TAMANY MED WIND-salbe N bundan bahsediyorsun sanırım canımselam kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim kızım bir türlü fırsat vermedi.
Annem evde ama kadın bana mı baksın kızıma baksın oda şaşırdı iyice.
Gerçi kendimi artık daha iyi hissediyorum gitgide toparlandım ama kızımla ilgilenince dikişlerim çok acıyor sütüm az geldiği için memeden emerken çok feci tepikler atıyor dikişlerime ama olsun o iyi olsunda ben her türlü ağrıya rağzıyım.
Gaz sorunu için bir krem vardı hani.İnternetten tedarik etmiştiniz bir kaçınız burda linkinide vermiştiniz ama ben kaçırdım tekrardan linki verme yada adını yazma şansınız varsa çok sevinirim kızlar.
Çünkü kızım her gün yapardı kakasını 1 gün arayla yapar oldu ama onun yanında çokta sancı çekiyor rezene kimyon karışımı yapmamıza rağmen
selam kizlar kizimin yuzunde kucuk kucuk sivilce benzer seyler cikti kafasinda bile var
kkya baktim kimisi bebek kilo aldigindan demis kimisi anne sutu yaradigindan cikar demis
doktoruna soran oldumu yaa ben gecen goturdugumde anne sutunden oluyor dedi dr
TAMANY MED WIND-salbe N bundan bahsediyorsun sanırım canım
kızlar ya benım gögsumde tarıf edılmez bır acı var agrı gıbı de deıl acı gıbı de...korkuyorum ben acaba bıseymı var dıye.acaba emzırdıkten sonra kalan sut yaparmı o agrıyı ama bende ole cok asırı sutte yok..bunu yasyan baskası varmı..nolur cevap verınnnn
Kızlar html adresindeki sadece tırmak içindeki kısmı kopyalayacaksınız yinede yapamazsanız ve zevkime güvenirseniz size yapabilirim.
canım cok sağol
şimdi denedim baakalım oldu mu
Faygen nasılsın? Ameliyatınız Cuma günü değilmiydi sizin?
geçmiş olsun güzelim..evet canım cumaydı...allahıma bin şükür kurtulduk..15 dakka sürdü ameliyat ve öğleden sonra taburcu olduk...bu kadar kolay geçeceğini tahmin edemezdimIyi allaha şükür kızım.ağrısı falanda olmaz dedi dr ama ben yine güvenemiyom ağrı kesici veriyom.bide baya bi gazımız var...geceleri uyuyamıyoz gazdan zinco manyağı ettim kızımı.artık elimi itiyo damla damlatcağımda..öle işte...
konuda açmıştım ama burası daha aktif olduğu için burayada yazıyorum arkadaşlar...
38 günlük bir kızım var 4 gündür gece 12-1 gibi uyuyor 5-6 gibi uyanıyor... Emmek içinde uyanmıyor dün gece 1 de yattk 7 de uyandı gündüz uykusuda iyi emmeside gayet iştahlı... Sizin bebekleriniz nasıl kaç kez kalkıyosunuz.
Doktorumuz emmek için uyandırma o açsa zaten uyanır gece uykusu beyin gelişimi için önemli demişti ama bukadar uyumasıda çok garib değil mi... Sizin bebekleriniz nasıl...bu konuda bilgisi olan varmı?
selam kizlar kizimin yuzunde kucuk kucuk sivilce benzer seyler cikti kafasinda bile var
kkya baktim kimisi bebek kilo aldigindan demis kimisi anne sutu yaradigindan cikar demis
doktoruna soran oldumu yaa ben gecen goturdugumde anne sutunden oluyor dedi dr
konuda açmıştım ama burası daha aktif olduğu için burayada yazıyorum arkadaşlar...
38 günlük bir kızım var 4 gündür gece 12-1 gibi uyuyor 5-6 gibi uyanıyor... emmek içinde uyanmıyor dün gece 1 de yattk 7 de uyandı gündüz uykusuda iyi emmeside gayet iştahlı... sizin bebekleriniz nasıl kaç kez kalkıyosunuz.
doktorumuz emmek için uyandırma o açsa zaten uyanır gece uykusu beyin gelişimi için önemli demişti ama bukadar uyumasıda çok garib değil mi... sizin bebekleriniz nasıl...bu konuda bilgisi olan varmı?
merhaba kızlar
herkes tarif verip duruyor hayırdır bide zayıflıyacagız diye ugraşıp duralım :))
kilo veremicez bu gidişle
kızlar 40 çıktıktan sonra adet göreniniz oldumu benim 2 ay olcak halen olmadı
bide sezeryan dogum yapanlar iyileştinizmi artık merak ediyorum benim halen acıyor
selam kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim kızım bir türlü fırsat vermedi.
Annem evde ama kadın bana mı baksın kızıma baksın oda şaşırdı iyice.
