ok cnm içim pudinglecnm bu tariften 1 tepsi kurabiye çıkıyo.
acıyo derken ameliyat yeri mi acıyo? bnm orası uyuşuk gibi biraz.acı yok ama.Allaha şükür iyi hissediyorum da kendimi.ama göbek deliğimin aşağı taraflarına bastırınca karnımın içi biraz acıyo tabi normalmiş o da doktorum öyle dedi
saol cnm.ben de hamileyken yapmıştım.sadece isim etiketini geçen gün yaptım :) yoksa nerdee şimdi bebişle çok zorr
ameliyat yeri acıyo evet anlamıyorum bende bunca zaman niye iyileşemedigimi kendimi hiç iyi hissedemiyorum
kızlar ya benım gögsumde tarıf edılmez bır acı var agrı gıbı de deıl acı gıbı de...korkuyorum ben acaba bıseymı var dıye.acaba emzırdıkten sonra kalan sut yaparmı o agrıyı ama bende ole cok asırı sutte yok..bunu yasyan baskası varmı..nolur cevap verınnnn
niçin oluyorki acaba bende böyle igne batması gibi oluyor ama agrı acı degil
ay ıste tam tarıfı o ama agrı gırdımı cok canım yanıyor..kuvvetlı oluyo yanı..neden oluyokı o
ameliyat yeri acıyo evet anlamıyorum bende bunca zaman niye iyileşemedigimi kendimi hiç iyi hissedemiyorum
benim anladıgım kadarıyla memeye süt geldiginde oluyor bebek emince geçiyor bende
canım sen sezeryanmı oldun hala nıye gecmedkı acaba ben normal dogum yaptıgım ıcın bısey dıyemıcem bu konuda ama bı dr gıt ıstersen ...ben erken dogum yaptım ve bebegım kucuk dogdu.eger zamanında olsaydı benımde buyuk ıhtımal sezeryan olucaktı.çünkü çatı kemıgım yamukmus dr ole demıstı dogumda nasıl oluyosa artık o..
canım memede süt kaldığı zaman ağrı oluyor .ben bir gece kalktım taş gibi göğsüm elime kitle şeklinde bir şeyler geldi korktum ama süt bezleriymiş onlar süt kanallarında süt fazlaa olunca oluyormuşo gece kızımı yanıma alıp hep aynı taraftan emzirdim diğer taraf kaldı..birde tarhana çorbasını ilk keşfettiğim gündü :))kızlar ya benım gögsumde tarıf edılmez bır acı var agrı gıbı de deıl acı gıbı de...korkuyorum ben acaba bıseymı var dıye.acaba emzırdıkten sonra kalan sut yaparmı o agrıyı ama bende ole cok asırı sutte yok..bunu yasyan baskası varmı..nolur cevap verınnnn
ben bır arkadasımdan bebegın acıkınca annenın gogsunun agrıdıgını duymustum ya acaba olesı bıseymı.bıde hıc dıkkat etmedım emzırınce gecıyomu bendekı bakıcam ...bende bazen oluyo ama sanırım emzırme saatı gelınc e oluyo hıım ..
Selam Kızlar Bi Önceki Gece Oğlumu Emzirdim Yatırdım 5 Saat Uyumuş e Tabi Bende Uyandırmadan Hemen Emzirdim Yine Uyudu..
Bu Gece Yok Anam Saat Başı Kalktı Emiyordu Gazı ıkacak Altı Değişcek Derken Uyumadan Bidaha Acıkıyordu..
Yani Dengemiz Şaştı Şİmdi Banyo Yaptı Mis Gibi Uyuyor Valla :}
Gaz Problemi Bizde de Var Çişini Bile Yaparken Ikınıyor Zorlanıyor, Zinco, Wind-Salbe Kullandım Kullanıyorum Rezene İçiyorum Ihlamur içiyorum, Doktor Bi de Şurup Verdi Onuda Oğluma Veriyorum Ama Şu Gaz Sorununa Kesin Çözüm Yok Çocuk Gözümün Önünde Kığkırmızı Oluyor Yaa...
Neyse Bebek Arabalarına Baktık Anakucaklı Olsun Arabaya da Monte Edilsinki Ayrıca Araba Koltuğu Almayalım Diyoruz Ama İstiyoruz Aa Çok Pahalı Yaa 1500-2000TL Diyorlar Şaşırmışlar..
Bu Arada Seda Nerelerde Günlerdir Yok, Metehan mı İzin Vermiyor Acaba..
COLOR="darkred"]slm kızlar
günlerdir giremiyorum.mevlüt telaşımız vardı atlattık çok şükür.dün de kırkımız çıktı :) ohhhh
kızlar bakın mevlütte dağıttığım bebek şekerlerim herşeyi bana ait kendim yaptım[/COLOR]
Eki Görüntüle 168958 Eki Görüntüle 168959 Eki Görüntüle 168960 [
mrb kızlar nasılsınız ben kırk kovalamaya biryere gidemiyoruz derken pazar esim valizi hazırlamıs ben uyurken hadi gdiyoruz dedi sasırdım annemlere memlekete getirdi beni gece 4 te tekrar konyaya gitti malum bugun okulu var.cok sevindim kızımla anneannesine geldik cok sasırdılar habersiz geldigimiz için onlarada cok süpriz oldu cok mutlu oldum bende... bu arada tarif veriyorduk yazacaktım en son kız durmayınca yazamamıstım pudingli kek tarif var herkes cok begeniyor çilekli pudingle onun tarfini yazayım size belki biliyorsunuzdur ama bilmeyenler olabilir
3 yumurta
1su bardagından 2 parmak eksik seker
1 paket içim çilekli puding(diger markalarla güzel olmuyor içimin gramajı fazla hem rengi pembe oluyor hem tadı çilek tadı oluyor)
yarım su bardagı sıvı yag
yarım su bardagı süt
1 paket kabartma tozu
2 su bardagı un
yumurtayı sekeri ve toz halinde koydugumuz pudingi cırpıyoruz iyice sonra yag süt ekliyorz en sonda un basit ama rengi pembe olunca ve tadıda cilekli olunca herkesin cok hosuna gidiyor
ben 14subatta dogum yaptım canım sezeryanla agır birsey kaldırmadıgım sürece iyiyim agrım acım yok kanamamda 35inci günde kesildi.40ıncı günde adet oldum sanırım emin degilim yani adet kanı gibi geldi 1 gün sonra kahverengi leke geldi bugun birsey yok haftaya kontrolum var bakalım doktora soracagım
selam kizlar kizimin yuzunde kucuk kucuk sivilce benzer seyler cikti kafasinda bile var
kkya baktim kimisi bebek kilo aldigindan demis kimisi anne sutu yaradigindan cikar demis
doktoruna soran oldumu yaa ben gecen goturdugumde anne sutunden oluyor dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?