmiyo maşallah...Tabi bide şu var şimdilik daha çok AVM takıldığımız için oralarda süper ötesi diyebilirim.En dar reyon aralarında bile rahatlıkla dönebiliyosun...

canım adet gördüm bitti üşütmemek için okadar dikkat ediyorum ki yinede üşütüyorum ozaman buarada gerçekten çok hoş görünüyorsun :)

süpersin valla ee normal doğumun nimetleride var tabi bizde 4 aylık göbek duruyo hala :))
Evet biz evde hep kendimizi eşofmanlı gördüğümüz için sanırım kötü hissediyoruz evdedemi böyle dolansam ne?

teşekkürler sorgunlu eşim reprezant dr arkadaşlarına sormuş normal geçer demiş ama ben yinede tedirginim.bende senin gibi düşünüyorum ama kafasında yok konak ama yüzündekiler senin dediğin gibi sakıncası yoksa kullandığın kremin adını verirsen dr sorar kullanırız bu arada oğluşunada geçmiş olsun

kızlar emzik ve biberonları ne kadar zamanda bir kaynatıyorsunuz..? başka bi formda okudum her kullanımdan önce kaynatanlar varmış.. ben 2-3 günde bir kaynatıyorum..

evcimen olcaktır senin kız annesi canım yaa aynıı benim kocam daha alışamdılar bence biraz daha vakitleri var bide seninki yalnızmıydı sen annendeyken alışmıştır belki dagitmaya

kızlar emzik ve biberonları ne kadar zamanda bir kaynatıyorsunuz..? başka bi formda okudum her kullanımdan önce kaynatanlar varmış.. ben 2-3 günde bir kaynatıyorum..

canım ben biberon kullanmıyorum ama emziği her yere düştügünde kaynatıyorum 2 tane var zten eğer düşmemişse günaşırı

ya kizlar su cinsel mesele hakkind abenimde bi sorum var 2 ayi gecti normal dogum yapali sadece3 kere yaptik yani denedik daha dogrusu dikis yerim cok agriyo esimde hmm yani dar biraz dedi doktor dikis yerin iyilesmis dedi ama bu aci ne ozaman....???

yaaa siz böyle çook acıdı falan dedikçe ben çok korkuyorum ve hep erteliyorum sizce zamanla mı ilgisi var yani 3 ay falan beklesek acımaz mı acep yoksa yaptıkça mı alışacak???

sanırım ööle olcak canım ama çokda evcimen ii diil annesi zaten 9 ay hep oturdu evde onun sayesinde çıkıp dolaşmak lazım artık dimi ama :))
ayy sorma alışmış hemde ne alışmış geldiğimizde ev derli topluydu bende şaşırmıştım aa ne güzel diyee ama kandırmacaymış :))

yaaa siz böyle çook acıdı falan dedikçe ben çok korkuyorum ve hep erteliyorum sizce zamanla mı ilgisi var yani 3 ay falan beklesek acımaz mı acep yoksa yaptıkça mı alışacak???

canım sen beklesende kocan beklemez
bence beklemekle alakası yoktur ilkinde de acımıştır sonra alışmıştır aynen öyle canım esnemesi lazım :26:

aynen bizdede düün öyleydi uyumadı emmedi yatmadı kucakta durmadı 2 saat aralıksız ağladı babası kucağına aldı sustu çocuk bana inat yapar gibi:))

öyle durumlar için kanguru kurtarıcım oluyor.. kızım da çok seviyor hep içinde olsa keyfine değmeyin ama belli bi süreden sonra hem iş yapıp hem taşımak zor oluyor..

merhaba gözde bende şubat annesiyim söylediklerinde haklısın benim evde birde 6 yaşında bir kızımdaha var ben öğlene kadar anca evi toparlıyorum hop akşam kızım eşim sağolsunlar evi savaş alanına cevirip üstelik toplamadan yatıyorlar ee nasıl olsa toplayan var anlayışsız bunlar

haklısın canım hele hava ısınınca bizi evde tutabilene aşk olsun alışır canım inş arada pencereden felan bakındır senle dışarı çıkcaz şöyle yapcaz böyle yapcaz die anlat psikolojk olarak hazırla belki işe yarar

senin moralin yerine geldi halecim ama ben depresyona giricem senin yüzünden şaka bi yana iyi ne kelime süpersin yaa.. ağlamak istiyorum yaaa off bnm göbişim kocaman hala

al benden de o kadar acayip korkuyorum ben de :18: dün 4 aylık bebişi olan bi arkadaşımla konuştum.sezeryan yapmıştı o da. 41.gün yapmışlar hiç acımamış :44: bünye meselesi sanırım bi de kendini kasmakla ilgili galiba

Bende bugun gece bizim ufaklık uyandığında şaka yaptım eşime. Forumda kırkı çıkanların çoğu sezonu açmış dr ları serbest demiş dedim. Bizimki bebeğin gazını çıkarttı hemen koştu geldi sabırsızlıkla şaka dedim ama o durumda şaka maka anlamadı şaka yapayım derken şakalandım.

hepimize selam kızlar, hızlıca geçmişe baktım
hale çok hoş görünüyorsun canım maşallah
sorgunlu tarifler için teşekkürler
fatmacım hayırlı olsun:)))) belgeler falan havada uçuşmuştu bir ara ama

emre de sabahtan beri uyumuyor doğrudürüst, inat ettim yatağında kalsın diye ama bir odaya bir mutfağa derken hiç bir iş yapamadım. salona aldım. beyaz gürültüyü de açtım sank beğendi

bu arada valiz hazırlıyorum, anneme gidiyoruz gören 10 gün kalıcaz sanır ama 1 gece kalıp dönücez. bebek için bir sürü şey almışım kirlenir yedek olsun diye. ilk yolculuğumuz olacak bebişle; zaten 1saatlik yol inş uyur bizim sıpa huysuzlanmaz

çok güldüm yaaaaa öyle şaka mı olur kız adamlar aylardır ne haldeler zaten gazan mübarek ola.hakkaten şakalanmışsın

desene al birini vur ötekine yandık valla bu adamlarla bide ev nekadar büyük olursa okadar dağılıyomuş onu anldım her odayı dağıtıp bir diğerine geçiyoruz:))

evet valla ööle yapıyım yoksa ben kafayı yiycem hamileyken ne hayeller kuruyodum ana kız gezcez diye hoş apırsada sapırsada hazirandan sonra uuuzzzuuuuuuuuunnn bi süre alanyadayızz bakalım o zamanda dışarıya alışırmış evde durmazmış :))

oo canım hadi gözün aydın tadını çıkar 1 gün 1 gündür valla dediğin gibi onlara küçük bi vazli lazım :))

haleee senin fıstığa bayıldım kız yoksa sen oona anne sütü yerine aslan sütümü veriyon :)))
bu arada bende umayın albümünü koydum face bilginize kızlar benim kızım hiç fotojenik diil valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…