Gerçi kendimi artık daha iyi hissediyorum gitgide toparlandım ama kızımla ilgilenince dikişlerim çok acıyor sütüm az geldiği için memeden emerken çok feci tepikler atıyor dikişlerime ama olsun o iyi olsunda ben her türlü ağrıya rağzıyım.
Gaz sorunu için bir krem vardı hani.İnternetten tedarik etmiştiniz bir kaçınız burda linkinide vermiştiniz ama ben kaçırdım tekrardan linki verme yada adını yazma şansınız varsa çok sevinirim kızlar.
Çünkü kızım her gün yapardı kakasını 1 gün arayla yapar oldu ama onun yanında çokta sancı çekiyor rezene kimyon karışımı yapmamıza rağmen
evet canım cumaydı...allahıma bin şükür kurtulduk..15 dakka sürdü ameliyat ve öğleden sonra taburcu olduk...bu kadar kolay geçeceğini tahmin edemezdimiyi allaha şükür kızım.ağrısı falanda olmaz dedi dr ama ben yine güvenemiyom ağrı kesici veriyom.bide baya bi gazımız var...geceleri uyuyamıyoz gazdan zinco manyağı ettim kızımı.artık elimi itiyo damla damlatcağımda..öle işte...
38 günlük bir kızım var 4 gündür gece 12-1 gibi uyuyor 5-6 gibi uyanıyor... emmek içinde uyanmıyor dün gece 1 de yattk 7 de uyandı gündüz uykusuda iyi emmeside gayet iştahlı... sizin bebekleriniz nasıl kaç kez kalkıyosunuz.
doktorumuz emmek için uyandırma o açsa zaten uyanır gece uykusu beyin gelişimi için önemli demişti ama bukadar uyumasıda çok garib değil mi... sizin bebekleriniz nasıl...bu konuda bilgisi olan varmı?
selam kızlar geçmişe bakamadım hemen yazayım benim pc bozuk sürekli donuyor o yüzden giremiyorum siteye,tam alıntı yapıyorum ceva yazarken bi bakıyorum donmuş çok sinir bozucu
gece çok kötü geçti benim,kızım tam 15 saat boyunca uyanıktı,gece sabaha kadar 1 dakika uyumadı,uyumamak için direndi,sinir sistemim alt üst oldu,şimdide derin uykuda,kızımdaki bu uyku problemini nasıl aşıcaz bilmiyorum,çoğu zaman uyumakda zorlanıyor,uykusu tavşan uykusu gibi,10 saat uyanıksa 3 saat uyuyor,oda yarım yamalak,2 saatlik uykuyla duruyorum off ki ne off
bu arada tüm sıkıntılar üst üste geliyor şu sıralar,annem hastanelik oldu yüksek tansiyondan,tansiyonu 20 lerdeydi bilinci kapandı falan,haberi alınca kafayı yedim,abim aradı anlattı durumu,beynim durdu resmen,hemen kızımı alıp babamlara gittim,o gece orada kalıp anneme baktım işlerini yaptım,kadın herşeyi kafaya taka taka bu hale geldi,zaten şu sıralar gündem yenge hanım,guatr sorunu yaşıyor kendisi ,biyopsisi şüpheli çıktı,ama doktor sen kansersin falan demedi,sadece ameliyat yapılıp patalojiye gidecek parça,sonra ne olduğu netleşecek dediği halde yani doktor daha kansersin demeden her yere yaymış yengem,ben kanserim tüm vücudumu kaplamış diye,panik atakmıdır nedir anlamadım,herkes geçmiş olsuna geliyor annemlere,tövbee yarabbim ya,nasıl üstüne böyle bişeyi hemen çekiyor delimidir nedir.
kızlar bu arada ben lohusalıktan temizlendim:) beyazları gördüm sonunda
selam kızlar geçmişe bakamadım hemen yazayım benim pc bozuk sürekli donuyor o yüzden giremiyorum siteye,tam alıntı yapıyorum ceva yazarken bi bakıyorum donmuş çok sinir bozucu
gece çok kötü geçti benim,kızım tam 15 saat boyunca uyanıktı,gece sabaha kadar 1 dakika uyumadı,uyumamak için direndi,sinir sistemim alt üst oldu,şimdide derin uykuda,kızımdaki bu uyku problemini nasıl aşıcaz bilmiyorum,çoğu zaman uyumakda zorlanıyor,uykusu tavşan uykusu gibi,10 saat uyanıksa 3 saat uyuyor,oda yarım yamalak,2 saatlik uykuyla duruyorum off ki ne off
bu arada tüm sıkıntılar üst üste geliyor şu sıralar,annem hastanelik oldu yüksek tansiyondan,tansiyonu 20 lerdeydi bilinci kapandı falan,haberi alınca kafayı yedim,abim aradı anlattı durumu,beynim durdu resmen,hemen kızımı alıp babamlara gittim,o gece orada kalıp anneme baktım işlerini yaptım,kadın herşeyi kafaya taka taka bu hale geldi,zaten şu sıralar gündem yenge hanım,guatr sorunu yaşıyor kendisi ,biyopsisi şüpheli çıktı,ama doktor sen kansersin falan demedi,sadece ameliyat yapılıp patalojiye gidecek parça,sonra ne olduğu netleşecek dediği halde yani doktor daha kansersin demeden her yere yaymış yengem,ben kanserim tüm vücudumu kaplamış diye,panik atakmıdır nedir anlamadım,herkes geçmiş olsuna geliyor annemlere,tövbee yarabbim ya,nasıl üstüne böyle bişeyi hemen çekiyor delimidir nedir.
kızlar bu arada ben lohusalıktan temizlendim:) beyazları gördüm sonunda
çağlayancım yaa kusura bakma kaçırdım sanırım senın doğum şeklin neydi bu kadar dikiş sıkıntısı çektin ve hala acı çekiosun. Yazdığın son yazılara da baktım ama bulamadım malum eskisi kadar geçmişi okuyamıorum geçmiş olsun canım tekrr.
- kızlar bu arada bişey sorcam size yaa hayatımda hiç yaşamadığım kabızlık sıkıntısını yaşıorum ve hemorit denen zıkımla tanıştırdı benı. Sezeryanda bağırsakların oturması zaman alırmış diolar ama ben başlarda böle bi sorunla karşılaşmadım son 10 gündür fenayım önerebilceğiniz bişey varsa tavsiyeleirnize açığım. Bekunis kullansam bebişimi etkilermi sizce emziren annelerde kullanılabilir mi ki?
ay aynen bizimde dün heryerimiz kaka oldu.. dün ikeaya gidecektik gitmeden bi altını değişeyim dedim 2 seferdir azcık azcık yapıyordu ve huzursuzdu.. kulak çöpüyle azıcık uyarayım dedim ilk defa aman allahım ne kakaymış yap yap bitmedi o sırada işedi allahtan alt açma örtümüz vardı.. dünya kadar kaka yaptlı sonlara doğru iice cıvıklaştı bi fışkırttı eteğim halı her yer battı.. halım da kalın kirpi halılardan sil sil çok zor çıktı üstümü başımı değişip çıkasıya nerdeyse 1 saat oldu.. ama allahtan alışveriş merkezinde çok usluydu zaten bizimki gezmeyi pek seviyor (anası gibi).reali ve ikeayı gezdik biraz alışveriş yaptık bol kakalı ama güzel bi gündü..
merhaba kızlar
herkes tarif verip duruyor hayırdır bide zayıflıyacagız diye ugraşıp duralım :))
kilo veremicez bu gidişle
kızlar 40 çıktıktan sonra adet göreniniz oldumu benim 2 ay olcak halen olmadı
bide sezeryan dogum yapanlar iyileştinizmi artık merak ediyorum benim halen acıyor
ahh bu uykusuzulukkkkkkk ne zor bişeymiş yaa bide uyku seven biri olarak bebişime bakarken zorlandığım tek nokta diyebilirim
annen içinde çok geçmiş olsun canım inşallah yengenin düşündüğü gibi de kötü bişey yoktur sıkma sen canını.
- kızlar bu arada bişey sorcam size yaa hayatımda hiç yaşamadığım kabızlık sıkıntısını yaşıorum ve hemorit denen zıkımla tanıştırdı benı. Sezeryanda bağırsakların oturması zaman alırmış diolar ama ben başlarda böle bi sorunla karşılaşmadım son 10 gündür fenayım önerebilceğiniz bişey varsa tavsiyeleirnize açığım. Bekunis kullansam bebişimi etkilermi sizce emziren annelerde kullanılabilir mi ki?
uyku konusunda benim kızımda senin kızınla aynı hemen hemen gündüz uyumayı hiç ama hiç sevmiyor yatır yatağına saatlerce bakınır ilgi çekmek için yalancıktan ağlar.uyudumu da çok güzel uyur ben korkarım bu sefer birşey mi oldu bu çocuğa diye..
Annen içinde çok geçmiş olsun canım.Yengen sanırım panik atak yaşıyor yada bu durumdayken ilgimi çekmek istiyor nedir.Herkese duyurmuş hasta olduğunu kesin teşhiş konmasa bile allah yardımcın olsun canım.ama onada büyük geçmiş olsun belkide ne olduğunun dha bilincine varamıyordur çok zor bir durum.
Lohusalık döneminde bitmiş hadi gözünaydın insan eski günlerine dönünce pek bir mutlu oluyor
çok teşekkür ederim çağlayan,bencede yengemde panik ataklık durum söz konusu.benimde memeler kitle dolu boyutları kocaman,ama kimseye naz yapmıyorum valla,Allah versin şifayı herşey Allahtan
derlerki 40 dan sonra bebeklerin huyu değişir,evet değişti benimki daha beter oldu,bazen aynen senin minik gibi güzel uyuyor,ama çoğu zaman uyanık,gözler fal taşı gibi,o gözlere uyku sokmanın mümkünü yok,dün gece gram uyumadı şimdide uyanmak bilmiyor,arada sayıklamasa bayıldı sanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?